2.nci kar payı dağıtılmadan token başı kaç usd oacak tahmini olarak ?
Halen alım için uygun fırsatta diyebilir miyiz ?
2018 ortası için 18-20$
2019 ortası için 180$ fiyatlanma tahminim olmuştu.
Şimdi bu öngörünün dayanağını açıklama vaktidir.
2018 ortası tahminime bir açıklama yapma gereği duymadım. Uçuk bir tahmin olmadığı için onu es geçiyorum.
Lakin 2019 senesi için 180$ tahmini kabul ediyorum uçuk. Bu konudaki açıklamamı DASH ile yapacağım bir kıyasla yapacağım.
Biliyorsunuz. Dash masternode ağına sahip ve vaktiyle fiyat uygun iken bir çok kişi stok yapıp masternode kurdu. Şu an DASH 350 dolar civarında ve güncel istatistikleri izlerseniz bir masternode gelirinin ortalama aylık 9 Dash' a (3150 USD) tekabül ettiğini görebilirsiniz.
Dash' ı release olduğu günden bu güne yakından takip eden biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki kripto para camiasına getirilmiş en mükemmel fikirlerden biridir. TaaS ise benim için Dash' ı takip eden en iyi gelir kapısıdır.
İkisinin de fikri "hodl" üzerine kurulmuş olduğu için TaaS Fund' da da Dash' da olduğu gibi ciddi dump hareketleri olması ihtimali çok düşüktür.
Bugün 3150 dolar aylık masternode getirisiyle Dash' i token başı 0.28 USD dağıtmış TaaS ile kıyaslarsak:
1 masternode kurulum maliyeti: 1000 DASH (350.000 USD)
3 aylık getiri: 9450 USD
Aynı maliyetle satın alınabilecek TaaS: 75.000 adet (
Hacim yetersizliğinden ötürü 8000 adet düşük hesaplanmıştır.)
3 aylık getiri: 21.000 USD
Henüz yatırımcıların hepsi bu tabloyu göremedi. Görenler ise TaaS ekibine tam olarak güvenmiyorlar. 2019 senesi ortasında ekip 7. kar payını dağıtmış olacak. Her dönemde karlı yatırımlar yapmayı başaramayabilirler. Fakat o zamana kadar TaaS Fund' un çizgisi sürekli olumlu yönde ilerlemiş olursa -ki ben buna ve ekibe inanıyorum- 180 USD fiyatlanma ön görüsü
normal karşılanabilir olacaktır.
2.nci kar payı dağıtılmadan token başı kaç usd oacak tahmini olarak ?
Halen alım için uygun fırsatta diyebilir miyiz ?
7-8 dolar gibi olur diye düşünüyorum ben Kasım ayına
siz ne dersiniz arkadaşlar? tahmini olan yazsın
Ön görünüze katılıyorum fakat Kasım'da değil de bir kaç ay daha sonra olur diye düşünüyorum.
Edit: Arkadaş token başı kar payı sormuş, sonradan farkettim. Aşağıda yazdım bunu zaten.
Yabancı kısımda birinin yzdığına göre geçen sefer token başı 0.001 ETh ödemiş yine aynı öderse 34 cent falan oluyor
Kasım ayı dağıtım döneminde kar payı daha yüksek olacaktır. Benim beklentim 1 dolara yaklaşan bir token başı tutar. Sebebi ise fonun katılım yaptığı ICO' ların arasında ciddi pump hareketleri olan ico' lar olması.