Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 25. (Read 80278 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
July 20, 2018, 01:45:04 AM
@Neo-, @torrentco

Marketteki belirli coinlerin ortalama birim fiyatlarından çıkan bir istatistik veri. Yani ortalamalar alındığında fiyatın 2 dolarda kalmayacağı net bir şekilde anlaşılıyor. Bu ve buna benzer bir çok önermelerin sonucunda gelecek fiyatıyla alakalı bazı tahminler ortaya çıkar. Bu tahminleri sadece olumlu senaryolar için değil, olumsuz senaryolar içinde kurgularım. Kullandığım onlarca tahmin yöntemlerinden sadece birini yazdım. Ve evet yeterince başarılı oluyorum kullandığım yöntemlerle.

Matematiğiniz zayıf olduğu için istatistiki tahminlemeyi de anlamakta zorluk çekmişsiniz.. Anlayabiliyorum. Kibarca sormanız yeterliydi oysa. Rencide etme çabanıza makul ölçüde yanıt vermiş oldum umarım Smiley

hacım geyik yapıyorsun.
sana matematiğini anlat diyoruz 2 dolarda kalmayacagı net bir şkilde anlaşılıyor diyorsun.
senin muhteşşem matematik ve istatistik bilgine gore yaptıgın hesapla tezos ethereumun market capini ikiye katlıyor.
daha da komiği toplam coin adedi arttıkça koin birim fiyatı artıyor.
sonra gelmiş matematiğniz zayıf ehueheuhue diye komiklik yapyorsun kendince.

kimsenin kimseyi ettiği rencide filan yok,boşyere kompleks yapmışssın.
gayet esprili yazmıştık diğer arkadaşlarla beraber.
herkes hata yapar,saçmalamışım hakketen dersin biter.

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
July 20, 2018, 01:11:09 AM
@Neo-, @torrentco

Marketteki belirli coinlerin ortalama birim fiyatlarından çıkan bir istatistik veri. Yani ortalamalar alındığında fiyatın 2 dolarda kalmayacağı net bir şekilde anlaşılıyor. Bu ve buna benzer bir çok önermelerin sonucunda gelecek fiyatıyla alakalı bazı tahminler ortaya çıkar. Bu tahminleri sadece olumlu senaryolar için değil, olumsuz senaryolar içinde kurgularım. Kullandığım onlarca tahmin yöntemlerinden sadece birini yazdım. Ve evet yeterince başarılı oluyorum kullandığım yöntemlerle.

Matematiğiniz zayıf olduğu için istatistiki tahminlemeyi de anlamakta zorluk çekmişsiniz.. Anlayabiliyorum. Kibarca sormanız yeterliydi oysa. Rencide etme çabanıza makul ölçüde yanıt vermiş oldum umarım Smiley
newbie
Activity: 171
Merit: 0
July 19, 2018, 06:19:28 PM
tezosun ilerde iyi yerlere geleceğine inananlardanım ben de, bence oldukça iyi seviyeye gelecek tezos
full member
Activity: 686
Merit: 101
July 19, 2018, 06:04:15 PM
1.40 civarlarından ciddi alım yapmıştım keşke daha fazla alabilseymişim diyorum şimdi 1 yıl bekletti ico dan girenleri ancak gerçekten sağlam proje bence
member
Activity: 280
Merit: 10
July 19, 2018, 04:35:18 PM
tezos sağlam proje, keşke borsaya ilk çıktığında biraz yüklenseydim diye düşünüyorum ben
newbie
Activity: 84
July 19, 2018, 03:41:48 PM
son zamanlarda telegram hesaplarında adını çok duyar oldum. sanırım bir atağa kalkmak üzereler. belli nedenlerle bu yükselişi geciktirdiklerine dair komplo teorilerim de yok değil  Grin
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
July 19, 2018, 02:41:42 PM
mevcut durumda dahi, mainnete geçilmesi ve davaların nihayete erdirilmesi halinde tezos gerek ADA'nın gerekse de EOS'un önünde olacak teknolojik yönden. Malum, ADA'nın daha ortada çalışan bir akıllı kontrakt platformu yok, tezosun var, canavar gibi çalışıyor, EOS'de aşırı merkezi ve drama per second (saniyede yaşanan drama sayısı- EGS'nin yeni icatlarından) bakımından esasen tezosdan daha kötü. Velhasılı, eğer mainnete geçilir, davalar da nihayete erdirilirse tezos, bir anda bu platformlardan birkaç yıl ilerde oluyor, teknolojik açıdan. Arkasında duran yatırımcılar olarak, Tim Draper, Winkeloves kardeşler ve Olaf'ı düşündüğünüzde patlamaya hazır bomba misali bekliyor bence. Öncelik, davalardan kurtulmada, zira muhtemelen bu sebepten olsa gerek exchange ler çok ciddi kar potansiyeli olmalarına rağmen hala temkinli yaklaşıyor tezosa. Beklentim, mainnetle beraber aralık ayına kadar davaların çözümleneceği ve 10 dolarları görebileceğimiz yönünde, zira EOS'dan daha iyi tezos mevcut haliyle bence.

Mainnet mütakibinde 6 ay içinde ilk oylama yapılacak, protokol upgrade'i için, ilk upgrade'le beraber de Zcash'in kullandığı zk-SNARKS'lar gelirse tezosa, teknolojik açıdan etherin bile önüne geçiyor o zaman. Ondan sonrası da ortaklıklar, yeni projeler vs. Consensys benzeri bir yapıya kalıyor.

Öncelikle teşekkürler, Tezos'un gelecek içinde vizyonunu da ortaya koyan çok güzel bir açıklama olmuş.
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
July 19, 2018, 02:38:22 PM
mevcut durumda dahi, mainnete geçilmesi ve davaların nihayete erdirilmesi halinde tezos gerek ADA'nın gerekse de EOS'un önünde olacak teknolojik yönden. Malum, ADA'nın daha ortada çalışan bir akıllı kontrakt platformu yok, tezosun var, canavar gibi çalışıyor, EOS'de aşırı merkezi ve drama per second (saniyede yaşanan drama sayısı- EGS'nin yeni icatlarından) bakımından esasen tezosdan daha kötü. Velhasılı, eğer mainnete geçilir, davalar da nihayete erdirilirse tezos, bir anda bu platformlardan birkaç yıl ilerde oluyor, teknolojik açıdan. Arkasında duran yatırımcılar olarak, Tim Draper, Winkeloves kardeşler ve Olaf'ı düşündüğünüzde patlamaya hazır bomba misali bekliyor bence. Öncelik, davalardan kurtulmada, zira muhtemelen bu sebepten olsa gerek exchange ler çok ciddi kar potansiyeli olmalarına rağmen hala temkinli yaklaşıyor tezosa. Beklentim, mainnetle beraber aralık ayına kadar davaların çözümleneceği ve 10 dolarları görebileceğimiz yönünde, zira EOS'dan daha iyi tezos mevcut haliyle bence.

Mainnet mütakibinde 6 ay içinde ilk oylama yapılacak, protokol upgrade'i için, ilk upgrade'le beraber de Zcash'in kullandığı zk-SNARKS'lar gelirse tezosa, teknolojik açıdan etherin bile önüne geçiyor o zaman. Ondan sonrası da ortaklıklar, yeni projeler vs. Consensys benzeri bir yapıya kalıyor.
member
Activity: 406
Merit: 10
July 19, 2018, 02:27:16 PM
Bende kısa vadede satış yapmayan arkadaşların birkaç borsa haberinden ve iyi bir boğa sezonundan sonra ceplerine iyi para koyacaklarını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
July 19, 2018, 01:05:24 PM
10 dolar olmuş yeter . Fakat 10 dolar olması için ETH 1300-1500 dolar ve BTC ninde 15k-18k olması lazım .
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
July 19, 2018, 11:28:28 AM
Top 50'de marketteki 100m adet olan coinlere bakıyorum.
3-5-13 dolar olanlar var. Ortalama 5 dolar diyebiliriz.
5 dolar/100m adet * 750m (Tezos adeti): 37,5 dolar fiyat çıkar.
13 dolar / 100m adet * 750m (Tezos adeti): 97,5 dolar fiyat çıkar.
Yani imkansız değil.
Ölüsü 15 dolar.
Dirisi 50 dolar.

Şuanda marketcap'ta 17. sırada. Henüz tek bir borsada işlem görüyor.
İlk 20'deki ve popüler bir coini her borsa listeleyecektir mainnette.

hacı senin matematiği hiç anlamadım ben.
neden 100 milyona boldun 5 doları sonra 750 milyonla tezos ile çarptın filan?
allah muhafaza tezosun toplam adedi 7.5 milyar filan olsa senin matematikle bir tezos 400 usd filan olacaktı minimum Cheesy

40 yapar diye yazacak sandimda biran baska biryere bagladi Smiley Kalem valla alem adamsin bu kafayla alisveris yapiyorsan hep zengin olursun sen.

o hesabın mantık çerçevesinde bakılacak bir tarafı yok valla
şu şekilde bir hesap olabilir bak,tezosu şuan market değeri açısından karşılaştırıyorum, örneğin top5 e girmiş olsa 10milyar usd lik bir market değeri gerekir
10/0,75 13usd lerin üzerine çıkması gerekir.
tabi market değeri 2017 Q4 den beri %60-70 kadar küçüldü. tekrar bir boğaya denk geldiğimizde 2017 Q4 deki gibi bir piyasa şartları oluşursa da bu rakamı en az 2 ile çarpmak lazım. 25 30 usd güçlü bir boğada kolaylıkla görülebilir diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
July 19, 2018, 11:03:04 AM
Yani imkansız değil.
Ölüsü 15 dolar.
Dirisi 50 dolar.

allah muhafaza tezosun toplam adedi 7.5 milyar filan olsa senin matematikle bir tezos 400 usd filan olacaktı minimum Cheesy

40 yapar diye yazacak sandimda biran baska biryere bagladi Smiley Kalem valla alem adamsin bu kafayla alisveris yapiyorsan hep zengin olursun sen.
newbie
Activity: 70
July 19, 2018, 11:01:45 AM
Şuan da gördüğünüz gibi borsalarda işlem görmekte ve ayıdandanda pek etkilenmemiş gibi gözüyor ayıda dahi kendini yukarı taşımayı başardı açıkcası ben boğa gelince çok değerleneceğini düşünüyorum bakalım .
full member
Activity: 756
Merit: 104
July 19, 2018, 10:04:53 AM
Kısa sürede btc ekstra bir hareket yapmaz ise bende 8-10 dolar arasına geleceğini düşünüyorum. Uzun vadede etehreum ile kıyas edilince 40 dolara falan gelmesi gerekir diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
July 19, 2018, 09:05:20 AM
Yani imkansız değil.
Ölüsü 15 dolar.
Dirisi 50 dolar.

sr. member
Activity: 868
Merit: 250
July 19, 2018, 08:43:27 AM
Yani imkansız değil.
Ölüsü 15 dolar.
Dirisi 50 dolar.

Diğer borsalar beta diye korkuyor sadece . Yoksa şimdiye kadar tüm borsalar listelerlerdi .
full member
Activity: 151
Merit: 100
July 11, 2018, 06:07:29 PM
Bu fiyatlar tezos için alım fırsatıdır. Şu an piyasada umut vaateden tek proje.
legendary
Be A Hope
July 19, 2018, 08:38:54 AM
Yani imkansız değil.
Ölüsü 15 dolar.
Dirisi 50 dolar.

legendary
Be A Hope
July 18, 2018, 06:53:30 AM
Btcnin yükselmesiyle beraber dolar kurunu korudu. Btc cinsinden düştü, bunu alım fırsatı olarak değerlendirdim ve dün 2 bine yakın artırım yaptım. icodan zatan aldıklarım duruyor.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
July 18, 2018, 06:48:31 AM
elimdeki waves'lerin hepsini satip full tezos'a giresim var ama bunu yaptigim an waves ucar kesin:)
waves gercekten süründürüyor yine ama yapacagi atak uzak degildir, 13 dolara ciktiginda da birden manyak bir atak yapmisti süründürdükten sonra:)

neyse, tezos saglam görünüyor... ek alim yapmak isterim ama su an yükseldi, 2 dolarin altini bekliyorum, acelem de yok zaten.. elbet yine kizilordu gelecektir:)
Pages:
Jump to: