Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 99. (Read 4340642 times)

member
Activity: 280
Merit: 10
August 20, 2018, 02:07:28 PM
Дозвольте вставити свої 5 копійок у вашу дискусію щодо зникнення альткоінів:

Біткоїн - це своєрідний доллар у теперішньому світі. Він є засобом розрахунку, проте в країнах в яких не є офіційною валютою він радше засіб для зберігання ніж для побутових потреб і розрахунків. Разом з тим у світі доволі велика кількість інших валют, вони усі торгуються до доллара і багато від нього залежать, а також виконують ту ж функцію, що і доллар, проте від них ніхто не відмовляється, бо думає, що його валюта найкраща, найцінніша і найгарніші купюри.

Так і тут: окрім бітка паралельно існуватиме декілька сотень стабільних коінів з більш-менш потенціалом і ідеями і тисячі шіткоінів, які нікому не потрібні, проте і нікому не заважають.
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
August 20, 2018, 12:47:16 PM
Є думки, що все крім біткоіна зникне...

Не чув про таке. Чув про 90%.

Я не погоджуюсь.. майбутнє - за мільйонами токенів - у всьому світі.

Навіщо мільони різних токенів, які виконують однакові функції?

Кєш, хочемо-нехочемо ми того... буде жити

Якщо оригінальний біткоїн вирішить всі свої проблеми, навіщо будуть потрібні його копії?

"Не чув про таке. Чув про 90%."

До речі.. вчора порахував.. (КАП -90%) = 10% від КАП - це не мало)))
З 1800 криптовалют коінмаркеткап.. це можливість, що близько 120-200 токенів та валют лишаться з нинішнього КАП.. Це не обов*язково ТОП, доречі)

Наприклад, загугли DAV - я їх підтримував... за ними - майбутнє у секторі автономус ТЗ.
sr. member
August 20, 2018, 12:43:59 PM

Якщо оригінальний біткоїн вирішить всі свої проблеми, навіщо будуть потрібні його копії?

Щодо 90% - це останній (на тому тижні) звіт, але хлопці з України, РФ (Дістрібьтед Лаб, т.д.) кажуть - більше.

Кєш буде просто через те, що буде для іншого - він має потенціал в якості зберігача інфи. Більше буде для підприємств.

Біткоін, щоб там не казали - буде в першу чергу засобом зберігання капіталу та для переведення капіталу уникаючи кордонів.

Щодо лайтнінга -  незважаючи на зручність та дешевість ТХ через канали ЛН, не багато на Землі буде людей, що матимуть біткоін. Він буде наче золото - лише в Інтернеті. Всі його цінують та мало хто має. А ті, хто мають - не використовують у розрахунках.

Лайткоін, до речі, зможе бути тим самим коіном, по якому будуть розрахунки.

Хоча.. врешті, і лайткоін - дефляційний з обмеженною емісією. Уяви собі - золото і срібло, порівняно к біткоіном  -  ІНФЛЯЦІЙНЕ.. Оскільки, навіть, в ситуації зменшення виробництва золота, воно все ще має потенціал видобутку. А біткоін (лайт.. т.д.) - має обмеження у видобутку.

Саме біткоін має повністю незалежне співтовариство.

Думаю, через років 5-10 - не буде людей, які захочуть просто так витрачати біткоіни. З-н Грешема, все-таки спрацює.
full member
Activity: 546
Merit: 106
August 20, 2018, 12:22:14 PM

newbie
Activity: 70
Merit: 0
August 20, 2018, 10:43:06 AM
Вітаю!) Так, хтось таки є і з України також) Дякую за цю локальну темку.

Я проживаю в Украине. И хотел бы поддерживать связь с форумчанами, которые живут в Украине. Отзовитесь?
sr. member
August 20, 2018, 09:44:18 AM
Це, доречі, каже про те, що незважаючи на нашунепризн до клона - він буде жити.

Є й інша думка, що BCH взагалі зникне вже наступного року. Smiley

Вони будуть забезпечені людиною чи компанією...
Питання лише в тому, що одні будуть неліквідними - нікому не потрібними, а інші - ліквідними
Так от...
Кєш, хочемо-нехочемо ми того... буде жити, бо хоча він централізований, та має обмежену емісію, та яку-неяку спільноту. Отже - ліквідність буде.
full member
Activity: 546
Merit: 106
August 20, 2018, 03:36:01 AM
Це, доречі, каже про те, що незважаючи на нашунепризн до клона - він буде жити.

Є й інша думка, що BCH взагалі зникне вже наступного року. Smiley
member
Activity: 280
Merit: 10
August 20, 2018, 02:36:27 AM
В интернете наткнулся на статьи о появлении новой мировой валюты в 2018 году под названием Феникс. Много статей есть как на русскоязычных ресурсах так и на англо-язычных.
Статья 1
Статья 2
Статья 3
итд..
Как думаете возможно это будет крипто-монета Феникс - Phoenixcoin (PXC)? https://coinmarketcap.com/currencies/phoenixcoin/

Більш можливо, що цією валютою може стати PHOENIX (PHX), так після свапу (відбудеться з 15 по 18 серпня) на блокчейні NEO став тепер називатись токен Red Pulse (RPX), який зараз торгується на Бінанс  https://www.binance.com/en/trade/RPX_BTC

Про свап докладніше тут: https://blog.red-pulse.com/phoenix-token-swap-39f2d0f49777

А що, Ротшильди тісно співпрацюють з Китаєм, Red Pulse (RPX), який тепер називається PHOENIX (PHX) - китайський токен, який розміщений на китайській криптоплатформі NEO. Так що може це і є майбутня світова валюта, та це не точно  Grin Grin

Пошли одни за другой копии феникса. Оригинальная монета Феникс есть только одна и существует она уже 5 лет https://coinmarketcap.com/currencies/phoenixcoin/
В статьях речь именно о этой монете.

Вони зараз усі навперебій копії Фенікса запускають, причому не усі такий вже наглий скам, а просто намагаються на хайпі урвати трохи популярності у тих, хто не вміє правильно гуглити. Так що треба бути обачним.
sr. member
August 19, 2018, 02:48:18 PM
sr. member
August 19, 2018, 02:46:49 PM
Доброго дня!
Дякую. Погледів - там багато за що можно отримати кілька токенів проекту. Збирусь - зроблю щось.
З.І. - Я там тебе в Стіміт затегав. Будеш там - буду вдячний за лайк, якщо пост того вартий там.

А де саме на Стіміт? Щось не бачу

Привіт! Дякую за голос!
Що настільки жахливо?)))

Це - жартівливе відео. Тестую Дтуб для серйозного...
Дивись, що пропустив - https://bitcointalksearch.org/topic/airdropbountylambda-the-true-leader-in-blockchain-based-storage-service-4665775
Взагалі більшість еірдропів - шлак.... а це - не поганий проект. Тре частійше моніторити норм теми.

Почав в твітері підтримку - https://izx.io/
Це єдина гра, яку підтримаю... й то - через то, що гра рухлива. Наче покемонГо. Ще й прикольна монетизація - реклама може піти.
jr. member
Activity: 249
Merit: 1
August 19, 2018, 02:28:52 PM
В интернете наткнулся на статьи о появлении новой мировой валюты в 2018 году под названием Феникс. Много статей есть как на русскоязычных ресурсах так и на англо-язычных.
Статья 1
Статья 2
Статья 3
итд..
Как думаете возможно это будет крипто-монета Феникс - Phoenixcoin (PXC)? https://coinmarketcap.com/currencies/phoenixcoin/

Більш можливо, що цією валютою може стати PHOENIX (PHX), так після свапу (відбудеться з 15 по 18 серпня) на блокчейні NEO став тепер називатись токен Red Pulse (RPX), який зараз торгується на Бінанс  https://www.binance.com/en/trade/RPX_BTC

Про свап докладніше тут: https://blog.red-pulse.com/phoenix-token-swap-39f2d0f49777

А що, Ротшильди тісно співпрацюють з Китаєм, Red Pulse (RPX), який тепер називається PHOENIX (PHX) - китайський токен, який розміщений на китайській криптоплатформі NEO. Так що може це і є майбутня світова валюта, та це не точно  Grin Grin

Пошли одни за другой копии феникса. Оригинальная монета Феникс есть только одна и существует она уже 5 лет https://coinmarketcap.com/currencies/phoenixcoin/
В статьях речь именно о этой монете.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
August 19, 2018, 10:09:50 AM
Crypto Facilities запускає регульовані ф’ючерси на bitcoin cash

Crypto Facilities CEO Timo Schlaefer

Crypto Facilities, британська платформа з торгівлі цифровими активами і партнер CME Group, додає до своїх пропозицій bitcoin cash продукт.

Фірма оголосила в п’ятницю, що вона запускає на своїй платформі контракт, який регулюється Управлінням з фінансового регулювання і нагляду Великобританії.

Контракт приєднується до існуючих ф’ючерсних контрактів компанії на bitcoin, ethereum, XRP і litecoin. За словами компанії, інвестори зможуть відкривати довгі або короткі позиції на bitcoin cash, «дозволяючи їм більш ефективно розширювати інвестиційні можливості і хеджувати ризики».

Генеральний директор Crypto Facilities Тімо Шлафер сказав, що «bitcoin cash – це п’ята криптовалюта за ринковою капіталізацією, тому було логічно наступним кроком додати BCH до наших пропозицій BTC, ETH, XRP і LTC ф’ючерсів».

«Ми спостерігаємо обсяги в розмірі до $ 180 млн. протягом 24-годинного періоду і маємо середньодобові обсяги в межах $ 20-60 млн. в день. Ми очікуємо, що BCH буде таким же успішним, як наші ф’ючерси BTC, XRP, ETH і LTC, які всі торгуються зі значним обсягом ».

http://gesellberg.com/crypto-facilities-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%94-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D1%83%D0%BB%D1%8C%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%96-%D1%84%D1%8E%D1%87%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-bitcoin/
newbie
Activity: 70
Merit: 0
August 18, 2018, 02:06:55 PM
sr. member
Activity: 1988
Merit: 350
August 18, 2018, 08:00:45 AM
Доброго дня!
Дякую. Погледів - там багато за що можно отримати кілька токенів проекту. Збирусь - зроблю щось.
З.І. - Я там тебе в Стіміт затегав. Будеш там - буду вдячний за лайк, якщо пост того вартий там.

А де саме на Стіміт? Щось не бачу
sr. member
August 18, 2018, 06:01:58 AM
В Україні стартував проект «E-Port», в цифровий формат перевели усі обліки в порту «Ольвія». Презентували нову систему роботи морських портів сьогодні в Міністерстві інфраструктури. Міністр інфраструктури Володимир Омелян пояснює, як по-новому працює порт «Ольвія» на лівому березі Дніпровсько-Бузького лиману поруч з Миколаєвом: «E-Port» — це портова логістика, електронний документообіг, електронні закупівлі, бухгалтерський та фінансовий облік», — говорить Омелян.

Детальніше читайте на Громадському радіо: https://hromadskeradio.org/news/2018/08/17/systema-e-port-v-portiolviya-zaoshchadyla-15-mln-grn-shcho-onovyly-v-morskiy-infrastrukturi

Цікаво, що окремі компоненти E-Port будуть працювати на базі технології блокчейн.
sr. member
August 18, 2018, 05:41:21 AM
А до якого числа аірдроп? Горить?
Дякую!

Ні, не горить - до 8 вересня
Ще є час)
Ейрдроп тільки нещодавно запустився

Доброго дня!
sr. member
August 17, 2018, 02:23:37 PM
Дякую!

Ні, не горить - до 8 вересня
Ще є час)
Ейрдроп тільки нещодавно запустився
sr. member
August 17, 2018, 02:15:44 PM
А що це за підпис у Вас?
Я зараз ношу ОАХ - я тільки на тижні знайшов у старому гамнці токени проекту. Виявилось що трохи або їх підтримував грошами чи баунті - на самому початку. Я до чого - я їх команді вірю. За ці роки "пилять".
Одне лише не розумію - чому я не звернув увагу на ICO Бінанс)))))

Це - CASPIAN, вони зараз проводять ейрдроп, сам беру в ньому участь, хоча зараз беру участь в ейрдропах дуже рідко
Трохи допомагаю з розркуткою і також ANN тему запостив для них - https://bitcointalk.org/index.php?topic=4886561.20
Буду радий якщо по-більше читачів цієї гілки приєднаються!

Я знаю команду яка розкручує цей ейрдроп відносно давно, тому впевнений, що цей токен непогано себе проявить.
Підпис я сам нашвидкоруч здизайнерував. Відверто кажучи не знаю скільки мені токенів буде, але думаю точно якась непогана кількість)
До речі ця ж команда (чи принаймні дехто з неї) працювали з Гладіусом, якщо не помиляюсь - ви в їх кампанії підписів брали участь
Якщо Вам цікаво - можу спитати чи можна долучитись також і Вам в індивідуальному порядку.
Але ейрдроп буде ще тривати менше місяця - тому не знаю чи є смисл?

Щодо ОАХ не чув раніше, але зараз почитаю

Дуже дякую! Почитаю також (скорійше - в понеділок) й прийму участь.

Дякую!
sr. member
August 17, 2018, 02:05:26 PM
А що це за підпис у Вас?
Я зараз ношу ОАХ - я тільки на тижні знайшов у старому гамнці токени проекту. Виявилось що трохи або їх підтримував грошами чи баунті - на самому початку. Я до чого - я їх команді вірю. За ці роки "пилять".

Це - CASPIAN, вони зараз проводять ейрдроп, сам беру в ньому участь, хоча зараз беру участь в ейрдропах дуже рідко
Трохи допомагаю з розркуткою і також ANN тему запостив для них - https://bitcointalk.org/index.php?topic=4886561.20
Буду радий якщо по-більше читачів цієї гілки приєднаються!

Я знаю команду яка розкручує цей ейрдроп відносно давно, тому впевнений, що цей токен непогано себе проявить.
Підпис я сам нашвидкоруч здизайнерував. Відверто кажучи не знаю скільки мені токенів буде, але думаю точно якась непогана кількість)
До речі ця ж команда (чи принаймні дехто з неї) працювали з Гладіусом, якщо не помиляюсь - ви в їх кампанії підписів брали участь
Якщо Вам цікаво - можу спитати чи можна долучитись також і Вам в індивідуальному порядку.
Але ейрдроп буде ще тривати менше місяця - тому не знаю чи є смисл?

Щодо ОАХ не чув раніше, але зараз почитаю
sr. member
August 17, 2018, 01:48:10 PM
Ага - через рефку)

Хоча в тексті з рефкою так і писав-попереджав - ото моя рефка)))

Тому - ну, не знаю, без обману ж.

Ясно, але наскільки пам'ятаю, ви ж є на Стіміті і Голосі - там можна більше заробляти постами ніж на кранах))
І напевне з баунті так само найбільш прибуткові кампанії підписів

А що це за підпис у Вас?
Pages:
Jump to: