Pages:
Author

Topic: Twitter kriptopara, bounty paylaşan hesapları banlamış! - page 5. (Read 1638 times)

copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Konuyu görünce bir bakayım dedim hesapta sıkıntı yok ama 1.1k takipçim vardı 980 e düşmüş baya mağdur var demekki . Twitter ın böyle bir şey yapma çok saçma . hani özgürlük hani sosyalizm. paylaşacaklarıma onlar karar verecekse biz niye varız ?
full member
Activity: 616
Merit: 100
Benimde gitti twitter hesabım olan katıldığımız bountylere oldu. Yavaş yavaş sosyal medyada bitti. Artık makale reddit e yönelmek lazım.
full member
Activity: 301
Merit: 100
Benimde bir hesabım askıya alınmış itiraz etmeme rağmen tık yok .Kapandı gitti ben ümidimi kestim. Sad  Bize karşıda bir çalışma içerisine girdiklerini gördük.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Bunu yapacakları belliydi. Ben eskiden Twitter kampanyalarına çok katılıyordum ama uzun zamandır artık o kampanyalarla ilgilenmiyorum. Artık herkesin kampanya seçmesi gerekecek. Tabi hesaplar yeniden açılırsa.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Bana da cevap geldi ne yaparsan yap açmayacağız diye bakalım hayırlısı. O kadar uğraştık takibe takip yapa yapa kastım her ay kıyım yapa yapa sürekli takipçi azalıyordu bize de geldi sıra sonunda. Daha açmaz bu herifler sanırım ama deniyoruz şansımızı yine de.
sr. member
Activity: 974
Merit: 292
Twitterden cevap geldi hesabımı açmayacaklarını yazmışlar. Tekrar itiraz ettim. Açmayacaklar ama yine itiraz ederim.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Bende bugün fark etdim. 11k olan hesabım 9k ya düşmüş. Acilen 10k üstü yapmam lazım. Tüm kampanyalara 10k üstü kayıt yaptım.
member
Activity: 448
Merit: 33
Geçen yazmıştım, biri hiç paylaşım yapmadığım yedek hesabım, diğeri bountylerde kullandığım günlük 50/60 civarı tweet attığım ana hesabım. İkisi de askıya alınmıştı. İkisinede form doldurdum ve cevaplar geldi.
Yedek hesabımı açmayacaklarmış. Ama ana hesabımı yani 50/60 kripto ile alakalı tweet attığım hesabımı açmışlar.
Anlayamadım bu işi ama çok şükür ana hesabım açıldı. Diğeri umurumda değil..
member
Merit: 29
Hesabı banlanan arkadaşlardan açılanlar olmuş. Bu da botlar temizlenirken, çoğu hesabın araya karıştığını gösteriyor.

Hesap açılmaz nasılsa bundan sonra demeyip, başvuru yapın. Bot olmadığınıza kanaat getirirlerse ve twitter kurallarını ihlal etmiş gözükmüyorsanız hesabınız açılacaktır. Twitter'da paylaşım yaparken de dikkatli olmak lazım artık. En azından paylaşımlar arası süreyi uzatırsanız fazla göz batmamış olursunuz.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Benim hesabımda sıkıntı yok ancak biraz takipçi düşmesi var. Çoğu hesap Twitter'in temizlik botlarına denk gelmiş galiba.. Kapanması da normaldir. twitterin her zamanki temizliği.
jr. member
Activity: 144
amaç nedir amaç durduk yere bunu yapmanın mantığı nedir? la biz o kadar uğraşalım adam banlasın geçsin gitti ödüller arkadaş...
jr. member
Merit: 6
5 bin takipçim 3bine düştü. bountycileri biçtiler, muhtemelen 50den fazla günlük rt yapıp organik twit atmayanlar biçildi. yalnız bundan sonra ne olacak? girdiğimiz bountylerde tierlarımız düşecek, ne olacağını bilen var mı?
full member
Activity: 300
Merit: 103
Bence kripto paylaşımlarını yapan kişilerin hesaplarını özellikle kapattıklarını sanmıyorum. Arada bir temizlik yapıyor twitter kapatılan hesaplarda bu temizliğe denk gelmiş olabilir.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Takip ettiğim bir çok kişinin hesabı açık duruyor siz illegal bir şey yapmış olabilir misiniz. Belkide twitter bir önlem alıyor vole ilk size vurdu.
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
Arkadaşlar, twitter hesabı olanlar kontrol etsin. Bir çok kişinin hesabı askıya alınmış.
Benim hesabımda askıya alındı.

Kriptopara ile ilgili bounty, airdrop paylaşımı yapanların hesapları bloke edilmiş.

Bu durumda emekler çöp oldu...
İtiraz ettim umarım hesabım açılır.
Merak ettiğim hesabı askıya alınıpta açtıran oldu mu hiç?

Bu başlığı gördükten sonra hemen Twitter hesaplarımı tek tek kontrol ettim ve hiçbir hesabımda problem olmadığını gördüm. Büyük ihtimalle kapatılan hesaplar bot takipçi kasılarak büyütülmüş veya paso ICO paylaşımları yapmış hesaplardı. Her ne kadar benim için sürpriz bir durum gerçekleşmiş olmasa da birçok arkadaşın emeklerinin boşa gitmiş olması üzücü bir haber. Umarım hesapları ile problem yaşamış arkadaşlar en kısa zaman içerisinde bu problemlerden kurtulacaktır.
jr. member
Activity: 144
bu işin arkasından bakalım ne çıkacak şimdilik fiyatlara yansıyan birşey yok sonuçta osursa piyasa düşüyor arkadaş. hayırlısı bakalım
member
Activity: 328
Merit: 11
benim hesapta banlanmış. Twitter sağlam bir temizlik yapıyor etrafımdaki herkeste tek tek banlanmaya başladı Smiley
member
Activity: 238
Merit: 14
Gelmiş geçmiş olsun arkadaşlar bir hesapta benim banlanmış. Umarım açtırabilirim emekler boşa gidiyor. Bu tür işlemler için twitter biraz insafsız davranıyor.
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
bende de böyle bir şey olmadı acaba hesap güvenliğinden dolayı böyle bir şey olmuş olabilir mi? sanmıyorum bu sebepten dolayı banlanacağını.
jr. member
Activity: 182
Benimde hesap askıya alınmış. 1 haftadır vardı zaten bişeyler takipçi sayıları ciddi oranda düşünce işkillenmiştim. Bugünde acı gerçekle karşılaştım. İtiraz ettim bakalım inşallah emekler boşa gitmez
Pages:
Jump to: