Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 21. (Read 80278 times)

newbie
Activity: 280
Merit: 0
August 26, 2018, 06:32:31 PM
tezos zamanında çok sağlam para toplamıştı, adamların ellerindeki ethereum un, bitcoinin haddi hesabı yoktu
newbie
Activity: 266
August 26, 2018, 06:02:54 PM
Kim diyor onu yaa daha 3-4 ay piyasaya cikmayacak ve su an 42cent civarinda fiyati.
http://tezos.live
Tezosa 3 yil bakmayin kardesim cuzdani cikinca cekersin tokenleri atarsin kenara

bu fırıncılık vs işleri nasıl oluyor hocam, nasıl hallediliyor o işler ?
full member
Activity: 672
Merit: 100
August 26, 2018, 05:00:31 PM
Fiyat bir gıdım ilerlemez mi arkadaş. Ne zaman baksam aynı fiyat yatırımcısı da sıkılmıştır. Zaten son düşüş hep bu yüzden olmuştu. Ama ben hala beklemekten yanayım.
full member
Activity: 462
Merit: 107
August 26, 2018, 04:58:08 PM
Bu kadar büyük bir coinin borsaya girerken cimrilik yapmasını anlamıyorum. Bas parayı gir binance'a. Yatırımcıyı tatmin et. Teknoloji falan kimsenin umrunda değil şu anda. Herkes yatırımını düşünüyor.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
August 26, 2018, 04:40:45 PM
Cmc de yüzde 97 artış görünüyor Tezosda  Bir gelişme var da ben mi kaçırdım acaba güvendiğim coinlerden birisi de bu tezos Ciddi bir gelişme mi oldu bilen bir arkadaş varsa yazarsa sevinirim

Edit cmc de hata varmış düzeldi şimdi
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
August 26, 2018, 02:30:10 PM
Tezos icin benimde kyc dogrulamasi yapmam lazim ama nerede nasil yapacagimi bende bilmiyorum benimde baya kafa yorup bu isi cozmem lazim
member
Activity: 106
Merit: 10
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
August 26, 2018, 07:27:21 AM
Arkadaşlar Gate.io borsasına denemek için 100 Dogecoin gönderdim. Fakat Withdrawal işlemi yapabilmek için Kyc istiyor. Aşağıdaki resimde görebileceğiniz üzere sadece Pasaport ile doğrulama var. Ama benim pasaportum yok sıkıntı orda. Acaba forumda daha önce Gate.io borsasında Kyc yapan var mı? Varsa da nasıl yaptığını anlatabilir mi?

Pasaport yerine kimlik kullanabiliyorsunuz. Pasaportu seçin, kimliğinizi ve istediği garip hareketleri yapın. Aynı gün onaylıyorlar genelde. KYC1 ve KYC2 yi de yapmanız gerekiyor.

Hocam peki siz Gate.io borsasında Kyc yaptınız mı? KYC2 aşamasında ne istiyorlar?

Evet yaptım, 10 tane fotoğraf var. Bu on fotoğraf içerisinden 4 tanesindeki hareketleri yaparak selfie göndermenizi istiyorlar.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
August 26, 2018, 05:46:55 AM
Arkadaşlar Gate.io borsasına denemek için 100 Dogecoin gönderdim. Fakat Withdrawal işlemi yapabilmek için Kyc istiyor. Aşağıdaki resimde görebileceğiniz üzere sadece Pasaport ile doğrulama var. Ama benim pasaportum yok sıkıntı orda. Acaba forumda daha önce Gate.io borsasında Kyc yapan var mı? Varsa da nasıl yaptığını anlatabilir mi?

Pasaport yerine kimlik kullanabiliyorsunuz. Pasaportu seçin, kimliğinizi ve istediği garip hareketleri yapın. Aynı gün onaylıyorlar genelde. KYC1 ve KYC2 yi de yapmanız gerekiyor.

Hocam peki siz Gate.io borsasında Kyc yaptınız mı? KYC2 aşamasında ne istiyorlar?
member
Activity: 106
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
August 26, 2018, 05:11:05 AM

sr. member
August 26, 2018, 03:54:39 AM

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
August 25, 2018, 04:53:38 AM
Beyler yukarıda sormuştum ama kimse cevaplamadı. Tekrar soruyorum Tezos'un icosuna katılmıştım. İco'dan aldığım Tezosları nasıl Gate.io borsasına gönderebilirim? Kyc falan yapmıştım herşey tamam da şu gönderme işlemini çözemedim.

bunla ilgili biri bi konu actiydi orada detayli anlatiyordu. oradan yapmistim islemleri. kyc dogrulama yapip aksivasyon kodu aliyorsun, coinleri aktive ediyorsun ve kullanilabilir oluyor. cuzdan yaziliminda da  email, privatekey, sifre ile ico cuzdanini restore ediyorsun.
konu linkini bulursam atarim
member
Activity: 560
Merit: 12
August 25, 2018, 04:00:42 AM
Beyler yukarıda sormuştum ama kimse cevaplamadı. Tekrar soruyorum Tezos'un icosuna katılmıştım. İco'dan aldığım Tezosları nasıl Gate.io borsasına gönderebilirim? Kyc falan yapmıştım herşey tamam da şu gönderme işlemini çözemedim.

https://tezos.com/betanet/ bunların çekimi biraz değişik galiba burada bir şeyler anlatıyor gibi. Kyc falan yapmanız gerekir galiba.
sr. member
August 25, 2018, 03:53:33 AM
full member
Activity: 420
Merit: 105
August 25, 2018, 03:42:09 AM
Hitbtcde fiyat gate.io ya göre yüksek ama hitbtcde deposit işlemleri kapalı daha doğrusu hiç açılmamış herhalde.  Bu hitbtcye mtcden beri uyuz oluyorum zaten hiç haber vermeden coini listedışı yapmışlardı.
member
Activity: 560
Merit: 12
August 25, 2018, 02:00:35 AM
Binancedeki oylamaya katılırsa kazanabilir. Fiyatı düşük olsada destekleyen sayısı bir hayli fazla . Tabi oylamadaki diğer coinlerde etkili olur.
newbie
Activity: 3
August 24, 2018, 11:29:32 PM
bunca zaman bekledik binanceye girsin baride yüzümüz gülsün artık
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
August 22, 2018, 06:05:57 AM
şuanki değeri coinmarketcap'te 1.35 USD ilerleyen dönemde herkes gibi bende 5-6$ civarlarına gelir diye düşünüyorum açıkçası elimdekinin üzerine biraz daha ekleyeceğim ilerleyen günlerde
full member
Activity: 672
Merit: 100
August 22, 2018, 06:02:09 AM
Büyük patlama beklediğim bir kaç coinden biri de tezos. Coin sayısı da fazla değil bu da yüksek değerlere çıkabileceğinin göstergesi.
sr. member
August 22, 2018, 03:43:12 AM
Betanet başladıktan sonra Gate.io borsasında listelendikten sonra Tezos ciddi bir düşüş yaşadı. Sanırım ico'dan alanlar Gate.io'da Tezos'u Btc'ye ve Usdt'ye dönüştürdü. Bu da kaçınılmaz son olan Dump'ı tetikledi. Fiyat şuan aslında tam alınabilir seviyelerde.

Bu arada arkadaşlar Tezos'un icosuna katılmıştım. İco'dan aldığım Xtz'leri nasıl Gate.io borsasına gönderebilirim?
member
Activity: 195
-
August 21, 2018, 06:14:27 PM
fiyat olarak bence de çok düşük seviyelerde kolayca 5-6 dolar seviyelerine gelebilecek bir koin neden buralarda olur hala anlamış değilim
Pages:
Jump to: