Pages:
Author

Topic: Twitter kriptopara, bounty paylaşan hesapları banlamış! - page 7. (Read 1638 times)

member
Activity: 504
Merit: 11
Her ay başımıza geliyor zaten, yadırganacak bir durum yok. Benim hesapta fazla temizlik olmamış 100 kadar eksilme olmuş. Alıştım zaten ufak ufak takipçi kasayım diyorum bir bakıyorum sonraki ay yine eski haline dönmüş. Tam bir temizlik yapsınlar da ondan sonra işe koyulayım.
jr. member
Activity: 138
Merit: 2
Bende kontrol ettim takipçiler azalmış tuhaf gerçekten , ilk kez şahit oluyorum bende bu duruma. Hesap kapanmaz inşallah.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Agresif takip, arka arkaya retweet ve tweetler sebebiyle botlar tarafından farkediliyoruz. O yüzden hareketleri biraz zaman yaymak gerekli.
full member
Activity: 770
Merit: 103
aslına bakarsanız bountylerde bitcointalk haricinde platformlarda heran twitterda yaşanan şey meydana geleblir. adamlar resmen kullanım amacı dışına çıkıyorlar. farklı farklı yollar deneyenler var. ilerde bu ban olayları daha da artacaktır.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Kimse alınmasın ama tamamen spam'a dönmüştü bu olay, kimse ne paylaştığına bile bakmadan telefondan katıldığı bountyler ne gönderirse, onu paylaşıyordu.
member
Activity: 462
Merit: 42
evet bu konudaki haberler doğru birçok arkadaşın hesapları gitti ama sadece bu konuda olmayabilir airdrop noktasında twitter çok ciddi davranıyor bakalım nereye kadar.
member
Activity: 234
Merit: 10
bende de gitti.

adamlar resmen biz volayi vurduk bu volenin tekrar yaşanmaması işçin elimizden geleni yapacağız diyorlar.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Twitter son dönemlerde bu konuda hassas hatta elon musk bir tweet atmıştı kripto paralarla ilgili twitter onun hesabını bile askıya almıştı kendisinin atmadığını sanmışlardı  Cheesy
full member
Activity: 980
Merit: 152
Twitter resmen kıyım yapmış, benden de hatırı sayılır bir miktarda takipçi düşüşü oldu. Zaten piyasa kötü, motivasyonumuz düşük, imza dışında bountyleri bıraktım. Bu süreci zaten bekliyordum. Bugün bir bounty'de denk geldim. Adam saatlerini harcayıp çeviri yapmış, proje göndere göndere 10 dolarlık coin göndermiş. Emeğine yazık valla.
member
Activity: 322
Merit: 32
Benimde bountyler için kullandığım hesabımda %10 düşmüş takipçilerim yanlış hatırlamıyorsam geçen ayda olmuştu bu banlanma ve yine hatrısayılır takipçim eksilmişti. Benim hesap 2014 ten kalma belki ondan bir sıkıntı olmuyordur. Bir kaç kez bloke oldu ama telefon doğrulama ile açmıştım.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Bounty yada airdrop yüzünden banlandığının bir kanıtı var mı? Bot algısı oluşmadan kapatacaklarını sanmıyorum. Muhtemelen roboti hareketler gözlendi o yüzden ara sıra farklı seyler yazmak gerekiyor.
member
Activity: 546
Merit: 10
Benim de takipçi düşüşüm olmuş ama hesapta bir sorun yok umarım olmaz. Bırakın millet kazansın parasını ya ne diye banlıyorsunuz.
member
Activity: 574
Merit: 14
bence bunda twitterın uyguladığı kriter rt, like sayısı. örnek ortada. elon musk bitcoin konulu paylaşımı RT yapıyor, elon musk takipçileri de bu paylaşıma yükleniyor, like, RT derken dikkat çekiyor. ufak bir inceleme ve hesabın askıya alınması.

twitterda bounty paylaşımı artık baya riskli.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Eğer gün içerisinde çok fazla paylaşım yapılmışsa spam olarak değerlendirmiş olabilir bunu Twitter. Belki böyle bir algoritmaları vardır, otomatik tespit ediyordur. Günlük olarak ne kadar twit attığınızı da yazın da bilmiş olalım.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Bir kaç kriter gözetiyorlar muhtemelen, benim hesabım da duruyor ve sadece bu tarz paylaşımlar yapıyorum ama mesela benimki 5 yıllık bir hesap, onun da etkisi olabilir. Fakat ciddi bir takipçi düşüşü olmuş, ban yiyen çok anladığım kadarıyla.
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
5000 takipçim bir anda 4200 e indi. ara ara twitter  temizlik yapıyor. sanırım aşırı paylaşım yapan hesapları kapattılar. bir de bountyler bize ico hashtagıyla paylaşım yaptırdığı için reklama giriyor o ve twitter kendi reklam bütçesini ekarte edip kişilere reklam yaptırmak istemiyor. aslında olay tamamen ekonomik bence. listemdeki bounty hesaplarının nerdeyse  beşte biri ban yemiş, daha önce de bir o kadarı yemişti.  bunda tabi uzakdoğuluların  spamın dibini yapmaları da etkili.
jr. member
Activity: 195
Merit: 1
Spam veya bot olarak sistem algıladığı zaman hesaplar askıya alınabiliyor. Çok fazla beğeni ve retweet yapma, bir anda çok sayıda kişiyi takip etme, özellikle "followback" türü kişileri takip etme, şikayet, aynı ip den çok sayıda hesap kullanma vb. sebeplerden ötürü olabiliyor. Hesabınız kapandıysa itiraz edin! İtirazınız kabul görürse açılabilir. Olmazsa farklı ip lerden itiraz etmeye devam edin. Birkaç gün veya birkaç ay içinde açılma ihtimali var.
full member
Activity: 392
Merit: 103
Aynen benim hesap kapanmadı ama bi anda 500-1000 arası takipçim kayboldu hesapları kapatıldı heralde ama bunun sadece kripto ya özel bir kıyım olduğunu sanmıyorum dünya genelinde sonbahar temizliği yapıyor olabilirler
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Scam çıkmış yöneticileri falan tutuklanmış icolar oluyor bazen devlet denetimli olarak twitter bunları banlamış olabilir eğer o icoların airdrop veya bountylerine girdiyseniz. Sanırım daha önce de böyle bir durum olmuştu
jr. member
Activity: 316
Merit: 1
Benim de 10 senelik hesabım var ve bounty paylaşımları yapıyorum ama bir sıkıntı yok açıkçası bounty yanında başka paylaşımlar ve etkileşimler yapmakta fayda var.
Pages:
Jump to: