Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 159. (Read 4173270 times)

member
Activity: 308
Merit: 12
February 09, 2018, 12:07:50 PM
Чому в українському розділі не можна робити жодної теми?
Тому що люди тут для душі пишуть, а не повідомлення набивати))  Wink
full member
Activity: 546
Merit: 106
February 09, 2018, 10:28:11 AM
Ось є такий http://www.wavesgo.com/faucet
Останню виплату з нього отримав 28 грудня минулого року. Після цього пише, що монети відправлені, але на гаманець нічого не приходить. Тому я припинив користуватися цим краном.

Також я би порадив Doge фаусети, на них спокійно можна було заробити декілька Doge в день, зараз може трохи менше, але через Фаусетхаб їх просто вивести і користуватись, в той час як в інших криптовалютах можна клікати місяцями і не дійти до мінімальної суми виводу
Я так і зробив. Заробив мінімалку, вивів і більше не хочу, бо дуже швидко набридає велика кількість реклами та капчі. Але потім я зробив дурницю, купив ще трохи догів на хаях. Тепер буду довго чекати, щоб хоча би повернути свої гроші. Smiley
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
February 09, 2018, 09:57:07 AM
Ось є такий http://www.wavesgo.com/faucet
Також є https://wavesdrop.com/
Я так розумію, що зараз він не працює, але раніше працював
Також це наскільки я розумію платформа, де власники токенів на Вейвс можуть зробити свій фаусет

А взагалі звісно фаусети це втрача часу, але на початку може бути цікаво бо допоможе розібратись новачкам.
Також я би порадив Doge фаусети, на них спокійно можна було заробити декілька Doge в день, зараз може трохи менше, але через Фаусетхаб їх просто вивести і користуватись, в той час як в інших криптовалютах можна клікати місяцями і не дійти до мінімальної суми виводу
full member
Activity: 546
Merit: 106
February 09, 2018, 08:58:16 AM
Можеш ще додати туди фаусети (крани) - ось наприклида є список, хоча їх набагато більше
http://flodner.com/crypto-faucets/

Звісно крани дуже мало приносять, але іноді токени з аірдропів взагалі нічого не коштують, а на кранах можна заробити і відому криптовалюту.

Я на ігри з кранами витратив декілька місяців. Зрозумів одну просту річ: якщо вже гратися, то лише з маловідомими, непопулярними, а тому дуже дешевими монетами, і відкладати у дальню шухляду в розрахунку на велике зростання їх вартості в майбутньому. Але того зростання може і не відбутися.

Я би був не проти трохи заробити Waves. Але, нажаль, з кранами Waves якось не склалося.
sr. member
February 09, 2018, 05:00:09 AM
Можеш ще додати туди фаусети (крани) - ось наприклида є список, хоча їх набагато більше
http://flodner.com/crypto-faucets/

Звісно крани дуже мало приносять, але іноді токени з аірдропів взагалі нічого не коштують, а на кранах можна заробити і відому криптовалюту.
jr. member
Activity: 79
Merit: 1
February 08, 2018, 05:49:28 PM
В відкритому чаті було би багато спаму на мій погляд. А запитання і пропозиції можна в ПМ розказати.
newbie
Activity: 73
Merit: 0
February 08, 2018, 05:35:27 PM
Рекламна пауза.
Відкрив менше тижня тому канал в телеграмі https://t.me/crypto_bonuss , де пишу про аірдропи, баунті і інші види халяв завжди з поясненями, що потрібно зробити і інформацією коли все таки приходить крипта на рахунок. Ну і звичайно все це роблю українською.
краще було б зробити відкритий чат
EEM
member
Activity: 194
Merit: 32
February 08, 2018, 03:21:20 PM
В англомовному пості ми просимо зробити українську гілку. Приєднуйся. Напиши пару слів для апа теми. Wink

jr. member
February 08, 2018, 02:28:02 PM
Рекламна пауза.
Відкрив менше тижня тому канал в телеграмі https://t.me/crypto_bonuss , де пишу про аірдропи, баунті і інші види халяв завжди з поясненями, що потрібно зробити і інформацією коли все таки приходить крипта на рахунок. Ну і звичайно все це роблю українською.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
February 08, 2018, 11:41:42 AM
Телебачення Торонто:  "Інтерв'ю з блокчейн-пророком Дмитром Кришталем" 

https://www.youtube.com/watch?v=MKxoSF9YMx0
member
Activity: 294
Merit: 10
February 08, 2018, 08:20:52 AM
Привіт, українці! Був дуже здивований побачивши тут рідну мову Grin Як ваші справи, чим займаєтесь в криптосвіті? Я намагаюсь трохи майнінгом та роблю усілякі баунті, дропи - дуже захоплює та ще й копійка йде в гаманець Cheesy

Хлопче, а ты не поганый, для твого розвытку и натхнення трымай вид мэнэ копийку (= !
Привіт! ого!!! я дуже здивований, дякую тобі, друже!!!!!!!! Ця ідея з мерітом дуже втомлює, я вже мав бути фул мембером, та за пару днів до мого підвищення зробили цей меріт ((( А ти чим займаєшся?
Так, згоден з тобою, тому і підтримати тебе вирішив ! У мене є орендований склад і там я займаюся Майнінгом, так що ми з тобою колеги (=
legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
February 08, 2018, 03:41:56 AM

Тому що це не розділ, а просто тема.
copper member
Activity: 224
Merit: 0
February 08, 2018, 02:18:27 AM
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
February 07, 2018, 05:00:05 PM
Шахраї розсилають фейкові електронні листи для поширення панічних настроїв серед криптовалютних інвесторів

Криптовалютна індустрія добре знайома із поняттям FUD (“fear, uncertainty and doubt” з англійської перекладається як “страх, невизначеність та сумнів”). Платформи та групи в соціальних медіа переповнені цим матеріалом так, що стає все важче знайти там хоч якусь достовірну інформацію. Остання новинка - фальшиві імейли, які були розіслані американським медіаструктурам з приводу запланованого придушення криптовалют у Китаї та в Гонконгу.

Основні медіаресурси не потрібно спонукати у їхньому постійному приниженні біткойна та інших криптовалют. Цунамі із криптовалютного  FUD виштовнуло у новинні заголовки такі терміни, як “шахрайський”, “злочинний”, “схема Понці”, “криваве місиво”, “бульбашка”…, які формують таку от загальну картину в пересічного читача. Це кумедно, але чого тільки не трапляється, коли централізовані цінні папери та акції задирають свого носа.

Фіктивні імейли

Як повідомлялося сьогодні SCMP, низка фальшивих листів та фіктивних повідомлень для преси була поширена між американськими медіакомпаніями, у яких стверджувалося що Монетарне управління Гонконгу (HKMA) та Народний банк Китаю (PBoC) мають намір спільно втілювати нові міри для повної заборони:

… усіх аспектів та послуг торгівлі біткойном, як на материковому Китаї, так і в Гонконгу.

Підозрілі повідомлення із того, що, схоже, було підставним доменним ім’ям, стверджували, що HKMA та PBoC оголосять нові регуляторні норми проти відмивання грошей, що охоплять:

Усі криптовалютні послуги та активності, як окремих людей, так і бізнесів у тому числі маркетмейкерів, майнінгових операторів, торгових платформ та гаманців.

Висловлювалися припущення, що ці електронні листи можуть бути хитрощами трейдерів, що прагнуть отримати прибуток від подальшого зниження курсів криптовалют та біткойна на ф’ючерсних ринках. Монетарне управління Гонконгу уже підтвердило, що не планує жодної подібної заборони.

Ціни криптовалют стають особливо волатильними коли повторювані новини про регулювання чи попередження кримінальної діяльності виливаються у “повну заборону криптовалют”, про яку повідомляють основні медіакомпанії, які часто належать банкірам чи інвесторам.

Кому це вигідно?

Президент Асоціації біткойна в Гонконзі Леонхард Уізе (Leonhard Weese) вважає, що лише ті, хто ставить на пониження біткойна, отримають прибутки від подальших панічних настроїв:

Я не впевнений у тому, що це завжди працює, але особливо у тому випадку, коли вони можуть використовувати помилковий переклад чи неодночначності. Я впевнений, що вони можуть поширити достатньо паніки… особливо на незрілому ринку із дуже низьким порогом входу, де багато одноденних трейдерів, якими можна маніпулювати цим шляхом.

Як і в Японії, регулятори в Гонконгу не мають планів щодо будь-якої заборони криптовалют. Теперішня позиція HKMA полягає у тому, що біткойн є цифровим товаром і може торгуватися, як інші товари. А Китай, як нам відомо, уже придушив цю галузь так, як це було зроблено  з Інтернетом та інформаційною свободою загалом.

http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/1817-shahra%D1%97-rozsilajut'-fejkov%D1%96-elektronn%D1%96-listi-dlya-poshirennya-pan%D1%96chnih-nastro%D1%97v-sered-kriptovaljutnih-%D1%96nvestor%D1%96v
jr. member
February 07, 2018, 04:13:36 PM
Яких правил? І чому тихо, навпаки багато нових людей з'явилось, багато newbies, чим більше українців цікавляться криптовалютою - тим краще!

З веденям цих мерітів. тільки вони з'явились, як впала активність. зазвичай за день заповнюють цілу сторінку. А тут навіть на половинку за день не набігає.
member
Merit: 19
February 07, 2018, 03:16:50 PM
Привіт, українці! Був дуже здивований побачивши тут рідну мову Grin Як ваші справи, чим займаєтесь в криптосвіті? Я намагаюсь трохи майнінгом та роблю усілякі баунті, дропи - дуже захоплює та ще й копійка йде в гаманець Cheesy

Хлопче, а ты не поганый, для твого розвытку и натхнення трымай вид мэнэ копийку (= !
Привіт! ого!!! я дуже здивований, дякую тобі, друже!!!!!!!! Ця ідея з мерітом дуже втомлює, я вже мав бути фул мембером, та за пару днів до мого підвищення зробили цей меріт ((( А ти чим займаєшся?
member
Activity: 294
Merit: 10
February 07, 2018, 03:07:16 PM

member
Merit: 19
February 07, 2018, 03:02:50 PM
sr. member
February 07, 2018, 07:02:47 AM
D-Tech Space — міжнародна конференція для інноваторів, інноваторів, лідерів думки, інвесторів, ІТ фахівців - Львів (Україна) 16-17 березня 2018

D-Tech Space — це дводенна міжнародна конференція для підприємців з найпрогресивнішими ідеями, інноваторів, лідерів думки, інвесторів, ІТ фахівців та усіх, хто підтримує ідеї децентралізації.

Ми прагнемо об’єднати спільноту людей, що будують компанії, запускають проекти та втілюють в життя радикальні ідеї, використовуючи найпрогресивніші технології сьогодення, а саме:

Блокчейн
Віртуальна й доповнена реальність
3-D друк
Штучний інтелект
Інтернет речей
Дрони
Робототехніка
Біохакінг

На вас чекають 12 доповідачів зі всього світу, що поділяться своїми думками та досвідом у сфері експоненційних технологій, інноваційного підприємництва та розкажуть про нові бізнес моделі, які вже підривають ринок завдяки цим нових технологіям. Також ми заговоримо про такі глобальні теми як біохакінг, стартап-міста, стартап-суспільства та індустрії майбутнього.

Окрім цього організатори готують виставку стартапів, лаунж віртуальної реальності, лабораторію біохакінгу, футуристичну вечірку з двома виконавцями електронної музики, VIP крипто-вечерю та чимало інших цікавинок. Все це відбуватиметься у FESTrepublic.

Більше інформації можна знайти на сайті: http://d-tech.space/

Зареєструватися можна за [цим посиланням.](https://2event.com/en/events/1125785) Як і всі прогресивні інноватори, D-Tech Space приймає гроші майбутнього і навіть більше: всі, хто придбає квиток за BTC, BTC або ETH, отримує знижку 15%.

Зустрінемось у Львові 17 березня!
sr. member
February 06, 2018, 03:41:56 PM
Яких правил? І чому тихо, навпаки багато нових людей з'явилось, багато newbies, чим більше українців цікавляться криптовалютою - тим краще!
Jump to: