Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 171. (Read 4353688 times)

sr. member
Activity: 1988
Merit: 350
January 18, 2018, 06:14:38 AM
Дуже часто це пишеться у вигляді приколу =)) але ж є індивідуми що реально так вважають
[/quote]

Взагалі це прикол не смішний, бо часто повторюється (так само як і moon, lambo)
Я якраз мав на увазі тих, хто справді так вважає, в основному вони це й поширюють. Я навіть помітив, що деякі люди реально хочуть щоб криптовалюти завалились, щоб підтвердилась їхня (насправді взята зі ЗМІ) теза про бульбашку, піраміду, і т д
sr. member
January 18, 2018, 06:11:21 AM
а хтось знає які умови, щоб українська стала окремою гілкою мовною, а не в загальній теці Local?

Це вже багато разів тут обговорювалось, можеш прогортати сторінки назад
Те, що точно сприяє - це кількість постів тут (але звісно крім спам-постів різних)
Тому, наприклад, я й заходжу в цю гілку частіше ніж в деякі інші
А взагалі адміни форуму не поспішають створювати окремий суб-форум
hero member
Activity: 1232
Merit: 503
January 18, 2018, 06:10:17 AM
Я думаю що цей массовий обвал ринку звязаний з зникненням битконнекту.

Я би взагалі не сприймав це серйозно, ну трохи ціна впала, тепер піднімається. Серед трейдерів хтось заробив, хтось втратив, а ті хто вкладають на далеку перспективу - могли й взагалі цього не помітити.
Просто дивуюсь як дехто з ажіотажем реагує в стилі "ну все, обвал, почалось", "я ж казав тобі що це піраміда", "все, біткойн скоро зникне" ))
Дуже часто це пишеться у вигляді приколу =)) але ж є індивідуми що реально так вважають
sr. member
January 18, 2018, 06:09:06 AM

Я би взагалі не сприймав це серйозно, ну трохи ціна впала, тепер піднімається. Серед трейдерів хтось заробив, хтось втратив, а ті хто вкладають на далеку перспективу - могли й взагалі цього не помітити.
Просто дивуюсь як дехто з ажіотажем реагує в стилі "ну все, обвал, почалось", "я ж казав тобі що це піраміда", "все, біткойн скоро зникне" ))
member
Activity: 518
Merit: 11
January 18, 2018, 05:00:00 AM
цікава стаття про ситуацію на ринку
https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency/comments/7r4vlc/why_we_wont_have_a_long_term_bear_market_and_how/

а хтось знає які умови, щоб українська стала окремою гілкою мовною, а не в загальній теці Local?
newbie
Activity: 5
Merit: 0
January 18, 2018, 03:42:43 AM
sr. member
January 17, 2018, 05:13:22 PM
Щодо догів, то це дуже довга перспектива. Я там трохи їх маю і продавати не думаю. Але за рахунок довгої дистанції коли їх потрібно тримати, то можуть вони і втратити свою актуальність. Вони були створені для переводу кріпт з одної біржі на іншу, але ще не всі їх так використовують відаючи перевагу ефіру.

Dogecoin був створений як прикол. Зараз оскільки трансакції на біткойні дорожчі і займають більше часу  - то Dogecoin зручно користуватись, як обмінною валютою, в тому числі й серед бірж. Наприклад на Btc-trade можна продати Dogecoin на гривню чи купити його
jr. member
Activity: 79
Merit: 1
January 17, 2018, 12:40:25 PM
Щодо догів, то це дуже довга перспектива. Я там трохи їх маю і продавати не думаю. Але за рахунок довгої дистанції коли їх потрібно тримати, то можуть вони і втратити свою актуальність. Вони були створені для переводу кріпт з одної біржі на іншу, але ще не всі їх так використовують відаючи перевагу ефіру.
member
Activity: 194
Merit: 11
January 17, 2018, 09:50:38 AM
Гілка не вимерла, просто видно що не всім зручно спілкуватись тут

Подивився про Нью Йорк Коін - то він зараз дуже дешевий, 6 сатоші коштує))
На сайті є помилки, наприклад "Адаптація NYC для всксвітнього використання"

а у чому прикол ньюйорк койну?
member
Activity: 82
Merit: 10
January 17, 2018, 09:13:53 AM
Добрий день шановні кріптодобродії. Тільки зараз побачив українську гілку на форумі.
newbie
Activity: 36
January 17, 2018, 08:45:48 AM
На мою думку ще курс впаде. Новий рік китайся не за горами і  перед цим будем спад. Я так надіюся)) Smiley Smiley
full member
Activity: 546
Merit: 106
January 17, 2018, 08:04:30 AM
Привіт всім) Що скажете щодо ситуації на ринку кріпти ?)
Не хвилюйтеся, могло бути і гірше. Smiley
newbie
Activity: 4
January 17, 2018, 07:05:20 AM
Чё там говорить... кому то очень сильно не повезло..
Я хоть и новичёк, но мне кажеться, что после такого сильного падения должен быть очень сильный
рывок в верх.
newbie
Activity: 1
January 17, 2018, 05:31:14 AM
full member
Activity: 546
Merit: 106
January 17, 2018, 05:09:00 AM
Слава Україні!!!!Хлопці що думаєте про DOGE, про собак,буде ще пампHuh?
І не питайте, дядьку. Smiley Купив трохи догів, гадав, що буде ріст, бо всі про це писали, а воно все обвалилося. Зараз міг би в три рази більше купити. Залишається лише сподіватися, що прогнози все ж таки виправдаються.
newbie
Activity: 20
January 17, 2018, 04:55:39 AM
Слава Україні!!!!Хлопці що думаєте про DOGE, про собак,буде ще пампHuh?
jr. member
January 17, 2018, 12:16:47 AM
Ринок реагує на події в Китаї. Плюс нагадаю, що завжди на китайский новий рік був обвал.
newbie
Activity: 4
January 16, 2018, 06:08:43 PM
Агов, спільното! Ну й які враження від сьогоднішнього дампу?
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
January 16, 2018, 03:28:11 PM
Назарбаєв запропонував створити міжнародну криптовалюту

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв запропонував ввести в світі єдину криптовалюту, передає кореспондент Tengrinews.kz .

"Назріла необхідність трансформації світової фінансової архітектури, про що мені доводилося говорити з цієї трибуни. Прийшов час серйозно розглянути питання введення міжнародної розрахунково-платіжної одиниці. Вона дозволить позбавити світ від валютних воєн, спекуляції, уникнути перекосів в торгових відносинах, знизити волатильність на ринках. Валюта повинна мати простий, транспарентний механізм емісії, підвладний її споживачам. З урахуванням цифровізації, розвитку таких технологій як блокчейн, така розрахункова одиниця може бути створена як криптовалюта ", - сказав Назарбаєв на пленарному засіданні X Астанинського економічного форуму.

Він наголосив на важливості того, щоб валюта базувалася б не на абстрактній довірі, а на забезпеченні конкретними активами, була демократичною, приймалася за участю споживачів з усього світу.

"Тому ми пропонували G-Global, щоб не тільки G20, але й більше число країн брало участь у цій важливій справі. Введення глобальної валюти можливо шляхом створення пулу центральних банків. Наприклад, при спеціально створеному комітеті Організації Об'єднаних Націй. Повинно бути рівноправне, справедливе представництво всіх країн в її місії. Питання, звичайно, непросте, але від цього проблема нікуди не дінеться. Нам треба говорити і вирішувати ", - додав Президент Казахстану.

Грунтуючись тільки на цих ідеях президента, побудована комунікаційна платформа G-Global Business Portal. Основана робота і діяльність цієї комунікаційної платформи засновані на прагненні розробити новий тип кріптовалюти - G-Global. На даний момент були зроблені значні кроки в напрямку створення нової криптовалюти, і G-Global Business Portal активно бере участь в цьому процесі.

Ця нова криптовалюта неминуче торкнеться ринку праці. Оскільки сама основа криптовалюти - це інтелектуальний потенціал людини, також це буде залежати від ефективності людини.

Сергій Сергеієнко - засновник компанії Crono Bank, розробив токен TIME, що вимірює ефективність співробітника на основі роботи, яку він виконав протягом його робочого часу. Це зіграє вирішальну роль в розробці нової криптовалюти. Той же токен TIME буде інтегрований в G-Global Business Portal System. Токен TIME є дуже корисним інструментом для роботодавця, щоб дізнатися точний масштаб корисності співробітника в організації. На основі інформації, що міститься в токені TIME, роботодавець може приймати важливі стратегічні рішення щодо цільової групи, що застосовується в його організації.

Глобальний бізнес-портал G-Global - це міжнародна комунікаційна платформа, яка спеціально створена і призначена для об'єднання експертів з усього світу, щоб об'єднатися і внести свій вклад в розвиток порталу. Цей проект є важливим інструментом для роботизації, створення «розумних» заводів, оцифровки реального сектора економіки та підвищення загального зростання і розвитку підприємств, які разом складають економіку регіону.

Михайло Корб, член парламенту і генеральний секретар партії «Центр» Естонії, високо оцінив роль і діяльність G-Global Business Portal System. За словами Михайла, ця програма є великим кроком вперед в області інформаційних технологій та буде сприяти загальному економічному зростанню і розвитку країни. Система Глобального бізнес-порталу G-Global відповідає їх цілям і амбіціям щодо економічного зростання і прогресу в країні.

https://tengrinews.kz/kazakhstan_news/nazarbaev-predlojil-sozdat-mejdunarodnuyu-kriptovalyutu-320433/

https://thetokener.com/news/kazakhstan-launch-its-own-cryptocurrency-g-global-based-on-intellect
jr. member
January 16, 2018, 02:52:30 PM
Ну просто на днях в В'єтнамі заборонили крипту. Можливо і через це видалення було, щоб потім на сайт не могли доколупатись.
Jump to: