Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 67. (Read 80281 times)

full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
September 04, 2017, 06:15:05 PM
çin hükümetinin haberinden sonra düşmeyen varmı ki ! zaten bu düşmüş fiyatla bile açılması benim için oldukça güzel bir seviye .
tezos açılış durumu biraz muamma olacak alıcı yüklenirmi yüklendikten sonra kar satışı gelirse ne kadar iner satsan bir daha aynı seviyeden geri alabilirmisin çok karmasık artık ne yapsak bilemiyorum.
bu ay sonu çıkacak bildiğim kadarıyla çinin durumu piyasa biraz hazmetsin bakıcaz. daha bchler var onarın ne olacağıda ayrı bir durum.

aralıkta çıkacak diye biliyorum hocam ben ; aralık diye dönüyordu tarih ortamda .

bu ay sonu çıkarsa zaten ben iptal , aralığa ayarladıydım kendimi ( o zamana yatırım için sermaye olur diyordum)

eğer ay sonunda gelirse öyle bakarım ekrana . emin miyiz bu ay sonu çıkacağından ?
full member
Activity: 658
Merit: 153
September 04, 2017, 05:16:19 PM
çin hükümetinin haberinden sonra düşmeyen varmı ki ! zaten bu düşmüş fiyatla bile açılması benim için oldukça güzel bir seviye .
tezos açılış durumu biraz muamma olacak alıcı yüklenirmi yüklendikten sonra kar satışı gelirse ne kadar iner satsan bir daha aynı seviyeden geri alabilirmisin çok karmasık artık ne yapsak bilemiyorum.
bu ay sonu çıkacak bildiğim kadarıyla çinin durumu piyasa biraz hazmetsin bakıcaz. daha bchler var onarın ne olacağıda ayrı bir durum.

Çin Hükümetinin haberi nedir tam olarak yazarmısın bilgilenelim bilmiyorumda.Teşekkürler şimdiden

http://uzmancoin.com/cin-ico-dijital-para/

şöyle bir kaynak buldum nette. buradan okuyup öprenebilirsiniz. kısaca, icolari yasaklamış hükümet.

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
September 04, 2017, 03:19:14 PM

Çin Hükümetinin haberi nedir tam olarak yazarmısın bilgilenelim bilmiyorumda.Teşekkürler şimdiden

http://uzmancoin.com/cin-ico-dijital-para/

şöyle bir kaynak buldum nette. buradan okuyup öprenebilirsiniz. kısaca, icolari yasaklamış hükümet.
full member
September 04, 2017, 11:36:10 AM

hero member
Merit: 500
September 04, 2017, 11:06:03 AM
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
September 04, 2017, 09:36:30 AM
Güncel fiyat $0.17 görünüyor tezos.live sitesinde.
Birkaç ay sonra borsalara girecek ama örneğin 1 hafta sonra piyasaya çıksa buradaki fiyata yakın mı işlem görmeye başlayacak?
Onu kimse bilemez. live'da o fiyat ama hitbtc'de en son 2.3 dolardı. Hitbtc'de bu fiyat olması demek bu fiyatlardan şu anda satılabiliyor demektir. Borsalara girdiğinde herkes alım satım yapabilecek. Satmak isteyen mi çok almak isteyen mi çok? Fiyatı bu belirleyecek. Ben 1 dolardan aşağı girmez diyorum.

Tühhh ben de sevinerek takip ediyordum ICO altından live'daki fiyatla alabilirim diye Cheesy Kısmet artık hayırlısı olsun herkes için
https://hitbtc.com/exchange/XTZ-to-USD
1.7ye düşmüş bugün.
Hitbtc fiyatı çok geçerli değil ama bi fikir verir en azından.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
September 04, 2017, 09:34:19 AM
Birkaç ay sonra borsalara girecek ama örneğin 1 hafta sonra piyasaya çıksa buradaki fiyata yakın mı işlem görmeye başlayacak?
Onu kimse bilemez. live'da o fiyat ama hitbtc'de en son 2.3 dolardı. Hitbtc'de bu fiyat olması demek bu fiyatlardan şu anda satılabiliyor demektir. Borsalara girdiğinde herkes alım satım yapabilecek. Satmak isteyen mi çok almak isteyen mi çok? Fiyatı bu belirleyecek. Ben 1 dolardan aşağı girmez diyorum.

Tühhh ben de sevinerek takip ediyordum ICO altından live'daki fiyatla alabilirim diye Cheesy Kısmet artık hayırlısı olsun herkes için
legendary
September 04, 2017, 08:57:40 AM
legendary
September 04, 2017, 08:39:24 AM
legendary
September 04, 2017, 03:18:10 AM
tezos 3 yıl unutacam o zamana kadar değeri neyse satacam
Benim de aldıktan sonra en az 2 yıl planım var. Umarım Ledger destekler de sağ salim saklarım.
full member
Activity: 490
Merit: 105
September 03, 2017, 06:07:58 PM
tezos 3 yıl unutacam o zamana kadar değeri neyse satacam
full member
September 03, 2017, 05:09:21 PM
ne zaman ve hangi borsada işleme başlıyor? teşekkürler.

Şuan için ne zaman çıkacağının net  bi tarihi yok ve okuduklarıma göre büyük borsalara direk girecek diyorlar. Sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım.
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
September 03, 2017, 03:59:37 PM
Tezos bu kadar konuşulmasına rağmen niye Coinmarketcap'te listelenmiyor? Bilen var mı?

Daha piyasaya çıkmadı, halka açılmadı ki listelensin Smiley Aralık ayı diye tahmin ediliyormuş.
Forumlarda iyi konuşuluyor ama sadece o kadar yani.

Hitbtc'de var. Ben mi yanlış görüyorum?
https://hitbtc.com/exchange/XTZ-to-BTC

hitbtcde bi ben yokum zaten moruk , etherin köşesinde cigara bile çözüyolar orda ;

rivetzi (o da daha çıkmadı) 10-40 dolar arasında oynarken izliyorum ordan ben . icosu bitmedi daha rivetzin ; hesapla ortamı.
legendary
September 03, 2017, 03:51:35 PM
Tezos bu kadar konuşulmasına rağmen niye Coinmarketcap'te listelenmiyor? Bilen var mı?

Daha piyasaya çıkmadı, halka açılmadı ki listelensin Smiley Aralık ayı diye tahmin ediliyormuş.

Doğru görüyorsunuz fakat Hitbtc, ICO zamanında topladıklarını halka satmaya çalışıyor. Suni bir piyasa oluşturmuş, güvenli değil. Buradaki uzman arkadaşların söylediği bu.
Tezos tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Tezos.com ve Tezos.live sitelerinden gelişmeleri takip etmenizi öneririm.
full member
Activity: 321
Merit: 114
September 03, 2017, 03:44:41 PM

legendary
September 03, 2017, 03:35:19 PM

full member
Activity: 321
Merit: 114
September 03, 2017, 03:17:53 PM
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
September 03, 2017, 01:35:15 PM
Unify'lerden iyi bir para kazanırsam tezosta ico fiyatı civarıysa hiç kaçırmadan alırım. Neo bile buraya geldiyse, tezos'u düşünemiyorum.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
September 03, 2017, 11:39:39 AM
bir müddet holder olarak beklemek lazım diye düşünüyorum.
pos getirisi ne olur görmeden bi hedef biçmedim

Tezos ilk çıktığı gibi 5000 6000 adet alıp kenarı koymak gerekli bence ICO'dan 500 tane almıştım ama daha fazla almak istiyorum. Neo gibi neredeyse ethereum çakması bir projenin bile geldiği fiyatları görünce insan Tezos'u kaçırmak istemiyor. Kendi platformlarında proje çıkartmak isteyen firmalar için 50 milyon dolar fon ayırmış olmaları vs.. bence gayet olumlu haberler.

Bu güzel bir fikir kendi platformlarını kullananan projelere böyle destek vermeleri bir taşla iki kuş vurmak demek. Bir de projelerin bounty ve icoları olunca güzel fikirlerin ortaya çıkması ile vucut bulmaları arasında gececek süre oldukça kısalacak anlaşılan.
full member
Activity: 392
Merit: 100
September 03, 2017, 09:20:35 AM
bir müddet holder olarak beklemek lazım diye düşünüyorum.
pos getirisi ne olur görmeden bi hedef biçmedim

Tezos ilk çıktığı gibi 5000 6000 adet alıp kenarı koymak gerekli bence ICO'dan 500 tane almıştım ama daha fazla almak istiyorum. Neo gibi neredeyse ethereum çakması bir projenin bile geldiği fiyatları görünce insan Tezos'u kaçırmak istemiyor. Kendi platformlarında proje çıkartmak isteyen firmalar için 50 milyon dolar fon ayırmış olmaları vs.. bence gayet olumlu haberler.
Pages:
Jump to: