Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 157. (Read 4172979 times)

jr. member
Activity: 44
Merit: 1
February 14, 2018, 05:10:07 PM
Бо якби у вас була економічна освіта, то ви би напевне знали, що найбільша в світі мильна бульбашка - це фіатні гроші. Справа не в гарній крипті, а саме в поганому фіаті.

Мабуть, кожний з нас лишиться при своїй думці, але на фіатні гроші побудовані всі блага, які у нас є. Дороги, школи, засоби логістики ,медицина і так далі. Це моя думка. Без існування грошей цього би не було.
А тепер скажіть, які переваги має кріптовалюта, крім спекулятивного моменту заробітку фіатних грошей? Біткоїн це піраміда, на якій можна заробити лише виключно спекуляції. Це єдина користь від біткоїна, чи ви можете щось сказати інше з цього приводу
full member
Activity: 546
Merit: 106
February 14, 2018, 02:01:13 PM
Та ні а що? А ви входите в секту свідків біткоїна?
Бо якби у вас була економічна освіта, то ви би напевне знали, що найбільша в світі мильна бульбашка - це фіатні гроші. Справа не в гарній крипті, а саме в поганому фіаті.
jr. member
Activity: 79
February 14, 2018, 01:51:12 PM
Фіат вже давно нічим не підкріплений. Єдина його перевага над кріптою, це легальне становище.
Нагадаю, що в Україні (всередині самої країни) легальна тільки гривня і всі договори або покупки іншою валютою важаються недійсними.
jr. member
February 14, 2018, 01:46:51 PM
Та ні а що? А ви входите в секту свідків біткоїна?
full member
Activity: 546
Merit: 106
February 14, 2018, 01:43:49 PM
Кріпта ніколи не замінить фіат, тому що фіатні гроші підкріплені багатьма реальними речами, золото, нафта, виробництво і так далі.
Вибачте, у вас економічна освіта?
jr. member
February 14, 2018, 01:36:05 PM
Кріпта ніколи не замінить фіат, тому що фіатні гроші підкріплені багатьма реальними речами, золото, нафта, виробництво і так далі.
А хто може пояснити конкретно, чому ціна на біткоїн 9к чи 10к? Відповідь одна - спекуляція. Чуваки, які мають багацько грошей впливають на ринок. І все.
EEM
member
Activity: 194
Merit: 32
February 14, 2018, 08:46:54 AM
Більш того - якщо легально привезли в Україну з доками обладнання.. то яким чином відібрати?
Ви чули про таку можливість або такий досвід? Виробники в Україну майнери не надсилають (я про Асіки). Розмитнити по білому також неможливо. Тому продавці ввозять в Україну сірим методом. Хочеш - купуй, не хочеш - не купуй. У нас іншого вибору стосовно отримання Асіків немає.
sr. member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
February 14, 2018, 06:57:35 AM
Да не легалізують у нас її нікому не вигідно))  Сбу під прикриттям АТО і далі будуть полювати на ферми і далі важко буде виводити великі суми)))  це ж У країна))

Не погоджуюсь.
Легалізують.

Коли фіат потоне - це найпізнійше.

А насправді - ще ранійше.

Щодо СБУ - майнінг і обіг - різні поняття.

Та й майнінг все-одно буде. Більш того - якщо легально привезли в Україну з доками обладнання.. то яким чином відібрати?
Через суд повернеш.. Питання в тому - що поки-що - ризик. Та енергія у Україні - дешева. Ризик того вартий.
ніхто не гарантує на якій підставі заберуть обладнаня, скажуть, що ти не сплачуєш податки і як сказав данний користувач майниш і передаєш гроші на днр або лнр і все, а спорити з ними немає ніякого сенсу
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
February 14, 2018, 06:11:49 AM
Да не легалізують у нас її нікому не вигідно))  Сбу під прикриттям АТО і далі будуть полювати на ферми і далі важко буде виводити великі суми)))  це ж У країна))

Не погоджуюсь.
Легалізують.

Коли фіат потоне - це найпізнійше.

А насправді - ще ранійше.

Щодо СБУ - майнінг і обіг - різні поняття.

Та й майнінг все-одно буде. Більш того - якщо легально привезли в Україну з доками обладнання.. то яким чином відібрати?
Через суд повернеш.. Питання в тому - що поки-що - ризик. Та енергія у Україні - дешева. Ризик того вартий.
sr. member
February 14, 2018, 06:08:08 AM
sr. member
February 14, 2018, 06:04:40 AM
А хто з вас чув про Меріт в опціях профіля? тепер треба набрати необхідну кількість, щоб присвоїли наступній ранг.... Як ви вважаете, чи реально набрати з Фул мембера до Сеньйора 230 мерітів(лайків)Huh

Вважаю, що нереально. Я намагався допомагати в певних гілках форуму, жодного меріту за це не отримав. Отримав всі свої меріти лише від одного legendary. Вважаю, що sMerit видається дуже мало для подяки. А наш брат так взагалі краще продасть сМеріт, або нікому не віддасть, ніж буде безкоштовно віддавати їх навіть за невелику допомогу.

Погано тим хто в наступний період повинен був підняти ранг... треба багато праці тепер на форумі. Якщо цікавить данне питання, пищіть пм. Є декілька ідей.
Я поки що не розібрався навіщо ставати Full member, якщо не плануєш продавати аккаунт. Наскільки знаю, на підписній кампанії можна заробити лише копійки. Тому мені байдуже.

Не вважаю, що потрібний аккаунт, якщо його продавати.
Якщо заради продажу - то краще взагалі не мати. Тому я - за систему мерітів.

Я смеріт даю за якісні пости.
Або.. за добрий вклад у форум.

Щодо "Фул мембер ий підписної" - так і в мене колись був фул))) І приймав участь у підписній.
Якщо добрий проект, то не за "копійки".
ПРОСТО БАЖАНО ПІДТРИМУВАТИ ТОЙ ПРОЕКТ, В УСПІХ ЯКОГО ВІРИТЕ.. От і все. Тоді - на добвготривалому терміні - гарні кошти.
jr. member
February 13, 2018, 06:25:46 PM
Крипта, як і інші напрямки, то просто варіанти додаткового доходу. Якщо ви надієтесь підняти легке бабло і стати мільйонером нічого не роблячи, то навряд у вас щось вийде. На кріпті можна піднятись, але потрібно забити на роботу і зробити крипту своєю роботою. Аналізувати ринок, спостерігати тенденції, займатись баунті і т.д. І це вам не дасть одразу плоди. Півроку-рік ви будете майже нічого не мати, а потім, якщо у вас є хист, то будете на цьому нормально підніматись.
Але якщо ви не хочете ризикувати або у вас відчуття, що то не ваше, то просто підписатись на 2-3 канали які постять халяви, брати участь в лоторейках де 1 раз в годину пробуєте свою удачу, але берете мінімум. Це вам не принесе великих капіталів, але через місяці 3-4 ви почнете стабільно отримувати виплати по різним халявам на декілька доларів (в місяць може бути 5-300 долярів). Не багато, але мінімум витрат часу і будете мати на пиво або чомусь іншому, що вас більше приваблює за пиво. А можете ті халяви не продавати і тримати на довгострок в надії, що років через 3-5 одна з таких халяв досягне рівня ефіра. І замість 5 доларів будете мати 50к. На даний момент крипта це 90-ті, ти можеш, як і піднятись, так і...
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
February 13, 2018, 05:56:30 PM
Брати Вінклвосси: капіталізація біткойна може сягнути 4 трильйонів доларів

Ціна біткойна може піднятися на 4 000 відсотків протягом найближчих десяти років і це дозволить першій криптовалюті у якийсь день досягти ринкової капіталізації у 4 трильйони доларів.

Такі прогнози щодо біткойна зробили давні прихильники криптовалюти і ранні інвестори, близнюки Камерон і Тайлер Вінклвосси (Cameron and Tyler Winklevoss), які вперше вклали кошти в біткойн, коли він вартував лише 120 доларів і стали першими офіційними біткойновими мільярдерами, коли його ціна збільшилася наприкінці минулого року.

Близнюки Вінклвосси часто порівнюють біткойн із золотом, прогнозуючи, що цифровий актив змістить жовтий метал з непорушної сходинки найціннішого активу людства. Нещодавно Камерон Вінклвосс заявив, що нещодавнє зниження цін на біткойн не призвело до переоцінки чи зміни його оптимістичного прогнозу.

Якщо ж говорити про біткойн окремо... ми вважаємо, що біткойн руйнує золото. Ми вважаємо, що він кращий за золото, якщо подивитися на властивості грошей. А що робить золото золотом? Дефіцит.  Біткойн фактично фіксований в постачанні, тому він більш дефіцитний... він портативніший, його можна замінити, він більш міцний. Він начебто схожий на золото, але кращий у всіх напрямках,

- заявив Камерон під час форуму, організованого CNBC на саміті MENA в Інституті Мілкена минулої середи.

Беручи за основу цю оцінку, він сказав, що біткойн може досягти ринкової капіталізації, подібної до капіталізації золота, яка в даний час оцінюється в $7 трильйонів. Він прогнозує потенційне подорожчання біткойна в 30-40 разів, яке би встановило ціну біткойна вище $320 000 і призвело б до збільшення обсягу ринку, до, щонайменше, $4 трильйонів.

Тому, сказав Камерон, остання корекція біткойна дуже приваблива для покупки:

Отже, якщо ви поглянете на ринкову капіталізацію в $100 мільярдів доларів сьогодні, то на минулому тижні вона була трохи ближча до $200 млрд, і це насправді є унікальною можливістю покупки. Ми вважаємо, що потенційна оцінка може зрости в 30-40 разів, оскільки якщо ви подивитесь на ринок золота сьогодні, цей ринок сягає $7 трильйонів доларів. І тепер багато людей починають бачити, усвідомлюючи його як сховище цінностей. Таким чином, ми думаємо, незалежно від того, що ціна падає протягом останніх декількох тижнів, це все ще дуже недооцінений актив.

Звичайно, співзасновник Winklevoss Capital попереджає, що така переоцінка капіталу не відбудеться протягом ночі, а може бути реалізована протягом наступних 10-20 років.

Тайлер Вінклвосс погодився з оцінкою Камерона щодо біткойна, що той може змістити золото, додавши, що він вважає, що криптовалюти, в підсумку, замінять фіатні валюти як основний інструмент здійснення для транзакцій з автоматичним обробленням.

http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/1851-brati-v%D1%96nklvossi:-kap%D1%96tal%D1%96zac%D1%96ya-b%D1%96tkojna-mozhe-syagnuti-4-tril'jon%D1%96v-dolar%D1%96v

Я пам'ятаю в 2013 році брати заявляли, що не будуть продавати біткойн доки той не досягне $40 000, а тепер, як я розумію, ціна продажу піднялася до $320 000  Grin Grin

sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
February 13, 2018, 04:10:50 PM
Я поки що не розібрався навіщо ставати Full member, якщо не плануєш продавати аккаунт. Наскільки знаю, на підписній кампанії можна заробити лише копійки. Тому мені байдуже.

Ні, можна заробити нормально, сотні, тисячі доларів, але звісно ж залежить від кампанії. Це як безпрограшна лотерея. Якщо ціна токенів падає нижче за ціну ІСО, або й взагалі токени неможливо продати - ну що ж, значить витратив час та зусилля дарма, але інші токени можуть це перекрити.
А Full member це просто як статус, і до таких та юзерів з більшим рейтингом в інших більше довіри.
Але я би радив не сприймати це як роботу, а як додатковий бонус. Якщо цікаво спілкуватись на форумі - статус і сам зросте, якщо ж просто намагатись "прокачати" акаунт і продати - то просто можна заробити більше займаючись якоюс іншою діяльністю
newbie
Activity: 36
Merit: 0
February 13, 2018, 03:53:48 PM
jr. member
February 12, 2018, 05:09:38 PM
Будем надіятись на її легалізацію і хочаб 20 років в стилі порто-франко.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
February 12, 2018, 04:50:36 PM
Всім привіт!
В нас на Україні можна займатись продажем криптовалют?

На Україні важко сказати, а в Україні немає ніяких законів дозволяючих, чи заборонячих це робити.
Недавно в одному чаті обговорювали юридичну складову криптовалюти в Україні і наштовхнулися на деякі прециденти, на які поки буде опиратись законодавство. Було декілька справ  в яких вимагали забрати або заморозити рахунки в кріпті, але там завжди спрацьовував один прийом, що це не є матеріальна ціність і відповідно забирати або заморожувати її нізя. Але якщо поглянути на це з іншого боку, то якщо в тебе вкрадуть, чи розведуть на крипту, то і вимагати притягнення до відповідальності злочинця ти не зможеш, бо це не важається матеріальною ціністю.

Департамент кіберполіції України хоче легалізувати криптовалюти

Легалізація криптовалюти дозволить її контролювати, - впевнений заступник керівника Департаменту кіберполіції України Олександр Гринчак.

Олександр Гринчак

Свою позицію він озвучив в ефірі Радіо Свобода, де в режимі реального часу виступив на запрошення програми “Деталі”. Щодо криптовалют він сказав:

Зараз ми розробили ряд пропозицій, винесли це питання на рівень уряду і хочемо криптовалюту легалізувати, щоб вона була підконтрольна. За допомогою цієї валюти здійснюється чимало злочинів: продаж наркотиків, зброї і таке інше.

Олександр Гринчак розповів, що в кіберполіцію часто звертаються із заявами про викрадення криптовалют. Якщо внаслідок шахрайських схем власник криптогаманця надає доступ до свого акаунту шахраям, а вони переводять його кошти на інші гаманці.

Цей вид злочину можна кваліфікувати як шахрайство із використанням електронно-обчислювальної техніки. Людина ошукана, вона перерахувала якісь електронні кошти за якісь послуги і взамін нічого не отримала – це чисте шахрайство,

– додав заступник керівника Департаменту кіберполіції.

Або ж потерпілі можуть переказати свої кошти на рахунок зловмисника під загрозою фізичної розправи. Нагадаємо, що так постраждав веб-дизайнер з Ізюму. Злодії проникли у квартиру потерпілого та погрожуючи розправою змусили переказати 15 біткойнів, які містилися на його криптогаманці.

Така позиція Олександра Гринчака співзвучна з тією, яку наприкінці січня озвучив Сергій Демедюк, безпосередній керівник Олександра Гринчака, він також закликав владу визначитися зі статусом криптовалют.

Сергій Демедюк

Нагадаємо, що нещодавно відбулося засідання круглого столу за участі представників Національного банку, Міністерства фінансів України, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України, СБУ, Національної поліції України, Державної служби фінансового моніторингу України, Державної фіскальної служби України та Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, на якому керівник проектів департаменту відкритих ринків НБУ Емал Бахтарі запропонував розробити новий законопроект регулювання криптовалют та майнінгу в Україні разом з регуляторами та  учасниками ринку.

Емал Бахтарі

Наразі криптовалюти, майнінг та супутні операції та діяльність у цій сфері жодним чином не регулюються в Україні.

http://coinews.io/ua/category/5-blokchejn/article/1848-departament-k%D1%96berpol%D1%96c%D1%96%D1%97-ukra%D1%97ni-hoche-legal%D1%96zuvati-kriptovaljuti
jr. member
February 12, 2018, 02:23:35 PM
Якщо монета вистрілить то можна непогано заробити.
Дехто хвалився на форумах, що за одне успішне ІСО відбивав вартість аккаунта, а це нерідко до тисячі доларів. Раз продають значить попит є. Комусь вигідно їх купувати
EEM
member
Activity: 194
Merit: 32
February 12, 2018, 02:11:27 PM
А хто з вас чув про Меріт в опціях профіля? тепер треба набрати необхідну кількість, щоб присвоїли наступній ранг.... Як ви вважаете, чи реально набрати з Фул мембера до Сеньйора 230 мерітів(лайків)Huh

Вважаю, що нереально. Я намагався допомагати в певних гілках форуму, жодного меріту за це не отримав. Отримав всі свої меріти лише від одного legendary. Вважаю, що sMerit видається дуже мало для подяки. А наш брат так взагалі краще продасть сМеріт, або нікому не віддасть, ніж буде безкоштовно віддавати їх навіть за невелику допомогу.

Погано тим хто в наступний період повинен був підняти ранг... треба багато праці тепер на форумі. Якщо цікавить данне питання, пищіть пм. Є декілька ідей.
jr. member
February 12, 2018, 01:44:41 PM
Думаю багатьом відомо, що тут акки продавались. тепер по логіці вони тут повині стати ще дорожчими, бо вкачати їх вже значно важче.
Jump to: