Pages:
Author

Topic: Türklerin en çok sevdiği - aşık olduğu coin- sizce hangisi? - page 5. (Read 1131 times)

jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Tekce TÜrkiyede diyil bir çok ülkede kullanıcıların takım tutar gibi tutduğu coin ripledir. Ama çok büyütüyolar
jr. member
Activity: 266
Şu an hydro gözüküyor revaçta olan.İlk xrp çok revaştaydı.Sonra sıra ile başka coinler yer aldı.Trx ve xvg iyi tutuldu.İyi kazananlar oldu iyi kaybedenlerde.
copper member
Activity: 191
Merit: 0
Kesinlikle XRP Türk'lerin en sevdiği coin. kimse ondan vazgeçemiyor. Benim favorim ise HYDRO. Airdrop sayesinde hatırı sayılır bir para kazandım ve zamanında satış yaparak çıkmıştım. Şimdi oldukça düşük tekrar topluyorum. Belki tekrar kar ederim:)
jr. member
Activity: 195
DGB ve HYDRO Türklerin aşık olduğu coinler. Şimdi de Holo geçiyor her yerde.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
son zamanlarda bizim türklerin favori coini binance coin olmuştur diye tahmin ediyorum malum iyi bir artış sergiledi son zamanlarda.
member
Activity: 350
Merit: 12
NPXS, HOT ve son dönemde Binance Launchpad'den çıkan tüm coinler bizim sınavımız. enolar sebebiyle çoğunlukla.
jr. member
Activity: 462
şu aralar kesinlikle bitcoin ve ethereum fakat çok da uzak olmayan bir gelecekte hemen hepsi bnb aşığı olacak gibi görünüyor.
legendary
Activity: 2366
Merit: 2594
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Ben bugüne kadar hiç bulaşmamış olsam da pundix olduğunu düşünüyorum. Ve girenlerin bir çoğu shilleme sonrası girdiği için büyük zarardalar. En azından benim sohbet ettiğim toplulukta böyle durum.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bu işte duygusallığa yer yok.Bir anda elinize verdiklerinde öyle trene bakar gibi arkalarından bakıyorsunuz.Sonra bekle de çıkacak zarardan kara geçesin.Aşırı oynak coinlerde stoplu ilerlemekte fayda var.Sağlam coinlerde güven varsa sıkıntı yok.Şu an holo,pundix ve hydro revaçta.Benim tercihim şu an knc ve appc'de.Herkesin riski kendisine.Herkes güzel kazanır umduğu hedeflere ulaşır dileğiyle.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Türklerin şu aralar en çok beğendiği takip ettiği 2 coin var sanırım.Twitterda gördüğüm kadarıyla HOLO ve HYDRO bu 2liyi çok fazla Hodl yapan varmış.

aynen...holo hodl'yapanlara kötü birsey diyemiryorsun zaten Cheesy asiri sagcilar gibi saldiriyorlar adama.
Hydro'da ne ise yaradigi belli degil ama airdrop ve ilk zamanlarda iyi kazandirmis.
Bu aralar birde GRIM ve GVT var cok duydugum. demekki zaman degisiyor, her yil yeni bir ekip ve takipciler geliyor.
2014'de maid ve nova diye coinler vardi, sonra her yil bir yenisi ile onlar kayboldu yenileri ilk 50ye girdi.
RVN diyor son bir aydir millet...bakalim, 2019u kim hakim kapatacak
jr. member
Activity: 238
Türklerin şu aralar en çok beğendiği takip ettiği 2 coin var sanırım.Twitterda gördüğüm kadarıyla HOLO ve HYDRO bu 2liyi çok fazla Hodl yapan varmış.
copper member
bu aşkın eros'u twitter fenomenleri Cheesy oku attıkları coin/token ve topluluk üzerinde bağ kuruyorlar. Sonra dillere destan bir aşk başlıyor, dönemsel olarak ihtiyaca göre okları saplamaya devam ediyorlar. hepsi sağ olsun Cheesy
jr. member
Activity: 481
Twitter'da ve diğer platformlarda en fazla HOT görüyorum. Projelerini beğensem de iş artık o kadar fanatikliğe döndü ki baya kavgalara da şahit oldum.  İnanılmaz derecede fanatik bir kesim var. Bunu anlayabilmiş değilim gerçekten enteresan insanlar var.
jr. member
Activity: 257
Kesinlikle en çok sözü geçen hydro ikincisi ise neo bu tokenleri kripto sektöründeki türklerin neredeyse hepsinden duydum hydro ve xlm biriktiriyor bir çok türk arkadaş.
member
Activity: 588
Merit: 22
Güzel analiz etmişsiniz gerçekten.Bu piyasada hiçbirşeye aşık olmamak lazım. Parayı görünce arkaya bakmamak en mantıklısı elbette.. Hydro,bnb ıvız zıvır derken herkesten çok etkileniyoruz bu piyasada.Karı görünce kaçmak lazım
jr. member
Merit: 4
xrp ve dgb varda geçmiş senelerde.İyi kazandırmıştı millete.Sonra yerini ufak ufak xvg ve trx'e devretti.Sonra bayrağı Pundix ve holo aldı.Şu an bu ikisi bayrağı götürüyor.Hydro gerilerden geliyor bayrağı devralabilir.Her sene değişiyor aşklar.Bir o coin bir sonraki başka coin oluyor.

2017 baslarinda xrp, waves,strat, dgb türklerin dilinden düsmeyen coinlerdendi
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
xrp ve dgb varda geçmiş senelerde.İyi kazandırmıştı millete.Sonra yerini ufak ufak xvg ve trx'e devretti.Sonra bayrağı Pundix ve holo aldı.Şu an bu ikisi bayrağı götürüyor.Hydro gerilerden geliyor bayrağı devralabilir.Her sene değişiyor aşklar.Bir o coin bir sonraki başka coin oluyor.
jr. member
Activity: 140
Benim çoğunluktan duyduğuma göre Türklerin beğendiği kripto paralar : Hydro , Trx ve Binancenin kendi coini Bnb gibi . Umarım bir boğa sezonu gelirde bu kripto paralar herkesin yüzünü güldürür. Smiley
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
valla biz türkler olarak sıkıntımız, araştırma kültürümüz yok. mesela hydro, holo teknolojisi, olayı nedir desek, çoğumuz bilmez. gerçi teknolojisini bilsen ne olacak ki, saçma sapan coin x10 yaparken, deli gibi güzel projeler yerinde sayıyor. kripto para piyasası, resmen kumar piyasasına döndü, güvenli liman kalmadı gibi. hep risk, risk.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Zamanında kim dediyse wavesi? Onun aşkı başka insanlarda sonra monetha var btw de devamında geliyor.
Şimdide ben dahil hydro çılgınlığı var. Kendimi de kattim.
btw'yi sayma hocam. ona yatırım yapan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez sonuçta. hydro'nun yanına holo da ekleyebiliriz. ben de son zamanlarda bu dandik tokene sardım, ki büyük ihtimalle içimde patlayacak. bir ara da dogecoin bayağı sevilen bir koindi. ben kendisine aşık değilim ama severim orası ayrıSmiley
Pages:
Jump to: