Pages:
Author

Topic: Türklerin en çok sevdiği - aşık olduğu coin- sizce hangisi? - page 8. (Read 1126 times)

member
Activity: 522
Merit: 13
Trx ve Ripple ı saymazsak önceden Waves'ti şimdi Hot. herkeste şu an Holochain çılgınlığı var Allah başımızdan eksik etmesin.
member
Activity: 532
Merit: 12
Forumda en çok post atılan başlıklar mth waves idi. Bir aralar btw  rüzgarı vardı.ama çoğunluk airdroptan aldığını sattı yatırım yapan olmadı galiba
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Şu an gördüğüm hot ve pundix.Elinde bulunduranın umut beklemesi de gayet doğal.Fazla duygusal olmamalı.Yükselince satmalı.Hem hot hem Pundix tepe noktalarına çıktılar ve indiler.Önemli olan o rüzgarı yakalayıp ona göee hareket edip kazanmak
member
Activity: 532
Merit: 29
Üstteki arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Waves ve XRP'yi Türkiye'de bu işlere girip bilmeyen yoktur herhalde.

Bir ara Waves çok fena şekilde shillendi ve bilen bilmeyen Waves alıp tuttu. Diğer yandan XRP ise meşhur "Akbank bile Ripple teknolojisini kullanıyor, yakında uçacak" muhabbeti vardı. En alakasız adamlardan bile bu ikisini duydum. Ellerinde varmış gibi övüyorlardı. Artık nasıl bir etkiyse anlamadım.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Türkler en çok Waves ve Xrp seviyor benim tespit ettiğim kadarıyla. Benim bu işlerle hiç alakası olmayan ve asla girmez dediğim arkadaşlarım bile Ripple'a yatırım yaptılar. Hele ki bir tanesi sürekli kongrelere gidiyor ve oralarda da bu muhabbetleri yapıyor Ripple için çok umutlu.

Bir dahaki boğa sezonu için çevremdeki arkadaşların çoğundan adını sıkça duyduğum tek bir token var, bu aralar hepsi bir ağızdan HYDRO diyor.

Hydro proje olarak gerçekten harika ve ben de bir miktar yatırım yaptım ama ben yaptıktan sonra örneğin Btc-Eth'e oranla çok daha fazla bir düşüş gösterdi. Şu an tam alım yerlerine geldi diye düşünsem bile bu piyasa bizi o kadar bezdirdi ki, şu an bir daha alım yapsa hiç görmediğim yeni bir düşüş gösterir diye korkuyorum.
full member
Activity: 672
Merit: 110
ripple waves pundıx bayılırız türkler olarak .benım en cok duydugum gordugum coinler bunlardı .bende de vardı bır ara ama suan hıc bırsey yok Cheesy
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Valla önceki dönem Ripple ve Tron du.. şimdi ise Hot ve biraz da PundiX.. Taparcasına seviyorlar ne diyim.
member
Activity: 429
Merit: 11
HYDRO ve XRP'den yana kullanayım bende oyumu.  XRP ne hikmetse çok konuşuluyor dolaştığım platformlar da bir ara neo'da popülerdi ama maalesef eskisi gibi revaçta değil.   Waves'i de eklersek XRP, Waves ve Hydro.
member
Activity: 630
Merit: 37
sokakta simit satan dayılarımın bile dilindeydi ripple. bir koy 15 versin tuttur en kral sensin hey gidi ...
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
BTC
ETH
NEO
WAVES
TRX
XRP
XLM
BNB
XVG
HOT

Yenilerden
HYDRO
BOB
DEEX
FET
ABYSS

Benim düşüncem TRX.
Sizce hangisi. Yenilerden eklemek istediklerinizi yazabilirsiniz.

XRP ve TRX sanırım en üstte. sonra Waves ve HOT geliyor sanki.

HYDRO boğa gelirse çok iyi işler yapacak gibi geliyor. Grin bir ara çok konuşuldu sanki, şuanda fiyatların düşük olması biraz milleti uzaklaştırmış gibi. Benim en sevdiğim ise Monero...
full member
Activity: 602
Merit: 118
Mth yi göremedim çünkü bir aralar epey bir monetha çılgınlığı vardı. Şuan için ben dahil çoğunlukta hydro çılgınlığı kesinlikle var. Özellikle hydro yu boğa sezonu merak ediyorum.
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
Türkler en çok XRP yi seviyor bence çünkü çizgisini hiç bozmadı ve zarar eden kişi çok azdır.
member
Activity: 365
Merit: 40
Bence XRP . Millet takım tutar gibi XRP'yi tutuyor resmen. Tamam İyi güzel coin teknolojiside gayet iyi ama bi fanatiklik seziyorum bizim insanımızda XRP'ye karşı. Onun haricinde Waves ve Tron tutan bir çok Türk olduğunu da biliyorum. Yeni coinlerden de HYDRO zamanında airdroptan dağıttığı coinler 10bin TL civarını gördüğü için herkesin ağzına 1 kaşık bal çaldı. O yüzden onunda sempatizanlarının çok olduğunu görüyorum.
newbie
Activity: 44
Merit: 0
Bir dahaki boğa sezonu için çevremdeki arkadaşların çoğundan adını sıkça duyduğum tek bir token var, bu aralar hepsi bir ağızdan HYDRO diyor.
member
Activity: 302
Merit: 12
BTC
ETH
NEO
WAVES
TRX
XRP
XLM
BNB
XVG
HOT

Yenilerden
HYDRO
BOB
DEEX
FET
ABYSS

Benim düşüncem TRX.
Sizce hangisi. Yenilerden eklemek istediklerinizi yazabilirsiniz.
Sonradan Eklenenler
EOS
TEZOS
PDI
MONETHA
Not: Listeyi elimden geldiğince güncel tutmaya çalışacağım.
Pages:
Jump to: