Pages:
Author

Topic: Türklerin en çok sevdiği - aşık olduğu coin- sizce hangisi? - page 7. (Read 1126 times)

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Türkleri bilmem ama ben eth ye aşığım sanırım.Adamlar hayvan gibi ekosistem oluşturdular.tabi şu sıralar bnb de kendi ekosistemini oluşturmaya çalışıyor bakalım bu savaşı kim kazanacak ben eth tarafındayım.
jr. member
Activity: 42
Merit: 3
Bence en çok neo seviyoruz neo ismini daha çok duydum türk arkadaşlar arasında. Tabi bitcoinden sonra. Çünkü bitcoin her zaman her ülkede bir numaradır.
Neo' nun olayı matrix ten gelme. Psikolojik bir sevimlilik var.
Matrix coin çıksa neo platformu altında bak o zaman seyredin şenliği.
Bunun haricinde özellikle waves başta olmak üzere birçok coin, bilindik bitcoin youtuber ları ve twitter kriptofenomenleri tarafından shillenerek sevdirildi.
Bu kişiler kendi kazançlarını ceplerini USD cinsinden zaten indirmişken coinleri ile aşk yaşayanlar elbet bir gün buluşacağız hodl diyerek ellerinde patlayan coinlerin yükselmesini beklediler ve hala beklemekteler..
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Galiba Ripple diyebilirim bu sorunun cevabına çünkü Akbank mevzuu sonrası iyice adı yaygınlaşmıştır diye düşünüyorum. Hatta bir ara fiyatlanırken babam dahi Ripple varmış bana alır mısın demişti :d
member
Activity: 448
Merit: 15
Tron ve Ripple bana göre.

Heryerde Tron böyle olucak, Ripple şöyle olacak diye ortalarda çok kişi dolanıyordu.

Ekşide Tron için az nağmeler dökülmedi.

Şu Bittorent muhabbeti de eski aşkı canlandırdı gibi Tron'a.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Türklerde coin'e sevgi kalmadi sanirim.
Genelde hizli para ve al-sat yapilan bir ortam oldugu icin.
Ayrica ingilizce bilmeyenler, bilenlerin dediklerinin ve fenomenlerin anlattiklarinin pesinde kosuyor.
Netice'de birde All-IN , ALL-OUT trader cok bizde, yani saniyesinde bütün coinleri satip baskasina gecen tipler.
Uzun lafin kisasi, son 2 yilda her ceyrek yeni bir coin favori oldu.
Bu BITCOIN, STRAT, WAVES, ETH, TEZOS, NEO, KOMODO, MONETHA derken suan daha cok bütün coin'lerin ... oldu
HODL oldu NOHODL
jr. member
Merit: 1
Bence XRP. O kadar çok para kazandığını söyleyen var ki geberse bile bırakmıyorlar. Pundix var bir de. Onu da çoğu yatırım olarak alıp atmış kenara. Ekleme yapıyorlar sürekli. TRX ten nefret ediyor çoğu. Hiç bir yatırım aracıyla duygusal bağ kurulmaz. Yeri geldiğinde vedalaşmayı bilmek gerekir.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
O kadar çok katıldığım ve aldırılıp dibe doğru batırıldığım hatta şillendikçe aşık edildiğim coin var ki hepsi de listede şu veya bu şekilde aldığım ve zarar ettiğim coin ama akıllandım.. Şimdi sadece Holo dayım  Grin Grin  Siz gülün gülün.. 3 sene sonra bende size gülecem.. Yoo ne aşık olması ya hayırr.. değilim ben coine aşık olmadım.. bırakın beni... Tongue Tongue

Şaka bir yana elinize sağlık.. en azından kendimize itiraf edebiliyorsak hastalığı yenmeye başlamışız demektir.. Herkese bol kazançlar.
member
Activity: 434
Merit: 14
Her ne kadar eskisi gibi olmasa da Türk yatırımcılarda bir Waves sevgisi var gibi..Bunun dışında Ripple ve Ethereum sayılabilir..Anket yapılacak olsa Bitcoin oldukça gerilerde çıkar. 
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
bence waves modası bitti. sanırım zararına da olsa millet satıp kaçtı. bunun dışında bizimkilerin poh pohladı koin/token üç gün yaşamıyor. bu yüzden dikkatli olmak gerekiyor.
copper member
deex, waves ve hot bunları iyi gazladılar. en çok aşık bu coin/tokenlerde mevcut gibi. zamanla onlarda aşınıyor Cheesy hangisinin daha fazla shillendiği ile alakalı.
member
Activity: 302
Merit: 12
sokakta simit satan dayılarımın bile dilindeydi ripple. bir koy 15 versin tuttur en kral sensin hey gidi ...
ismimden belli değil mi diyorsunuz😂😂
member
Activity: 462
Merit: 42
paylaşım için teşekkürler anket gibi bir paylaşım olmuş benim buradaki tercihim xlm , xlm projesini çok seviyorlar coin ethereumdan ayrı bir tabanıylada zaten çok dikkat çekiyor iyi bir coin
member
Activity: 612
Merit: 10
bir ara monero çılgınlığı vardı sonra neo ben şimdi bunlara benzer birşeyi Bnb' de görüyorum. Her yerde bnb konuşuluyor. Özellikle ico yapmaya başladıktan sonra bnb aşağı bnb yukarı. Bir zamanlar takip ettiğim bir coin olmasına rağmen bana bile bıkkınlık geldi.
jr. member
Activity: 420
bizimkiler bence en çok bitcoini seviyor ama yatırımını altcoinlere yapıyor. büyük zarar edenler dışında ben o kadar da çok ağlayıp zırlayanı görmedim bitcoin konusunda.
member
Activity: 462
Bence en çok neo seviyoruz neo ismini daha çok duydum türk arkadaşlar arasında. Tabi bitcoinden sonra. Çünkü bitcoin her zaman her ülkede bir numaradır.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
EOS, NEO, Waves, Tezos, Monetha derdim. Bunlar 1 sene önceye kadar favorileriydi Türklerin. İçlerinden belki sadece EOS ve Tezos kalmıştır favoriler arasında. Diğerleri beklenen yükselişi gösteremediğinden sabırları zorladı. Aslında NEO ve Tezos bir ara iyi fiyatlanmıştı fakat kısa sürdü etkisi.. Şu sıralar sanırım Binance'nin ICO tokenleri Türkler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Tabii çok kısa süre içerisinde alabilenler fazla değiller.
Bunlara birde pundix ve hot eklendimi liste tamamlanıyor Cheesy Herhalde şu ana kadar en çok waves sevilmiştir. Umarım herkesin tercih ettiği coinler yüz güldürür.
member
Activity: 228
Neo zamanında çok konuşuldu ama şu bölünememe sorununu çözemezlerse isterse boğanın kralı gelsin 100 dolardan fazla yükselemez. Bu senede en çok pundix, tezos, hot, tron konuşuldu. Son zamanlarda ise BTT ve BNB hakkındada aktif konu ve mesajların sayısı arttı.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
EOS, NEO, Waves, Tezos, Monetha derdim. Bunlar 1 sene önceye kadar favorileriydi Türklerin. İçlerinden belki sadece EOS ve Tezos kalmıştır favoriler arasında. Diğerleri beklenen yükselişi gösteremediğinden sabırları zorladı. Aslında NEO ve Tezos bir ara iyi fiyatlanmıştı fakat kısa sürdü etkisi.. Şu sıralar sanırım Binance'nin ICO tokenleri Türkler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Tabii çok kısa süre içerisinde alabilenler fazla değiller.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
BTC
ETH
NEO
WAVES
TRX
XRP
XLM
BNB
XVG
HOT

Yenilerden
HYDRO
BOB
DEEX
FET
ABYSS

Benim düşüncem TRX.
Sizce hangisi. Yenilerden eklemek istediklerinizi yazabilirsiniz.

İçinde Onur Gözüpek üstadın da yer aldığı ciddi bir grubumuz var ki, orada Waves çılgınlığı diyebileceğim inanç var. Waves'den beklenti o denli büyük ki, konusu açıldığında bile ortalık şenleniyor. Sanırım Digilira'nın açılmasının da Waves için böyle bir özelliği oldu. Bu arada kullanmayan varsa güzel bir platform Digilira.
jr. member
Activity: 406
En sevdiği koinden daha ziyada bizimkilerin genel olarak çok bildiği koin yok zaten ,en çok konuşulanlar ,bitcoin ,xrp ,litecoin ,waves, iota, hot bunlar en çk konuşulan koinler.
Pages:
Jump to: