Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 41. (Read 80278 times)

newbie
Activity: 14
Merit: 0
April 06, 2018, 03:39:05 AM
Tezos ile ilgili iki gün önce güncelleme paylaşıldı. Yazıldığına göre Hazirana kadar betanet yayınlanacak ve sistem test edilip hatalar ayıklanacak. Daha sonra Q3 yani üçüncü çeyrekte salacaklar kobrayı. Artık verdikleri tarihe sadık kalırlar umarım. Temmuz, Ağustos, Eylül yani inş boğa mevsimine deng gelir.

Tezos çıktığında Marketcapta en hacimli ilk 5 coin arasında yer alıcaktır. Rippledan önce, ETH'den sonra yerine oturacaktır.

https://tezosfoundation.ch/news/preparing-launch-tezos-network/

q3 değil de q2 deki testlerde tezosları aktarabilecekmişiz. markette alım satım yapılacak gibi. hangi marketlere girer bilinmez.

ben de sizin kadar iyimser olmasam da ilk 20 arasına girer diyorum

ilk 20 yatırımcıya zarar yazar.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
April 06, 2018, 03:07:34 AM
Güzel haberler gelmeye başladı ama merak ettiğim konu bizde görebilecek miyiz Smiley şu hareketleri en az 4-5 ay önce yapmaları gerekti. Malum davalar falan onlar ne oldu çözümlendi mi işler. Umarım çıktığında piyasada yükselme başlamış olur yoksa yine hayal kırıklığı.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
April 06, 2018, 02:50:16 AM
Tezos ile ilgili iki gün önce güncelleme paylaşıldı. Yazıldığına göre Hazirana kadar betanet yayınlanacak ve sistem test edilip hatalar ayıklanacak. Daha sonra Q3 yani üçüncü çeyrekte salacaklar kobrayı. Artık verdikleri tarihe sadık kalırlar umarım. Temmuz, Ağustos, Eylül yani inş boğa mevsimine deng gelir.

Tezos çıktığında Marketcapta en hacimli ilk 5 coin arasında yer alıcaktır. Rippledan önce, ETH'den sonra yerine oturacaktır.

q3 değil de q2 deki testlerde tezosları aktarabilecekmişiz. markette alım satım yapılacak gibi. hangi marketlere girer bilinmez.

ben de sizin kadar iyimser olmasam da ilk 20 arasına girer diyorum
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
April 06, 2018, 02:00:13 AM

member
Activity: 490
Merit: 16
April 06, 2018, 01:40:49 AM
tezosa katılamadığı için üzülenleri görmüştüm yanılmıyorsam whitelist sırasını 1 eth e falan satanlarda vardı hala ses çıkmamış tezosdan. Patlaması sağlam olması lazım ki geçen süreyi unuttursun. bu arada hiç takım birşeyler paylaşıyor mu takip edebileniniz var mı
member
Activity: 182
Merit: 10
April 06, 2018, 01:34:08 AM
Dönemin hypesi çok beklettiler çok da bekleyeceğiz.
newbie
Activity: 126
April 06, 2018, 01:20:56 AM
marketcap, piyasayla beraber tr forumu da eylül ekim dönemine dönüş yapmış resmen Cheesy foruma girince mth tezos konuşulmaya başlamış yine.. geçen seneki durumların aynısı  Cheesy Allah tezosta mth de bekleyenlere sabır versin  Cheesy
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
April 05, 2018, 05:48:08 PM
Hadi hayırlısı heralde hodl rekorumu tezos ile kıracağım daha 1 yıl sonra anca alacağız gibi gözüküyor zaten, devamında da bu kadar büyük projeye sabretmek lazım diye düşünüyorum.
newbie
April 05, 2018, 04:34:37 PM
Daha şimdiden Her yeri parsellemişler. Hali hazırda apartta bekleyen bu işi ciddi anlamda takip eden ve hazırlıklar yapan 4 adet oluşum var.
Demek ki kazanç çok büyük ki çatır çatır reklam kasıyorlar Tezos'a yüklü girenleri kendi poolarına davet ediyorlar.
Aşağıdaki delegateler başlıca şunlar.

Tezzigator
CryptoDelegate
Chainomatic
TezosBlue

Bu yukarıdaki delegatelerin bir amacı da sizin yerinize oy kullanmak ve tezosun geleceğine yön vermek istemeleri. Biliyorsunuz ki Tezos demokratik bir coin olacak.
kararları bakerler oy kullanarak verecekler.

Örnek veriyorum diyelim ki 15000 Tezosunuz var 10000 Tezosunu kendiniz solo olarak bakerlik yaparsınız. 5000 adetini poollardan birine verebilirsiniz. böylelikle geriye kalan 5000 Tezosunuzu da değerlendirmiş olursunuz
Keza 10000 ile 15000 tezos ile bakerlik yapmak aynı kazanca denk geliyor.
Tezosun içinde o kadar çok terim var ki işin içine girince terimlerin arasında boğuluyorsun resmen. coin demeye bin şahit lazım. resmen başlı başına yap boz gibi koca bir platform.
işi biraz derinleme incelediğinde Ether, EOS, Waves hep hikaye(argo anlamda tırı vırı). Tezos koca bir dünya.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
April 05, 2018, 04:22:15 PM
baker denen delegeler block olusturduklarinda o bloga dahil olan txlerin fee lerini mi toplayacak block odul sistemi mi var tezos da?
http://tzscan.io da alphanet ve zeronet te bi kac block olayina baktim da cok karisik geldi reward ile ilgili bir alan goremedim.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
April 05, 2018, 04:07:27 PM
Asil övülmesi konusulmasi gereken konu bu son mesaji atan arkadasa tesekkurler guzel ozetlemis durumu. Hic tezos almadim ama pusuya yattim bakalim Smiley
newbie
April 05, 2018, 03:23:57 PM
sr. member
Activity: 308
April 05, 2018, 03:20:17 PM
3. ceyrekte piyasaya cikacak soylentileri var. yani bu da  icodan sonra tam 1 yil sonraya denk geliyor. insanlari bu kadar bekletmeleri sacmaliktan baska bi sey degil.
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
April 05, 2018, 03:15:01 PM
evet hocam bancor cidden başa bela idi,  tezos da benim anlamadığım herkes diyor 7 milyor coin olacak 1 doları zor geçer falan,  e biz zaten 3.4 dolara mal ettik, nasıl kafalarına göre koin üretiyorlar?

Toplamdığı yatırım miktarı 230,533,089 dolar . Monero tu geçeceğini düşünürsem , 2 milyar dolar' a yükselmesi lazım piyasa değeri . 8X falan yapıyor ozaman . 40 cent 1 tokenin fiyatı 3,2 dolara yükseliyor. Tabii bu yaptığım hesap tam düz mantık .
full member
Activity: 336
Merit: 100
April 05, 2018, 03:08:49 PM
evet hocam bancor cidden başa bela idi,  tezos da benim anlamadığım herkes diyor 7 milyor coin olacak 1 doları zor geçer falan,  e biz zaten 3.4 dolara mal ettik, nasıl kafalarına göre koin üretiyorlar?
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
April 05, 2018, 03:07:05 PM
suanda hitbtcdeki fiyatin hicbir gecerliligi yok onun uzerindede cikabilir altindada ama bence fiyati cok yuksek. Zaten ICO bittikten hemen sonrada 3X ile girmisti hardcap olmayan iCOya:)
  hardcap olmayan ıco derken ? zamanının en cok para toplayan ama bır sık yapmayan projesı degıl mıydı bu ? hardcap cok basıt yapmıstı bıldıgım kadarıyla.. bugunler forumda her kafadan bır ses cıkıo zaten bılmeden okumadan .bu yanlızca ınsanları yanlıs yonlendırmeye yarıo mk

Ulan dandik bildigin yanildigina yetmiyor daha konusuyon Tezos Hardcapi olmayan bir projeydi isteyen istedigi kadar para gonderdi anlayacagin gerci sen bunuda anlamanda baskalari anlasin diye anlatiyorum, Nerde gordun yalnis bilgi verdigimi. Dandik seni hadi ikile baim.

Hardcap'ı çok yüksek veya olmayan projelerin bu kadar uzun süre beklenmesi çok daha mantıklı . Yoksa bancor dan hatırlarız ICO fiyatının hiç üstüne çıkamadı .
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
April 05, 2018, 02:53:22 PM
suanda hitbtcdeki fiyatin hicbir gecerliligi yok onun uzerindede cikabilir altindada ama bence fiyati cok yuksek. Zaten ICO bittikten hemen sonrada 3X ile girmisti hardcap olmayan iCOya:)
  hardcap olmayan ıco derken ? zamanının en cok para toplayan ama bır sık yapmayan projesı degıl mıydı bu ? hardcap cok basıt yapmıstı bıldıgım kadarıyla.. bugunler forumda her kafadan bır ses cıkıo zaten bılmeden okumadan .bu yanlızca ınsanları yanlıs yonlendırmeye yarıo mk

Ulan dandik bildigin yanildigina yetmiyor daha konusuyon Tezos Hardcapi olmayan bir projeydi isteyen istedigi kadar para gonderdi anlayacagin gerci sen bunuda anlamanda baskalari anlasin diye anlatiyorum, Nerde gordun yalnis bilgi verdigimi. Dandik seni hadi ikile baim.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
April 05, 2018, 02:27:52 PM
Fırıncılık nedir?

Biri hayrına bu coinin çevirisini yapsa keşke.
member
Activity: 406
Merit: 11
April 05, 2018, 01:51:40 PM
full member
Activity: 462
Merit: 102
April 05, 2018, 01:48:38 PM
Pages:
Jump to: