Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 64. (Read 80281 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
October 09, 2017, 05:51:28 AM
pre icoları al satları tamammen kaldıraç mantığı gibi Cheesy yani en son kimin elinde patlarsa 10 dolar bile olabilir ama 10 dolardan aldığında gerçeği piyasaya 1 dolardan giridğinde sana da 9 dolar girmiş olcak.
member
Activity: 123
Merit: 10
October 09, 2017, 05:13:22 AM
Beklenti varsa karşılığı da olur bence. Şu anda gördüğüm şey çok fazla insan bekliyor bunun borsalara girmesini. Artık bi çıksın da bitsin bu spekülasyonlar Smiley
40cente alınan coin nasıl olur $2.5
bu kadar kısa bir sürede bu kadar katlayamaz.

Söylediğim yanlış anlaşıldı sanırım. Ben genel olarak -borsalara resmi giriş yaptığında- zamanla karşılığı olur demek istemiştim. Hitbtc'nin sanal al-satlarına hiç inancım yok. Orada nasıl bir dümen dönüyor anlamış değilim. Coinmarket listesinde henüz "Pre-Launch" ibaresi var. Bence itibar edilmemesi lazım Hitbtc'nin rakamlarına.

Katlar...
Hatta ilk gün 4$ seviyelerini bile görür. Sebebi ise aynı anda tüm büyük borsalara birden gireceği. Bu kadar yüklü bir arzı talep karşılayamaz.
Millet walletini hazırlayacak exchange sitesine yollayacak o esnada alıcılar da apartta bekliyor olacaklar.

Popülaritesi yüksek tüm senetlerin ilk gün borsa girişleri yüklü spekülasyonlar yaşamıştır.
buna sadece dijital paralar değil gerçek borsalarda da durum böyledir.
 Gerçek değirini bulana kadar beli bir süre geçmesi gerekir.

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
October 09, 2017, 02:44:06 AM
tezos ne ya:) pezosun t'lisi sadece... adamlar güzel para topladi evet, bende vermistim bir bitcoin... bana verdikleri 2 sayfa cikti, o da dosyada duruyor...
su an gözümde 5para degeri yok, hele bir piyasaya ciksinlar, cüzdan, borsa falan... sonra bakariz müsfette kagit mi yoksa degerli bir kasa mi diye...
hero member
Activity: 784
Merit: 500
October 09, 2017, 02:37:23 AM
Bir iki yıl sonra neden bir Ethereum olmasın ortaya güzel birşey çıkarsa. Olmaması için hiç bir neden yok takım çalıştıktan sonra.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
October 09, 2017, 02:00:17 AM
Ben Tezos'un sadece popülaritesi sayesinde bu kadar yükseldiğini ve ileride hatırlanacak bir altcoin olmadığını düşünüyorum. Her kriptopara gibi yıllar sonra buda silinecektir ve ekip paraya para demeyecektir. Bu kadar uzun vadeli düşünebilecek nadir tokenler var bence Tezos onlardan biri değil.
Btc, ltc, eth, waves. Daha sağlam ne var emin değilim.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
October 09, 2017, 01:58:28 AM
Ben Tezos'un sadece popülaritesi sayesinde bu kadar yükseldiğini ve ileride hatırlanacak bir altcoin olmadığını düşünüyorum. Her kriptopara gibi yıllar sonra buda silinecektir ve ekip paraya para demeyecektir. Bu kadar uzun vadeli düşünebilecek nadir tokenler var bence Tezos onlardan biri değil.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
October 09, 2017, 01:42:35 AM
ordaki olay ön görü gibi düşünün orda fiyat xtz değil herhangi bir coin olarak düşünün ama ortalama ben o fiyatın yüzde elli altına açabilecği kanaatindeyim ki güzel bir fiyat olur
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
October 09, 2017, 01:40:14 AM
Bu hitbtc'de satılan tezos nedir yine kendileri sanal mı satıyor bu coini? Ayrıca 2 dolar nedir arkadaş kim satın alıyor bunları hiç mi bakmıyorsunuz bunun ico fiyatı neydi diye.
Ben güvenmedim oraya, yoksa ben de alacaktım. Olmayan coini satıyorlar...
full member
Activity: 658
Merit: 153
October 08, 2017, 07:18:12 PM
Bu hitbtc'de satılan tezos nedir yine kendileri sanal mı satıyor bu coini? Ayrıca 2 dolar nedir arkadaş kim satın alıyor bunları hiç mi bakmıyorsunuz bunun ico fiyatı neydi diye.

Hocam ordaki icodan olanları satıyolar diye duydumda çok sakat hiç almayın öyle şeyleri daha wallet ı yok ortada coin yok hiç bi şey yok adamlar hayali ürün satıyolar kullanıcılara şimdilik .
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
October 08, 2017, 05:08:45 PM
Beklenti varsa karşılığı da olur bence. Şu anda gördüğüm şey çok fazla insan bekliyor bunun borsalara girmesini. Artık bi çıksın da bitsin bu spekülasyonlar Smiley

Söylediğim yanlış anlaşıldı sanırım. Ben genel olarak -borsalara resmi giriş yaptığında- zamanla karşılığı olur demek istemiştim. Hitbtc'nin sanal al-satlarına hiç inancım yok. Orada nasıl bir dümen dönüyor anlamış değilim. Coinmarket listesinde henüz "Pre-Launch" ibaresi var. Bence itibar edilmemesi lazım Hitbtc'nin rakamlarına.
sr. member
Activity: 288
October 08, 2017, 05:02:25 PM
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
October 08, 2017, 04:16:01 PM
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
October 08, 2017, 04:13:13 PM
Çok yüksek meblağlar toplanmış  bir proje ama bende ico suna katılamadım.  olur da yakın zamanda piyasaya çıkarsa ico maliyetini bilmek faydalı olur.
Ve projenin arkasında dururlarsa neden fiyat artmasın ? 5' e de katlar 10' a da. Ethereum' un ben girdiğimde ico fiyatı o günkü kurlara göre 2.50 dolara geliyordu.(hatırladıgım kadarıyla)

Gözünü ethereum tahtına diktiyse 10X neden olmasın . Tabii diğer projerin de ; tüm ico lar eth üzerinden olduğu gibi bunada yakın destek vermeleri lazım.
sr. member
Activity: 560
October 08, 2017, 04:12:24 PM
full member
Activity: 658
Merit: 153
October 08, 2017, 04:09:19 PM
Bi çıksında kaçtan çıkıcapını görücez herkes bunu almak istiyor benimde düşündüğüm tek sıkıntı 600m küsür coin olması bu çok geliyor gözüme.
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
October 08, 2017, 04:06:55 PM
coinmarketcap teki IOU fiyatı hiçbirşeyin belirleyicisi olamaz 2.3-2.5dolar başlangıç için çok yüksek fiyatlar gibi Undecided
full member
Activity: 406
Merit: 102
October 08, 2017, 04:02:11 PM
Çok yüksek meblağlar toplanmış  bir proje ama bende ico suna katılamadım.  olur da yakın zamanda piyasaya çıkarsa ico maliyetini bilmek faydalı olur.
Ve projenin arkasında dururlarsa neden fiyat artmasın ? 5' e de katlar 10' a da. Ethereum' un ben girdiğimde ico fiyatı o günkü kurlara göre 2.50 dolara geliyordu.(hatırladıgım kadarıyla)
full member
Activity: 266
Merit: 190
October 08, 2017, 01:10:29 PM
Etherden daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü çok para topladılar, piyasanın eksiklerini biliyorlar, ihtiyaçları nasıl karşılayacağını bilen bir ekipleri var, arkasında amerika ve dolar gücü var. Piyasada muazzam bir güven var.

Yani patlar gider piyasaya da en az 2x ile çıkar.

Piyasaya 2x ile cikmalari zarar gibi bise olur bunun icosu sonrasi bircok proje 4x yapti. Bence 1dolar uzeri cikar piyasaya tezos(dump yasanmazsa)
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
October 08, 2017, 12:27:36 PM
Etherden daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü çok para topladılar, piyasanın eksiklerini biliyorlar, ihtiyaçları nasıl karşılayacağını bilen bir ekipleri var, arkasında amerika ve dolar gücü var. Piyasada muazzam bir güven var.

Yani patlar gider piyasaya da en az 2x ile çıkar.
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
October 08, 2017, 09:37:41 AM
Ethere alternatif olacak deniyor. Eğer vaad ettiklerini gerçekleştirebilirlerse marketcap olarak etheri bile geçme potansiyeli var birkaç yıl içinde. Piyasaya ne zaman gireceği de önemli, 12 ay lardan bahsedenler de var. Piyasaya giriş fiyatı da potansiyeli hakkında az çok ipucu verecektir.
Pages:
Jump to: