Pages:
Author

Topic: Twitter kriptopara, bounty paylaşan hesapları banlamış! - page 4. (Read 1638 times)

full member
Activity: 420
Merit: 105
Sürüyle fenomen kılıklı hesap var hepsi de duruyor. Banlanan hesaplar başka bir şey yüzünden banlanmıştır.
member
Activity: 448
Merit: 10
Benim hesabımda banlanmamış çok şükür  Smiley neye göre kime göre banladığını bilmiyor bence twitter. Yoksa ben de twitter adresimle bir çok bounty airdrop katılmış ve rt tweet atmıştım.

Belli olmuyor o öyle bugün onlarca rt yaparsın bir şey olmaz 3-5 gün sonra 1 rt bile yapmadan bakmışssın ki banlanmışsın. Belki de hiç banlanmazsın ama belli olmuyor. Ama zaten şu anda ki hiçbir bounty için twitter kampanyası tatmin edici değil.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Benim hesabımda banlanmamış çok şükür  Smiley neye göre kime göre banladığını bilmiyor bence twitter. Yoksa ben de twitter adresimle bir çok bounty airdrop katılmış ve rt tweet atmıştım.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
millet beni takip ediyor, takip edenleri takip ediyorum yine askıya alıyor. bu twitter ne yaptığını bilmiyor bence.
member
Activity: 504
Merit: 12
Sürekli olan bir durum bu bu kripto reklamı yapıldığı için olan bir şey değil kısa sürede aşırı paylaşım yapan ve takip etme sonucu gerçekleşen normal bir durum.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Bountylere yada kriptoparalara özel bir durum olduğunu sanmıyorum muhtemelen bot hesap algısı oluşuyor bu durumda da banlanma normal, jack bitcoin diye söylenirken karşı bir tepki geleceğini sanmıyorum.
member
Activity: 308
Merit: 10
Adam 40 tane bountye girmiş.Seri şekilde twitter facebook paylaşımı yapıyor.Ortalık çöp oluyor.Eskiden 1-2 paylaşım olurdu merak ederdik şimdi twitterda paylaşılan şeyler çöp geliyor gözüme.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Twitterin banlama olayını bir türlü çözemedim, karambole oluyor sanırım biraz. Geçen sene 2 defa sms onayına düştüm ama neredeyse 1 senedir hiç askıya alınmadı. Bir dahaki tam ban olacak sanırım.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
benim de hesabımı askıya almışlar. itiraz ettim ama sallayacaklarını pek düşünmüyorum. işin aslı bunu yapmakta geç bile kaldıklarını düşünüyorum. 10 bin tane bounty/airdrop tweeti vardı.  Grin
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
aslında olay çok net, twitter kendi reklam bütçesinin azaldığını gördükçe, bizim gibi bountycilerin hesaplarını silerek yıldırmaya çalışıyor. zira icolar bize bounty yaptırmasa, bu fonu twitter ve diğer kanallara ayıracak ve bundan kazanan twitter olacak. zaten bu yıl bountynin tadı tuzu kalmadı.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Bountylerin şartı olan tweetleri sürekli retweet etmek yerine en az %20 sini kendimizin atması faydalı olacaktır. Tweettin aynısını kopyala etiketi yapıştır gönder. Hiç tweet atılmayan hesaplar dikkat çeker haliyle.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Alenen adı Kripto ve bunu çağrıştıran isim olanlar örnek Crypto Raccoon gibi kişilerin hesabının fake olması nedeniyle, ayrıca bu iş için bir sürü twitter hesabı açılmış olması nedeniyle söz konusu hesaplar banlanıyor. Yani reel mi fake mi kontrolünden geçemeyen hesaplar banlanıyor. Tabi yinede dikkat etmeliyiz.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Benim de 10 senelik hesabım var ve bounty paylaşımları yapıyorum ama bir sıkıntı yok açıkçası bounty yanında başka paylaşımlar ve etkileşimler yapmakta fayda var.

+1 eğer sadece rt ve bounty amacıyla kullanılan bir hesapsa spam nedeniyle kapatılması gayet normal. En güzeli kişisel hesaptan abartmadan haftada 1-2 paylaşım yapmak
jr. member
Activity: 195
Yav benim de tüm hesaplarım askıya alındı. Airdrop istemiyorlar mı nedir?
jr. member
Activity: 114
Aynı dertten ben de muzdaribim oldukça saçma bir yönelim olarak düşünüyorum şahsen. Bir kere twitterın olayı bu olmaması lazım. Spam olarak çalışmıyoruz hepimiz rutin bir takip içerisindeyiz.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Ben şunu merak ediyorum katıldığımız bountyler bu durumda ne olacak üstüne bir bardak su mu içeceğiz. Yoksa önceki yaptıklarımız sayılır bundan sonrası olmaz mı?
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
benim bir arkadaşta da hesap banlama olmadı ama hesabı askıya almışlar ve hala çözülmesini bekliyor. twitter ayrı bir düşmanlık güdüyor kripto para piyasasına.
member
Activity: 602
Merit: 11
Evet bir cok arkadasin hesabi kapatiomis yani askiya alinmis benimde olmustu bir oncrki furyada 6k lik hesabim gitmisti ve kesinlikle acmadilae bende artik dikkat ediyorum
newbie
Activity: 50
Merit: 0
benim de ana hesabım dahil 4 hesap kapanmıştı. 3 ü bir hafta içinde açıldı. Ana hesap ile çok uğraştım. 1 ayda açtırabildim.
ana hesap için hep standart yazıları yazıyordum. Son itirazımda içimden geleni yazdım:)
Hesabı kullanmayacağım, çok emek verdim, link verdim, kampanyalara katıldım filan.
Bu hesap kapanırsa tüm emeklerim boşuna gidecek diye yazdım ve açtılar.
Bundan önce 10 defa red gelmişti neredeyse
Artık bu hesabı kullanmıyorum. Bu hesaptan hem katılım hem de paylaşım yapıyordum
Katılım hesabım başka paylaşım hesabım başka artık

Bu arada bu olaydan sonra galiba doğru düzgün airdrop kampanyası yok. Daha önceler de doğru düzgün değildi ama kampanyalar oluyordu. Fake filan.
Şuan hiç yok denecek kadar azaldı
member
Activity: 448
Merit: 15
Olay kripto para paylaşımından ziyade, seri halde paylaşılan hesaplara yapılan müdahale.

Limitini bilmiyorum ancak benim başıma gelmedi bu durum. Günlük değil, haftaya yayılan hareketlerle işlem yapmak daha mantıklı
Pages:
Jump to: