Pages:
Author

Topic: Twitter kriptopara, bounty paylaşan hesapları banlamış! - page 6. (Read 1638 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
27k takipçili hesabım askıya alınmış. Yapacağın işe tüküreyim Twitter! Aktif kullanıyordum ben bu hesabı. Nasıl açacağız şimdi bunu!!
member
Activity: 239
Merit: 14
yakında kesin bir yükseliş trendi gelecek yokda bu adamlar neden uğraşsın ki bu hesaplarla sonuçta onlarda kazanıyor  bu işten değil mi.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
sanırım bugün de yeni bir kıyım yapılmış. 100 belki daha fazla takipçi sayım eksilmiş. ulan zaten 6 aydır 4000'den fazlasına çıkadım ne istiyorsunuz gariplerden Cheesy
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Banlanan sayısı o kadar çok artmışki 2700 kişilik takipçi sayım 2200 lere düşmüş. Hergün 30-40 kişi azalmaya devam ediyor. Her hesabıma girdiğimde bugünde ban yemedik diyorum.. Ama sıra bizede gelecek gibi..
full member
Activity: 420
Merit: 100
ilginç benimkinde sorun gözükmüyor ama dikkat etmek lazım neden takmışlarki acaba merak ettim bunu ne alıp veremedikleri var biz sadece ekmeğimizdeyiz
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Bazen bot hesapları temizlerken arada bizimkilerde kaynıyor. Mailden itiraz ettiğim her seferde açtılar, denemeye devam edin, telefona kod gelmiyor bazen.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bende 2 tane Twitter hesabı vardı. Bir tanesini bountyler ya da airdrop işleri için kullandığım hesaptı. O hesaba dün baktım banlamislar. Adında crypto eki vardı. Demek ki Twitter bu işler konusunda kendince önlem alıyor
full member
Activity: 910
Merit: 105
Meraktan aradım konu açacaktım başka var mı diye. Geçen gece girdiğimde hesabım askıya alınmıştı. Güzelce mail attım daha dikkatli olacağım falan dedim ama cevap yok henüz. Yazık olur vallahi bir dünya bounty katıldım askıda görünce direk 0'ı basacak adamlar şimdi.
newbie
Activity: 43
Merit: 0
yalan boot hesapları engellemek için yapılan bir çalışmaya takılmışın bence
member
Activity: 406
Merit: 11
Benim hesabımda furyadan payına düşeni aldı ve askıya alındı, bakalım ne olacak. Mail attım itiraz ettim, bir kaç gün içerisinde tekrar açılır diyenler var ama göreceğiz. Açılmazsa cidden beni baya bir sıkıntıya sokar, çok emek vermiştim o hesap için.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Airdrop için kullandığım hesabım askıya alınmış.İtiraz ettim , bakalım ne olacak bu işin sonu.Bunu da bildirmek isterim ki , telefon numaram ve e-postamı onaylatmıştım.
Sahte airdropların ve botların karşısını almak için twitter bunu yapıyor bence.

Eğer ki otomatik olarak tel no nu girip , mesaj veya sesli yanıt sistemi ile kodu girmene müsade etmiyorsa maalesef ititrazlar pek bir işe yaramıyor ben neler neler yaptım ama bir sonuç çıkartamadım. Umarım sen başarırsın.
jr. member
Activity: 56
Merit: 5
Airdrop için kullandığım hesabım askıya alınmış.İtiraz ettim , bakalım ne olacak bu işin sonu.Bunu da bildirmek isterim ki , telefon numaram ve e-postamı onaylatmıştım.
Sahte airdropların ve botların karşısını almak için twitter bunu yapıyor bence.
member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
Twitter bountyleri neden var hala çözebilmiş değilim. Bountyciler birbirini takip ediyor sonra aynı şeyleri paylaşıyorlar ve okuyan eden yok  Grin Ama inatla devam ettiriyorlar bu bountyleri 3-5 kişi görürde gelir diye heralde
member
Activity: 518
Merit: 10
Bu aralar bende çok sık duydum. Herkesin twitter hesabı askıya alınmış. Sürekli ico paylaşanlar da sıkıntı çıktı ara sıra başka şeylerde paylaşmak lazım.
member
Activity: 532
Merit: 22
ben de takipçi kasarken ara ara askıya alınıyordu ama telefon numaramı verdim ve kod geldi en az 4-5 kez bu olay tekrar etti. sonra zaten bountylerin twitter geliri çok düştüğü için pek kullanmaz oldum. twitter a rakip yeni yeni oluşumlar var. mesela binance ve huobinin desteklediği pivot sanki twitter tarzı bir şey gibime geliyor.
copper member
Activity: 224
Merit: 1
Allahtan twitter ve facebook kullanmıyorum. Şu dönemde adamlar saçma sapan uygulamalarla akıllarına geldikçe askıya alıp hesap kapatıyorlar. Hesaplarını açtırmak isteyen arkadaşlar için aşağıdaki linki paylaşıyorum. Bir doldurun inşallah açarlar. Onca emek boşa gitmez.
Bu form askıya alınan hesaplar içindir. Twitter da askıya alınan hesaplarınıza giriş yapıp formu dolduruyorsunuz.
Email adresinize gelen emaile cevap vermeyi unutmayın sakın, yoksa işleme almıyorlar.
https://help.twitter.com/forms/general?subtopic=suspended
member
Activity: 448
Merit: 33
Bir tane sürekli kullandığım ve günlük 100 tweet veya retweet taptığım, birde aşağı yukarı hiç bir şey paylaşmadığım ne olur ne olmaz diye yedekte tuttuğum iki twitter hesabım var. Sürekli kullandığım hesabımda takipçi azalması dışında bir sorun yaşamadım. Ama yedek hesabım askıya alınmış. Çok tuhaf bir durum..

Edit: az önce ana hesabımda askıya alındı.
sr. member
Activity: 974
Merit: 292
Benimkisini de 2 ay önce askıya almışlardı. Uzun uğraşlar sonucunda açtırmıştım. Bu sefer bişey olmamış sadece takipçi sayılarında ciddi bir azalma olmuş. Twitter, bot gördüğü hesapları takibe aldı uzun süredir. Kurunun da yanında yaş da yanıyor maalesef.

Kaç ay askıda kaldı? Nasıl açtırdnız merak ettim?
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
Benimkisini de 2 ay önce askıya almışlardı. Uzun uğraşlar sonucunda açtırmıştım. Bu sefer bişey olmamış sadece takipçi sayılarında ciddi bir azalma olmuş. Twitter, bot gördüğü hesapları takibe aldı uzun süredir. Kurunun da yanında yaş da yanıyor maalesef.
member
Activity: 532
Merit: 29
Ara ara twitter bu tarz operasyonları yapıyor; çünkü bir şekilde kripto para ve bountyler için yapılan spamın azaltılması gerek.

Nasılsa banlanıyor diye tekrar hesap açmayanlar olunca da, bu tarz paylaşımlar azalmış oluyor. Hesabınıza telefonunuzu bağlayın mutlaka. Bir sorun olursa telefon aracılığıyla rahatlıkla çözülebiliyor. Çözülemezse o hesap gitmiştir zaten.
Pages:
Jump to: