Pages:
Author

Topic: Toplam kaybım 35 bin dolar oldu - page 19. (Read 6623 times)

full member
Activity: 742
Merit: 140
March 24, 2018, 08:34:33 PM
Konuyu açan arkadaş 19 ocak yani konuyu açtıktan sonra bir daha girmemiş foruma.

Umarım sıkıntılı bir durum yoktur 35 bin dolar bizim ülkemiz için güzel bir para.

Geçmiş olsun umarım toparlar daha çok kazanırsınız.

full member
Activity: 364
Merit: 100
March 24, 2018, 11:35:12 AM
satmayıp bekleseydim ve en tepeden satsaydım dediğim bazı tokenlar var. bunlardaki kaybımı yazsam akıllara ziyan meblaglar olurdu. yani bu aslında kardan zarar etmek. yapacak bir şey yok. bazı şeyler nasip kısmet işi. ama cebimdeki reel parayı bu piyasaya yatırıp büyük miktarlarda kaybetseydim gerçekten çok üzülürdüm. sabırlı olunca biraz da sağlıklı kararlar verince kazanmak daha kolay. ama çoğu insan panik ve yanlış kararlar sonucu hep kaybediyor. kimi cebindeki parayı, kimi de daha fazla kazanabileceği parayı.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Staker.network - POS Smart Contract ETH Token
March 24, 2018, 11:19:10 AM
Dipten al tepeden sat, sabret bekle gibi temel kuralları tekrar hatırlatma gereği duymuyorum; zira  bu piyasadaki yatırımcılar bunun farkındadır. Ben stop loss dan konuşmak istiyorum biraz. Ben bu konuyu hiç beceremedim mesela. Diyelim 500 den aldığım coin, 450 ye stop loss koyuyorum. Gece yatarken kısa süreli bir dump yapılıyor, elimdekiler satılıyr ve ardından pump başlıyor. Bu yüzden bidaha denemeye cesaret edemedim. Öteki türlü de bearish başlayınca, satmak için geç kaldım ve şu an yarı yarıya zararla bekliyorum. Bakalım sonumuz ne olacak. Stop loss konusunda ekstra tavsiyeleriniz varsa dinlerim Smiley
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
March 24, 2018, 10:49:02 AM
kazanmak kadar kaybetmekte doğal bir durum. eğer sözkonusu parasal işlemlerse her iki olasılık her zaman vardır. burada elde edilen tecrübe kaybedilen paradan daha önemli diye düşünüyorum. herkes her zaman kazanıyor olsaydı, peki kaybeden kim diye sorular sorardık. unutmayın her piyasada olduğu gibi dijital para piyasasında da birileri kazanıyorsa birileri de kaybediyordur.
member
Activity: 260
Merit: 10
March 24, 2018, 08:34:14 AM
Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim. Yazınızı beğenerek okudum. Kripto yatırım ve bozdurma işlemleri konularında acele etmemek gerektiğine inanmaktayım. Çevrenin de etkisiyle yanlış yönlendirmeler olabilir ve panik ile aceleci kararlar alınabilir. Sabır ile ilerlemek daha doğrudur. Tecrübelerden faydalanmakta önemli bir noktadır.
newbie
Activity: 76
Merit: 0
March 24, 2018, 07:56:29 AM
Kesinlikle gözden çıkarılabilecek bir meblağ ile girip gaza gelmeden işlem yapmak gerekiyor. Çok sağa sola duyurmamak da önemli. Ben çok ciddi düşüş yaşandığı dönemde koyduğum parayı çektim. Net karı güvendiğim birkaç tokene yatırdım ve market sıfır da olsa 2019 sonuna kadar bekleyeceğim. Sürekli al sat yapmanın ve takip etmenin uzun zamanda zarar getireceğini düşünüyorum. Airdroplara katılarak vakit geçiriyorum bu ara sadece. Yatırımlar dursun, bakarsınız yazım gaza basarız yine. Artış olursa çok ciddi yükselişler çok kısa zamanda olabilir. Coininizi iyi seçip beklemeye geçin derşm. Bu sürede değer kaybetse de satmayın. Baştan araştırmanızı iyi yapın.
newbie
Activity: 42
March 24, 2018, 07:38:44 AM
Aklın yolu bir genel olarak herkes gözden çıkarılabilecek miktarları ve beklemeyi sabırlı olmayı paniklememeyi tavsiye etmiş bu kadar insanunnbir bildiği vardır diyorum yeni başlayan biri olarak tavsiyeler benim bitcoin değerinde hepiniz sağ olun
newbie
Activity: 74
March 24, 2018, 05:20:52 AM
Ben mining ile basladim crypto olayina. mine ettigim coinleri kullanarak daily cryptotrading yaptim.

3 ay sonunda kripto borsaya hakim olmaya basladim. Guzel bi dususe sahitlik ettim. Kredi cekip motor alacagim parayi btc ye 7k dan girdim. 12 k da aldigim btc yi satip krediyi kapattim. motorumuda aldim. Daha iyisi herhalde olamazdi
sr. member
Activity: 259
Merit: 250
Bitcoin Freak
March 24, 2018, 04:26:43 AM
bitcoin yatırımını para kazanmak / zengin olmak için yaparsanız daha çok kaybedersiniz, daha çok kişi kaybeder.

bitcoin bir ihtiyaçtır, ihtiyaca yönelik kullanın.
member
Activity: 308
March 24, 2018, 03:57:49 AM
Birileri kazanacak birileri kaybedecek. hızlı kazanmak isteyen hızlı da kaybedebilir. Risk büyüdükçe kazançta artaabilir kayıpta dikkatli olmak lazım
full member
Activity: 434
Merit: 112
March 23, 2018, 06:24:25 PM
Rahat yazıp yazmadığını bilemeyiz ama önemli bir noktaya ayak basmış. Kazanmak kolay değil. Zaten kolay olsa buradaki herkes milyoner olurdu. Dikkatli davranıp doğru zamanı beklememiz lazım. Şu an elimdeki bitcoin ve altcoinlere 2017 nin sonunda ciddi param olacaktı. Lakin şu an neredeyse bittim. Sadece beklemem lazım
newbie
Activity: 95
March 22, 2018, 06:33:08 PM
Arz - taleple doğru orantılı olduğu için elbette kâr edenler olduğu gibi zarar edenlerde olmak zorunda. Herkes olumlu / olumsuz yorum yapabiliyor. Önemli olan kendi kararlarınızı verebilmek...
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
March 22, 2018, 06:28:28 PM
evet sağa sola söylemek büyük risk ve tehlike oluşturuyor, yani ona söyle buna söyle, mahallelerde bitirim, mafya tipler vardır, onların kulağına giderse başınıza bela alırsınız 35 bin dolar az para değil, 35 bin doları duyan dadanır
member
Activity: 308
Merit: 11
March 22, 2018, 05:07:27 PM

diğer yandan çevrenize de söylemeden yapın. Sizin coin işi ile uğraştığınızı öğrenen herkes sadece olumsuz haberleri size iletmek konusunda seferber oluyorlar. İster istemez çok fazla baskı hissedebiliyorsunuz.
.

Hocam katılıyorum en büyük sorunlardan birisi de bu. O kadar işsizler ki adamlar tek yaptıkları ne kadar kaybetti bugün hemen bildireyim ona.
member
Activity: 155
March 22, 2018, 04:57:11 PM
Geçmiş olsun hocam.Birileri kaybedicek ki birileri kazansın borsa bundan ibaret herkes birden kazanamıyor.Tek yapılcak şey  üzülcek miktarla girmemek ve piyasayı takip etmek
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
March 22, 2018, 03:54:27 PM
hocam vallahi tam ibretlik bir hikaye olmuş hikayeniz, ne oldum dememek lazım ne olacağım demek lazım,  planlı proğramlı hareket etmek lazım diye düşünüyorum
newbie
Activity: 28
March 22, 2018, 12:58:19 PM
Zaten pc basinda zaman gecirmedikce uyandiginda spguk dus etkisi niyetine kaybettigin parayi gorursun.

En azindan piyasayi belli araliklarla kontrol etmek lazim
full member
Activity: 571
Merit: 113
March 22, 2018, 12:15:22 PM
İnşallah 2 katı olarak döner sabret sakın satıp iyice kötüleştirme sadece bekle zaten sonunda yükselir
member
Activity: 322
March 22, 2018, 11:55:52 AM
şu an zararlara bakmak çok mantıklı değil zaten. sürekli ekran başında durmazsanız zararınızı hissetmezsiniz:)
newbie
Activity: 28
March 22, 2018, 11:18:03 AM
risk almadan kazanmanin imkani yok.

Biraz sans biraz koku
Pages:
Jump to: