Вже давно час створити окремий розділ України (чому у сраної русні він є) при цьому Україна знаходиться в 3-ці де використовують і володіють криптовалютою!
жах!!
Ця тема тут раніше обговорювалась і не раз
Я пам"ятаю і я її піднімав неодноразово, але мало користувачів форуму які б писали українською
А зараз ще й ринок в тому стані, що багато хто втрати інтерес
Тому навряд чи зараз час, щоб знову це питання підіймати
Насправді, я думаю, ця тема якраз на часі. Я теж її піднімала, але здебільшого отримувала відповіді по типу "ну, ви ж знаєте російську, пишіть в російськомовних розділах". Я вважаю, що зараз це ще більш недоречна порада, ніж була раніше. У нас достатньо україномовних користувачів, яким є, що обговорювати. Ба більше, у багатьох зараз фінансові труднощі, економічна ситуація у нас, мʼяко кажучи, не найкраща. Форум міг би стати джерелом додаткового доходу, якби теми активніше обговорювалися і україномовні юзери надсилали б один одному меріти, а не чекали їх в інших гілках, де часто пости ігноруються, бо хтось вважає, що ви піднімаєте не актуальні питання, або що ваша англійська не достатньо висока, щоб її оцінити мерітами і дати можливість податися в підписну кампанію. Тому, я вважаю, нам би слід було допомогти один одному в такій ситуації, і окремий розділ дуже б цьому посприяв.
https://bitcointalksearch.org/topic/m.62167731Я створила тему-прохання до адміністраторів розглянути питання про наш окремий розділ. Тут радять спершу збільшити активність у гілці, залучати нових користувачів, підвищити циркуляцію мерітів і взагалі показати, що ми тут активні. Без цього, я так розумію, питання з місця не зрушиться
Having read all the responds to my initial suggestion and having thought a lot about what could make the Ukrainian thread more active in order to motivate the creation of a full separate board, I decided to offer the following. Recently I have been more active on the forum, I was lucky to receive some merits, that's why now I have some sMerits to give to somebody else. I would like to give them to the active members in our local Ukrainian thread, who will share some relevant and interesting information or suggestions/analysis about current situation in the crypto world (preferably connected to Ukrainian reality as well). If some of the Ukrainian speaking members find this initiative interesting and potentially useful for the development of our local board, they can take part in it and help to make the Ukrainian thread more active, with more merit givers there. I totally understand that I am not a merit source or at least someone who obtains a large amount of merits every day, but I guess, everyone have to start from some point. I hope I`ll find support and together we will make more efforts to make Ukrainian thread more active and alive.