Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 134. (Read 4171523 times)

hero member
Activity: 857
Merit: 500
April 03, 2018, 06:38:51 AM
щось мій переклад-маніфест ніхто не оцінив і не підтримав  Huh Sad

Тримай трохи за старання. Все ж таки не полінився та перевів на соловьїну. Тимпаче своїх потрібно підтримувати. Був би впевнений, що мене не забанять, так усім хто вміє та знає українську мову, та пише у цій гілці, роздав би трохи меріту, але ризикувати не бажаю, тому старайтеся добре
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
April 03, 2018, 04:16:32 AM
Так, я маю відношення до цього ресурсу в якості співвласника. Крім мене участь беруть ще 2 осіб. Намагаємося видавати корисну інформацію для українців-криптоманів Smiley Наразі є деякі проблеми з регулярністю та періодичністю публікації матеріалів, т.я. всі задіяні виключно на добровільних засадах і не завжди є можливість додати цікаву інформацію. Але ми намагаємося.

Подивися, непоганий сайт!
До речі в розділ "Крипто-відеозал" якщо цікаво, то можете додавати програму Cryptotexty Talk

https://www.youtube.com/watch?v=iK6RDp39YaE&list=PLAxYkJS5UBzKzmXfome1VW8TvcCwbdd5L

(Поки є 3 випуски англійською (третій буде онлайн за пару днів, українською теж плануються)
sr. member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
April 03, 2018, 01:04:22 AM
ого. суцільний ланцюг анонсів токенів і монет на гілці)))) нам треба окрему гілку реально. напишіть, будь ласка, хто ще не писав нашому модератору, щоб створили нам повноцінний розділ
https://bitcointalksearch.org/user/cyrus-78147
хоча от в'єтнамці дружньо перейшли на біткоін сад, бо в них теж не було тут розділу окремого
Багато тем вже створювали люди, щоб нам відкирили окрему гілку на форумі, але як вони написали в нас дуже замало людей в нашій гілці і тому сенсу відкривати її немає і потрібно більше розкручувати дану сторінку, щоб вони побачили, що є активність і могли дати нам окрему сторінку на даному форумі
member
Activity: 106
Merit: 23
April 02, 2018, 05:44:34 PM
Став відомий розмір винагороди майнерам Ethereum при гібридному механізмі PoW/PoS

Розробники Ethereum представили технічні характеристики першого етапу майбутнього оновлення Friendly Finality Gadget Casper (FFG Casper), яке дозволить мережі перейти на гібридний механізм консенсусу Proof-of-Work (PoW) / Proof-of-Stake (PoS).

Зокрема, в документації вказаний такий важливий параметр, як нагорода майнерам за знайдений блок з використанням алгоритму Proof-of-Work: після вступу в силу нових правил, винагорода буде знижена на 80% - з 3 ETH до 0,6 ETH.

«У представлених специфікаціях першого етапу Casper описаний перехід з чистого Proof-of-Work на гібридну систему PoW/PoS. У цій схемі вся механіка Proof-of-Work зберігається, однак винагорода за блок буде знижена (0,6 ETH) і додається механізм PoS», - кажуть розробники.

Читати далі: Став відомий розмір винагороди майнерам Ethereum при гібридному механізмі PoW/PoS

а це ваш інформаційний ресурс http://www.cryptoexplorer.net ? по-перше, дуже дяк за корисну інфо там. Проте хочу повідомити про баг лічильника кількості перегляду. Не враховуютьcя куки сесії. Кожне завантаження сторінки в межах сесії рахується як новий відвідувач. Затискаєте кнопку F5 і кількість переглядів to the moon )))

Так, я маю відношення до цього ресурсу в якості співвласника. Крім мене участь беруть ще 2 осіб. Намагаємося видавати корисну інформацію для українців-криптоманів Smiley Наразі є деякі проблеми з регулярністю та періодичністю публікації матеріалів, т.я. всі задіяні виключно на добровільних засадах і не завжди є можливість додати цікаву інформацію. Але ми намагаємося.

Вдячний за зауваження щодо лічильника переглядів. Вже поправили.

Всім зичимо тривалого туземуна на многая літа! Smiley
newbie
Activity: 1
Merit: 0
April 02, 2018, 05:08:38 PM
Bitcoin інтегрована система (BIS) - прогресивна дошка оголошень, яка є кращою альтернативою класичним обмінникам. Тут Ви можете просто і комфортно купити/продати біткоіни за готівку, безготівкові або електронні гроші. Зареєструвавшись як продавець, користувач має можливість виставляти власні оголошення на покупку/продаж біткоінів. Процедура обміну інтуїтивно зрозуміла та відбувається з депонуванням Bitcoin, що гарантує безпечну угоду. Елементарна процедура верифікації продавців (авторів оголошень) забезпечує додаткові гарантії безпеки. Детальніше: https://btcprof.com
sr. member
April 02, 2018, 04:52:37 PM
CryptoTexty Talk з Анфісою Богомоловою, Co-Founder of Columbery

CryptoTexty Talk з Анфісою Богомоловою, (Co-Founder, Columbery), відео англійською мовою
CryptoTexty висвітвлюватиме діяльність українських стартапів.
Columbery – блокчейн-стартап зі сфери туристичної індустрії, з власним токеном лояльності. (Токен-сейл планується в 2018 році)

http://cryptotexty.com/cryptotexty-talk-anfisa-bogomovola-columbery/
member
Activity: 280
Merit: 10
April 02, 2018, 04:19:44 PM

Я спеціально "відмотав" сторінку назад щоб зрозуміти про що ви
Так зараз вже немає цих показників. До речі вдалий жарт.
Багато хто переймається мерітом, тому адміни вирішили ще "озадачити" всіх
Я би порадив вам щось цікавіше перекладати, завжди є що перекладати
А так та інформація вже не актуальна, ці ж показники зникли і я навіть не зрозумів чи навмання вони розставлялись чи за якимось алгоритмом насправді

перший млинець, той що грудкою, - піде на закуску  Grin
sr. member
April 02, 2018, 03:49:41 PM

Я спеціально "відмотав" сторінку назад щоб зрозуміти про що ви
Так зараз вже немає цих показників. До речі вдалий жарт.
Багато хто переймається мерітом, тому адміни вирішили ще "озадачити" всіх
Я би порадив вам щось цікавіше перекладати, завжди є що перекладати
А так та інформація вже не актуальна, ці ж показники зникли і я навіть не зрозумів чи навмання вони розставлялись чи за якимось алгоритмом насправді
member
April 02, 2018, 03:39:44 PM
sr. member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
April 02, 2018, 03:22:40 PM
80 000 інтернет-магазинів у Європі отримують можливість приймати криптовалюти
Литовський платіжний криптовалютний шлюз Coingate об’єднується з Prestashop – рішенням для електронної комерції з відкритим вихідним кодом

https://news.finance.ua/ua/news/-/423663/80-000-internet-magazyniv-u-yevropi-otrymuyut-mozhlyvist-pryjmaty-kryptovalyuty
sr. member
April 02, 2018, 03:11:59 PM
29 березня 2018 року в українському осередку блокчейн технологій, місті Києві, відбулася одна з найочікуваніших конференцій Blockchain & Bitcoin Conference Kyiv. П’ята щорічна конференція була присвячена криптовалютам, блокчейну та ICO та зібрала в одному місці провідних експертів з впровадження криптотехнологій як в Україні, так і за кордоном, девелоперів блокчейн-продуктів, спеціалістів та юридичних радників з питань проведення ICO, фахівців у сфері інвестування та просування блокчейн-стартапів на ринку. Представники аналітичного центру Cryptotexty відвідали конференцію, яка відбулась у найсучаснішому Конгресно-виставковому центрі «Парковий».

Деталі:

http://cryptotexty.com/29-03-2018-blockchain-bitcoin-conference/
member
Activity: 518
Merit: 11
April 02, 2018, 01:28:10 PM
Став відомий розмір винагороди майнерам Ethereum при гібридному механізмі PoW/PoS

Розробники Ethereum представили технічні характеристики першого етапу майбутнього оновлення Friendly Finality Gadget Casper (FFG Casper), яке дозволить мережі перейти на гібридний механізм консенсусу Proof-of-Work (PoW) / Proof-of-Stake (PoS).

Зокрема, в документації вказаний такий важливий параметр, як нагорода майнерам за знайдений блок з використанням алгоритму Proof-of-Work: після вступу в силу нових правил, винагорода буде знижена на 80% - з 3 ETH до 0,6 ETH.

«У представлених специфікаціях першого етапу Casper описаний перехід з чистого Proof-of-Work на гібридну систему PoW/PoS. У цій схемі вся механіка Proof-of-Work зберігається, однак винагорода за блок буде знижена (0,6 ETH) і додається механізм PoS», - кажуть розробники.

Читати далі: Став відомий розмір винагороди майнерам Ethereum при гібридному механізмі PoW/PoS

а це ваш інформаційний ресурс http://www.cryptoexplorer.net ? по-перше, дуже дяк за корисну інфо там. Проте хочу повідомити про баг лічильника кількості перегляду. Не враховуютьcя куки сесії. Кожне завантаження сторінки в межах сесії рахується як новий відвідувач. Затискаєте кнопку F5 і кількість переглядів to the moon )))
member
Activity: 106
Merit: 23
April 02, 2018, 10:35:16 AM

legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
April 02, 2018, 10:10:44 AM
Спільнота Ethereum обговорює можливість модифікування алгоритму Ethash ASIC

На цьому тижні розробником Ethereum було відкрито обговорення EIP (пропозиція щодо поліпшення), націлене на виявлення необхідності модифікації алгоритма майнінгу Ethash для підвищення стійкості до ASIC.

EIP 958, розміщений на GitHub основним розробником Ethereum Piper Merriam, офіційно пропонує, щоб покращений опір до ASIC було реалізовано на прикладі мережі Ethash, консенсусного алгоритму Proof-of-Work (PoW).

«Я вважаю, що думка про те, що майнінг заснований на ASIC, веде до збільшення централізації в порівнянні з розробкою GPU, вже стала загальноприйнятою мудрістю». – пише Merriam.

EIP є прямою відповіддю на повідомлення про те, що Bitmain, який є найбільшим виробником майнінг обладнання, і використовує чіпи Application Specific Integrated Circuit (ASIC), розробив ASIC-майнер для Ethereum.

Як випливає з назви, ASIC створюються для досягнення певної мети, яка дозволяє їм максимізувати ефективність для одного додатку, а не для загального використання, як це роблять, наприклад, CPU або GPU.

Bitmain і інші виробники вже розробили ASIC для різних алгоритмів майнінгу, включаючи алгоритм SHA-256, який використовується Bitcoin, але інші криптовалюти намагаються використовувати алгоритми PoW, стійкі до ASIC.

Однак китайська фірма, яка, за чутками, заробила $ 4 млрд. в минулому році, поступово розвивала ASIC навіть для менш широко використовуваних алгоритмів.

Оскільки на ринку ASIC домінує Bitmain, багато хто побоюється, що розвиток майнера Ethash ASIC буде централізувати хеш-потужність Ethereum і надасть Bitmain необмежений вплив, який зашкодить спільноті.

До сих пір Ethash був стійкий до ASIC, дозволяючи видобуток Ethereum і інших подібних криптовалют з використанням чіпів GPU загального призначення, які зазвичай зустрічаються на ігрових комп’ютерах.

В якості лідерів дуополії на виробництво GPU, Nvidia і AMD значно виграли від торішнього криптовалютного цінового буму, що вплинуло на майнінг в цілому.

У той час, як випуск майнера Ethereum ASIC не може привести до того, що попит на графічні процесори, пов’язані з криптовалютним майнінгом різко впаде, це може значно вплинути на прибуток AMD зокрема. Monero, наприклад, зобов’язався модифікувати свій екземпляр алгоритму Mining Cryptonight кожні шість місяців, щоб зробити його невигідним для майнінгу за допомогою Mоnero ASIC.

Неофіційне опитування, проведене розробником Ethereum Владом Замфіром, показадло, що більшість з 6 903 респондентів імовірно підтримали б форк для підтримки опору до ASIC, а тільки 13 відсотків висловили явне несхвалення ідеї.

Merriam також попросив, щоб EIP 958 був доданий до порядку денного основних зборів розробників Ethereum на наступному тижні, які заплановані на 6 квітня о 14:00 UTC і транслюватимуться на YouTube.

http://gesellberg.com/%D1%81%D0%BF%D1%96%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%B0-ethereum-%D0%BE%D0%B1%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D1%8E%D1%94-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C-%D0%BC%D0%BE%D0%B4/
member
Activity: 518
Merit: 11
April 02, 2018, 05:20:44 AM
ого. суцільний ланцюг анонсів токенів і монет на гілці)))) нам треба окрему гілку реально. напишіть, будь ласка, хто ще не писав нашому модератору, щоб створили нам повноцінний розділ
https://bitcointalksearch.org/user/cyrus-78147
хоча от в'єтнамці дружньо перейшли на біткоін сад, бо в них теж не було тут розділу окремого
member
April 01, 2018, 05:48:46 PM
Виходячи з нестерпної несправедливості по відношенню до нашої окремої Української гілки... (далі одні матюки до всіх кого це стосується). Angry
Цей переклад має на меті показати участь у житті форуму відвідувачів цієї гілки та готовність нашої спільноти розродитись до оремого Local розділу.

Це переклад оригінального посту адміна з ніком theymos Посилання на оригінал: https://bitcointalksearch.org/topic/april-fools-new-new-rank-requirements-3232693

Хоча система merit багато чого покращила, явно були необхідні додаткові коригування. Тому, крім старих вимог, були додані нові вимоги до рангів.

Нові складові рангу:

Activity & Merit
Як і раніше.

Politeness
Наскільки ввічливі ви були у ваших публікаціях, використовуючи такі слова, як "будь ласка" та "сер". Ввічливість зрештою є наріжним каменем будь-якої доброї громади.

fMerit
Явне розширення на основі Merit, sMerit та вихідного меріту. Він розраховується за допомогою цієї простої формули:
Code:
min((1103515245*(uid+activity)+12345) % (1<<10),(1103515245*posts+12345) % (1<<10), (1103515245*merit+12345) % (1<<10))

Imagination
Біткойн не існував би без вражаючої фантазії Сатоши, тому я вирішив це врахувати на форумі. Образотворчі люди - це люди, які розмістили багато зображень.

Virtue
Це справедлива, Богобоязна громада, яка не визнає жодної чаклунства чи іншої єресі. Цей статут визначає вашу моральну чесноту. Попередження: людей з низькою чеснотою можуть відвідувати свята інквізиція.

Coins
Скільки різних монет ви вклали. Хороший Bitcointalker буде підтримувати розумний баланс між консервативним (100% річного доходу) та агресивним (7% тижневого доходу) інвестуванням в токени / монети.

Це скільки нескамних оцінок, які ви надіслали та отримали. Через нашу сувору модерацію системи довіри, це, безсумнівно, буде дуже надійним показником вашої надійності відносно довірчої системи.

Раніше багато людей публікували запитання про систему рейтингу, тому я вирішив спростити його. Просто поставте найвищий порядок 10-біт кожного числа в сітку у цій конфігурації:

Потім запустіть гру (Game of Life Conway) в комірках. Якщо клітинки ніколи не перестануть рухатися навіть після нескінченних кроків, то ви переходите до наступного рангу.

Наприклад, розглянемо когось із такою статистикою:
Merit: 40
Activity: 56
Politeness: 36
fMerit: 56
Imagination: 36
Virtue: 40
Coins: 56
Це дасть вам сітку типу:

Це ніколи не закінчиться, так що користувач підніметься у ранзі.

Коригування рейтингу відбувається щотижня у вівторок, і ви можете піднятися лише на 1 ранг на тиждень.

Сподіваємось, ця проста, зрозуміла, система графічного ранжування дозволить раз і назавжди відповісти на багато запитань та проблем користувачів.

З.І. Це з великою долею вірогідності першоквітневий жарт. Але, на мою думку, це показує, що адміністрація також переймається недосконалістю теперішньої системи рангів і можливо у майбутньому ми побачимо нову удосконалену версію, чимось схожу на вищенаведений опус.

newbie
Activity: 73
April 01, 2018, 04:15:41 PM

найшов в російському розділі пояснення до цих рангів https://bitcointalksearch.org/topic/--3233268
Можливо і розіграш від адмінів, але я сумніваюсь що це роіграш  Grin  ну побачимо це з часом
Самому трохи важко вловити суть деяких елементів .

Ну у нас же українська гілка, а ми на російску постимо і англійску. А свій переклад не робим. А ще хочем власну гілку.

Соррі, Май інгліш іс бед фор транслейт фром ігліш орігіналі пост  Sad
jr. member
Activity: 79
Merit: 1
April 01, 2018, 03:38:28 PM

найшов в російському розділі пояснення до цих рангів https://bitcointalksearch.org/topic/--3233268
Можливо і розіграш від адмінів, але я сумніваюсь що це роіграш  Grin  ну побачимо це з часом

Ну у нас же українська гілка, а ми на російску постимо і англійску. А свій переклад не робим. А ще хочем власну гілку.
full member
Activity: 546
Merit: 106
April 01, 2018, 08:38:27 AM
Чого лише варті відгуки

Чого лише варта доменна зона. Достатньо звернути увагу на закінчення .ru, щоб зрозуміти, що з ними не варто зв'язуватися.
newbie
Activity: 73
April 01, 2018, 08:17:42 AM
На форумі з 1 квітня  появилась нова система рангу ( добавили Politeness, fMerit,Virtue, Coins, Karma ). Знайти можна під нікнеймом  Grin
Детальніше пояснення кожного нового елемента дивіться там (на англійській мові) - New new rank requirements

А можна це пояснення прочитати на українській на худий кінець на россійській мові ? Або пояніть, що це за елементи такі . Чи можливо, це якийсь розіграш від форуму ?

Можливо і розіграш від адмінів, але я сумніваюсь що це роіграш  Grin  ну побачимо це з часом
Ти серйозно? Окрім жарту інакше це ніяк не можна назвати. До речі, хочу порадити нову біржу, зараз реєстрація закрита, але коли відкриється, раджу реєструватися якомога швидше: http://bithamsters.ru/

Чого лише варті відгуки:
https://i.imgur.com/FmRtP4S.png

Доречі, на замітку - мавроді помер , всіх на*бав, а своє здоров'я - ні  Grin
Можливо то він інтегрувався в нове азіатське тіло !?  Grin
Jump to: