Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 100. (Read 4168604 times)

member
Activity: 182
Merit: 16
August 17, 2018, 09:55:50 AM
  Що це за фігняHuh Як це ви відбуваєте покарання і вам надали доступ до Інтернету? І де це Ви жили що не вивчали Української мови? Наскільки я знаю по всій території України державна мова Українська і її повинні викладати у всіх школах.
  Але в загальному тут всім не важно чи ви сидите чи сиділи, на якій мові ви спілкуєтеся. Нас всіх тут поєднує крипта. На решта політичні та релігійні погляди тут ніхто не зважає.   

Це не новина, що в тюрмі є можливості доступу до інтернету, за гроші можно і мобільний отримати (а там вже є мобільний інтернет)
Тому якщо це справді так, то це дуже добре, що ви витрачаєте час продуктивно - піднімаючи свій рівень освіти, поінформованості в сфері криптовалют, заробляючи на баунті, і т д

Привіт! Підтверджую - Інтернет можно отримати. Телефон також.
І погоджуюсь - люди можуть щось добре отримати.

А в мене сьогодні "бан" минув))) Забанили на 3 дні. Тепер - "всьо". Smiley
А ви баунті тоже виконуєте з телефону? Ви уявляєте собі як їх важко виконувати з телефону. Тим більше більшість баунті на англ. мові, що даній людині потрібен буде перекладач так як вона Укр. не вивчала. 
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
August 17, 2018, 09:49:57 AM
  Що це за фігняHuh Як це ви відбуваєте покарання і вам надали доступ до Інтернету? І де це Ви жили що не вивчали Української мови? Наскільки я знаю по всій території України державна мова Українська і її повинні викладати у всіх школах.
  Але в загальному тут всім не важно чи ви сидите чи сиділи, на якій мові ви спілкуєтеся. Нас всіх тут поєднує крипта. На решта політичні та релігійні погляди тут ніхто не зважає.   

Це не новина, що в тюрмі є можливості доступу до інтернету, за гроші можно і мобільний отримати (а там вже є мобільний інтернет)
Тому якщо це справді так, то це дуже добре, що ви витрачаєте час продуктивно - піднімаючи свій рівень освіти, поінформованості в сфері криптовалют, заробляючи на баунті, і т д

Привіт! Підтверджую - Інтернет можно отримати. Телефон також.
І погоджуюсь - люди можуть щось добре отримати.

А в мене сьогодні "бан" минув))) Забанили на 3 дні. Тепер - "всьо". Smiley
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
August 17, 2018, 09:38:27 AM
Сам себе не похвалиш, ніхто не похвалить  Grin

Ripple наcправді не є блокчейном - співзасновник Етереуму Джозеф Любін (Joseph Lubin) принижує XRP та EOS

Насправді Ripple - це не технологія блокчейн, це свого роду платіжна система, тому я дійсно не вважаю його конкурентом,

- сказав він Bloomberg.

EOS - це цікава технологія, але його неймовірно небезпечно розглядати як технологію першого рівня (layer-one),

- продовжував він.

Між тим, для Етереуму у Любіна були лише схвальні відгуки. Девелоперська активність в екосистемі протягом останніх десяти місяців збільшилася на "два порядки", незважаючи на зниження цін, заявив він, а також додав:

Ми відчуваємо зростання експоненційної активності нашої екосистеми і це надзвичайно.

http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/3013-ripple-nacpravd%D1%96-ne-%D1%94-blokchejnom---sp%D1%96vzasnovnik-etereumu-prinizhu%D1%94-xrp-ta-eos
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
August 17, 2018, 02:28:43 AM
Sorry, this IP address has been blocked. If you are using a proxy, VPN or anonymization service, please turn it off before claiming free bitcoins.

If you are not using any of the above, please let us know using the contact form in the FAQ page.

Все, набридло, ця сторінка для мене перегорнута. Хай мої 5 догів залишать собі на пам'ять. Smiley

Так, суть кранів в тому, що вони рекламу крутять, тому й блокують тих хто під проксі заходить

Я би ще порадив - деякі алькоїни  мають свої крани, де виплачують зазвичай більшу суму ніж Біткоїн чи Додж крани

А так, справді Додж крани напевне найкращі, бо там 50 чи 100 мінімальних для виводу легко назбирати

Колись я навіть список найкращих кранів розмістив: http://flodner.com/crypto-faucets/

До сих пір думаю, що це непогано для новачків які хочуть спробувати що таке криптовалюта, але в плані заробітку на це не варто розраховувати.... хіба що вже немає що робити - тоді можна назбирати тисячі Dogecoin, і чекати коли Dogecoin буде по $1 хоча б))
sr. member
August 17, 2018, 02:15:55 AM

member
Activity: 182
Merit: 16
August 17, 2018, 01:30:17 AM
Здоровенькі були! Нещодавно дізнався, що є україномовна гілка на цьому форумі,  був приємно здивований.  Хоча я в реальному житті спілкуюсь російкою мовою, тому що не вивчав рідну, цє не говорить про те, що я не є щирим патріотом нашої неньки, я зараз не воюю з загарбниками тільки по тому, що,  відбуваю покарання за особливо тяжкий злочин, розбій. Якщо в когось є сумніви, щодо моєї прихильності до нашої неньки, будь ласка увійдіть до складу  тих людей, де Я зараз (сігнатура), я єдиний у кого прапор України біля імені.
newbie
Activity: 8
Merit: 0
August 15, 2018, 07:39:40 AM
legendary
August 15, 2018, 04:44:58 AM
В интернете наткнулся на статьи о появлении новой мировой валюты в 2018 году под названием Феникс. Много статей есть как на русскоязычных ресурсах так и на англо-язычных.
Статья 1
Статья 2
Статья 3
итд..
Как думаете возможно это будет крипто-монета Феникс - Phoenixcoin (PXC)? https://coinmarketcap.com/currencies/phoenixcoin/

Більш можливо, що цією валютою може стати PHOENIX (PHX), так після свапу (відбудеться з 15 по 18 серпня) на блокчейні NEO став тепер називатись токен Red Pulse (RPX), який зараз торгується на Бінанс  https://www.binance.com/en/trade/RPX_BTC

Про свап докладніше тут: https://blog.red-pulse.com/phoenix-token-swap-39f2d0f49777

А що, Ротшильди тісно співпрацюють з Китаєм, Red Pulse (RPX), який тепер називається PHOENIX (PHX) - китайський токен, який розміщений на китайській криптоплатформі NEO. Так що може це і є майбутня світова валюта, та це не точно  Grin Grin

newbie
Activity: 49
Merit: 0
August 15, 2018, 04:05:55 AM
Представляю вам новий проект https://cryptopys.com

Наша мета — стати домашньою сторінкою для людей у всьому світі, які залучені в крипту. Адже що регулярно цікавить холдерів, трейдерів та майнерів: стан вашого портфоліо і останні крипто-новини.

Ми зробили дуже простий і зручний інструмент, де на головній сторінці ви знайдете і новини, і таблицю коїнів з трекмнгом вашого портфоліо.

Агрегатор збирає свіжі новини з популярних крипто-медіа; зараз в каталозі — трохи більше 100 ресурсів 16 мовами. Але ми хочемо зробити відстеження крипто-новин зручним для користувачів з різних країн. Тому прошу вас поділитися лінками на найякісніші та авторитетні крипто-ресурси зрозумілими вам мовами; ми додамо їх до нашого каталогу, і ви зможете стежити за всіма крипто-новинами вашою мові на одному ресурсі.

У планах на найближче майбутнє — додавання агрегатор крипто-подій, різних корисних ботів та іншої функціональності. Цей текст переведено за допомогою Google Translate, тому перепрошую за можливі неграмотні формулювання. І прошу по можливості коментувати англійською.

Спасибі і to the moon!
sr. member
August 14, 2018, 04:50:24 PM
Хоч і англійською, але думаю можна запостити, тим більше Записували в ШАТО на Хрещатику, кафе, ресторані яке приймає криптовалюти!

Cryptotexty Talk with Davit Mrelashvili, ZENCASH Eastern Europe Region Lead

https://www.youtube.com/watch?v=uTU4E5Gp9jY&t

legendary
August 14, 2018, 03:56:23 PM
Канадський криптовалютний фонд Rivemont Crypto Fund вважає, що $6000 є критичним рівнем для ціни біткойна

Подальший напрямок ціни біткойна вже протягом тривалого часу є предметом затяжних суперечок експертів та активних учасників спільноти. Впродовж більшої частини другого кварталу 2018 року ціна біткойна трималася довкола регіону $6000, роблячи неодноразові спроби як пробити його, так і відштовхнутися від поки що твердої основи у намаганнях подальшого зростання.

Біткойн впродовж останніх декількох місяців демонструє значне очікування щодо відновлення своєї ціни після безпрецедентного підйому в кінці 2017 року і подальшого падіння. Проте ринкова поведінка останніх декількох тижнів продовжує підтримувати загальні настрої учасників у підвішеному стані. Це відбувається в очікуванні схвалення ETF біткойна та інших дій, які можуть суттєво вплинути на тенденцію.

Хоча останнє цінове зростання біткойна вище $8000 призвело до оптимізму серед інвесторів та трейдерів, чергове падіння поновило атмосферу обережності, оскільки учасники ринку принишкли в очікуванні того, куди ж піде зараз ціна біткойна.

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/2982-$6000-%D1%94-kritichnim-r%D1%96vnem-dlya-c%D1%96ni-b%D1%96tkojna:-kanads'kij-kriptovaljutnij-fond

Біткойн ще тримається, а на альтах було сьогодні знатне кровопускання  Smiley

full member
Activity: 546
Merit: 106
August 13, 2018, 12:46:27 PM
Це, те, що по моїй рефі?

Що в тебе з IP?

Давай тобі перешлю ті 5 догів)
Щоб не так сумно було)

Мені сумно не через 5 догів, а від того, що при таких солодких цінах на крипту, немає вільних коштів. Оце дійсно прикро. Smiley
sr. member
August 13, 2018, 10:35:56 AM
Sorry, this IP address has been blocked. If you are using a proxy, VPN or anonymization service, please turn it off before claiming free bitcoins.

If you are not using any of the above, please let us know using the contact form in the FAQ page.

Все, набридло, ця сторінка для мене перегорнута. Хай мої 5 догів залишать собі на пам'ять. Smiley
Це, те, що по моїй рефі?

Що в тебе з IP?

Давай тобі перешлю ті 5 догів)
Щоб не так сумно було)
sr. member
August 13, 2018, 10:30:42 AM
Турецька ліра ставить антирекорди в парі з доларом США на тлі погіршення відносин між Анкарою і Вашингтоном. Одночасно з цим, фінансисти стурбовані економічною політикою президента Реджепа Ердогана і платоспроможністю країни.

Ну все. Почалося. Ринки, що розвиваються починають слабшати.
Люди почнуть звертати все більше уваги на золото, срібло і біткоіни.

Росія на черзі?

На жаль... не тільки Росія... а й ми...
Але, оскільки в нас на носі вибори - будуть намагатись не сильно опускати гривню... притримають...
А ось з 2019 почнеться.. нам ще в *19 борги віддавати...
Не здивуюсь, якщо саме в 2019-2020 знімуть мораторій на землю... не здивуюсь, якщо саме в ці роки почнеться приватизація держ. банків та ОПЗ
full member
August 13, 2018, 09:11:10 AM

full member
August 13, 2018, 08:00:11 AM
Турецька ліра ставить антирекорди в парі з доларом США на тлі погіршення відносин між Анкарою і Вашингтоном. Одночасно з цим, фінансисти стурбовані економічною політикою президента Реджепа Ердогана і платоспроможністю країни.

Росія на черзі?
sr. member
August 13, 2018, 04:07:24 AM
Після рекордного падіння турецької ліри обсяг торгів на кріптовалютних біржах країни значно зріс. За даними CoinMarketCap, за останній час обсяг угод на біржах Paribu, Btcturk і Koinim виріс більш ніж на 100%.

sr. member
August 12, 2018, 05:26:31 PM

До речі - тобі ось. Тримай рефку мою. Кран Догів. Я тільки вчора почав накапувати. Без рефералки вже накапав 62.83.
То один раз 60 зразу отримав. А взагалі - по 0.20 DOGE

Невже ще хтось цим займається? мінімум на вивід 50 догів по 0,20 за годину = 250 годин = 1 місяць часу. Ціна дога 0,002 цента * 50 монет = 0,1 уе за місяць.  Huh

В мене з якогось разу вийшло 62. Тому на вивід - вже є.
А взагалі - рефка. Мені теж капає з цього - зразу про це написав.
І все-одно іноді клацаю на "ролл".
member
Activity: 728
Merit: 17
August 12, 2018, 09:04:33 AM
Якісь божевільні розцінки: Binance хоче $2,6 млн за лістинг вашого токена - заявляє співзасновник Expanse

Binance, криптовалютна біржа, яка часто очолює рейтинги глобальних торгових об'ємів, може брати 400 BTC ($2,6 млн) за лістинг токена на їхній платформі.

Інформація про таку суму пролунала з вуст Крістофера Франко (Christopher Franko), співзасновника блокчейн-платформи Expanse, після відправлення запиту на лістинг цього місяця...

Як на мене, то більшість токенів відвертий скам, і краще, щоб їх просто не було на біржах. Тому, якщо вони туди не потраплять хоча би за формальними ознаками, наприклад, банально не зможуть за це заплатити, буде вже добре.
ЦЕ звичайно, шо на краще, але багато скамів мають гроші для лістинга і платять. На бінансі багато таких токенів, які нічим не цікаві і не мають майбутнього, але вони заплатили і сидять там. Якщо я не помиляюсь, то на біржі вже деліснули пару токенів.
full member
August 12, 2018, 06:06:19 AM
Якісь божевільні розцінки: Binance хоче $2,6 млн за лістинг вашого токена - заявляє співзасновник Expanse

Binance, криптовалютна біржа, яка часто очолює рейтинги глобальних торгових об'ємів, може брати 400 BTC ($2,6 млн) за лістинг токена на їхній платформі.

Інформація про таку суму пролунала з вуст Крістофера Франко (Christopher Franko), співзасновника блокчейн-платформи Expanse, після відправлення запиту на лістинг цього місяця...

Як на мене, то більшість токенів відвертий скам, і краще, щоб їх просто не було на біржах. Тому, якщо вони туди не потраплять хоча би за формальними ознаками, наприклад, банально не зможуть за це заплатити, буде вже добре.
Pages:
Jump to: