Merhaba @ HARDCRACKERS,
Sayfamıza giriş yaptığınızda pop up ile mesajımızı görebilirsiniz, bu tüm browserlarda aynı şekilde görülebilir. Sizin browserınızda bir sorun olabilir, çok da önemli bir konu olmadığını düşünüyoruz.
Kullanıcımız olmadığınız için bilmiyor olabilirsiniz, ancak içeride 1 TL si ya da 0.0001 btc'si olan kullanıcılarımıza dahi bakiyeleri hatırlatılarak çekmeleri talep edilmiştir. EFT havale işlemleri için ücret talep edilmemiştir. Kullanıcılarımız bakiyelerini verilen süre içerisinde çekmeseler dahi ileride yeni platformumuz açılmadan önce çekmek istedikleri zaman dahi yardımcı olunacaktır. Kapatırlarsa çoğunun parası kalır demişsiniz, biz de, kimsenin parası bizde emanet kalmasın diye bu aksiyonları alıyoruz. E-mail ile uyarımıza ve bakiyelerini hatırlatmamıza rağmen varlıklarını çekmeyen kullanıcılarımıza telefonla ulaşıp çekmeleri için talebimizi yineleyeceğiz.
Sayfamızı daha kullanıcı dostu, yüksek güvenlikli, farklı ve çok daha fazla kriptopara çeşitinin olduğu bir platform haline dönüştürmek için ara veriyoruz diyoruz ve kullanıcılarımızın mağduriyetini önlemek için de bilgilendirme yapıyoruz. Tamamen kapatma işlemine gitmediğimiz için de Hesap oluşturma sayfamızı şu an için aktif tutuyoruz. İstediğiniz zaman üye olabilirsiniz. Hesap onayı işlemi olmadan işlem yapılamayacağı için yeni kullanıcıların bir kaybı olmayacaktır. Bu işlemde yazınızda belirtmiş olduğunuz gibi absürd bir durum olduğunu düşünmüyoruz.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
CoinBaba Ekibi
-Şimdi arkadaş konuya yazınca bende siteye girdim birinde uyarı verdi diğerinde vermedi.
-Twitter hesabına baktım ordada uyarı yazısı yazmamışsınız.Twitter'ı en etkin kullanan btcturk sonrada paribu ve koineks coin ekleme yada değişik
işlemlerde hemen tweet atıp bilgi veriyorlar.
-Bu sitede konunuz var ordada uyarı yazısı yazmamışsınız ve gene baktım bugünde halada yok.
-İşte bunuda okuyanlar karar versin derim.Sizin deyiminizle Absürdlük nerede siz karar verin.
-Sanki biraz tanıtım reklam vizyonda sorun var gibi.Kusura bakmayın ama öyle.
-Buralardan da bilgi vermenizde gerekmezmiydi o anda.
-Bazı borsalarda bir olay olunca twitter ve diğer sosyal medyadan olsun duyuruları yapıyorlar.Üye olduğum borsalardan ara ara mesajlarda geliyor.Konularada yazanı var yazmayanı var.Ama mail olayı zaten hergün borsalardan geliyor.