- Bitmarex de kapanmis sanirim (kapananlar listesine eklenebilir kapanmissa), en son islemler kasim sonu aralik baslarinda. Eger aktif kullanan arkadas varsa duzeltsin beni. Ben uye olup icine bakmadim ama orderbooklar uye olmadanda incelenebiliyor, az once yazdiklarimi bu dogrultuda yazdim.
- Buypaycoin de islemlerini Banka blokeleri yuzunden durdurmus
- Dijitalpara.com.tr 403 Forbidden Hatasi veriyor, siteye giris izniniz yok diyor
- Koinmarketi.com Altyapi calismasiyla uye alimini durdurmus (Komple kapatmista olabilir ki bence kuvvetle muhtemel oyle)
- Kointum.com Ben boyle sey gormedim
sayfayi acinca bilgisayar kafayi yiyor kitleniyor, restart bile fayda etmedi mecbur shut down yapip tekrar actim. Borsaya giremedigim icin inceleyemedim ama bu borsanin sanirim daha ciddi sorunlari var
- Kriptopark Bu borsa bile degil, sadece bir yazilim firmasinin bir musterisi icin hazirladigi bir proje idi, Bitcointalkda gorus ve yorum almak icin konu acmislardi hani surasi soyle olsa yazilimin, burasi boyle olsa daha iyi olur gibilerden, yani hicbirzaman acilmadi.
-iparadigma.com Bu borsaya uye olmadim cunku guven telkin etmedi, ama sanki buda kapali yada ölü bir borsa gibi. BTC son fiyatini 19600 lerde gosteriyor suanda 1000 TL asagilarinda bunun , birde asil hacmini 214 BTC gostermis o yuzden tirstim
Aktif olarak bu borsayi kullanan varsa duzeltsin beni, uye olmadigim icin disardan gosterdigi bilgilere gore yazdim.