odlicna tema pa da i ja dam koji prijedlog
NKN(New kind of network)Vrlo ambiciozan blockchain projekt koji je izasao kao NEP-5 token ali ce biti swap za native token nakon mainneta. ICO je bio 19.4 i prije nekoliko dana su izasli na Switcheo- nesto kao IDEX za NEP-5 tokene i nekoliko dana poslije na gate.io, top 15 exchange.
Founder je Yanbo Li- co founder Onchaina( cofounder je i Da Hongfei koji je founder od NEO
Advisor - Whitfield Diffie- inventor of public key cryptography!!
Clanovi teama imaju godine iskustva u kompanijama kao sto su Google,Microsoft, Nokia, Amazon, Ericsson
Team je fenomenalan, tesko da moze bolje od ovoga.
Max supply 1b, circulating supply 100mil, market cap ~35mil $
5% je prodano u presaleu i 5% u ICO, 25% u private saleu ima vesting period od 6mj. Ja sam sudjelovao u ICO, koji je isao preko LeekIco i prodano je sve u 2-3 minute i to samo iz razloga jer je LeekIco pala stranica, inace bi se rasprodalo u manje od 1min tako da su mnogi ostali bez sanse da kupe tokene u ICO.
ICO cijena je bila 0.12-0.13$, na market je izasao po 0.57$, trenutno je 0.35$. Odlicno s obzirom da je jako los market trenutno.
Projekti na NEO platformi su u zadnjem bull runu u Prosincu/Sijecnju napravili odlicne rezultate: DBC- 40x od ICO, Red Pulse - 25x, Qlink- 12x u samo tjedan dana na marketu. NKN je daleko bolji projekt od navedenih i s obzirom na market cap od samo 35mil$ u iducem bull runu bi mogao napraviti i daleko vise od 10x
Za sve koji zele znati neto o projektu najbolje pogledajte review
https://www.youtube.com/watch?v=aFR9k8IPEdw&feature=youtu.beGochainBlockchain koji je 10x vise decentraliziran, 100x brzi od ETH. Kompatibilan je u svemu sa ETH tako da bilo koji dapp ce se moci bez problema preseliti sa ETH na Gochain. Suska se vec o nekim projektima koji bi se prebacili sa ETH
Advisor je Ben Goddenzi- advisor/strategic partner/marketing director na projektima kao sto su Wanchain, Aion, Icon, Cryptocurve. Co founder Interoperability alliance(Wanchain, Aion, ICON)
Etiënne vantKruys- advisor za Gochain, Phantasma, Wanchain
Nije bilo crowdsalea jer je sve prodano u presaleu u nekoliko minuta zbog velike potraznje. Samo 13mil hardcap
Jos nije na marketu ali se ocekuje vrlo brzo. Danas je distribucija tokena i Mainnet je izasao!
S obzirom da ETH ima sve vise problema sa scalability-em i taj problem ce biti sve veci Gochain se cini kao odlicna alternativa.
S obzirom na market cap oba projekta i njihov potencijal kada opet krene bull run mislim da mogu napraviti i puuuno vise od 10x