Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 63. (Read 80281 times)

full member
Activity: 392
Merit: 100
October 13, 2017, 07:16:33 AM
proje ile ilgili ses seda yok mu ? ne zaman çıkacak acaba herkes bu coini konuşuyor bu kadar çok yatırım alması acaba kara para aklama olarak görülebilir mi?
Valla herkes diyor btc forkundan sonra çıkabilir onu bekliyolar diyolar bizde bekliyoruz hayırlısı.

Bekle bekle elimiz ayagimiz kurudu =D , ama bence bir sure daha cikmasinlar daha fazla Tezos almam icin butce olusturmak istiyorum. Bazi altlardan yaptigim karlar ile ciddi miktarda Tezos alma planlarim var.
full member
Activity: 658
Merit: 153
October 13, 2017, 06:59:41 AM
proje ile ilgili ses seda yok mu ? ne zaman çıkacak acaba herkes bu coini konuşuyor bu kadar çok yatırım alması acaba kara para aklama olarak görülebilir mi?
Valla herkes diyor btc forkundan sonra çıkabilir onu bekliyolar diyolar bizde bekliyoruz hayırlısı.
hero member
Activity: 922
Merit: 534
October 13, 2017, 03:28:45 AM
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum bu kampanyayı birkaç yerde gördüm. Acaba nezaman satışı olacak ? Hangi borsalarda olacak belli mi ?

hitbtc guya şu an icin on satim gibi bir sey yapıyor lansman sonrasinda dagitacaklarmis ancak hayal satiyor olabilirler bu yuzden guvenmek zor hitbtc'ye, beklemenizi öneririm.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
October 13, 2017, 05:46:19 AM
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum bu kampanyayı birkaç yerde gördüm. Acaba nezaman satışı olacak ? Hangi borsalarda olacak belli mi ?

hitbtc guya şu an icin on satim gibi bir sey yapıyor lansman sonrasinda dagitacaklarmis ancak hayal satiyor olabilirler bu yuzden guvenmek zor hitbtc'ye, beklemenizi öneririm.

olay şu hitbtc tezosa 100 btc yatırım yaptı ve karşılığında 1btc 6000 tezostu sanırım yani hitbtc elinde 600000 tezos olucak bunu çn satışla ticaretini yaptırıyor eğer elindekinden fazla tezos satarsa piyasadan nasılsa ordan satıcaksınız kaybı yok ama elinden az olursa ki böyle olcaktır elinizdeki kadar size göndericek ama hitbtc .40 centten aldığını sen satmamış olursan ve ordaki fiyatı 2 dolarsa sana 5xten satmış olucak açılışta .

not: 5x almış olman zarar edeceğin anlamına gelmez 1 sene sonra 20 dolar olur sen 4x kar etmiş olursun karın düşer sadece!
member
Activity: 168
Merit: 10
October 13, 2017, 04:52:35 AM
Anlaşılan vaad edilen coinle ile dağıtılanlar arasında dünya kadar fark oluyor. Umarım hayle dünyasından uzak bir süreç olur. Bilgi için teşekkür ederim.
member
Activity: 168
Merit: 10
October 13, 2017, 03:15:08 AM
full member
Activity: 266
Merit: 242
October 13, 2017, 01:22:20 AM
ben olsam almam hitbtc'den kendı bastıkları tokenı satıyorlar herhalde
boyle saçmalık olmaz daha tokenler basıldımı dolaşıma bile girmedi adamlar kaç aydır satış yapıyor
sr. member
Merit: 288
October 12, 2017, 06:54:01 PM
Hitbtc hayal satıyor ama maşallah hayale talepte bitmiyor sürekli artışa geçiyor, umarım bu alanlar gerçek coinler piyasaya sürüldüğünde ağlamazlar.

alabilirsin hocam suan aldigin coinleri kilitleri acildiginda withdraw edebileceksin.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
October 12, 2017, 06:31:58 PM
Hitbtc hayal satıyor ama maşallah hayale talepte bitmiyor sürekli artışa geçiyor, umarım bu alanlar gerçek coinler piyasaya sürüldüğünde ağlamazlar.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
October 12, 2017, 06:22:49 PM
https://www.tezos.ch/ sitesinden resmi gelişmeleri takip edebilirsiniz.
http://tezos.live/ sitesinde ise toplanan paranın BTC ve ETH karşılığı üzerinden şimdiki değerini gösteriyor.

Çıksa da alsak ICO altı fiyatlara Smiley
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
October 12, 2017, 06:16:08 PM
Tezos'ta yatırımım yok ancak bende merak etmeye başladım . ICO su biteli uzun zaman oldu bunca zaman neler yapıyorlar bilgim yok ama forumda tezos çok ilgi görmüştü . Umarım yatırımcısını üzmez .
sr. member
Merit: 288
October 12, 2017, 05:16:35 PM
hitbtc sadece hayal satıyor şuanda. umarım borsada dolaştırdığı hayali tezos kadar elinde gerçek tezos vardır. cüzdan oluştuğunda herkese sahip olduğunu gönderir umarım. lansman öncesi fiyat olarak bakıyorum bende. daha yüksek olacağını düşünüyorum tabi.

cok dogru bukadar dusuk volume ile isteyen herkes manipule edebilir o fiyati. Ciksada artik bi gorsek merak ediyorum bu coini Smiley
full member
Activity: 630
Merit: 104
October 12, 2017, 05:02:49 PM
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
October 10, 2017, 11:38:06 AM
simdiye kadar blockchain in olmamasi ve exchange uzerinde reel olarak trade edilememesi bence hanesine arti olarak yansidi.
bc olusturulunca zaten herkes btc eth ile aldi tokeni, degerinin altinda satislar olmayacaktir.
full member
Activity: 266
Merit: 190
October 10, 2017, 05:49:15 AM
hitbtc sadece hayal satıyor şuanda. umarım borsada dolaştırdığı hayali tezos kadar elinde gerçek tezos vardır. cüzdan oluştuğunda herkese sahip olduğunu gönderir umarım. lansman öncesi fiyat olarak bakıyorum bende. daha yüksek olacağını düşünüyorum tabi.

Katiliyorum ayni dusuncedeyim. Ha o fiyattan yuksekte cilabilir piyasaya ama suan volume dusukken sadece manipulasyon yapiyorlar.
newbie
Activity: 21
Merit: 0
October 10, 2017, 05:33:21 AM
Kasım ayı içerisinde hf olduktan sonra yapısını, piyasa dengesini ve fiyat analizini yorumlama açısından bir gösterge oluşturacaktır .
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
October 10, 2017, 05:30:07 AM
ikm
sr. member
Activity: 420
October 10, 2017, 02:20:30 AM
Bu hitbtc'de satılan tezos nedir yine kendileri sanal mı satıyor bu coini? Ayrıca 2 dolar nedir arkadaş kim satın alıyor bunları hiç mi bakmıyorsunuz bunun ico fiyatı neydi diye.
IOU onlar yani çıktıktan sonra alıp sana satacak adamlar onun sözünü veriyorlar. artık düşük mü olur yüksek mi olur belli değil ama genellikle 3-4 kat daha düşük fiyat oluyor hitbtcden.

Hitbtc işini biliyormuş valla. Sattıkları fiyatta az buz değil o fiyattan niye alır insanlar anlamak zor piyasaya çıktığında daha aşağısından alınabilir.

o fiyattan olmayan bir coini alıyorlar ne zaman tezos çıkcak ozman fiyatı belli olcak yeniden. tabi üstten alanlar ağlar biraz Smiley bu trade yapanlar oldukça dikkatli ve newsletterdan hızlı haber alması lazım yoksa ağlatırlar adımı Smiley
gerçi hacime bakılıarak alının zaten az bir miktar millet ondan riski yapıyor bende 1.2 almıştım 0.01 lik 0.02 sattım Cheesy
sr. member
Activity: 560
October 09, 2017, 11:03:47 PM
Bu hitbtc'de satılan tezos nedir yine kendileri sanal mı satıyor bu coini? Ayrıca 2 dolar nedir arkadaş kim satın alıyor bunları hiç mi bakmıyorsunuz bunun ico fiyatı neydi diye.
IOU onlar yani çıktıktan sonra alıp sana satacak adamlar onun sözünü veriyorlar. artık düşük mü olur yüksek mi olur belli değil ama genellikle 3-4 kat daha düşük fiyat oluyor hitbtcden.

Hitbtc işini biliyormuş valla. Sattıkları fiyatta az buz değil o fiyattan niye alır insanlar anlamak zor piyasaya çıktığında daha aşağısından alınabilir.
full member
Activity: 308
Merit: 105
October 09, 2017, 03:01:15 PM
Pages:
Jump to: