А якої реакції ти чекаєш? Ніякої реакції і не буде. Люди не будуть нічого писати і не реагуватимуть на просто "ось, запрошую в проєкт". І тим паче писати в приват, щоб дізнатися про проєкт інфу. Їм подай всю інфу на блюдечку і навіть після цього почуєш купу не дуже приємних слів, мовляв фігня твій проєкт, кидалово тощо.
Ну, звісно одразу купу зацікавлених коментарів я і не чекала. Але були очікування, що може когось хоч заінтригує і будуть подальші питання. Просто для участі в проекті потрібні люди саме з України, бо з іноземцями через їхнє податкове законодавство і труднощі з переказами коштів співпрацювати останнім часом доволі складно. Тому я і написала винятково сюди, бо думала, що саме тут знаходиться потенційно потрібна мені аудиторія. А про деталі проекту писати назагал, не знаючи, чи є взагалі хоча б якийсь інтерес в людей, ну, так справи не робляться. Все ж таки мова має іти про співробітництво, а не про те, щоб хтось тут по-тихому прочитав і зробив самостійно те, що я розробила і тепер пропоную. Але якщо навіть на такому профільному форумі все одно ніхто не цікавиться, то напевно, я просто не за адресою пишу)
Ну так, я та ти та ми з тобою. А де ж усі інші, які бажають писати у власному розділі? Нема. Я дуже сумніваюся що будуть.
Так просто я навіть запропонувала меріти за якісь корисні пости саме у нашій гілці. Я тут вже встигла їх піднакопичити, спеціально тримаю, не надсилаю в інших розділах. Але навіть на таке джерело інтересу, якось люди не відгукнулися(( Реально три пости за тиждень, два з яких - мій і Ваш. Нема навіть, за що давати меріти, бо обговорення як такі відсутні. Хтось щось там перерепостив типу як інформацію чи новину, але ж сенсу в цьому мало, бо це чисто якесь інформування без жодного аналізу і навіть впевненості, що це цікаво буде комусь читати. На укрправді в коментарях і то більші дискусії, ніж у нас тут