Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 62. (Read 80281 times)

member
Activity: 89
Merit: 10
October 19, 2017, 01:42:13 AM
Halka arzından ve piyasa çıktıktan sonra yüksek hacimli ve beklentili bir coin , fakat fiyat değerlemesi için uzun zamana ihtiyacı var, bu tip dev ekibi iyi olan ve sürekli gelişen coinlerde spekulasyon kolay kolay olmaz, o yüzden değerlenmesi 18 aya yayılır bence, izlemekte ve az az zaman içinde toplamakta fayda olabilir.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
October 19, 2017, 01:18:41 AM
bu coindeki farklılık diğer icolara priyasa çıkış tarihinin icodan sonra çok fazla olması bu dönemde piyasa  açılp tezosu öğrenen alıcalar oluşmaya başladı.
yoksa buda ico fiyatının altına düşerdi şuanda düşmeme ihtimali var 
full member
Activity: 392
Merit: 100
October 19, 2017, 01:16:35 AM
Reklamı bol bir token gördük, sonu diğerleri gibi dip rakamlar olmaz umarım. Alan arkadaşlar inşallah dilediği karla çıkarlar.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
October 19, 2017, 12:39:36 AM
tezos ile ilgili çok problemli gelişmeler var. idari meseleler yüzünden platformun gelişi şubat ayından önce olmayabilirmiş.

https://uk.reuters.com/article/uk-bitcoin-funding-tezos-special-report/backroom-battle-imperils-230-million-cryptocurrency-venture-idUKKBN1CN35A
full member
Activity: 364
October 18, 2017, 10:20:55 PM
tezos bir anda piyasaya girip ortaligi allak bullak edecek bence. bu kadar bekleyisin altinda buyuk bir hazirlik oldugunu dusunuyorum. fazla gec olmadan bir an once insanlarin beklentilerine cevap vermeleri lazim.
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
October 18, 2017, 07:47:21 PM
Tezos' u insanlar biraz fazla mı büyütüyor acaba ? bitcoin ve ethereumla eş tutuyorlar neredeyse yani bunun aslı var mıdır?
ben hala piyasalara giremedi diye biliyorum, wallet'ı dahi yok yatırım yapmak için altcoinleri araştırıyordum ve çoğu yerde gördüm tezos'u
yeni çıkan icolara çok fazla güvenemiyorum insanlar zor alışıyor örneğin: monetha

Bitcoin ve Ethereum ile karşılaştırılma  sebebi aslında biraz da ekibin kendi iddiaları biz bitcoin ve ethereum'un yaptığı hataları yapmicaz baştan  POS mining olacak vs.. gibi söylemleri oldu. Ayrıca smart contract olayında Ethereum'un en ciddi rakibi olacak ve tabi ki Amerikan kaynaklı olmalarının bir avantajı olabilir mi diye düşünmüyor değilim. Tezos'tan umutluyum ama tabi 1 yıl içinde 1 tezos 300 dolar olur demek mesela çok büyük bir fantazi bana göre.
300dolar çok olmuş ama 1 yıl içinde 5$ olma olasılığı var. tezos ekibi "biz bitcoin forku değiliz, biz ethereum forku değiliz. yeni bir zincir inşaa ettik" demişlerdi. insanların ilgisi belki bu sözden. adamlar 250milyon dolar topladılar o günün kuruyla, bugünkü fiyatlarla çarpsak 350-400milyon dolar topladılar. bununda etkisi olabilir.
full member
October 18, 2017, 07:43:08 PM
Tezos' u insanlar biraz fazla mı büyütüyor acaba ? bitcoin ve ethereumla eş tutuyorlar neredeyse yani bunun aslı var mıdır?
ben hala piyasalara giremedi diye biliyorum, wallet'ı dahi yok yatırım yapmak için altcoinleri araştırıyordum ve çoğu yerde gördüm tezos'u
yeni çıkan icolara çok fazla güvenemiyorum insanlar zor alışıyor örneğin: monetha

Bitcoin ve Ethereum ile karşılaştırılma  sebebi aslında biraz da ekibin kendi iddiaları biz bitcoin ve ethereum'un yaptığı hataları yapmicaz baştan  POS mining olacak vs.. gibi söylemleri oldu. Ayrıca smart contract olayında Ethereum'un en ciddi rakibi olacak ve tabi ki Amerikan kaynaklı olmalarının bir avantajı olabilir mi diye düşünmüyor değilim. Tezos'tan umutluyum ama tabi 1 yıl içinde 1 tezos 300 dolar olur demek mesela çok büyük bir fantazi bana göre.
member
Activity: 123
full member
Merit: 103
October 15, 2017, 06:08:42 AM
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
October 14, 2017, 09:01:14 AM
Peki bu hitbtc ıou denilen satış şeklini kullanırken tezos'la anlaşarak mı yapıyor bunu yoksa onlardan bağımsız kendi kafasına göre mi?

tezosla anlaşcak bi durum yok ki. hitbtc de daha önce denk gelmemiştim ama yobit falan bunu sürekli yapıyor.
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
October 13, 2017, 06:37:52 PM
Peki bu hitbtc ıou denilen satış şeklini kullanırken tezos'la anlaşarak mı yapıyor bunu yoksa onlardan bağımsız kendi kafasına göre mi?
full member
Activity: 658
Merit: 153
October 13, 2017, 06:18:35 PM
Daha önce milliyetçilik tartışmaları vardı. bir kaç sayfa önce ben de bu tartışmaya katılmıştım ve Coinlerin milliyeti olmaz demiştim.
Fakat bir kaç gün önce Rusya Etherin önünü açmak için Bitcoin'e sınırlama getireceği yönde gelişmeler oldu.

Huzurunuzda lafımı yemiş oldum ve bu gelişmeler fikrimi değişti.
Tarihten beri süre gelen Amerikan Rus yarışı Uzay teknoloji ağır silah sanayi derken dijital coinlere de sıçradı.
Kulağıma Amerika'nın da Tezos'un önünü açmak için bazı girişimlerde bulunacağına dair duyumlar geliyor.
Tezos'u Ethere karşı bir silah olarak kullanacaklar. tabiki bu bir tahmin. bazı Tezos forumlarında ve telegram kanallarında hatırı sayılır kişilerden aldığım bilgiler en azından bu yönde.
Bu savaş'ta hangi köşede olmamız gerektiğini zaman gösterecek.

Bence kazamak istiyorsan düşükken al bi miktar tezos kalsın kıyıda köşede ama şöylede bi durum var coin sayısı çok ondan o degere gelirmi bilmem ama kazandırır benim tahminleri bu yönde.
member
Activity: 123
October 13, 2017, 05:57:45 PM
Daha önce milliyetçilik tartışmaları vardı. bir kaç sayfa önce ben de bu tartışmaya katılmıştım ve Coinlerin milliyeti olmaz demiştim.
Fakat bir kaç gün önce Rusya Etherin önünü açmak için Bitcoin'e sınırlama getireceği yönde gelişmeler oldu.

Huzurunuzda lafımı yemiş oldum ve bu gelişmeler fikrimi değişti.
Tarihten beri süre gelen Amerikan Rus yarışı Uzay teknoloji ağır silah sanayi derken dijital coinlere de sıçradı.
Kulağıma Amerika'nın da Tezos'un önünü açmak için bazı girişimlerde bulunacağına dair duyumlar geliyor.
Tezos'u Ethere karşı bir silah olarak kullanacaklar. tabiki bu bir tahmin. bazı Tezos forumlarında ve telegram kanallarında hatırı sayılır kişilerden aldığım bilgiler en azından bu yönde.
Bu savaş'ta hangi köşede olmamız gerektiğini zaman gösterecek.

full member
Activity: 644
October 13, 2017, 02:46:19 PM
3. buyuk patlamayi herke tezostan bekliyor 1.btc 2.eth 3. de tezos olacak diye daha bu senenin basinda redditte okumustum. Kimdi hatirlamiyorum ama takip ediyorsam deger verdigim biridir yada basarili tahminleri olan biridir. oyuzden bu projeyi takip ediyorum ama hardcap koymamalari icosuna katilmamama nedne olmustu bakalim piyasaya ciksinda haklmiymisim haksizmiymisim gorecegiz Cheesy
ben de çok merak ediyorum ilk büyük borsaya girme deneyimini.
waves gibi mi olacak yoksa eth gibi olup idecek mi.

herkes kazanır umarım
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
October 13, 2017, 02:35:16 PM
3. buyuk patlamayi herke tezostan bekliyor 1.btc 2.eth 3. de tezos olacak diye daha bu senenin basinda redditte okumustum. Kimdi hatirlamiyorum ama takip ediyorsam deger verdigim biridir yada basarili tahminleri olan biridir. oyuzden bu projeyi takip ediyorum ama hardcap koymamalari icosuna katilmamama nedne olmustu bakalim piyasaya ciksinda haklmiymisim haksizmiymisim gorecegiz Cheesy
full member
October 13, 2017, 02:25:40 PM
Sorunsuz bir şekilde piyasaya cıkmasıda beklemeye razıyım. Geleceğim Eth si olmak kolay olmaması lazım.

waves de geleceğin eth i.
strat da gelceğin eth i
qtum da öyle
monetha da öyle.
sonm bancor iota da çyle olacak gibi.

bazen sanki şey gibi geliyor. adamlar bilerek eth i parlattılar ki, diğer coinlere umut pomplayaıp bu kadar yatırımcı çeksin. yoksa kim ne diye bakardı bu coinlere.  herkes elinde 1000 lercesini tutuyor bu coinlerin bir gün 100x olur da zengin oluruz diye.
hero member
Merit: 502
October 13, 2017, 01:53:04 PM
Sorunsuz bir şekilde piyasaya cıkmasıda beklemeye razıyım. Geleceğim Eth si olmak kolay olmaması lazım.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
October 13, 2017, 01:48:33 PM
ekipten ses seda yok tüydüler mi acaba bizim paraları alıp diye aklıma gelmiyor değil bir açıklama falan yapın da içimiz rahatlasın
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
October 13, 2017, 11:59:17 AM
borsa konularına şu aşamada çok da yoğunlaşmamak lazım. blockchain açıldıktan sonra bug mug sorunlarıyla karşılaşmazsak 2018 de güzel günler bizi bekler
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
October 13, 2017, 08:02:09 AM
proje ile ilgili ses seda yok mu ? ne zaman çıkacak acaba herkes bu coini konuşuyor bu kadar çok yatırım alması acaba kara para aklama olarak görülebilir mi?
Valla herkes diyor btc forkundan sonra çıkabilir onu bekliyolar diyolar bizde bekliyoruz hayırlısı.

ekipten hala resmi bir açıklama yok konuyla ilgili.

ama kasımın sonuna doğru olacak gibi 2 büyük borsaya girmesi.
Pages:
Jump to: