Pages:
Author

Topic: Türklerin en çok sevdiği - aşık olduğu coin- sizce hangisi? - page 2. (Read 1126 times)

full member
Activity: 532
Merit: 100
Kronolojik sıraya göre lokalde en fazla dillendirilenler söyliyeyim ;
waves , xrp1 , monetha , xrp2 bunlar boğa sezonuna kadar olanları ondan sonra credits , zilliqa , pundix , holo
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
türkler için waves, hydro, hot önplanda.  waves çoğu kişiye zarar ettirdi. hot genel olarak kar edilen bir coin oldu, 6 satoshilerden girdi çoğu kişi, 40 satoshiye kadar dayandı ama genelde strateji hold etmek üstüne sanırım. yani al sat yapmaktan ziyade, herkes bir miktar almış ve hold ediyor gibi. hydro ise şu ana kadar kar ettirmemiştir ama uyuyan dev gibi.
full member
Activity: 462
Merit: 107
Btc dir xlm dir birde hydro dur özellikle hydro yatırımcıso bizde çok var. Biriktirip iyi bir noktaya gelmesini bekleyen arkadaşlarım var.
jr. member
Merit: 1
yatırımcıların geneli bitcoin diyormuş. bunun türklerde de çok farklı olacağını zannetmiyorum. biz kolay yolu seviyoruz ama onda da sağlam olsun diyoruz.
member
Activity: 406
Merit: 11
Bitcoin kesinlikle bu konuda liderdir türkler arasında. Onu saymazsak son dönemde bence en fazla popülerleşen holu oldu gibi. Herkesin ağzında holo uçacak kaçacak lafları duymaya başladım. Pek hayra alamet değil ama durum bu.
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
Türklerin hayranlık duyduğu coinler tabiki trende göre değişiyor. Anasına babasına sövsen zoruna gitmeyecek ama waves ve stratise laf etsen gırtlağını sıkacak bir topluluk vardı mesela eskiden. Şimdide hydro ve hotcular var gereksiz tartışmaya gerek yok herkes kendi parasıyla oynuyor sonuçta.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Monetha da genel bir sevgi vardı.Biz icosundan alamamıştık.Saniyeler içinde bitmişti.Alan niye aldığını bilmiyor tutan niye tuttuğunu bilmiyor.Sonra patladı.Kaç senedir ico fiyatını bile göremedi.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Onu bunu bilmem ben yereldeki waves aşkı kadar hiç bir aşk görmedim. deli divane gibi tutulmuştu bir ara bizim forumdaki bazılar waves'e şöyle olacak böyle olacak diye. ama tabi olan oldu. wavesten iş çıkmadı çok
sanki monetha'yı daha çok seviyorlar diye hatırlıyorum. waves, hiç değilse sevgiyi hakkediyor ama şu monetha ne tırt şeydir. yerli borsalarda olan koin ve tokenler bence en çok sevilenlerdir.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bu hayranlık diğer coinler ok gibi fırladığında yerinde sayarsa nefrete dönüşür.Bunları çok gördük.Xvg,trx,xrp,iota mağdurları çok.Burada forumda olanları saymıyorum.İşi bilmeyen öyle ismini duyup tepeden alanların elinde kaldı.Birde digibyte vardı bir zamanlar 2k,3k civarına ulaşmıştı.Oda baya mağdur yarattı.Nerede girip nerede çıkılacağı bilindikten sonra kaybedilmez ama heyecana gelip tepede de almamak lazım.Şu an görünen holo,hydro önde gidiyor gibi.
full member
Activity: 728
Merit: 151
bizimkiler neye aşıksa uzak durmak en iyisi..vizyon araştırma vs yok  biz de biliyorsunuz  Grin
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Türkler en çok HOLO Ve HYDRO coinlerini takip ediyor sanırım.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
ethereum hemen herkesin beklentisinin yüksek olduğu bir coin. artış olmamaya devam ederse sevgi nefrete dönebilir  Grin
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Genelde Ethereum'a rakip olan yeni nesil blockchain platformu coin'leri seviliyor. Gizlilik coinlerinin çok dikkat çektiğini zannetmiyorum. Bazı ilginç küçük coinlere büyük ilgi olabiliyor ama.
member
Activity: 630
Merit: 37
Tabiki Trx,iost ve hydro..Bizim Türkler resmen aşık bunlara.İşin garibi ne olursa olsun burakmıyolar bu coinleri.Yani Türkler sahibi oldu bunların sanırım

ben lokalde trx seven birine daha denk gelmedim kimi görsem kötülüyor hatta nefret ediyorlar buna çok şahit oldum lokalde
member
Activity: 588
Merit: 22
Tabiki Trx,iost ve hydro..Bizim Türkler resmen aşık bunlara.İşin garibi ne olursa olsun burakmıyolar bu coinleri.Yani Türkler sahibi oldu bunların sanırım
full member
Activity: 742
Merit: 112
son boğa rallisinde popüler hale gelen ripple. alırsın, fiyatı fırlar ama bir yerden fena satarlar.

bence son bitcoin hareketinde düzenli bir ivme yakalanacak ise favoriler bnb, eos, ada ... vs. satoshi olarak değer kazanmaya daha müsait olan altcoinler. tabi ki altcoinlerin hep birlikte yükselişe geçtiği anlar aranmalı. o zaman gelene kadar bitcoinde kalmak daha mantıklı sanki.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
jr. member
Activity: 378
Şahsen benim çevremdeki kripto para piyasasına çok da aşina olmayan tanıdıklarımın hepsi xrp hayranı.Kripto para piyasasından az çok anladığı bilen herkes xrp hakkında bilgi almaya çalışıyor. Hatta sende xrp almalısın diye ısrar edenler bile var.
jr. member
yenilerden hydro ve eskilerden ethereum en aşık olunan coindir bence. artık ezberledik bu ikisini de forumda.
member
Activity: 392
Merit: 10
Bitcoin elbette bizler veya dünyanın herhangi bir ülkesindeki biri için 1 numara bitcoindir o yüzden en cok sevdiği ikinci coin nedir diye sormalıydın.
Pages:
Jump to: