Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 47. (Read 80278 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 264
January 30, 2018, 08:00:55 AM
5 btc atanlar oldu buna bende girdim icosuna zamanında ama unuttum yatırdığım parayı, gerçekten unuttum ne kadar yatırım yaptığımı. Konuyu hortlatanlar olmasa açıkcası hatırlamazdım
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
January 30, 2018, 07:54:09 AM
ICO suna girenlerden biri olarak benim mazeretim var o dönemlerde acemiydim Smiley. Hoş şu anda da olsa girerdim yine öyle allayıp süslediler ki dayanamaz girersin .

Ne zaman bir Tezos konusu görsem için böyle bir tuhaf oluyor hemen açıp okuyorum ama yine bildik bilindik şeyler. Hiç haber yok.

Bende bugün olsa yine yatırım yapardım . ETH nin tüm özelliklerini taşıyacak ve üstüne yatırımın kadar oy hakkın olarak bu sayede de forklara sadece elinde para tutanlar karar verecek .

Bence çok iyi proje veya projeydi .
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
January 30, 2018, 07:51:39 AM
ICO suna girenlerden biri olarak benim mazeretim var o dönemlerde acemiydim Smiley. Hoş şu anda da olsa girerdim yine öyle allayıp süslediler ki dayanamaz girersin .

Ne zaman bir Tezos konusu görsem için böyle bir tuhaf oluyor hemen açıp okuyorum ama yine bildik bilindik şeyler. Hiç haber yok.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
January 30, 2018, 07:46:01 AM
Ben tezosa yatirim yapmadim nedenimde hard cap olmamasiydi, yani bir projen varsa giderleride hesaplar bi plan yaparsin. Aganin eli tutulmaz mantigiyla ico yaptiklari icin ben yatirim yapmadim borsaya ciktiginda fiyatin dusecegini dusunuyordum ama o siralar malum hersey deli gibi artti, tezosta piyasaya cikinca ico fiyati uzerinde cikacaktir cunku artik bu marketteki hersey daha dgerli!

Projede patlamaz merak etmeyin illaki piyasaya cikacaktir ilk ciktiginda gene nispeten ucuz kalacagini zamanla degerlenecegini dusunuyorum ekibi kaliteli nede olsa. Sabirli olun yatirimcilari kendinize etmeyin.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
January 30, 2018, 07:44:16 AM
ben tezos icosuna giremedim ama biraz mutlaka alıp uzun vadede bekleticem ve ondan çok büyük yükseliş bekliyorum hada bitcoin gibi deger kazanmasını bekliyorum
member
Activity: 126
Merit: 28
diwtoken.com
January 30, 2018, 07:17:16 AM
alanlarin ellerinde sadece bir kagit parcasi var... daha ortada coin yok, kod yok, proje yok... unutun tezosu ama varsa elinizde o kagidi unutmayin... belki bir gün hortlar... hortlarsa ne ala... hortlamazsada yapacak bisey yok; tecrübe bedeli olarak yazarsiniz yatirdiginiz parayi...
full member
Activity: 658
Merit: 153
January 30, 2018, 05:31:05 AM
Valla forumla tanıştıran bu coindi beni dedim ben buna yatırım yaparız çok büyük güzel proje ama son duruma bakın 1-2 ay öncesine kadar hala yatırım yapıcaktım ama şuan hiç zannetmiyorum adamlar milletin paralarını alıp dalga geçer gibi oyalanıyolar, birbirlerini yiyolar fazla parayı görünce.
member
Activity: 123
Merit: 10
January 30, 2018, 05:25:40 AM
Ben açıkçası bu projeden ümidimi kestim. yalnız çok güzel soydular bizi açılırsa piyango derim açılmazsa peşin peşin üzüntümü dile getirdim.
5 bitcoin kaybım var. 
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
January 28, 2018, 04:50:49 PM
Bu proje patlarsa rekorlar kitabina girer sanirim.Deli para toplamidlardi

Patlayacağını hiç sanmıyorum. Bizim forumda çok bekleyen olsa da . Olursa da tarihin yasal en büyük soygunu olur . Kim bilir Ethereum ada neler neler demişlerdir ICO dan sonra .
jr. member
Activity: 31
Merit: 1
January 28, 2018, 04:45:19 PM
Bu proje patlarsa rekorlar kitabina girer sanirim.Deli para toplamidlardi
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
January 28, 2018, 04:33:11 PM
davalık konuları dışında, twitter adreslerinde ve sitelerinde son güncellemeler/paylaşımlar 3-4 ay dan eskiye dayanıyor, bu kadar yatırım yapan insan için bir açıklama var mı? bu coin den bu kadar beklenti nedir?
not: tezosa yatırımım yok.

https://twitter.com/ArthurB     bu kendi
https://twitter.com/breitwoman  bu karısı
https://twitter.com/TezosCommunity  bu unoffical haberler

takip etmek istersen güncel duyuruları burdan alabilirsin.
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
January 28, 2018, 03:30:11 PM
davalık konuları dışında, twitter adreslerinde ve sitelerinde son güncellemeler/paylaşımlar 3-4 ay dan eskiye dayanıyor, bu kadar yatırım yapan insan için bir açıklama var mı? bu coin den bu kadar beklenti nedir?

Son bir hafta çok aktifler . Bence Mart ayında çıkacak . Ama davalar sonuçlanmadı sürece fiyatlar çok düşük kalacaktır.
newbie
Activity: 111
January 28, 2018, 03:16:13 PM
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
January 28, 2018, 02:32:55 PM
daha önce şubatta çok zor diye redditte belrmişlerdi şu ara şubatta bişeyler planlanıyor testnet için ancak ço kumutlananmamak lazım.
davalık konu aslında bu projenin kilitlerini açmaya yada piysada işlem görmeye engel değil. şuanda bu projeyi bekleyen çok kiş olduğunda piyasa 4 dolar daha daha üstü açarsa bu adama vericekleri para çok artıcağından çıkarmak pek istediklerini düşünmüyorum .
bence marttan önce pek olası değil
newbie
Activity: 167
January 28, 2018, 02:28:53 PM
umarım herkes yatırımı kurtarabilir
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
January 28, 2018, 02:19:50 PM
sonunda beklenen vakit yaklaşıyor icodan bende baya bir alma fırsatı yakaladım.alanların yüzü gülecek diye düşünüyorum
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
January 24, 2018, 03:59:30 PM
Tezos ekibi bir kampanya başlatmış arkadaşlar. Johann Gevers denilen adamla aralarındaki anlaşmazlığı halledebilmek için halkın desteğini almak istiyorlarmış.
Aşağıdaki linkte bir oylama var. Tezos ICO'suna katılanlar ya da katılmayanlar farketmeksizin imza atılabiliyormuş. Detaylı bir yazı hazırlayarak pek çok sorunlarını anlatmışlar ve destek arıyorlar. Önce bir inceleyin metni, sonra aklınıza yatarsa katılın imzaya, çevrenize de yayın. Yatırımcıların desteğini almaları, hukuki meselelerinin çözümü için bir avantaj sağlayabilir.
http://www.tezos.help/community-statement.html

geliyor gönlümün efendisi.

şubat ayında büyük sürpriz geliyor.

iocadan hatrı sayılır bir miktar aldım.
bu da benim emeklilik planım.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
January 15, 2018, 04:46:00 PM
Tezos ekibi bir kampanya başlatmış arkadaşlar. Johann Gevers denilen adamla aralarındaki anlaşmazlığı halledebilmek için halkın desteğini almak istiyorlarmış.
Aşağıdaki linkte bir oylama var. Tezos ICO'suna katılanlar ya da katılmayanlar farketmeksizin imza atılabiliyormuş. Detaylı bir yazı hazırlayarak pek çok sorunlarını anlatmışlar ve destek arıyorlar. Önce bir inceleyin metni, sonra aklınıza yatarsa katılın imzaya, çevrenize de yayın. Yatırımcıların desteğini almaları, hukuki meselelerinin çözümü için bir avantaj sağlayabilir.
http://www.tezos.help/community-statement.html
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
January 15, 2018, 04:44:16 PM
hazırda taas var duruyo bi kenarda öyle, güzel değerlenecek vakti zamanı gelince. tezos boşuna beklemeyin kaç ay oldu. buna da cevap olarak şunu yazanlar olur kesin, "o kadar süre duruyosa bi sebebi var adamlar sağlam çalışıyo fena çıkış yapacaklar demekki" diye. cevabım ise: -peki.
sr. member
Activity: 303
Merit: 250
January 15, 2018, 04:43:50 PM
bu tezos yalnızca hitbtc de mi işlem görüyor?

hitbtc de future olarak işlem görüyor.
Ortada gerçek bir xtz coini yok, farklı bir durum.

İşleme açılacağı zaman borsalar listelemek için yarışacaktır.

niye listelemek için yarışsınlar ki?

Tezos yanlış hatırlamıyorsam ICO'lar çok duyulmamışken bile 200 milyon dolardan daha büyük bir miktar para toplayıp herkesi şaşırtmıştı bu yüzden tam olarak Smiley
Pages:
Jump to: