Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 40. (Read 80278 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
April 10, 2018, 03:48:08 AM
Şaka gibisiniz valla. Tezos çok iyi bir platform zaten bunu topladığı yatırıma bakarakta görebilirsiniz. Hitbtcde aslında token dönmüyor banka hesaplarınızdaki gibi sadece rakamlar dönüyor kanmamak lazım. Bilmeden araştırmadan lütfen yatırım yapmayın.

topladigi yatirim tek basina bir gosterge olmayabiliyor, yatirim aldigi zamanki btc fiyati usdt karsiligi falan da buyuk etken. aralik-ocak ayinda kacan 20k usdt bandini kacirmis olmak da cabasi.
toplam yatirim miktarina kotu bir ornek olarak banchor da verilebilir. tezosdan onceki en yuksek yatirim toplamis ico olmustu. suanki degeri ortada. fakat iyi isleyen bir projeleri uygulamalari var. umarim tezos da fiyat olarak tatmin etmezse de teknolojisi ve islem hacmi tarafinda umut vaadeder.
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
April 10, 2018, 03:06:10 AM
Ben de ilk çıktığında 8-10 dolar aralığından işlem göreceğini, sonra da 4-5 dolar bandına düşeceğini bekliyorum. Genelde trade le ilgili tahminlerim hep yanlış çıkmıştır, bakalım bu nasıl olacak.  Grin
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
April 10, 2018, 02:51:33 AM
Arkadaşlar assolistler sahneye en son çıkar, sahneye çıktıktan sonra hata olacağına şimdi tamamen düzeltip hazır olunca çıksın. Ayrıca bu piyasaya çıkmak şu an için pek mantıklı değil, bu kadar durduk biraz daha sabretmekte fayda var diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
April 09, 2018, 06:28:47 PM
Tezos çıksın diye dört gözle bekliyoruz ancak piyasada ki bu düşüşte çıksa ne olacak ki, biraz toparlanma olduktan sonra çıkması bence daha iyi olur.
full member
Activity: 630
Merit: 104
April 09, 2018, 03:17:45 PM
yılan hikayesine döndü bu coin ya ne zaman cıkacak ne zaman borsaya girecek ico zamanında btc kaç dolardı acaba? bende bir miktar almayı düşünüyorum reklamı güzel yapıldı fakat kaçırdık
member
Activity: 196
Merit: 10
April 09, 2018, 11:05:37 AM
bence tezos çıkınca 1 tezoz 10 dolar olacak bu mümkün, zor bir şey değil, yatırımcısı 1 sene bekledi bu token ı bence yatırımcısının yüzünü güldürecek
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
April 09, 2018, 07:40:56 AM
Şaka gibisiniz valla. Tezos çok iyi bir platform zaten bunu topladığı yatırıma bakarakta görebilirsiniz. Hitbtcde aslında token dönmüyor banka hesaplarınızdaki gibi sadece rakamlar dönüyor kanmamak lazım. Bilmeden araştırmadan lütfen yatırım yapmayın.
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
April 09, 2018, 07:38:52 AM
coinmarketcaps deki coinlerin/tokenların %99 u scam olduğu gibi, bizim forumdaki kullanıcıların da %99'u scam.  Grin
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
April 09, 2018, 05:52:25 AM
Şu forumda belli başlı popüler altcoin konuları var. Sürekli ilk sayfalardalar. Özellikle de Tezos, Neo, Waves, INS, Monetha.
İlk sayfada oldukları için de; sırf post kasmak için bu konulara girip yazanların hedefi oluyorlar. Bilgi kirliliği oluşuyor.
Dalga geçen, alakasız şeyler yazan, kötüleyen, araştırma yapmaktan uzak o kadar çok kişi var ki. Tamamen gözlerimi yoruyorlar.
Hitbtc'de Tezos'u gördü diye borsalara girdiğini zannedenlerden tutun da, coin mi yoksa token mi bihaber olan tipler millete yatırım tavsiyesi veriyor.
Bu tiplere güvenip de işlem yapmaya çalışanlara yazık valla. Laf olsun torba dolsun, boş boş konuşuyorlar. Bilgi verme ya da bilgilenme ihtiyacı da duymuyorlar.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
April 09, 2018, 05:27:45 AM
tezosun altyapısı hala neden tam hazırlanamadı çözemedim keşke universa gibi önce eth tabanlı olsaydı da millet al sat yapabilseymiş keşke şu an cüzdan yok altyapı yok

Bir sürü dava olayları oldu yer yerinden oynadı bunları duymadın mı ?? Tezos ile ilgileniyorsan bunların geçmişini bilmen iyi olur. Ben takibi bıraktığım için en son hangi aşamadaydılar bilemiyorum.
full member
Activity: 406
Merit: 101
April 09, 2018, 03:54:00 AM
Tezosun borsaya girmesini bekliyoruz, borsaya girdiğinde değerinin çok daha fazla değerleneceğini düşünüyorum.  Yakın bir zamanda açıklama bekleniyor
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
April 07, 2018, 05:45:30 PM
benim açıkçası tezosdan beklentim büyük, ileride iyi işler yapacağını düşündüğüm bir koin tezos, fakat işte dava süreci, karşılıklı güvensizlik ekibin moral motivasyonunu düşürdü

ama toparlanacaktır
full member
Activity: 980
Merit: 207
April 07, 2018, 05:36:53 PM
evet büyük zarar söz konusu ama tezosun bunu telafi edeceğine inancım tam hocam, içinizi ferah tutunuz
full member
Activity: 210
April 07, 2018, 04:58:40 PM
adamlar professionel olmak acisindan piyasaya saglam cikmak istiyorlar ama yatirimciyi hic dusunmuyorlar bu konuda. bitcoin ve ethereum karsisinda baya zarardayiz. bu dususe ragmen.
full member
Activity: 420
April 07, 2018, 04:48:31 PM
tezosun altyapısı hala neden tam hazırlanamadı çözemedim keşke universa gibi önce eth tabanlı olsaydı da millet al sat yapabilseymiş keşke şu an cüzdan yok altyapı yok
full member
Activity: 332
Merit: 108
April 07, 2018, 04:04:41 AM
Yaklaşık 6-7 aydır piyasada Tezos. 1 dolar civarlarında piyasaya girmiş, şu an 2,5 dolar seviyelerinde. Favorilerimden.

Spam mesaj olarak Laudaya iletildi.

Bu şekilde başlığı, içeriği okumadan beyinsizce post kasıp, burada bilgi almaya çalışanların vakitlerini çalanları bu şekilde ihbar edeceğim. Kısa sürede red trust alır.

Kimsenin vaktini çalmaya hakkınız yok.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
April 07, 2018, 03:58:23 AM
Yaklaşık 6-7 aydır piyasada Tezos. 1 dolar civarlarında piyasaya girmiş, şu an 2,5 dolar seviyelerinde. Favorilerimden.

ya bsg. zorla küfür ettiriyorsunuz insana. ne piyasasıymış bu böyle. vereceğim adrese 1 xtz token gönderebilecek misin? hitbtc el altından satış yapıyor, ne deposit ne withdraw yapabiliyorsun diye aylardır söylüyoruz hala halkmış piyasa diyorsun seviye diyorsun.
member
Activity: 336
Merit: 10
April 06, 2018, 10:52:44 AM
newbie
Activity: 14
Merit: 0
April 06, 2018, 10:51:50 AM
Merhaba arkadaslar  elindeki tezoslari satacak var mi? Ya da soyle sorayim. Hitbtc deb alan oldu mu hic? Orasi tamamen scam mi yoksa. Nasil islem yapiliyor. Cuzdanlara cekebiliyor muyuz?

coininiz bol olaun Wink

HitBTC kendisinin Tezos'a yatırdığı yatırım miktarı kadar coini kendi marketinde işletme hakkına sahip bir nevi kendi satın almış olduğu tezosları millete sattı. millette market dışına çıkaramasa da orada alım satım işlemleri yapıyor.
Tezoslar gerçek mi derseniz evet gerçek. fakat Tezosun daha kendi alt yapısı olmadığı için cüzdanlar arası işlem yapamıyorsunuz.

şöyle bir durum var. (önemli) Tezos dese ki kardeşim ben coini çıkarmaktan vazgeçtim.  HitBTC burada sattığı coini kendine kar sayacak belli bir miktar daha kendi içinde alışverişe izin verecek ondan sonra marketi kapatacak. burada zararı millet çekecek.
HitBTC hem alış veriş feelerinden hem de satın aldığı coini zaten içeride sattığından her türlü kara girecek.
Bu yazdığım senaryo Tezos hiç marketlere girmez ise.

Peki Tezos marketlere girerse...

Bu senaryoda ise HitBTC elindeki pdf dosyasını okutup Tezosları kendi marketinde mevcut Tezos sahiplerine dağıtacak.
Bir de şöyle bir söylenti var. HitBTC yatırım yaptığından daha fazla coini kendi içinde işletiyor Eğer tezos piyasaya çıkarsa HitBTC extradan piyasadan Tezos çekmek zorunda kalacak.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
April 06, 2018, 10:26:29 AM
Merhaba arkadaslar  elindeki tezoslari satacak var mi? Ya da soyle sorayim. Hitbtc deb alan oldu mu hic? Orasi tamamen scam mi yoksa. Nasil islem yapiliyor. Cuzdanlara cekebiliyor muyuz?

coininiz bol olaun Wink
Pages:
Jump to: