Ніколи не писав і нічого не розміщував у такі теми. Ні в російському розділі, ні в будь-якому іншому. Я вважаю що це випрошувати з простягнутою рукою ці мерити. Якщо комусь сподобається мій пост або тема то я вважаю що самі люди оцінять, якщо захочуть.
Не думаю, що це саме випрошування мерітів, інакше б такі теми взагалі б не створювалися. Я це бачу як спосіб більш "старших", просунутіших користувачів форуму допомогти початківцям. Про це багато пишуть в beginners&help, і я бачу в цьому резон, бо інакше активність на форумі згинається. Є навіть окрема тема, присвячена тому, чому виживає все менше учасників (
https://bitcointalksearch.org/topic/m.62276965)
Звісно, є проблема з альтами, але ж не все цим пояснюється. Скільки ми тут бачимо акаунтів з початковими рангами, які втрачають мотивацію щось робити, бо їх не помічають? Тому ці теми можна сприймати як концентрований майданчик, де ті, хто здатний оцінити мерітами чиїсь пости, може зайти і цілеспрямовано подивитися, кому ж надіслати ці меріти. Бо на форумі дуже багато тем, обговорень, і часто чиїсь думки просто губляться у потоці. Тим більше це стосується зовсім молодих акаунтів, які ще не розібралися з форумною системою, і які пробують себе у різних топіках, тим самим трохи розпорошуючись і не фіксуючись десь настільки, щоб їх можна було вважати більш-менш постійними учасниками дискусій. А з мого досвіду, найбільше мерітів дають саме за активну і постійну участь в якомусь тривалому обговоренні.