Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 66. (Read 80281 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
September 30, 2017, 02:00:59 PM
Tezos ekibinden yeni haberler var arkadaşlar. Eylül güncellemesi geldi Wink
https://www.tezos.ch/september-update.html#september-update
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
September 14, 2017, 01:11:58 PM
tezos ether market cap e ulaşır ether bitcoin marketcap e ulaşır
bitcoin de artık satoshilerle mbitlerle işlem yapılacak düzeye gelir (50kusd++) crypro tadından yenmez Smiley
full member
Activity: 392
Merit: 100
September 14, 2017, 11:19:45 AM
ICO'su yapıldığında crypto dünyasına yeni adım atmıştım çok fazla param yoktu sadece 1 ETH'lik alabildim. Piyasaya girdiği gibi 5000 adet civarı almayı planlıyorum girdiği fiyata göre bende geleceğinin parlak olduğuna inanıyorum.
full member
Activity: 308
Merit: 105
September 14, 2017, 11:07:40 AM
Tezos konusunda yeni bir gelişme var mı arkadaşlar? Buradaki sohbeti biraz canlandırmak istedim Smiley
Bitcoin ve diğerlerinin sert düşüşüyle Tezos.live'de fiyat da an itibariyle 0.14 olmuş.
tezos.live'deki fiyat ico'da toplanan btc ve etherlerin toplam tezzies e bölünmesiyle ortaya çıkan token başı yatırım miktarı. başka bir şey değil. haliyle btc ve eth düşüp çıktıkça değişiyor.
full member
Activity: 490
Merit: 193
September 14, 2017, 10:07:07 AM
ilerde eth in yerini alırmı bilmiyorum ama kesinlikle çok uzak olmayan bi zamanda marketcap olarak eth i yakalayabilir, 2-3 sene sonra tutabilenler köşe olur.Eth i ICO dan alan biri şu ana kadar elinde tutmayı becerebildiyse 500.000 dolar parası var oda dump yemiş haliyle, ne kadar güzel değil mi 2 sene önce ethe 1 btc yatıran adamlar şu an milyoner
member
Activity: 123
Merit: 10
September 14, 2017, 09:59:00 AM
*ttps://www.youtube.com/channel/UCtEd2bkrhpH9ygGYx03MHtQ
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
September 14, 2017, 08:11:00 AM
Tezos konusunda yeni bir gelişme var mı arkadaşlar? Buradaki sohbeti biraz canlandırmak istedim Smiley
Bitcoin ve diğerlerinin sert düşüşüyle Tezos.live'de fiyat da an itibariyle 0.14 olmuş.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
September 07, 2017, 04:22:52 AM
bakalım zaman göstericek projenin iyi olduğunu bütün kripto dünyası biliyor ve önemli olan zaten alıcısı aldı bu coini yeni satıcılara ihtiyacları var bence.
bunun için kripto dünyasının daha çok legalleşmeye ihtiyacı var . heleki son dönemlerde artık ico lara yapılan müdahaleler aşikar ve bu yayılabilir bencede iyi bişey olur saçma sapan icolar yapılamaz gibi.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
September 07, 2017, 03:13:16 AM
Başlığa bakınca gerçekten yatırımcıların %80'i neye yatırım yaptıklarını bilmiyorlar. Marketlere Aralık ayında girmesinin ne kadar büyük bir velinimet olduğunu görürsünüz. Bu proje gerçekten çok iyi yerlere gelecek 5 sene içinde ETH'yi geçmesini bekliyorum. Adamların 14 günlük süreçte topladıkları para o günki değeri 240 milyon dolar. Bitcoin Cash çıktı. BTC değeri arttı, ETH'nin değeri arttı. Şuan topladıkları paranın değeri 450 milyon dolar civarında. İlk çıktığında bir dump yer yada yemesin satın alındıktan 2 sene sonra değeri ortaya çıkar. ETH'de öyle olmamışmıydı?
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
September 06, 2017, 03:36:21 PM
uzun vaadede kesinlikle kazandıracak bir proje kim ne derse desin.
ama elinde en kısa süre olarak 6 ay tutmanız lazım bana göre özel bir durum yaşanmadığı sürece 6 ayda hızlı çalışırlar ve kendi altında proje yayınlarlarsa çok güzel kazan bırakacatır.
birde eylül sonu gibi çıkacaktı sarmaksı hoş olmamış bana göre. ama tabi görücez  benim asıl merak ettiğim bch leri ne yapcakları gönderici cüzdanalara iademi yoksa karşılında coin adedi mi ? karışık bir durum oldu orası.

bcc karşılığında yeniden token basmak makul olmayabilir. bcc nin hangi zamanki fiyatını baz alıp hangi fiyattan tokeni satmış olacaksın?
adreslere gönderilmesi de sıkıntı, neticede crowdfunding esnasında çatallanma olacağı kesinleşmiş gibiydi.
gönderen bunu göze alıp gönderdi.
bunlar bir oylama sistemi gibi bişey de oluşturacaktı yanlış hatırlamıyosam, belki sistem kurulduktan sonra ilk oylanabilecek durum bu olur Cheesy
hero member
Activity: 518
Merit: 500
September 06, 2017, 03:31:32 PM
uzun vaadede kesinlikle kazandıracak bir proje kim ne derse desin.
ama elinde en kısa süre olarak 6 ay tutmanız lazım bana göre özel bir durum yaşanmadığı sürece 6 ayda hızlı çalışırlar ve kendi altında proje yayınlarlarsa çok güzel kazan bırakacatır.
birde eylül sonu gibi çıkacaktı sarmaksı hoş olmamış bana göre. ama tabi görücez  benim asıl merak ettiğim bch leri ne yapcakları gönderici cüzdanalara iademi yoksa karşılında coin adedi mi ? karışık bir durum oldu orası.
member
September 06, 2017, 03:18:18 PM
Bitmex 28 Aralıkta Markete gireceğini söylemişti. Tezos zaten bu Crowdfundtan sonra bize 3-4 ay süre verin demişti.
Yani Aralıktan önce Tezos'u beklemeyin.
Biri demiş ki Neden cüzdan çıkarmadılar?

El cevap: Adamlar Yeni bir coin yazıyorlar Coin yazılacak cüzdan işi kolay.

Başka biri demiş MyEtherwallet'e yollasalar bari...

Yani siz hangi dünyada yaşıyorsunuz?
Token mi bu da Myetherwallete yollansın. Adamlar Ethere rakip olmak için, Coin dünyasında akıllı sözleşmelerdeki eksiklikleri ve güvenlik açıklarını kapatma vaadi ile sizlerden yatırım topladı bir de token olup etherin altına mı çıksın?

Sizler daha neye yatırım yaptığınızı bilmiyorsunuz.

Başka biri kendilerini unutturdular demiş.
Youtube kanalları var ve gelişmelerden video çekerek bizleri haberdar ediyorlar. videolardan ne kadar tatmin olursunuz orası sizin bileceğiniz iş.

Çok kaba bir yazı yazdım kusuruma bakmayın hakikaten bilgi yoksunu yorumlar var dayanamadım.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
September 06, 2017, 05:32:16 AM
daha ortada cüzdan yok niye çıkarmadılar anlamadım yatırım yaptık ama ses seda yok hala
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
September 06, 2017, 01:54:54 AM
Ekip zaten yıl sonu gibi gireceklerini önceden açıklamamış mıydı?
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
September 06, 2017, 01:46:03 AM
Çok güzel bı yatırım topladı ama sonrasında kendini çok güzel unutturdu. Cüzdan bile çıkmadı bildiğim kadarıyla. Böyle olursa ico fiyatından %20-30 ile girer en fazla.

aynen cüzdan cıkarmasına gerekte yoktu aslında , myetherwallet cüzdanlarına gönderse yine yeterdi ancak token yada coinin piyasa da dolaşıp spek yapılmasını istemiyorlar galiba. Hoş Hitbtc kendi çapında XTZ adı altında gölgesini (kendi tabirim) bir şekilde al-sat yaptırıyor.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
September 05, 2017, 08:09:51 PM
Tezos'un yatırımı toplayıp hemen piyasaya çıkmama sebebi nedir tam olarak? Genelde icodan sonra borsaya giriyor coinler bu şekilde hareket edeni pek hatırlamıyorum.
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
September 05, 2017, 06:18:10 PM
Çok güzel bı yatırım topladı ama sonrasında kendini çok güzel unutturdu. Cüzdan bile çıkmadı bildiğim kadarıyla. Böyle olursa ico fiyatından %20-30 ile girer en fazla.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
September 05, 2017, 05:52:18 AM
Amerikadan sonra çin de ico yatırımlarını yasakladı. Bunu artık biliyoruz.
Peki bu piyasaya nasıl etki yaratır ve biz coin dünyasının neresinde kaldık?

Benim düşüncem artık daha fazla ico dolandırıcılığı göreceğiz.
Bir de iyi yanı var tabi İcolara artık sadece bizler girebileceğiz.
Bu da daha fazla bonus demek Çin ve amerika ancak Borsalara girdikten sonra yatırımını yapabilecekler.

Bu da daha fazla kazanç daha fazla risk demek.

bir şey değişmeyecek hocam ; adı yasak onun. yine çinliler bi şekilde ico yapmanın yolunu bulurlar. ülkede yasak olması vs de önemli değil , elimizdeki şey internet , ip değişikliği cart curt yine katılan katılır istediği yerden icolara . insanlardan milyonlarca dolar toplayabilecek projelerin ekipleri var elimizde ; onlar bi şekilde yolunu bulur yürürler.

bi numara çıkacağını hiç sanmıyorum bu olaylardan , düşüş de kısa süre sonra toplar gibi geliyor bana.

Çok hızlı büyümeye başlamıştı piyasa birileri "dur" dediler . Kademeri doldura doldura giderse böyle büyük dalgalanmalar olmaz.
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
September 05, 2017, 03:31:03 AM

Bu da daha fazla bonus demek Çin ve amerika ancak Borsalara girdikten sonra yatırımını yapabilecekler.

bir şey değişmeyecek hocam ; adı yasak onun. yine çinliler bi şekilde ico yapmanın yolunu bulurlar. ülkede yasak olması vs de önemli değil , elimizdeki şey internet , ip değişikliği cart curt yine katılan katılır istediği yerden icolara . insanlardan milyonlarca dolar toplayabilecek projelerin ekipleri var elimizde ; onlar bi şekilde yolunu bulur yürürler.

bi numara çıkacağını hiç sanmıyorum bu olaylardan , düşüş de kısa süre sonra toplar gibi geliyor bana.
member
September 05, 2017, 03:20:05 AM

Pages:
Jump to: