Pages:
Author

Topic: Türklerin en çok sevdiği - aşık olduğu coin- sizce hangisi? - page 3. (Read 1126 times)

jr. member
Activity: 532
Merit: 6
patron yani pat da epey türk yatırımcıya sahipti.  sürekli  supply i arttırdılar. ekip sattıkça sattı ve token  sanırım 20-30 kat değer kaybetti.çoğu türkün parası pul oldu.  yani tek bir coine büyük yatırım yapmak,  kripto gibi riskli bir ortamda bence çılgınlık. btc, eth neyse ama altcoinlere yüksek meblağ bağlamak iddia oynamak gibi. garantisi olmaz getirinin.
member
Activity: 462
Merit: 42
bir yorumda hydro işte boğa için beklenen coin vs denilmiş ama ben bunun hiçde öyle olduğunu düşünmüyorum kesinlikle ve kesinlikle bu düşüncemde netim bana göre boğa için örgördüklerim burda yok.
full member
Activity: 770
Merit: 103
Türklerin en sevdiği coin yada token denildiğinde sanırım zirveye waves oynar. Hemen ardından monetha zorlar. Ben kendi adıma söyleyebilirim ki pundixe bayılıyorum. Bountysinden çok güzel kazandım. ama sadece o kadar. daha da ne aldım ne tuttum ama severim kendilerini Smiley
full member
Activity: 672
Merit: 100
Eskiden forumun yarısı wavesciydi artık bnb coine yükleniyorlar. Bu fiyatlardan girilmez ama almaya devam ediyorlar. Keşke 5-6 dolarken alabilseydik.
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
Türklerin şuanda en çok beğendiği coinler arasında HOLO ve XRP var gibi görünüyor.Bu 2 coin için herkesin beklentisi Boğada yüksek olacağa benziyor.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Evet Monetha çılgınlığı acaipti.Çok talep oldu anında satış bitmişti.Sonu hüsran oldu.En son iki borsadan delist edildi.Bir binance kaldı.Şu an o yolda giden coinler çoğalacak gibi.
sr. member
Activity: 973
Merit: 292
Bir zamanlar Türklerin elindeki altcoin monetha idi. Sonunu herkes gördü. Finished Çöplük. Projesi iyi olmayan bazı altocinlerinde sonu bu ıolacak. O yüzden takım tutar gibi coin, token tutmakta saçmalık. Bu saçmalığı coin çöp olunca anlıyorlar Smiley
member
Merit: 10
Tartışmasız XRP denir bu soruya. Partisi olsa destekleyenlerinden alacağı oyla barajı geçer kesinlikle. Beyaz yakalıdan tutun mavisine herkesin dilinde, gözünde devamlı. Bu kadar çok sevilmesinin en önemli nedeni de tabii ki piyasada dengeli duruşu.
member
Activity: 742
Merit: 19
Pundix ile Holo başka tabi.Bunların bir yerde durması ve piyasa düzeldiğinde artmasının sebebi topluluklarının güçlü ve aşırı bağlı olmaları.Tabi duygusallık bir yerde kaybettiriyor.Yükseldiğinde satıp alttan tekrar alanlar miktarlarını arttırarak yola devam ediyorlar.Bir yerde duygusallığı kesmek gerekir.
member
Activity: 658
Graphic Designer
herhangi bir coine aşık olmak bence saçma. yani eğer projenin takımını ve icraatlerini yakından takip ediyorsanız ve üstlendiği misyon hoşunuza gidiyorsa o zaman ayrı tabi.

Biz coine aşık olmak çok saçma bir konu tamam da, Ama bir pundix bir holo öyle mi a dostlar. Gel de aşık olma yani. O kaş o göz o endam.. Bütün malım mülküm senin olsun Holo kızı. Aşık olmak ne kelime hastasıyız dedeeeee...
jr. member
Activity: 280
Şu an övülenletin hali ortada.Piyasa gösterdiki bitcoin dışındakiler hikaye.Bitxoinde epey sarsıldı.Ayağa kalkarken altlarıda silkeliyor.Sağlam olanlar ayak uydururda diğerlerinin işi zor
member
Activity: 658
Graphic Designer
Bence başlığı "Türklerin sevdiği" coinden ziyade taptıkları, öyle bir savunurlarki bi Allah'ın kulu artık vazgeçiremez.. filan diye değiştirmeli. Çünkü adama anlatıyorum bu coinden adam olmaz, kendini kaptırma fomoya kapılma, yapma etme diye, ama nafile. Bende artık ne yapayım..
member
Activity: 332
Merit: 22
Turkish Translator
herhangi bir coine aşık olmak bence saçma. yani eğer projenin takımını ve icraatlerini yakından takip ediyorsanız ve üstlendiği misyon hoşunuza gidiyorsa o zaman ayrı tabi.
jr. member
Activity: 274
Insanlar araştırıyor birbirlerinden çokça etkileniyor ve herkes bazı altcoinler yatırım yapıyor. Benim inceleyip en çok begendigin altcoinlerden bir tanesi de HYDRO. Umarım gerekli yere gelecektir.
jr. member
Merit: 2
Holo başı çekiyor gibi duruyor.Ardından hydro geliyor.Catt token de son zamanlarda konuşulmaya başlandı.İş yapma ve proje acısından bakılmalı.Geçen sene bnb konuşuluyordu ve gerçekten yatırımcısına kazandırdı.Bakalım bu senenin yıldızı hangi coin olacak.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Waves, holo ve bence hiç ilgilenmememiz gereken bazı tokenlere milletçe çok saçma bir eğilim gösterdik. Bir ara bazı tokenlerin fanatikleri vardı, anasını babasını böyle savunmaz kimse.
jr. member
Activity: 560
Önceden Waves'ti sonra Neo oldu şimdi Hydro ve Tomo, önümüzdeki süreç neyi getirir bilinmez ha bir de wrc vardı bir aralar  Smiley
newbie
Activity: 6
Merit: 0
BTC"mi? surda 100 kisiye sorsak %90 elinde btc yoktur hepsi altcoinlerde Smiley nasil btc sevgisi bu, yok xrp,pundix yok tron,bitconnect, nerde abuk subuk altcoin var onlari seviyorlar
member
Activity: 630
Merit: 37
Türklerin en sevdiği kripto paralar arasında Dogecoin yer alıyordu sanırım bir aralar. Ancak insanların en çok sempatisi Bitcoin'e bence.

ben hiç lokalde dogecoine sevgi gösterisi yapıldığı bir döneme denk gelemedim şu son iki senedir hocam başka coin ile karıştırıyor olmayasınız Smiley
jr. member
Activity: 420
Türklerin en sevdiği kripto paralar arasında Dogecoin yer alıyordu sanırım bir aralar. Ancak insanların en çok sempatisi Bitcoin'e bence.
Pages:
Jump to: