Pages:
Author

Topic: Toplam kaybım 35 bin dolar oldu - page 22. (Read 6623 times)

member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
February 14, 2018, 09:57:13 AM
Sizin coin işi ile uğraştığınızı öğrenen herkes sadece olumsuz haberleri size iletmek konusunda seferber oluyorlar.

Aynen öyle kardeşim. Valide bile bitcoin düşünce senin dükkan hala iflas etmedimi diyor:D Yükselirken canım oğlum düşerken , iflas Cheesy
member
Activity: 252
Merit: 10
February 14, 2018, 09:48:19 AM
Evet haklısınız. Özellikle kaybetmekten korkacağı rakamlarla girmek kişileri aşırı heyecanlı yapıyor ve bir FUD anında yani belirsizlik ve korku ortamında direk o düşüşte ellerindekileri satmak istiyorlar ve zararına yaptıkları bu satışın ardından gelebilecek bir FOMO yani yükselişle gelen kaçırma korkusu ile bak tekrar yükseliyor zararımı kapayayım diye yapacakları 2 . bir heyecanlı karar ile 2. kez zarara uğrayabiliyorlar. Öncelikle mantıklı karar verebilmek ve kaybetmeyi göze alabilecekleri rakamlarla girmek en temel verebileceğim tavsiye.
Aynen çok güzel bir noktaya deginmissiniz . Katılıyorum ve ayrıca şunu da belirtmek istiyorum ki bu işi asıl işiniz gibi yaparsanız daha çok kaybedersiniz çünkü kendinizi buna adamissiniz ve kaybetmemeniz lazım . O yüzden daha fazla panik ve korku oluşuyor insanda hele ki parası kendi nakit parası değil de borç veya kredi ise kaybetme ihtimali daha da artıyor . Çünkü insanların hareketleri ona göre değişiyor .
Aynı zamanda buraya yeni gelen insanlar arkadaşlarından duyup 10x 20x yapma çabasında olanlar . Bu durumdaki kişiler çok fazla bilinc olmadığı için fazla hata yapabiliyorlar.
jr. member
Activity: 30
Merit: 1
February 14, 2018, 09:34:14 AM
az para değil öncelikle geçmiş olsun fakat bu durumlarda geçecek yükselecektir.
member
Activity: 380
Merit: 31
February 14, 2018, 09:31:20 AM
Forex risk ve baskısını kaldıramayanların coin ile yatırım yapması çok ama çok çok risklidir.

Eğer bir yol haritanız ve mantıklı hesaplanmış stop lost noktalarınız yok ise paranız cebinizde kalsın daha iyidir.
Ben hiç stoploss kullanmadım forextede burdada Smiley
Ölümüne bekledim Smiley
Bir kesinlik yaptım kendi adıma. En tepedende alsam zararda kapatmam.
Her katil cinayet mahaline döner” sözü buradada geçerli. 20k dan aldıysan ama 3 ay ama 1 yıl oraya gelecektir tekrar.
Bu piyasaların genel kuralıdır. O noktalara gelmek zorundadır yasaklanmadığı sürece.
Ama beklemek en önemlisi.
Btc sizi 20k da öldürdüyse oraya kesin uğrayacaktır Smiley
Önemli olan sabırla bekleyebilmek.
Bu tür oipiyasalar av piyasasıdır. İyi saklanıp pozisyonunuzu iyi almalısınız.

Hocam bu piyasada altlar için kesinlikle çok yanlış bir beklenti.

Örneğin şu an ki altların hemen hemen hepsinin fiyatı 2017 mayıs haziran fiyatlarının yarısı bile değil tarihi yanlış hatırlamıosam.

BTC 1-2 ay sonra harekete geçse 50 binleri görmek istese

şu an dip dediğimiz çoğu alt o zaman tepeninde tepesi kalır çakılır.

BTC yi çok iyi takip etmek lazım.
member
Activity: 602
Merit: 32
February 14, 2018, 08:49:03 AM
Forex risk ve baskısını kaldıramayanların coin ile yatırım yapması çok ama çok çok risklidir.

Eğer bir yol haritanız ve mantıklı hesaplanmış stop lost noktalarınız yok ise paranız cebinizde kalsın daha iyidir.
Ben hiç stoploss kullanmadım forextede burdada Smiley
Ölümüne bekledim Smiley
Bir kesinlik yaptım kendi adıma. En tepedende alsam zararda kapatmam.
Her katil cinayet mahaline döner” sözü buradada geçerli. 20k dan aldıysan ama 3 ay ama 1 yıl oraya gelecektir tekrar.
Bu piyasaların genel kuralıdır. O noktalara gelmek zorundadır yasaklanmadığı sürece.
Ama beklemek en önemlisi.
Btc sizi 20k da öldürdüyse oraya kesin uğrayacaktır Smiley
Önemli olan sabırla bekleyebilmek.
Bu tür oipiyasalar av piyasasıdır. İyi saklanıp pozisyonunuzu iyi almalısınız.
member
Activity: 602
Merit: 32
February 14, 2018, 08:41:35 AM
Ulan varya şu çevredekiler etmenine imza atarım.
Kayınpederim 1000$ verdi bitcoin al diye. Şimdi bizimde beklenti 30-40k lar. Verirken 4e katlar dimi diye verdi.
1 ay geçmedi 7 kere düşmüş bu diye aradı. Geçende “ya bu sanal paraymış. Uğraşılmaz diyolar” parayı kurtarınca çık gitsin dedi.
Hayır zaten normaldede negatif insanları ve bilmeyenlerin yaptığı yorumları sallamam.
Çok mecbur kalmadıysam açtığım pozu en az %5 kar almadan kapatmam.
Abi kimseye söylemeyin cidden. Cidden yani.
Ne geliyosa bu yüzden geliyo
member
Activity: 378
Merit: 11
February 14, 2018, 08:05:28 AM
Bu iş özünde sabıra bakıyor aslında. Elbet inecek çıkacak ama günün sonunda kripto paralar geleceğin finansını yöneteceği için hepimiz karlı çıkacağız
newbie
Activity: 3
Merit: 0
February 14, 2018, 07:31:41 AM
 Şuan ki piyasa durumu için konuşuyorum.İstediğin kadar bilgin ve tecrüben olsun hiçbir şekilde ilerisini kestirme sansın yok zaten.Şuan piyasa tamamen spekülasyon üzerine çalışıyor ve buyuk belirsizlik var.Geçen hafta tethera (usdt) in btc değerini manipule ettiği için dava açılması, Kredi kartıyla btc alıs verısıne yasak gelmesine , İki üç ülke btcyi yasaklıycagını soylemesi direk çökmesine neden oldu.Sonrasında bir kac amerikada eyaletin ve ulkelerin vergi kanunları cıkartması  suan hafif şekilde pozitif etki etmesini şağladı.Çünkü Bir ülkenin vergi kanunu cıkartması demek dolaylı yoldan crypto currency kabul etmesi ve tanımasıyla eş anlamlı gelıyor.Şuan en büyük sıkıntı cıkarabilcek durum mart ayında g20 avrupa zirvesinde yine tekrar  btc nin tartısma konusu olması.Son dönemeç bu olck bence bundanda saglam cıkarsa ki cıkacak her zaman cıktı,stable bir kurda devam eder Btc.
newbie
Activity: 28
Merit: 1
February 14, 2018, 02:40:43 AM

newbie
Activity: 189
February 14, 2018, 02:28:46 AM
Çok şükür iyi gidiyor. Yaptığım da sedece şudur; tweeter dan artık bu işin alimi olmuş sadece bu işe kafa yoran adamları takip ediyorum. Onların paylaştıkları grafikler, fikirleri inceliyorum. O coinler içn gelecekte hangi event ların olduğunu araştırıyor ve takip ediyorum. Eğer benimde aklıma yatar ise yatırımımı yapıyorum. Tabi o coine giriş noktası çıkış noktası önemli. Badoslama girmemek gerek. Her zaman sabırlı olmak lazım. Bu işte sabırlı olan kazanır.
full member
Activity: 350
Merit: 106
January 24, 2018, 05:31:07 PM
Son haftalarda çok daha fazla zarar yazan tanıdıklarım var, bende zarardayım ama sabırla bekliyoruz tekrar yükselişe geçmesini bu piyasada dönüş herzaman muhteşem olmuştur eminim bizim içinde güzel günler yakın.Yakında zararımızı çıkarırız diye düşünüyorum
full member
Activity: 616
Merit: 118
January 24, 2018, 04:30:52 PM
hocam malesef birileri kaybedecekki diğeri kazanacak kural bu
mesele bu piyaysaya yatırdığın parayı ne zaman sisteme sokacağın zamanı bilmek
son zamanlarda  yeni  ve acemi arkadaşların piyasaya yüklü para girişleri ve sağa sola saldırmaları sonucunda bunu gören balinalar malesef duruma direk el koydu

en basit binance borsasında işlem yapmaya o kadar korkar oldum ki binance resmen acemi ve sabretmeyi bilmeyen müşteriler yüzünden gerçekten kaybın yafazlası ile yaşandığı bir borsa oldu
full member
Activity: 264
Merit: 100
January 24, 2018, 02:38:08 PM
kaç kez dendi ocak ayında bitcoin alınmaz diye artışı gören atladı arkadaş ! geçmiş olsun diyelim umarım satmamışsındır.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
January 24, 2018, 02:27:43 PM
Aralıkta karar verip azıcık inceledim ocakta tren kaçıyor zannedip hemen bindik. Meğer çok tepeden binmişiz.
Bize de ders oldu iyice incelemeden piyasayı izlemeden bodoslama atlamamak gerekiyormuş.
jr. member
Activity: 124
Merit: 3
January 24, 2018, 01:18:07 PM
Soğukkanlı olmak ve beklemek bu işin en önemli noktalarından bi tanesi. Şu an 1000 dolar da ben zarardayim ama elimdekileri henüz satmıs degilim. Umarim aldıgım seviyelere tekrar dönerler o zaman satarım. Herkese bol kazanclar diliyorum.
newbie
Activity: 53
January 24, 2018, 04:14:42 AM
ilgi çekici bi başlık olmuş hocam tebrik ederim.
full member
Activity: 840
Merit: 103
January 23, 2018, 08:10:44 AM
5 10 da bende zarar var pek hesabini yapmiyorum artik biryerden sonra alisirsiniz. Su siralar kucuk capta bir tatildeyim icolara yatirimim var da Smiley
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
January 23, 2018, 07:40:30 AM
kimseye bu işle uğraştığınızı sakın söylemeyin  , herkes  sürekli olumsuzluklara odaklı , bugün dünyanın en değerli para birimi ingliz sterlini bile doların topu topu 1.6 katı kadar bir değerde iken , bitcoin denen oluşum ve türevleri doların  yirmi bin katını görmüş durumda , yani bu sistemin çökmesi imkansız . imkansız , imkansız ve yine imkansız ve yine imkansız , ve tekrar imkansız , dünya ülkeleri bu işi yasaklasa bile imkansız , deep web borsaları kurulur yine orda bu iş devam eder ...

o değilde avrupa'da bir crypto atağına kalkacak gibi , sıradaki bitcoin o olacak , bu şeye kafa yorup bir şekilde ulaşamamız  gerek , ben bitsend olduğunu düşünüyorum , acaba bu tezimin  ne kadar geçerililiği vardır arkadaşlar bir kafa patlatsak sıradaki bitcoine  . . .

valla öyle. ben artık hepsini sattım tl 'ye geçtim diyorum. yoksa her düşüşte kankaaa btc düşmüş noldu seninkiler diyor. lan iyi bir şey beni düşünmende bu beni düşünme değil. bu ben almadım oh onun btclerde düştü diye kendini mutlu etme çabası. ard niyet bu.
jr. member
Activity: 35
Merit: 4
January 23, 2018, 07:22:22 AM
kimseye bu işle uğraştığınızı sakın söylemeyin  , herkes  sürekli olumsuzluklara odaklı , bugün dünyanın en değerli para birimi ingliz sterlini bile doların topu topu 1.6 katı kadar bir değerde iken , bitcoin denen oluşum ve türevleri doların  yirmi bin katını görmüş durumda , yani bu sistemin çökmesi imkansız . imkansız , imkansız ve yine imkansız ve yine imkansız , ve tekrar imkansız , dünya ülkeleri bu işi yasaklasa bile imkansız , deep web borsaları kurulur yine orda bu iş devam eder ...

o değilde avrupa'da bir crypto atağına kalkacak gibi , sıradaki bitcoin o olacak , bu şeye kafa yorup bir şekilde ulaşamamız  gerek , ben bitsend olduğunu düşünüyorum , acaba bu tezimin  ne kadar geçerililiği vardır arkadaşlar bir kafa patlatsak sıradaki bitcoine  . . .

newbie
Activity: 9
January 23, 2018, 06:09:38 AM
Soğukkanlı olmak çok önemli, yoksa panik sonrası satış ve zarar kaçınılmaz oluyor.
Pages:
Jump to: