Набиваєте пости щоб потім продати акаунт?))) (ця тема нещодавно тут обговорювалась, тому це припущення)
Я недавно почав торгувати на біржах, мені це заняття сподобалось і так потрапив сюди. Чому скептично, нормально відношусь до кріптовалюти, але єдина користь, яку я замітив від кріпти, це купив дешевше, продав дорожче. Просто не розумію, чому люди думають, що це зможе замінити реальні гроші, тому запитав. Фантики від МММ цього не зробили, але були близькі до цього. І на мою думку, кріпта цього не зробить, її ціна базується тільки на спекуляціях.
А так, поки є можливість заробляти, то цілком за кріптовалюту
"...Просто не розумію, чому люди думають, що це зможе замінити реальні гроші, тому запитав..."
Дозвольте, спробую пояснити, чому криптовалюти - це майбутнє.
Гроші - це універсальний товар.
Вони мають декілька функцій. Одна з них - збереження цінності протягом часу...
Першими грошами, крім солі, камінців тощо, були верблюди/кози, зерно тощо... Для збільшення перенесення цінності в малому об*ємі стали використовувати золото, срібло та мідь.
Пізнійше.. в Китаї.. а потів в Европі з*явились.. розписки. Фіатні гроші.
А потім ці гроші стали нічим не забезречиними.
Такі гроші наразі створюються лише в борг. Або в кредит. Цявіть кредити на рівні державних структур та країн.
Таким чином функція грошей, як форма збереж. цінності, зникла...
ВСІ фіатні валюти світу ІНФЛЯЦІЙНІ!
Через це.. скоро буде 2 фаза світовох кризи. !-ша була в 2008, тоді їй не дали розростись - вмикнули друк. верстат в США - QE...
Наразі буде зміна всієї фін. системи.
От і все.
Якщо цікаво - підписуйтесь на мій блог - https://golos.io/@mir
Дякую.