Pages:
Author

Topic: Süper ligde bu sezon hangi takım şampiyon olur? - page 6. (Read 515 times)

newbie
Activity: 168
Merit: 0
Geçen sene bağara bağara  giden şampiyonluğun ardından bu senenin şampiyonu Başakşehir olacaktır.
newbie
Activity: 32
Beşiktaşı tutmuyorum ama en temiz oyun onlarda
member
Activity: 448
Merit: 12
Ligde belli bir kişiliği olan sadece iki takım var; Başakşehir ve Beşiktaş. Bu iki takımdan birisi şampiyon olacak, gönlümse Beşiktaş'ımdan yana  Cheesy
newbie
Activity: 154
bu sene beşiktaş çok iyi gidiyor. ligin sonunu kimin iyi oynayacağı önemli olan.
kalp beşiktaş diyor ama şampiyonluk mesele olunca beşiktaş malesef bitiriciliği yapamıyor Sad
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
Ben ölümüne besiktasliyim o yüzden iki yıldır olduğu gibi beşiktasimin şampiyon olmasını istiyorum inşallah da olur
newbie
Activity: 97
Gönül Beşiktaş'tan yana ama ilk 4'ten hangisi olursa sürpriz olmaz.
newbie
Activity: 12
Şampiyonlar liginden elencek muhtemelen beşiktaş, direkt lige odaklandıklarında şampiyon olurlar diye düşünüyorum ben de.
member
Activity: 98
Merit: 11
BELUGA PAY. Complete Mobile Point of Sale System
Beşiktaş ikinci yarı açılır gene Şampiyon da olur zaten...
newbie
Activity: 56
başakşehir olsun isterim bi galatasaraylı olaraktan
full member
Activity: 672
Merit: 110
galatasaray bu sene kımseye vermez. 4 buyuk macın 3 nu evımızde oynayacagız onunda etkısıyle % 80 gs olur . fener olamaz besıktasta b.munıh haftasındakı 2 macıda kaybederse oda bıter.bı basaksehır gs kalır
newbie
Activity: 30
Fenerbahçe diyeceğimde bu yönetim ve teknik direktörle zor
member
Activity: 252
şu aşamada bakarak lig daha yeni basliyor demektir ama  bir beşiktaşlı oarak fenerbahçe diyorum furtbolcuların kondisyonları isteklerine bakarsak.  ya fenerbahçe yada beşiktaş..
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Beşiktaş olamaz çünkü şampiyonlar ligine çok daha fazla önem veriyorlar, galatasaray'ın fatih terimle çıkış yaşıyabileceğini sanmıyorum olursa ya başakşehir yada fenerbahçe olur
member
Activity: 350
Herkes her hafta değişik puan kayıpları yaşıyor şampiyon son hafta belli olacak bence...
Pages:
Jump to: