Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 36. (Read 4162089 times)

member
Activity: 546
Merit: 30
February 20, 2020, 03:22:03 PM
ми це все тут обоговорюємо але , вони цевсе і так краже занас з вами знають і розуміють але просто влада не хоче піти на поступки своєму народу і своїй країні щоб вона конкурентно розвивалась

В залежності від вибраної стратегії податки можуть бути як абсолютним злом, так і добром. Другий варіант можна побачити в Скандинавських країнах, де на податки йде реально біля 60-70% зарплатні. І що, вони можливо і плачуть, але вони порівняно з нами капець щасливі та мають дуже коштовну нерухомість Smiley))
jr. member
Activity: 205
Merit: 1
February 20, 2020, 09:13:13 AM
ми це все тут обоговорюємо але , вони цевсе і так краже занас з вами знають і розуміють але просто влада не хоче піти на поступки своєму народу і своїй країні щоб вона конкурентно розвивалась
member
February 20, 2020, 06:00:17 AM
Тобто з зарплатні треба сплачувати податки, з нерухомості треба сплачувати податки, з депозитів треба сплачувати податки, з цінних паперів треба сплачувати податки, а з крипти ні? Чого ж так?

По-перше це ще питання чи потрібні податки на перелічені категорії,
А по-друге так, саме з крити не потрібно сплачувати податки. Світ конкурентний і щоб залучити інвестиції, крипто-компанії, людський та фінансовий капітал, треба запропонувати щось таке, що буде кращим за інші локації, юрисдикції.
Тобто моя думка, що держава мала б не лише не обтяжувати податками тих, хто займається крипто-сферою, блокчейном, а й навпаки підтримувати. Наприклад, виділяти кошти на стартапи, створювати навчальні програми, стипендії, і т д

Отакої. Податки платити не треба. То, може, ще скажете, що і держава нам не потрібна, бо вона існує саме завдяки нашим податкам?

Я проти сплати податків халявщикам, які мене для початку нічим не забеспечили! Ми і так скрізь платимо податки, і що з того? Тільки ублюдки при владі стають багатими, а ти працюй все життя, і май мінімальну пенсію (я про своїх батьків)!

Такі ствердження я повністю підтримую, так як ми не отримуємо відподного рівня життя на те що ми платимо ті податки, тому я теж вважаю за потрібне не оплачувати їх в можливих сферах, ми і так їх платимо достатньо, щоб утримувати всю структуру, не враховуючи що вони в нас гіперболізовані і завищені, так як інші країни в рази менше платять, а більше лишають, ми бачимо як олігархи вивозять товар і знімають ПДВ і з наших кошт це все оплачується, а я наприклад особисто цього не хочу щоб міліони гривень ішли їм на повернення, а не на потрібні речі як на реконструкції міст, збільшення зарплат і пенсій.

Тут треба зауважити те, що ми повертаемо суму непрямого податка - ПДВ. Цей податок сплачує у кінцевому результаті споживач. Отже, ми маємо ситуації, коли без повернення податка наші товари автоматично дорожчають на 20%. До чого призведе? Не думаю, що і так наглухо неконкурентні українські виробники від цього щось виграють, бо тоді ціна на їх продукцію буду більша або навіть вища за місцеві аналоги у відповідних країнах. Знизиться екпортна виручка, країна отримає у результаті меньше податків та валюти. Меньше валюти - гривня падає, ми платимо більше податків за імпортні товари та наші товари знову дешевшають, але тепер вже за рахунок українських гаманців. Тобто чи є цей податок чи немає, сильної різниці немає, вцілому це просто жанглювання потоками грошей. Я вважаю, що треба просто ввести якійсь рівень, вище якого підприємствам не будут повертати цей податок. Великі виробники, щоб потрапити на міжнародний ринок, будуть трохи більше прикладати зусиль, а малі підприємства отримають ковток свіжого повітря у вигляді міжнародних клієнтів і валютної готівки. Десь туди треба дивитись.
sr. member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
February 20, 2020, 03:09:24 AM
Тобто з зарплатні треба сплачувати податки, з нерухомості треба сплачувати податки, з депозитів треба сплачувати податки, з цінних паперів треба сплачувати податки, а з крипти ні? Чого ж так?

А по-друге так, саме з крити не потрібно сплачувати податки. Світ конкурентний і щоб залучити інвестиції, крипто-компанії, людський та фінансовий капітал, треба запропонувати щось таке, що буде кращим за інші локації, юрисдикції.
Тобто моя думка, що держава мала б не лише не обтяжувати податками тих, хто займається крипто-сферою, блокчейном, а й навпаки підтримувати. Наприклад, виділяти кошти на стартапи, створювати навчальні програми, стипендії, і т д

Отакої. Податки платити не треба. То, може, ще скажете, що і держава нам не потрібна, бо вона існує саме завдяки нашим податкам?

Я проти сплати податків халявщикам, які мене для початку нічим не забеспечили! Ми і так скрізь платимо податки, і що з того? Тільки ублюдки при владі стають багатими, а ти працюй все життя, і май мінімальну пенсію (я про своїх батьків)!

Такі ствердження я повністю підтримую, так як ми не отримуємо відподного рівня життя на те що ми платимо ті податки, тому я теж вважаю за потрібне не оплачувати їх в можливих сферах, ми і так їх платимо достатньо, щоб утримувати всю структуру, не враховуючи що вони в нас гіперболізовані і завищені, так як інші країни в рази менше платять, а більше лишають, ми бачимо як олігархи вивозять товар і знімають ПДВ і з наших кошт це все оплачується, а я наприклад особисто цього не хочу щоб міліони гривень ішли їм на повернення, а не на потрібні речі як на реконструкції міст, збільшення зарплат і пенсій.
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
February 17, 2020, 03:45:14 AM
Доброго вечора усім. Хотів запитати, чи існують десь у Києві ідеологічні центри криптоспільноти? Чи щось на зразок того? Дякую

Так, звісно є, але ці центри децентралізовані)
Тобто є багато різних спільнот, час від часу проходять конференції чи мітапи, то BlockchainUA скоро буде
member
February 16, 2020, 02:01:35 PM
Доброго вечора усім. Хотів запитати, чи існують десь у Києві ідеологічні центри криптоспільноти? Чи щось на зразок того? Дякую
sr. member
January 24, 2020, 08:56:19 AM
Прохання підтримати мою тему з приводу створення повноцінної україномовної локалі
https://bitcointalksearch.org/topic/--5219564

Немає сенсу це підтримувати. Це рішення приймає головний модератор форуму, а не модератор російськомовної гілки
А по-друге, багато разів це питання піднімалось тут, саме ту - в цій гілці, треба лише декілька сторінок назад перейти, або декілька десятків сторінок (ця тема піднімалась неодноразово).

Але по-перше що треба - це більша активність в цій гілці, а вона зараз мінімальна.

Так, хай пройшов - на баунті вже багато не заробиш, багато людей "розчарувались" в криптовалюті

І якщо україномовний форум не створили тоді, коли був пік активності в цій гілці, зараз навряд чи створять.
jr. member
Activity: 56
Merit: 24
January 21, 2020, 12:09:01 PM
Прохання підтримати мою тему з приводу створення повноцінної україномовної локалі

https://bitcointalksearch.org/topic/--5219564

newbie
Activity: 5
Merit: 0
January 18, 2020, 04:42:12 AM
Біржа 50x.com перевела свій сайт на ураїнську мову! Певно вже підлаштовуються під країну у якої буде визнана крипта!
дуже радісна новина
newbie
Activity: 47
Merit: 0
January 18, 2020, 01:41:49 AM

Наведу просте пояснення. Якщо в Україну прийде компаній та індивідуумів з великими грошима, зі сфери "індустрій майбутнього, в даному видаку візьмемо блокчейн та криптовалю - вони і так заплатять податки (ПДВ на все що купуватимуть, оренду, інші сервіси, і т д). Тому на мою думку краще було б створити умови - не обкладати податками компанії з такого сектору, адже це розвиватиме індустрію в цілому, створюючи нові можливості для українців.

Вірно. Якщо правильно регулювати певну сферу, в даному випадку блокчейн і крипту,то рядовий користувач цього навіть не помітить, але можливості в кожного громадянина стануть в рази вищими, не так? Прийдуть компанії - людям буде робота, ВУЗи почнуть запроваджувати нові навчальні спеціальності + не будемо забувати про державний бюджет. Як висновок - потрібна чітка регулятивна політика. Все Smiley
На жаль але в нас такого не буде чіткой регулятивной політики бо наші держиморди ще не повністю обікрали країну.
jr. member
Activity: 205
January 13, 2020, 07:03:36 AM
я вважаю що податки платити треба . в нас і так в країні багато тіньової економіки через тому ми всі живимо в такій розвалині бо всі хочуть нажитись а нічого взамін не дати. думаю 1.5 % - 3% всіх влаштувало
sr. member
Activity: 826
Merit: 330
January 06, 2020, 07:38:31 AM

Наведу просте пояснення. Якщо в Україну прийде компаній та індивідуумів з великими грошима, зі сфери "індустрій майбутнього, в даному видаку візьмемо блокчейн та криптовалю - вони і так заплатять податки (ПДВ на все що купуватимуть, оренду, інші сервіси, і т д). Тому на мою думку краще було б створити умови - не обкладати податками компанії з такого сектору, адже це розвиватиме індустрію в цілому, створюючи нові можливості для українців.

Вірно. Якщо правильно регулювати певну сферу, в даному випадку блокчейн і крипту,то рядовий користувач цього навіть не помітить, але можливості в кожного громадянина стануть в рази вищими, не так? Прийдуть компанії - людям буде робота, ВУЗи почнуть запроваджувати нові навчальні спеціальності + не будемо забувати про державний бюджет. Як висновок - потрібна чітка регулятивна політика. Все Smiley
sr. member
Activity: 832
Merit: 250
December 28, 2019, 06:49:52 AM

sr. member
December 27, 2019, 10:21:32 AM

sr. member
December 27, 2019, 03:52:50 AM

Ми і так їх скрізь платимо, що не купили б, а тут ще ж треба свою лапу вкрипту всунути!
full member
Merit: 106
December 27, 2019, 03:46:42 AM

sr. member
December 26, 2019, 12:39:07 PM

Зараз можна купувати BNB !       оа то тут в Украънськый гілці як не вибори пе так обговорення податків на крипту, дайте вже накінець якусь корисну інфу шо нема нічого з тисячі форків шоб дало хочаб х100  ?

Звісно можна, є наприклад нова українська біржа CRYPTEX24 де BNB та інші криптовалюти можна купити/продати за гривню
jr. member
Activity: 41
December 26, 2019, 05:52:56 AM
Ми з командою в самому центрі Києві (Гулівер, 12-й поверх) розробляємо додаток для комунікації і платежів. Це форк Телеграма з впровадженням платіжної системи. Будуємо все на власному блокчейн (jax.network).

Хочемо зробити все максимально зручно і user-friendly. Адже більшість людей не користується криптою тільки тому що це суперскладно (насправді, нi).

Ідея: після кожної транзакції людина залишає відгук про контрагента і таким чином формується чесний соціальний рейтинг.

🌑Instagram: instagram.com/sapien.wallet/
🌑Twitter: twitter.com/RatingHuman
🌑LinkedIn: linkedin.com/company/sapien-wallet
🌑Medium: medium.com/@sapien.wallet

У соцмережах трохи розповідаємо про команду і ідеї! Ось ще вирішив запустити группу телег, якщо захочете поставити запитання команді:
https://t.me/sapien_rus

Будь ласка, клiкнiть за посиланням та висловте свою думку про проект!

Де інфа? де вайт на сайті нічого не видно де гілка на біткойнтлоці і все решта
jr. member
Activity: 41
December 26, 2019, 05:44:53 AM
хтось ще дивитья в сторону BNB. Я думaю зараз нема сенсу купувати бо капіталізaції він і так багато нашкріб грошенят. Чекаю хіба що знову опуститься до ~ 0.002
по такій ціні його можна буде брати сміло, навіть якщо опуститься до 0,0018 , зараз ріст по BNB не бачу найближчі пів року
Зараз можна купувати BNB !       оа то тут в Украънськый гілці як не вибори пе так обговорення податків на крипту, дайте вже накінець якусь корисну інфу шо нема нічого з тисячі форків шоб дало хочаб х100  ?
sr. member
December 24, 2019, 04:13:14 PM
Біржа 50x.com перевела свій сайт на ураїнську мову! Певно вже підлаштовуються під країну у якої буде визнана крипта!
Pages:
Jump to: