işlemleri güzel gidiyor. kar dağıtımı öncesi fiyatı 5 usdyi görebilir. kar dağıtımınında en az 0.6 usd oldugunu düşünürsek güzel bi kar bırakacaktır.
5 USD' den daha fazla artış olacağını düşünüyorum. Fakat henüz hacim sağlayan bir borsaya dahil olmadığı için fiyatın tutunması çok olası değil.
Bana göre Taas treni kalkıyor olabilir kaçırmadan trene binmek lazım.Ben yıl sonunda 10 doları görse bile şaşırmam açıkcası taas için bu kriz anlarında bile ne kadar doğru kararlar verdiklerini görebiliyoruz.
10 dolar sene sonu için normal karşılanabilir bir tahmin. 2018 senesi ortalarında 18-20 dolar olmasını bekliyorum.
Bana göre Taas treni kalkıyor olabilir kaçırmadan trene binmek lazım.Ben yıl sonunda 10 doları görse bile şaşırmam açıkcası taas için bu kriz anlarında bile ne kadar doğru kararlar verdiklerini görebiliyoruz.
kar dağıtmadan önce yükselir dağıtırken düşer aynı yerde kalmaz
hatta muhtemelen ne kadar kar dağıtacaksa onu alanlar zararda kalacak hemen öncesinde satanlar yine daha çok kar etmiş olacak
Gerçekçi olmak her zaman en iyisidir. İlk dağıtımda söylediğiniz gibi oldu fakat unutmamak lazım ki 1 ay sonrasında da fiyat geçerli oranda yükselmişti.
TaaS, trade için düşünülecek bir token olmaktan ziyade, uzun vadeli yatırım için düşünülecek cinsten. "Kar payı için alırım, sonrasında satarım" gibi bir stratejinin şu an zaten mantığı yok. Yüklü miktarda alıp, blok şeklinde satabilecek bir hacim henüz TaaS için oluşmadı.
kar dağıtmadan önce yükselir dağıtırken düşer aynı yerde kalmaz
hatta muhtemelen ne kadar kar dağıtacaksa onu alanlar zararda kalacak hemen öncesinde satanlar yine daha çok kar etmiş olacak
Kar dağıtımı kadar fona eklendiği için taasin yönü uzun vadede hep yukarı olacak. Kar zarar olayı ne kadar pump yiyeceğine bağlı. 100k altı bana göre alım için ideal.
Evet. Kar ikiye bölünür, yarısı yatırımcıya dağıtılır - yarısı fona eklenir. Anlaşılan TaaS' ın teknik dökümanını incelemişsiniz. Güzel yorum.
ekipleri gerçekten sağlam. çok geç olmadan portföyüme küçük bir parça eklemeyi düşünüyorum.
Çok geç kalmadan yapmanızı tercih ederim. Fiyat şu sıralar uygun.
Kar payı dağıtımı yaklaştıkça burası hareketlenmeye başlamış. Bu hareketliligin yakında fiyata yansıyacağını umuyorum.
Ekim ayı ortasında daha hareketli olacaktır. Muhtemelen Ekim ayı sonuna doğru dönemsel raporu açıklarlar. Token başı kar payı bu kez 50 cent veya üzeri bir rakam çıkarsa hareketi o zaman görün.
Taas satın aldım ben de yıl sonuna kadar 10 doları görmesini bekliyorum.Edgelessden tamamen çıktık artık yeni durağımız Taas.
Astronomik bir meblağda yatırım yapmadıysanız kolaylıkla kar edebilirsiniz. Uzun vade düşünüyorsanız TaaS zaten en geç 2018 ilk çeyreği bitmeden büyük bir kaç borsada işlem görmeye başlayacaktır diye tahmin ediyorum. Ethfinex faktörü de var.