Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 61. (Read 80281 times)

sr. member
Activity: 560
Merit: 250
October 21, 2017, 02:08:26 PM
Efsane para toplamışlar hocam, bu piyasada ico aşamasında en çok para toplayan coini biliyor musunuz ?
ayrıca tezos'un altyapısıyla yeni projeler oluşturabiliyoruz demi böyle olması gelecekte onu çok değerli kılabilir
full member
Activity: 332
Merit: 108
October 21, 2017, 06:45:18 AM
noldu bu tezos a kactılar mı Cheesy

He kaçtılar birader. Çok komik çol eğlenceli ve bilgi dolu yorumun için teşekkür.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
October 21, 2017, 06:36:43 AM

Kacmaz bunlar adamlarin isi bu tezosda kripto paralarla birlikte ileride cok büyük bir sirket olacak hepimizin adindan bahsettigi.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
October 21, 2017, 05:47:15 AM
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
October 19, 2017, 01:00:05 PM
yalnız bu tezos çok tırstırıyor elimizde patlayacak diye birde erteleme kararı gelmiş galiba hay arkadaş gitgide endişem artıyor scam olacak diye yanacak paralarımız
full member
Activity: 350
The World’s First Blockchain Core
October 19, 2017, 12:40:38 PM
Dün düşüş başlamadan global twitter hesaplarından biri "ripple and tezos rip" gibi birşey yazmıştı anlam verememiştim. Bugün şok.

Ben zaten anlamiyorum daha cikmamis bir coinin 6X ile satilmasini suanda tezos almam icin ICO fiyatindan satilmasi lazim ico esnasinda hardcap yoktu cunku. Eminim piyasaya ciksa ICO fiyatinin altinada duserdi simdiye. Yani bir fiyat artisindan soz etmek icin cok erken.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
October 19, 2017, 11:13:08 AM
Yere göğe sığamayan projeler bi halt yapamıyor . Hiç ümit beklemediğimiz ICO lar projeler mükemmel işler yapıyor . Çok konuşulandan korkacaksın dedikleri doğru galiba .
full member
Activity: 490
Merit: 105
October 19, 2017, 11:08:43 AM
öyle bir piyasadayız ki  heyecan bitmiyor arkadaş. bir bakıyorsun çekikler borsayı kapatıyor fiyat dump yapıyorlar sonra gene onlar ve morgon mudur nedir onlar dipten topluyor olan bize oluyor baştaki balinalar çok güzel pum ve dump yapmayı biliyor. tezosta mübarek aldık unuttuk ama arada heyecan yaratıyor bakalım daha neler duyacağız
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
October 19, 2017, 11:00:52 AM
sorun  yönetimsel kaynaklı, teknoloji tabanlı değil, birşekilde aşılacaktır çünkü her iki tarafın da çıkarları var, tatlıya bağlanmazsa zaten SEC yakalarına yapışacaktır bu kadar haberden sonra. o yüzden take it easy diyorum ve şubat ayını beklemeye devam.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
October 19, 2017, 09:00:45 AM
bu gevers denen herifin zaten bi boka yaradığını düşünmüyorum o yüzden yakarsa dünyayı breitmanlar yakar diyorum.bekleyip görelim bakalım, ama görünen o ki gevers işe yaramazından kutulacaklar.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
October 19, 2017, 08:36:21 AM
Dün düşüş başlamadan global twitter hesaplarından biri "ripple and tezos rip" gibi birşey yazmıştı anlam verememiştim. Bugün şok.
full member
Activity: 350
The World’s First Blockchain Core
October 19, 2017, 08:20:05 AM
Paparazzi olayindan cok ciddi bir haber gibi geldi bu bana.
member
Activity: 123
Merit: 10
October 19, 2017, 06:44:22 AM
Tezos'un daha ürünü çıkmadan Paparazi malzemesi olmuş.
Bu bence çok güzel bir şey.
Bir nevi reklamın iyisi kötüsü olmaz hesabı.

full member
Activity: 332
October 19, 2017, 06:23:10 AM
Saçma sapan postlar yazılmaya devam ediyor. Kimsenin ne haber okuduğu ne gelişmeleri takip ettiği var. Özellikle şu yukarıda post yazanlar...

Ben hem reuters haberini okudum hem de Breitman'ların yazısını: https://medium.com/@arthurb/the-path-forward-eb2e6f63be67

Açık söyleyeyim, bir tezos yatırımcısı olarak haberler beni korkuttu. Normal olarak yaşadığımız gelişmeler değil bunlar. Fakat şunu da belirteyim reuters'in haberi biraz fazla magazinel olmuş. Fırtına kopartmışlar, yatırımların 0lanacağını bile söylemişler (vet icoda böyle bir madde vardı, ürün yapmak zorunda değiller)

Fakay breitmanların yazısını okuyunca konu netleşiyor. Tezos vakfının içerisinde problemler var. Breitman çifti Johann Gevers'e kurulmuş. Hem haksız yere kendine bonuslar aldığını hem de işleri ve işe alım sürecini yavaşlattığını iddia ediyor. Onlara göre Gevers tam bir ayak bağı ve vakıftan uzaklaştırılmalı. Gevers ise reuters'e konuşmuş ve bunun bir darbe olduğunu; kendisine yöneltilen suçlamaların asılsız olduğunu ve tezos için çalışmaya devam etmek istediğini söylemiş.

Breitmanların mektubunun devamında ise Tezos hakkında iyi gelişmeler olacağını yazmışlar. Bu vakıf sorunları çözülecekmiş ve ondan sonra çalışma hızları artacakmış. Mainnet için de en iyi ihtimalle en erken Şubat 2018'i söylemişler.

Bitmex futures borsasında fiyat %60 düştü. Bakalım neler göreceğiz daha.
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
October 19, 2017, 03:23:02 AM
Reklamını tanıtımını güzel yaptılar. Açık bir şekilde vurgulu reklamlar olmadı. Sağda solda Tezos logosu görmedik ama sosyal medyayı iyi yönettiler. Burada takılan global ahalisinin gözüne soktular tokeni. İnsanlarda ikinci bir Ethereum beklentisi var. Olmayacak da değil. Elbet Ethereum performansı gösterebilecek 2. bir coin oluşumu olacaktır bu piyasada ama hangisi ve ne zaman ?
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
October 19, 2017, 03:21:21 AM
Tezos daha çıkmadan heryerde konuşulmaya başlandı ekip ve danışmanları işin ehli ve sadece blockchain teknolojisi ile ilgili bilgi sahibi olanlar değil real hayatta da çeşitli sektörden insanlar var. Danışmanlar arasından da bir Türk var ve onun söylediği şey yanlış hatırlamıyorsa 4-5 ay kadar oldu galiba; "Tezos iddialı bir proje ama içinde riskler barındırıyor. " gibi bir şeydi. Risk tarafı açıkçası çok rahatsız etmiyor beni elimiz de ki hangi coin yada token in riski yok ki heleki böyle iddialı bir projede risk olması kaçınılmaz. Tek şart var : Aman Ekibe bir şey olmasın Smiley .
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
October 19, 2017, 03:10:42 AM
oo daha cıkma tarihi belli olmadan ertelenme tarihi belli oldu.
250 milyon doları toplayınca kafayı sıyırdı herhalde ekip.
zaten cıktıkları kulvarda rakipler çok ve çetin.ve tezostan cok once developmente girdiler.
tezosu alan 1 sene unutun en iyi ihtimal acil paraya ihtiyacı olanda ilk xchangelere girdiğinde bir hype olur o zama satmalı bence.
1 sene içinde defalarca iconun altına dusecektir bence.
newbie
Activity: 45
Merit: 0
October 19, 2017, 02:43:49 AM
tezos ile ilgili çok problemli gelişmeler var. idari meseleler yüzünden platformun gelişi şubat ayından önce olmayabilirmiş.

https://uk.reuters.com/article/uk-bitcoin-funding-tezos-special-report/backroom-battle-imperils-230-million-cryptocurrency-venture-idUKKBN1CN35A

tezos yönetiminde kavgalar çıkmış, durum ciddi diyorum. kimsenin umrunda değil, herkes ne yazdığının bile farkında olmadan post kasıyor sadece. buradaki multi hesapların hepsini şikayet etmek lazım.

Ne kavgası hocam şunu bi açsana. Herkesin ingilizcesi yok. Birden düşmüş bugün bu kavgadan mütevellit mi oldu bu iş?
member
Activity: 224
Merit: 10
October 19, 2017, 02:40:57 AM
tezos ile ilgili çok problemli gelişmeler var. idari meseleler yüzünden platformun gelişi şubat ayından önce olmayabilirmiş.

https://uk.reuters.com/article/uk-bitcoin-funding-tezos-special-report/backroom-battle-imperils-230-million-cryptocurrency-venture-idUKKBN1CN35A

tezos yönetiminde kavgalar çıkmış, durum ciddi diyorum. kimsenin umrunda değil, herkes ne yazdığının bile farkında olmadan post kasıyor sadece. buradaki multi hesapların hepsini şikayet etmek lazım.

Ben haberi baştan sona okudum, bu haber hiç iyi değil ya da Tezosçuları silkeleme amaçlı bir asparagas haber, bu Tezos projesini en azından geciktirecek kadar şiddetli güç savaşlarına hiç bir anlam veremedim. Yapmışsınız güzel bir proje, Elinizin altında bi dünya para var, daha da gelecek para çok ne zorunuz var diyor, Tezos ekibini tümünü beraber kınıyorum.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
October 19, 2017, 02:30:12 AM

Pages:
Jump to: