Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 45. (Read 80278 times)

legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
February 22, 2018, 12:49:45 PM
Tezos'dan güzel haber:

Arkadaşlar bugün itibariyle Tezos Johann Gevers (JG) denilen dallamadan kurtuldu onunla beraber Diego da Tezos Foundation (TF)'dan istifa etti. Yerlerine T2 nin başkanı olan ve topluluğun da yakinen tanıdığı Ryan Jesperson ile İsviçrenin ilk bilgisayar programlamada yüksek lisans yapan kadını olan Michel Mauny seçildi. Michel'de yine T2 nin bir üyesi. TF'in T2 nin üyelerini de kapsayacak şekilde genişlemesi ve ICO'da toplanan paraların artık geliştirmeye yönlendirilmesi bekleniyor. An itibariyle bu para https://tezos.id/tezos-ico.php burda belirtildiği gibi 1B dolar civarında. Kripto dünyasındaki hiçbir projenin şu an böyle bir parası yok. JG'nin bu paranın ne kadarını yediği henüz bilinmemekle birlikte, o da yakında yapılacak mali kontrollerle açığa çıkarılacaktır. IOU fiyatı da buna uygun olarak patlamış durumda https://coinmarketcap.com/currencies/tezos/ bakalım nerelere kadar çıkacak.

JG den hiç kurtulacaklarını hiç düşünmüyordum . Anca çok zengin yatırımcılar öldürteceğini düşünüyordum . Piyasaya problem li çıksaydı anca 1 dolar falan ederdi . Ama şimdi 4-5 dolar gerçekci gözüküyor . ICO ya girerken 11 bin TL kredi çekmiştim ozaman 1 BTC ediyordu. Halen krediyi ödüyorum . Cheesy . Birde olsa meriti hak eden bir haber .
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
February 22, 2018, 12:43:28 PM
Tezos'dan güzel haber:

Arkadaşlar bugün itibariyle Tezos Johann Gevers (JG) denilen dallamadan kurtuldu onunla beraber Diego da Tezos Foundation (TF)'dan istifa etti. Yerlerine T2 nin başkanı olan ve topluluğun da yakinen tanıdığı Ryan Jesperson ile İsviçrenin ilk bilgisayar programlamada yüksek lisans yapan kadını olan Michel Mauny seçildi. Michel'de yine T2 nin bir üyesi. TF'in T2 nin üyelerini de kapsayacak şekilde genişlemesi ve ICO'da toplanan paraların artık geliştirmeye yönlendirilmesi bekleniyor. An itibariyle bu para https://tezos.id/tezos-ico.php burda belirtildiği gibi 1B dolar civarında. Kripto dünyasındaki hiçbir projenin şu an böyle bir parası yok. JG'nin bu paranın ne kadarını yediği henüz bilinmemekle birlikte, o da yakında yapılacak mali kontrollerle açığa çıkarılacaktır. IOU fiyatı da buna uygun olarak patlamış durumda https://coinmarketcap.com/currencies/tezos/ bakalım nerelere kadar çıkacak.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
February 21, 2018, 03:55:49 AM
Zamaninda 1 Bitcoin karsiligi 6000 Tezos almistim bende yanlis hatirlamiyorsam... O zamanlar 2000 Dolar miydi?
Simdi Tezos Pre-Launch tanesi 3 Dolar, 6000 tanesi 18.000 Dolar.. 2 Bitcoin etmiyor.
Ama Tezos olurda piyasaya girerse fiyati tabii güzel bir dump yiyecektir diye düsünüyoum, 1 Dolar civari olur, belki biraz alti...
Sonra projeye sadik calismaya ve gelistirmeye devam ederlerse güzel bir yerlere gelebilir... Ama bu hemen olacak bir olay degil, 2 yil bekletir daha...

Neyse, hele bi ciksin da... Gerisini sonra tekrar bol bol yazar cizeriz buralarda:)
full member
Activity: 392
Merit: 100
February 21, 2018, 02:36:08 AM
yatırım konusunda büyük meblağlar dönen projelerden uzak durulması gerekiyor aslında, fazla yatırım aldığı için borsaya çıkıp iş yapması artması o kadar zor oluyor. adamlar zaten yeterince yatırım topladık kafasına girip işi ağırdan alıyorlar. bkz. mth

Markette ilk 10-15 arasında olacağını düşünüyorum , bu da yatırımcılarına kâra geçirecek bir seviyeye getiriyor .

inşallah siz haklı çıkarsınız da hocam bu kadar bekleyen yatırımcıyı sevindirir, neredeyse 1 sene olacak
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
February 21, 2018, 01:45:23 AM
yatırım konusunda büyük meblağlar dönen projelerden uzak durulması gerekiyor aslında, fazla yatırım aldığı için borsaya çıkıp iş yapması artması o kadar zor oluyor. adamlar zaten yeterince yatırım topladık kafasına girip işi ağırdan alıyorlar. bkz. mth

Markette ilk 10-15 arasında olacağını düşünüyorum , bu da yatırımcılarına kâra geçirecek bir seviyeye getiriyor .
full member
Activity: 392
Merit: 100
February 21, 2018, 01:30:40 AM
hero member
Activity: 644
Merit: 502
February 21, 2018, 01:25:26 AM
Tezos’un Kurucularından Kathleen Breitman Proje Hakkında İyi Haberler Verdi

Kendi kendini yöneten bir Blockchain protokolü olan Tezos‘un kurucu ortaklarından Kathleen Breitman son zamanlarda projeye musallat olan davalara rağmen platforumun birkaç hafta içerisinde hayata geçirileceğini duyurdu. Bu açıklama ise 17-18 Şubat tarihlerinde düzenlenen UCLA Blockchain Lab’s Cyber Days konferasında gerçekleşmişti.

Tezos, 2017 Temmuz ayında düzenlenen ICO‘sunda yeni bir rekor kırarak tamı tamına 232 milyon $ toplamıştı. Proje o zamandan beri ABD menkul kıymetler ve borsalar komisyonu (SEC)’nun çıkarmış olduğu düzenlemelere uyup uymadığı gerekçesiyle soru işaretleri yaratmıştı. Bunun sonucunda ise sıkı bir gözlem altında tutulmasına ek olarak projenin alehinde birçok dava açılmıştı.

Yapılan ithamlardan bazılarında şirket, yatırımcılara ICO sırasında senetlere bağlı olan koinler satmak ile suçlanmakta. Aynı zamanda şirket bu koinleri SEC’ye kayıt ettirmediği için bu bir tür menkul kıymetler dolandırıcılığı yaptıkları anlamına gelebilmekte.

Buna rağmen gerçekleşen UCLA konferansında açıklama yapan Kathleen Breitman bu projenin bir kaç hafta içerisinde hayata geçeceğinin sözünü vererek “tezzies” koinlerinin (XTZ) yasal sorunlara rağmen kendi kuralları çerçevesinde çıkacağınıda söyledi ve ekledi:

“Bir şeylerin artık ilerlemesi lazım. Bu yapılanlar adil değil ama bizim kodu artık hayata geçirmemiz gerekiyor.”

Son olarak Tezos’nun yönetimi hakkında ilginç bir bilgi vermek gerekirse projenin yönetimi aslında ikiye ayrılmış durumda, Kathlein Breitman ve kocası Arthur Breitman projenin kaynak kodunu yönetirken, Tezos Vakfı ise ICO sırasında toplanmış olan bütün fonları yönetmekle görevli.

Kaynak : https://koinbulteni.com/tezosnun-kurucularindan-kathleen-breitman-proje-hakkinda-iyi-haberler-verdi-8456.html
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
February 09, 2018, 01:13:18 PM
Adamlar bir dikiş tutturamadılar anlaşamıyorlar bu sayede coinde Ortada bir nevi kalıyor. Ama illaki geleceğini düşünüyorum ama işte ne zaman olur orası onlara bağlı.
member
Activity: 336
Merit: 10
February 09, 2018, 01:09:37 PM
Son 24 saatte %15 artis yasandi. Biraz nefes aldi. Uzun zamandir dususteydi. Bence alim icin uygun seviyelerde. Denenebilir. ytd.
member
Activity: 504
Merit: 12
February 09, 2018, 11:31:15 AM
iyi paralar toparladığı için büyük hacimli olmuş ama okadar değer kazanmaz bence zor ama olabilir
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
February 09, 2018, 11:03:08 AM
Tesoz er yada geç gelecek panik yapacak bir durum yok. Nisan ayında bu iş çözülür gibi gözüküyor. Zaten öyle bir hale getirdilerki unutturdular resmen. Holderlara resmen direnç kazandırdılar.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
February 09, 2018, 10:39:44 AM
ben tezos icosuna girmeyi çok istemiştim ama giremedim piyasaya çıkınca biraz fiyatı indiğinde sepetime eklemeyi düşünüyorum çünkü ierisi parlak olan bir coin

dostum bence uzun vadeli düşünüyorsan biraz inerdiye beklemene gerek yok çünkü çok beklete de bilir.
tezosu senin gibi girmeyen ve piyasaya yeni gelmiş çok kişi bekliyor
newbie
Activity: 252
Merit: 0
February 09, 2018, 09:55:18 AM
ben tezos icosuna girmeyi çok istemiştim ama giremedim piyasaya çıkınca biraz fiyatı indiğinde sepetime eklemeyi düşünüyorum çünkü ierisi parlak olan bir coin
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
February 09, 2018, 08:51:46 AM
Governance iddiası ile ortaya çıkan bir projenin bir diktatörün elinden kurtarılmaya çalışılmasına şahit oluyoruz bu günlerde...

Hahah olayda orada ya iste, sistem calisir halde cikana kadar böyle bir problem var sonrasinda hersey holderlar arasinda yürüyecek.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
February 09, 2018, 08:41:56 AM
Governance iddiası ile ortaya çıkan bir projenin bir diktatörün elinden kurtarılmaya çalışılmasına şahit oluyoruz bu günlerde...

güzel bir açıklama olmuş.

ama parlak günler geliyor.

q3 de büyük yükselişler bekliyorum.

bekleyenleri için güzel haberler.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
February 06, 2018, 04:38:25 PM
member
Activity: 596
Merit: 14
February 06, 2018, 03:43:49 PM
tezosun geleceği gerçekten yatırımcılarını endişlendiriyor bu adamlar topladıkları parayı btc de mı tuttu dolara mı çevirdi bu kadar katma değer yartabılcekler mı hepsı soru işareti.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
February 06, 2018, 01:56:57 PM
ICON da öyle olmadı hatırlatırım, ordakinin 3-4 katına çıktı piyasaya. Tezos ta da öyle birşey bekliyorum açıkçası bakalım.

EGS abimiz hürriyete röportaj vermiş: http://www.hurriyet.com.tr/resmen-cakildi-peki-simdi-ne-olacak-cok-kritik-uyari-40732229 özetle diyorki. Kripto paraların %98'i scam, 1500 civarı olduğunu düşündüğünüzde işe yarar 30 tane var gerisi çöp diyor yani. Ancak halen güzel projelere yatırım yapıldığında 10.000x kazanılması halen mümkün demeyi de unutmamış. Kendisinin tezosun teknik danışmanı olduğunu ve şuradaki http://www.tezos.help/community-statement.html dilekçenin hazırlanmasında en çok emeği geçenlerden olduğunu söylüyor 2 ile 2 yi toplamayı size bırakıyorum.

Emin abimiz bu kadar anlatmış, güzel de anlatmış ama Tezos'un adını bile vermemiş. "damda gezer miyav der, bilin bakalım nedir bu!" demek istiyor sanırım Cheesy Bu adamı sıkı takip etmek lazım.
sr. member
Activity: 388
Living the dream
February 06, 2018, 01:01:52 PM
ICON da öyle olmadı hatırlatırım, ordakinin 3-4 katına çıktı piyasaya. Tezos ta da öyle birşey bekliyorum açıkçası bakalım.

EGS abimiz hürriyete röportaj vermiş: http://www.hurriyet.com.tr/resmen-cakildi-peki-simdi-ne-olacak-cok-kritik-uyari-40732229 özetle diyorki. Kripto paraların %98'i scam, 1500 civarı olduğunu düşündüğünüzde işe yarar 30 tane var gerisi çöp diyor yani. Ancak halen güzel projelere yatırım yapıldığında 10.000x kazanılması halen mümkün demeyi de unutmamış. Kendisinin tezosun teknik danışmanı olduğunu ve şuradaki http://www.tezos.help/community-statement.html dilekçenin hazırlanmasında en çok emeği geçenlerden olduğunu söylüyor 2 ile 2 yi toplamayı size bırakıyorum.
sr. member
Activity: 658
February 06, 2018, 07:14:29 AM
Biz tezos yatırımcılar  düşüşten hiç etkilenmiyor en güzel yanıda bu  . Hitbtc deki sayılmaz .

Hitbtc zaten sayilmaz orada icosu 2017 basinda yapilan mainneti piyasada olmayan boscoin vardi gene piyasada olmamis haliyle islem goruyordu yani 4 dolarlardaki coin kucoine eklenince 0.40centten islem gormeye basladi sonra 0.80e cikti falan filan. Demek istedigim Tezos almak isteyen oradaki fiyata bakmasin cok daha ucuza cikacaktir piyasaya.
Pages:
Jump to: