Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 39. (Read 80278 times)

full member
Activity: 406
Merit: 101
April 23, 2018, 05:31:16 AM
Tezos bu dönem borsaya girmesi bekleniyordu ancak bildiğim kadarıyla 2018 sonuna kadar bir gelişme olmayacak, borsaya girmesiyle birlikte iyi bir değer kazanacağına inanıyorum. 
member
Activity: 406
Merit: 12
April 23, 2018, 04:05:23 AM
Bu sıralarda borsaya girmesi gibi bir durum olursa, piyasadaki hava nedeniyle ciddi bir çıkış yapacağını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
April 23, 2018, 04:03:18 AM
Tezos'da yaşanan onca inişli-çıkışlı süreçlerin akabinde sona iyice yaklaşılıyor. Bugün yayınlanan ve https://www.coindesk.com/not-revived-tezos-team-predicts-mega-ico-will-launch-2018/ burada yer alan haberde de belirtildiği gibi EGS ve Tim Draper abimiz mainnet i dört gözle beklediklerini ifade etmiş. Hatta EGS şöyle demiş : "Sirer said, "We're all very excited and focused on the great technology to come from a well-funded effort built around a strong vision."

Bu gelişmeler paralelinde, Tezos çıktığında fiyat olarak patlar diye düşünüyorum.  Grin
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
April 14, 2018, 03:02:34 AM
Burada bu kadar olumsuz arkadaşın olması ne kadar sabırsız olduğumuzu gösteriyor . Benim de 4 BTC yatırımım var fakat beklemeye rakıyım .

o sabırsız kişiler ya flipçiler, icodan icoya atlayıp 3e 5 e bakmadan kar kardır deyip daldan dala atlayanlar ya da portföyünün ciddi miktarını tezos a ayıranlar sanırım.
bende de bir miktar tezos var ama all-in ya da portföyün riske atacağım büyüklüğünde yatırım yapmadım. o yüzden beklemek çok da sarsmıyor.
hero member
Activity: 868
Merit: 500
April 14, 2018, 02:40:06 AM
Burada bu kadar olumsuz arkadaşın olması ne kadar sabırsız olduğumuzu gösteriyor . Benim de 4 BTC yatırımım var fakat beklemeye rakıyım .
sr. member
Activity: 658
April 14, 2018, 12:13:02 AM
Tezosu boğa sezonunda piyasaya sürerlerse iyi olur.Ama yavaştanda girmesi lazım gibi.Bu yüzden önce bir wallet falan tanıtsalar sonra altyapıyı düzeltseler iyi olur

Su siralar girebilirdi evet tekrar ayiya girersek piyasaya osekilde cikmalari islerine gelmeyecektir fiyat bakimindan.
full member
Activity: 350
Merit: 100
April 13, 2018, 06:51:47 PM
q2 ve q3 de beklenti büyük

betane q2 de girecek dediler, eğer token dağıtırlarsa bir borsada, o zaman boğaya denk gelir ve fiyat uçar diye düşünüyorum
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
April 13, 2018, 06:20:48 PM
Betanette tokenlerin serbest bırakılmasını bekliyorum artık ve tabi borsalarda işleme açılmasını sonraki güncellemede fiyatta yukarı doğru gidebilir ancak bir görünsün artık.
full member
Activity: 322
Merit: 100
April 13, 2018, 12:55:26 PM
Tezosu boğa sezonunda piyasaya sürerlerse iyi olur.Ama yavaştanda girmesi lazım gibi.Bu yüzden önce bir wallet falan tanıtsalar sonra altyapıyı düzeltseler iyi olur
member
Activity: 336
Merit: 11
April 13, 2018, 12:23:47 PM
Heyecan verici bir grafiği var, birkaç iyi piyasaya girerse değeri katlanır bu coinin. Güvenilir duruyor.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
April 10, 2018, 05:44:15 PM
Bende sabırla Tesozu bekleyenlerdenim zaten piyasa öyle bir halde ki yazık olur fiyat olarak bakın işte bekledik görün bir halt olmadı modu olabilir o sebeple btc nin yukseliş trendinde çıkarsa daha makbul olur.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
April 10, 2018, 05:36:29 PM
bence tezos XTZ yatırımcısının yüzünü güldürecek, bir diğer yüz güldürecek token için OAX
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
April 10, 2018, 03:55:00 PM
proje cöktü, bitti, kavga, savas nidalarindan sonra simdi toparlandik ve toparladik... 2018 sonuna cikiyoruz demeleri, zaten battik diyenlere bir umut diye de yorumlannabilir. cogu kisi tezos'tan umudunu tam olarak kesmeseler de, büyük hayal kirikligina ugramislar idi... simdi en azindan yatirilan parayi kurtarabileceklerinden dolayi, kötünün iyisi olarak görülmekte...

hic acele yok. gelsin tezos... görelim nasil gelecek...

aynen katılyorum gelsinde ha haziranda gelmiş ha eylülde yada geri vericez deseler bile olur seviyelerine indik forklar bile ellerinde ki hatırsı sayılır membla var forklardan
sr. member
Merit: 290
April 10, 2018, 01:04:58 PM
benim fikrim blockchain ne kadar erken açılır ne kadar icraata başlanırsa o kadar hızlı yol alınacağı yönünde. hiçbir proje kusursuz ilerlemiyor, zaman zaman biyerlerinde patlaklar verilebiliyor. insanoğlu her ne kadar ayrıntıya takılsa da, hesap edilemeyen yerler çıkıyor.
tezos en iyi ihtimalle eylülde blockchain i açmış olsa kıçıkırık waves den bile nerdeyse 2.5 yıl geride başlayacak.
ne kadar 4/4 lük sistem kurmuş da olsan dönemin ihtiyacına göre şekillendirmen gerekecek, o yüzden yola ne kadar erken çıkarsan o kadar çok yol kat edersin.

dönüp bi bakın ethereum şu smart contractlarla ilgili ne kadar badire atlattı. hala dimdik ayakta.
tezosun daha bir topluluk gücü var mı yok mu onu bile bilmiyoruz. dash örneğin, inanılmaz bir topluluk gücüne sahip..
kod aşaması işin temeli muhakkak ama kodlar ne kadar kaliteli yeterli de olsa, destek görmedikten sonra para etmiyor.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
April 10, 2018, 12:58:15 PM
proje cöktü, bitti, kavga, savas nidalarindan sonra simdi toparlandik ve toparladik... 2018 sonuna cikiyoruz demeleri, zaten battik diyenlere bir umut diye de yorumlannabilir. cogu kisi tezos'tan umudunu tam olarak kesmeseler de, büyük hayal kirikligina ugramislar idi... simdi en azindan yatirilan parayi kurtarabileceklerinden dolayi, kötünün iyisi olarak görülmekte...

Bu kadar beklettikten sonra umarım yüzleri güldürür. Hacimli yatırım yapan bir çok kişi vardır, borsaya girerse girdiği fiyatta bırakacaklarını sanmıyorum.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
April 10, 2018, 12:56:04 PM

full member
Merit: 104
April 10, 2018, 12:06:37 PM
https://tezosfoundation.ch/news/preparing-launch-tezos-network/

Mainnet için 3.çeyrek diyorlar . Yani en geç eylül ayında borsalarda listelenmesi lazım bir terslik olmaz ise .

yani ohaa! Eylül ne be kardeşim 1 yılı aşkın beklemiş olacağız yani yüklü miktar atanlar epey pişman olmuş olabilir sonuçta Aralık zirvesinde btc kaç dolar olmuştu.
sr. member
Activity: 388
Living the dream
April 10, 2018, 11:19:29 AM
betanet le coin transferi başlayacak o da en geç haziran ayında. haziran ayında exchange lere de girer diye bekliyorum.
sr. member
Activity: 658
April 10, 2018, 07:40:16 AM
mainnet ilemi borsalara girecekmis? Betada coinler serbest kalacak sanmistim. baker olmanin bedeli 10.000$ dolar olursa almayi dusunebilirim yani coin basina 1$ ozamanki piyasa sartlari gösterecek tabiiki bunu.
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
April 10, 2018, 04:14:52 AM
https://tezosfoundation.ch/news/preparing-launch-tezos-network/

Mainnet için 3.çeyrek diyorlar . Yani en geç eylül ayında borsalarda listelenmesi lazım bir terslik olmaz ise .
Pages:
Jump to: