Merhaba arkadaslar elindeki tezoslari satacak var mi? Ya da soyle sorayim. Hitbtc deb alan oldu mu hic? Orasi tamamen scam mi yoksa. Nasil islem yapiliyor. Cuzdanlara cekebiliyor muyuz?
coininiz bol olaun HitBTC kendisinin Tezos'a yatırdığı yatırım miktarı kadar coini kendi marketinde işletme hakkına sahip bir nevi kendi satın almış olduğu tezosları millete sattı. millette market dışına çıkaramasa da orada alım satım işlemleri yapıyor.
Tezoslar gerçek mi derseniz evet gerçek. fakat Tezosun daha kendi alt yapısı olmadığı için cüzdanlar arası işlem yapamıyorsunuz.
şöyle bir durum var. (önemli) Tezos dese ki kardeşim ben coini çıkarmaktan vazgeçtim. HitBTC burada sattığı coini kendine kar sayacak belli bir miktar daha kendi içinde alışverişe izin verecek ondan sonra marketi kapatacak. burada zararı millet çekecek.
HitBTC hem alış veriş feelerinden hem de satın aldığı coini zaten içeride sattığından her türlü kara girecek.
Bu yazdığım senaryo Tezos hiç marketlere girmez ise.
Peki Tezos marketlere girerse...
Bu senaryoda ise HitBTC elindeki pdf dosyasını okutup Tezosları kendi marketinde mevcut Tezos sahiplerine dağıtacak.
Bir de şöyle bir söylenti var. HitBTC yatırım yaptığından daha fazla coini kendi içinde işletiyor Eğer tezos piyasaya çıkarsa HitBTC extradan piyasadan Tezos çekmek zorunda kalacak.