Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 44. (Read 80278 times)

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
April 02, 2018, 04:05:57 AM
O kadar para onlara fazla. İçersinden 20-50m dolar alsınlar gerisini bize iade etsinler. Tokenlarımıza da dokunmasınlar aynı zamanda.
İco parasının amacı ekibe haddinden fazla kar kazandırmak değil, projeyi temin edecek ihtiyaçlarını gidermek.
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
April 02, 2018, 03:46:46 AM
Ekip tam gaz çalışıyor. Kodun denetime gönderilmesi demek, işlerin bittiği anlamına geliyor. Bir iki aylık düzeltmenin ardından ürün hazır demek. Cardano'nun henüz ortada hazır hiçbirşeyi yok, cüzdanı hariç o da sağlıklı çalışmıyordu başlarda ama marketcap ine bakın. Tezos, çıktığı anda Cardano'nun en az bir yıl ilerisinde olacak, Arthur'da sağlamcı adamdır, yaş tahtaya basmaz, işi sağlam yapar. Bu yüzden timeline vs. açıklayamıyorlar devam eden davalar nedeniyle, bir de Arthur'un iş tarzı anladığım kadarıyla işe odaklanıp, bütün enerjiyi buraya harcamak, tırıvırı işlerle göz boyamaya dahi enerji harcamıyor, bence zekice bir davranış. Yoksa ERC20 tokenı çıkarmaya ne var, bana deseler onlar adına ben bile yaparım. Timeline yapmaya ne var, bul bir grafiker, şöyle şu şu zamaanları şu başlıkta dök diye al sana timeline. 

Johann Gevers'den kurtulunca ekip adeta zincirlerini kırdı. Zaten proje 2014'ten beri geliştiriliyormuş. Sadece dediklerini yapsalar, değil Cardano, ETH bile traş olur. Yılların ETH savunucusu olarak söylüyorum bunu.  Grin
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
April 01, 2018, 06:41:32 PM
tezos harbiden başımıza bela oldu, aylar geçti ordada hiç bir şey yok, herkes diyor yok 10x yapacak yok 20x yapacak ama nerede, daha bunların internet sitesinde bile doğru düzgün bir şey yok.
newbie
Activity: 8
Merit: 0
April 01, 2018, 06:22:03 PM
Ben şahsen yatırımımı unutmuştum konuyu görünce aklıma geldi Smiley Tezos çok sorun problem yaşadı bu sorunlar aşıldığı zaman çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum.Arkada iyi bir güç var bence
member
Activity: 210
Merit: 10
April 01, 2018, 06:07:27 PM
tezos harbiden çok süründürdü, yani her ay çıkıyorlar başka bir şey diyorlar, tutup bunların bir yol haritası çıkarmaları lazım her şeyden evvel, yoksa işleri zor
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
April 01, 2018, 05:26:48 PM
Tezosçular sanırım Tezosun çıktığını göremeyecekler bir türlü. olsun. torunları faydalanır ileride belki. ne büyük paralar topladılar. ne büyük anlaşmazlıklar yaşadılar bu takım üyeleri. evet başları dertte ve projeyi ilerletemiyorlar yasal sorunlardan dolayı ancak bu bir ömür boyu sürecek değil heralde. elbet bir gün yatırımcılarının da yüzü gülecek. dijital para piyasalarının en çok ses getiren projesinin arkasında bu kadar mağdur bırakacağını sanmıyorum. ümidinizi yitirmeyin değerli arkadaşlar. bir gün hepiniz tezos sayesinde zengin olacaksınız bence.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
April 01, 2018, 03:01:01 PM
Bu piyasada koşullarında çıkmasın zaten . Benim beklentim hep 2018 sonraydı zaten beklerim sıkıntı yok .
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
April 01, 2018, 02:43:49 PM
bu güzel bir proje, buna benzer olarak effect.ai var yani, mantık olarak bezemiyor gibi gözükebilir, ama yenilikçilik olarak baya bir benziyor gibi
full member
Activity: 588
Merit: 125
April 01, 2018, 02:04:25 PM
Tezos ölmedi mi hala ya.1 sene geçecek ico biteli hala ortada bir şey yok.Güzel tokatladılar milleti galiba hala millet bekliyor çıkmasını.Bence ümidi kesmeyen varsa kessin
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
April 01, 2018, 01:27:57 PM
bunlar kendi zincirini kuracak iyi de düşünülüyo dpos falan tamam da bi ERC20 token oluştursalardı da şimdiye çoktan borsada işlem görmeye başlasaydı en azından yatırımcıları üzmezdi. tokenleri değerlendirme imkanımız olurdu. aldığımız tokenler resmen 8 aydır hayalet. Titan var örneğin, ico oldu ERC20 oluşturdular. kendi zincirlerini oluşturduklarında ERC20 tokenlerle kendi zincirindeki coinler change edilecek. bu tip bi talep çözüm konuşma falan geçmedi mi hiç meetuplarda?
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
April 01, 2018, 01:03:39 PM
Böyle ölü bir piyasada çıkarsa ne olur bilinmez açıkcası ama bunlarda da pek fazla umut yok gibi duruyor şu an için.
member
Activity: 448
Merit: 17
April 01, 2018, 12:51:43 PM
Tek sıkıntıları ne zaman çıkıcak bu coin çıkmadı gitti bi türlü bu coin zamanında herkes iyi paralar yatırdı iyi para topladı ama iç olaylardan çok geçikti.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
April 01, 2018, 12:42:10 PM
Tezos'da sona gelinmek üzere;

10 Mart'ta Obsidian Systems (https://obsidian.systems/) la ağdaki her katılımcının baking (direk türkçesi fırınlama ama tezosun dPOS sistemindeki blokları bulan ve onaylayan katılımcılara verilen genel isim, buna bir türkçe karşılık bulmak lazım. Baker (Fırıncı) olabilmek için en az 10k tezos unuz olması lazım malum) yapabilmesine imkan verecek bir uygulama geliştirilmesi üzerinde anlaşıldı.

23 Mart'ta Fransa'daki INRIA (https://www.inria.fr/en/) enstitüsünün tezosun kodunu incelemeye başladığı duyuruldu. INRIA, Fransa'nın MIT'si olarak görülüyor, bilgisayar bilimlerinde.

29 Mart'ta LeastAuthority (https://leastauthority.com) şirketi ile kodun denetlenmesi üzerine anlaşıldı, ki aynı şirket Ethereum unda mainnet i yayınlanmadan önce kod denetlemesini yapmıştı.

Tim Draper abimizin ve Olaf'ın desteği de tam gaz devam ediyor.

Kod kontrolü 1-2 ay sürse, sonra düzeltmelerde bir o kadar 2-4 ay var beta net in yayınlanmasına.  Grin (bu espriyi reddit i takip edenler anlayacaktır ama bu sefer gerçek.)

Eğer gerçek ise çok güzel gelişmeler hocam.  Sizi her zaman taktir ile okumuşumdur .
full member
Activity: 490
Merit: 105
April 01, 2018, 12:18:54 PM
güzel bir hazırlık süreci yaşamış ve uzun vadede güzel değerlenebilir arkadaşlarımdan bazıları da katıılmıştı.
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
April 01, 2018, 11:59:45 AM
Tezos'da sona gelinmek üzere;

10 Mart'ta Obsidian Systems (https://obsidian.systems/) la ağdaki her katılımcının baking (direk türkçesi fırınlama ama tezosun dPOS sistemindeki blokları bulan ve onaylayan katılımcılara verilen genel isim, buna bir türkçe karşılık bulmak lazım. Baker (Fırıncı) olabilmek için en az 10k tezos unuz olması lazım malum) yapabilmesine imkan verecek bir uygulama geliştirilmesi üzerinde anlaşıldı.

23 Mart'ta Fransa'daki INRIA (https://www.inria.fr/en/) enstitüsünün tezosun kodunu incelemeye başladığı duyuruldu. INRIA, Fransa'nın MIT'si olarak görülüyor, bilgisayar bilimlerinde.

29 Mart'ta LeastAuthority (https://leastauthority.com) şirketi ile kodun denetlenmesi üzerine anlaşıldı, ki aynı şirket Ethereum unda mainnet i yayınlanmadan önce kod denetlemesini yapmıştı.

Tim Draper abimizin ve Olaf'ın desteği de tam gaz devam ediyor.

Kod kontrolü 1-2 ay sürse, sonra düzeltmelerde bir o kadar 2-4 ay var beta net in yayınlanmasına.  Grin (bu espriyi reddit i takip edenler anlayacaktır ama bu sefer gerçek.)
member
Activity: 196
Merit: 11
February 22, 2018, 04:17:01 PM
TEZOS fiyatının sert yükselişini bekleyen çoğunluğun zamanı yaklaşıyor. Fiyat uçsun bir kaç ay beklerim. Sağlam borsa haberleri olsun fiyat güzel noktalara gelir. 5 dolar herkesi mutlu eder.
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
February 22, 2018, 02:02:43 PM
eldeki bitcoin ve ethereumlar duruyormuş. bitcoin düşmesine ragmen hala o zamana göre 5x te. bu da tezosun en az 2 dolardan gireceğine işaret bence.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
February 22, 2018, 01:50:40 PM
Tezos ile ilgili güzel haberler paylaşılmış. Bende tezos dağıtımı olursa marketcapte üstlerde yer alacağını düşünüyorum. İşleme açılısın Dump olabilir beklemekten sıkılanlar satış yapabilir.

pek dump beklemiyorum ben. aksine güzel bir borsada çıkarsa 10 dolarlara pump edeceğini düşünüyorum.

çükü herkesin beklentisi çok büyük. en geç 3 sene içinde eth in btc yi geçeceği ve en dişli rakibinin tezos olacağı yazılıyor. yani eth tezos btc şeklinde bir sıralama bekleniyor.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
February 22, 2018, 01:47:14 PM
Tezos ile ilgili güzel haberler paylaşılmış. Bende tezos dağıtımı olursa marketcapte üstlerde yer alacağını düşünüyorum. İşleme açılısın Dump olabilir beklemekten sıkılanlar satış yapabilir.

valla varsa öyle aranizda arkadaşlar sıkıldım ulan dumplaycam diyenler bence en az 1 hafta beklesin. aynı şey minexcoin de oldu 3 ay beklettiler ico dan 1 dolara sattiklarini ki doğru düzgün ico yatirimcisi da yoktu bounty için doğru düzgün giren yoktu düşünün yani durumu ona rağmen adamlar 1 hafta 2o küsür dolarları gördü. tezos ta uzun süredir beklenilen proje o yüzden eger gerçekten paraya ihtiyaciniz var ise onda da kesinlikle hepsini satmadan işinizi görebileceginiz kadarını satıp kalanını da dedigim gibi en az 1 hafta bekletmek olsun zaten bekliyor ne kadar zamandır.. asıl proje bundan sonra başlayacaktır .. tabi ki ytd..
member
Activity: 406
Merit: 11
February 22, 2018, 01:41:39 PM
Pages:
Jump to: