Цікаво, а на чому базуються і гарантії? З Вашого посту не зрозуміло взагалі, про що ідеться у проєкті, якось все дуже популістично. Неможливо, щоб проєкт лобіював інтереси абсолютно усіх груп, представлених на крипторинку - у них зацікавлення часто суперечать один одному. Як Ваш проєкт забезпечить співіснування таких протилежностей?
Дякую за запитання. Гарантії базуються саме на тому, що ми дуже ретельно вивчили ринок та не бачимо жодних аналогічних бізнес-моделей. Була одна спроба запустити щось подібне, вона провалилася і це було закономірно, тому що автори не розуміли взагалі навіщо вони це роблять. Звіно, не зрозуміло про що проект, тому що я про це взагалі нічого не писав. Коли ви говорите, що щось неможливо, то ви виходите з того, що не розумієте що ми маємо на увазі. Звісно, ви вважаєете що це неможливо, тому що не маєте жодного уявленя про проект. Наш проект створює реальну токеноміку для усіх учасників реального та віртуального сектору, тому ми покриваємо абсолютно усі цільові аудиторії. Ми робимо інструмент, який будуть використовувати і кожен зможе використовувати саме для свої цілей. Звісно, є етапи і неможливо усе впіхнути в перший реліз. Для цього потрібно мислити прогресивно, тому я і зауважив, що нас не цікавлять інвестори, яки хочуть прокрутити гроші до наступного інвестиційного раунду. Навпаки, той, хто зайде зараз, в перспективі зробить мільони або навіть більше. І це не якась там популярна піар замануха. Це виходить з простих цифр обігу глобального ринка крипти. Ми готові розповідати більше але тільки реальним інвесторам після підписання NDA/NCA + PoF + походження коштів.
Звучить, як якась погроза.
Звісно ні. Але ж давайте бути реалістами. Ми з вами знаходимося у кращій країні в світі, в якої не працюють суди та взагалі немає зрозумілого корпоративного права, яке гарантує незмінність правил гри на будь який більш менш довгий проміжок часу. Нова рада, новий кабмін і все прийняте попередниками летить до гори ногами. Один з мільона прикладів - зелений тариф. Тожбо ми шукаємо реальних прогресивних інвесторів, які розуміють, що велики доходи пов'язані з великими ризиками. Інвестори, які готови до цивілізованих правіл гри - юридичних угод в нормальних юрисдикціях, а не за поняттями все порішаємо. Так що ніяких погроз. Наш проект, наші правила. Хто не згоден - долучиться у самому кінці, а самі солодкі умови, звісно, в початку.
Хто не може стати нашим інвестором: кацапи, бандюки з 90-х, каламутні комерсанти на держпідрядах, базарні бариги, які живуть за поняттями тощо.
А нащо тоді дубляж російською? Для кацапів? І знайти людей в Україні, які готові під інвестиції віддати 5-50 тис доларів, і які б не "заробили" гроші вищеописаними способами, буде доволі складно
Я одразу писав руською (саме руською, а не російською). Тому що це моя перша мова і розмовляти руською для мене природньо. А потім модератор виклав переклад мого посту. Але якщо так, то мені немає жодних проблем одразу написати українською. Щодо людей, не будемо рахувати хто і як заробив, але в вас дуже обмежене уявлення про білі доходи в Україні. Поцікавтеся білими зарплатами на деяких керівних посадах (у тому числі в держсекторі), в IT, в банківському секторі, та навіть військові зараз нарешті отримують більш-менш достатньо для інвестицій такого рівня.
Яким законом? Що за юридичні документи? Таке відчуття, що просто накидані авторитетні поняття, за якими нічого не стоїть
Я ж не можу сперечатися з вашими почуттями. В нас є юридична структура з прицілом на цільовий ринок яка пропонується інвесторам для запуску цього проекту. Все інше - від лукавого. Та навіть інвестиційна декларація з власниками стартапу, завірена у нотаріуса - це і є одни з легальних кроків.
Чекаю у вашій заявці
1. телефон у юрисдикції ЄС + Україна для переговорів по вотсап або телеграм. 2. кількість відсотків, які хочете купити - мінімум 1%, максимум 10%. 3. На цьому етапі оформляємо взаємовідносини інвестиційним договором з посиланням на фоундерс егрімент. 4. За результатами переговорів вам доведеться заповнити KYC/AML анкету + відкрити походження ваших інвестиційних коштів - на нас чекає велике майбутнє, тому ми не хочемо отримати по шапці від серйозних хлопців з регуляторів ЄС/США на пізніх етапах через васю пупкіна, який купив 1% на початку за відмиті гроші. Тож соррі, все по білому.
Вам ніхто не надасть таку інформацію без розуміння, куди і на що підуть його кошти. Та навіть розуміння цього ще не гарантує, що такою інформацією вважатимуть за потрібне поділитися.
А ви не відповідайте за всіх, а відповідайте тільки за себе. Якщо ви не готові грати з нами по білому, то ми не готові грати з вами взагалі. Якщо ви заробили свої гроші чесно, то зробити банківську випіску - це взагалі не проблема. Також не проблема доказати білий колір ваших грошей. Вказаний алгоритм є типовим для усього світу і він працює усюди. Звісно ж, Україна дуже відрізняється, ми ж на Місяці, а не на Землі, то ж вказаний алгоритм для України є несприйнятним. 100%.
Ще раз - перший крок - телефон + кількість відсотків + PoF - я хочу розуміти з ким я спілкуюсь - з реальним інвестором який шукає перспективний проект або з васєй пупкіним, у якого немає грошей взагалі, але є бажання поспілкуватися та похейтити. Другий етап - нотаріальний NDA/NCA з посиланням на нотаріальний договір між фаундерами. ОК. Для продвинутих інвесторів можемо замінити нотарільні справи пейперлесом та цифровим підписом. Третій етап - початок перемовин. Якщо на цьому етапі інвестор вирішить, що йому не цікаво, то ж ОК. Зафіксували це і не пускаємо цього інвестора до пізніх стадій. Якщо навпакі цікаво, KYC/AML + пруф походження коштів = інвестиційна угода. Все ДУЖЕ ПРОСТО и ДУЖЕ ЧЕСНО.
Ви так пишете, наче це потенційному інвестору потрібно більше, ніж Вам. А де, власне, розписані інтереси інвестора, чому він взагалі має бути зацікавленим в такій інвестиції? Де цифри його потенційного прибутку і термін, за який його тіло+відсотки будуть повернені?
По-перше, ми зацікавлені в цьому однаково. І ми, як команда, що шукає інвестицій, і інвестор, який шукає вигідні пропозиції для розміщення коштів. До того ж, я писав - це не будь які гроші і ми знайдемо їх дуже швидко. Будемо реалістами, 10% закрить за 50к якщо інвестору дуже сподобється проект - це взагалі не питання. Ці гроші можна взяти навіть простим крипто грантом.
По-друге, ви не уважно читали мій пост. Там було вказано, що при переході на кожен новий раунд залучення інвестицій, доля інвестора буде зростати на порядок у абсолютному значенні. Звісно, кількість відсотків також буде падати на порядок. 50к у першому раунді = 500к в наступному + первинне право повернення ціх коштів у інвестиційний проект або вихід з нього.
P.S> ТАКОЖ ШУКАЄМО КРУТИХ ТЕХІВ. Надсилайте посилання на завантаження вашіх CV + побажання по зп. На жаль, на старті розглядаємо тільки senior рівень. Робота за зп та/або єквіті - як домовимося. Із технологій - досвід і пруф роботи з будь-якими блокчейнами.