Pages:
Author

Topic: Twitter kriptopara, bounty paylaşan hesapları banlamış! - page 8. (Read 1638 times)

member
Activity: 1264
Merit: 43
Ortalama 3k takipçisi olan hesabımın takipçi sayısında bir hayli bir düşüş olmuş Demek ki bir çok kişi bu durumdan etkilenmiş olmalı. Umarım emekleriniz boşa gitmez, yazık gerçekten..
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Bu konu çok eski , uzun zamandır twitter çeşitli bahaneler ileri sürerek hesapları banlıyor. Sadece kriptopara da değil. Çok fazla paylaşım yapanlar özellikle takipçileri tarafından da sık sık şikayet edilenler bu durumlar ile karşılaşıyor. Geçmiş olsun.
telefon numaranız kayıtlı durumda mı hocam? benim daha önce 2-3 kere askıya alınıp geri geldiği olmuştu. toplam 12 bin civarı tweet var, günde 100 tane civarı atıyorum sanırım. bir de son zamanlarda aralıksız tweet attıysanız belki bot gibi algılamış olabilir sizi. ayrıca tweetlerde saçma/spam gibi hashtag varsa da sorun yaratabiliyor.
member
Activity: 448
Merit: 10
Bu konu çok eski , uzun zamandır twitter çeşitli bahaneler ileri sürerek hesapları banlıyor. Sadece kriptopara da değil. Çok fazla paylaşım yapanlar özellikle takipçileri tarafından da sık sık şikayet edilenler bu durumlar ile karşılaşıyor. Geçmiş olsun.
member
Activity: 532
Merit: 12
Bende de birşey yok. Bountyhive nin bir iki Twitter kampanyasına katıldım ve twit gelince RT yapıp beğenip geçiyorum ama profilimde crypto yazısı airdrop bounty gibi yazılar yoktu. Sizde varsa belki o yüzden olmuştur.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Bende birşey yok. Dostum senin profil bilgilerinde cryptopara bounty gibi yazılar varsa Ban yemiş olabilirsin.
sr. member
Activity: 974
Merit: 292
Arkadaşlar, twitter hesabı olanlar kontrol etsin. Bir çok kişinin hesabı askıya alınmış.
Benim hesabımda askıya alındı.

Kriptopara ile ilgili bounty, airdrop paylaşımı yapanların hesapları bloke edilmiş.

Bu durumda emekler çöp oldu...
İtiraz ettim umarım hesabım açılır.
Merak ettiğim hesabı askıya alınıpta açtıran oldu mu hiç?
Pages:
Jump to: