Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 38. (Read 4162173 times)

full member
Activity: 546
Merit: 106
November 16, 2019, 09:41:39 AM
Вчора був пост депутата на фейсбук, що законопроект зареєстрували, але зараз посилання на нього не працює
Пошукав і на сайті ВР і в гуглі - поки не знаходить
Але потім треба буде почитати текст, бо інтуїтивні враження негативні
Інтуіцію до справи не пришиеш. Smiley Що саме вам не подобається? Конкретно?

sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
November 16, 2019, 08:56:09 AM
Вчора був пост депутата на фейсбук, що законопроект зареєстрували, але зараз посилання на нього не працює
Пошукав і на сайті ВР і в гуглі - поки не знаходить
Але потім треба буде почитати текст, бо інтуїтивні враження негативні
member
Activity: 212
Merit: 54
November 15, 2019, 11:51:32 AM
Вся суть легалізації зводить до зняття податків от і все. Так це такої уваги від держави хотіли?
Варто буде лише раз заплатити податки і твій гаманець буде відомій всім з прив`язкою до особи, а всі ми знаємо як у нас зберігається інформація та до кого вона може потрапити.
jr. member
Activity: 205
Merit: 1
November 15, 2019, 04:21:55 AM
вони зараз там приймуть 5% але цеж Україна я ще понаприймають ряд поправок до того всього що прості люди і іноземним компанії не зможуть вести нормальний бізнес
full member
November 14, 2019, 07:10:09 AM
Подивився той законопроект і не зрозумів причин істерики. 5%! Всього-навсього.  Зараз - це 18%+1,5%. Де зрада?

Я розумію, що не платити нічого (замість 18%+1,5%) - це краще, ніж платити 5%, але... Особисто для мене краще сплатити 5% і мати "білі" гроші, ніж мати проблеми з законом.

Якщо приймуть ті 5%, вважайте, що то халява. Але не впевнений, що приймуть саме в такому розмірі. Smiley
full member
Activity: 794
Merit: 100
November 14, 2019, 05:17:46 AM
Сьогодні прочитав що в законопроекті по легалізації крипти,хочуть дерти з простих людей 5% за конвертацію крипти в фіат. Взагалі  офігіли. Мене зараз все влаштовує. Нехай ідуть лісом з такими комісіями

А який відсоток особисто вас влаштовував би?
0 відсоток. Вони мені нічого не дали щоб з мене зараз відсотки брати. Нехай беруть з бірж відсотки
sr. member
Activity: 396
Merit: 258
November 14, 2019, 04:45:52 AM
Сьогодні прочитав що в законопроекті по легалізації крипти,хочуть дерти з простих людей 5% за конвертацію крипти в фіат. Взагалі  офігіли. Мене зараз все влаштовує. Нехай ідуть лісом з такими комісіями

А який відсоток особисто вас влаштовував би?
full member
November 14, 2019, 03:14:55 AM
Де можна почитати цей законопроект?
full member
Activity: 794
Merit: 100
November 14, 2019, 02:49:25 AM
hero member
Activity: 796
Merit: 529
November 12, 2019, 05:57:24 AM
З нагоди 1000-го користувача у розіграші є шанс отримати 1000 грн, 1000 KRB, 1000 KUB та 1000 ASH

Раджу не прогавити розіграш.

Детальніше тут https://telegra.ph/1000-v%D1%96d-RICHAMSTER-11-12
hero member
Activity: 1204
Merit: 531
Metaverse 👾 Cyberweapons
October 30, 2019, 05:45:24 PM
📊 ІМПЕРСЬКИЙ АВТОТРЕЙДІНГ 📊

умови:

- немає ніякого мінімального депозиту.
- максимальний депозит на одного користувача зараз становить $ 10 тис.
- оплата сервісу становить 30% від прибутку.
- для користування даною послугою не потрібно купувати бота.
- дізнатися більше можна на офіційному телеграм каналі сервісу: https://t.me/cardi_news

Як почати використовувати автотрейдінговий сервіс:

1 Ви вносите бажану суму BTC на мій рахунок. Базова валюта може бути обрана вами, або ви можете залишити вибір на мій розсуд.

2 моя система * в моєму хмарному сервісу ** торгує на моєму акаунті або акаунтах ***, виручка за вашим операціях зараховується в вашу статистику.

3 Кожен користувач регулярно отримує індивідуальний докладний звіт в телеграм в особистому повідомленні о приросту рахунку, фактичних угодах, прогнозах окупності інвестицій та інше.

Крім того, після анонімізації даних, всі ці результати стають повністю прозорими для громадськості за посиланням https://t.me/cardi_news для ознайомлення з результатами наших торгів. За нашою спиною кілька успішних місяців торгівлі.

4 Будь-який користувач може в будь-який час запросити зняття будь-якої суми коштів аж до початкового депозиту + 70% від його / її прибутку.

30% прибутку - це моя плата за послугу.

приклад:
Якщо розмір рахунку Імперії 1000 $, ваш депозит був 500 $, а прибуток на рахунку становить 200 $, то ви можете зняти свій прибуток в розмірі: 70% * ($ 200 * ($ 500 / $ 1000)) = $ 70
$ 30 - я отримаю за оплату сервісу, і 500 $ будуть вкладені повторно.

Також, при депозиті криптовалюти на суму більше $ 5000, або якщо сума вашого доходу + початкового депозиту перевищують цю величину, я гарантую повне відшкодування всіх можливих збитків за рахунок мого власного страхового фонду, що постійно збільшується, який на даний момент складає $ 15000, і не використовується в торгівлі.

важливі примітки

* Моя система зветься "Імперський Арсенал" *
Імперський арсенал - це колекція ботів.
наприклад:
- HaasOnline Trading Server
- Gunbot Ultimate
- bitRage
- and a lot more.

Моя керуюча програма вибирає з цієї колекції:
- який саме бот запускати
- коли їх запускати і зупиняти
- і які налаштування використовувати.

Моя керуюча програма зветься "Cardi Ai".

** Мій хмарний сервіс складається з декількох серверів в різних точках земної кулі з часом доступу до найбільшим бірж <1мс

*** Керуюча програма вибирає і підтримує актуальним набір використовуваних бірж, наприклад:
- Binance і Bittrex зазвичай присутні в цьому наборі, але якщо на Binance плануються технічні роботи, кошти можуть бути тимчасово переведені з Binance в Bittrex на час їх проведення.
- один і той же дохід може бути отриманий з кількох бірж з метою зниження ризику.
- ...і т.п.

контакт: @imperialcodex (телеграм)
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
October 23, 2019, 09:12:25 AM
Влада України підписала черговий меморандум, який дає «зелене світло».

....
Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе![/b][/color]

Вітаю!
Ну що, розповідайте, потравили в це скликання Верховної ради?
Можливо в цієї гілки форуму тепер буде свій представник ))
jr. member
Activity: 81
Merit: 6
October 21, 2019, 07:07:04 AM

"процес легалізації криптовалют" читай як "обкладуть податками" Smiley

Від цього, нажаль, нікуди не втечеш...Легалізквати крипту захочуть, питання тільки коли. Я думаю краще зараз, адже закони будуть сирі, здерти ще не має в кого, тому буде куча прогалин, які будуть використовуватися. А от якщо відразу впаяють "китайську заборону", то все...можна навіть декілька років отримати за те, що не заплатив податки чи ще щось. Це дуже обширна тема, відповісти одним повідомленням дуже тяжко, на це потрібна мінімум цілий топік.
Думаю, що до крипти ще не скоро доберуться. Зараз для них складний процес з фіскалізацією малого бізнесу, який вже давно існує та в ньому ніяк не наведуть порядок. Відповідно з криптовалютами взагалі дрімучий ліс для законотворців тому, що потрібно володіти великою базою знать.

Тому вважаю, що до крипти-таки скоро доберуться - їм тре встигнути кризи (осінь 2020).

Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
jr. member
Activity: 81
Merit: 6
October 21, 2019, 07:05:44 AM
Влада України підписала черговий меморандум, який дає «зелене світло».

Документ укладено між Міністерством цифровий трансформації, Комітетом Верховної Ради з питань цифрової трансформації, міжфракційним депутатським об'єднанням Blockchain4Ukraine, Блокчейн Асоціацією України, Офісом ефективного регулювання (BRDO), профільними асоціаціями та учасникми ринку.

В сюжеті ForkLog LIVE - "з перших вуст".

https://www.youtube.com/watch?v=GEqaCOPWzXQ

Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
member
Activity: 212
Merit: 54
October 19, 2019, 07:21:42 AM

"процес легалізації криптовалют" читай як "обкладуть податками" Smiley

Від цього, нажаль, нікуди не втечеш...Легалізквати крипту захочуть, питання тільки коли. Я думаю краще зараз, адже закони будуть сирі, здерти ще не має в кого, тому буде куча прогалин, які будуть використовуватися. А от якщо відразу впаяють "китайську заборону", то все...можна навіть декілька років отримати за те, що не заплатив податки чи ще щось. Це дуже обширна тема, відповісти одним повідомленням дуже тяжко, на це потрібна мінімум цілий топік.
Думаю, що до крипти ще не скоро доберуться. Зараз для них складний процес з фіскалізацією малого бізнесу, який вже давно існує та в ньому ніяк не наведуть порядок. Відповідно з криптовалютами взагалі дрімучий ліс для законотворців тому, що потрібно володіти великою базою знать.
hero member
Activity: 882
Merit: 518
October 16, 2019, 03:49:50 PM
Україна: процес легалізації криптовалют займе 2-3 роки

Уряд України розраховує легалізувати обіг криптовалют і майнінг протягом двох-трьох років.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства цифрової трансформації, опублікованому за підсумками зустрічі керівників відомства з представниками української блокчейн-спільноти, яка пройшла 7 жовтня.

В цілому, в планах держави на наступні два-три роки: законодавчо визначити термінологію; напрацювати компромісний варіант оподаткування в криптовалютній сфері; до літа 2020 року імплементувати рекомендації Міжнародної групи з протидії відмиванню грошей (FATF); ввести технологію блокчейн до державних реєстрів; легалізувати майнінг і залучити в країну міжнародні криптовалютні біржі.

Читати детальніше
Дуже складні часи в Україні, наразі гральний бізнес на черзі до легалізації і це дуже важливий крок, адже "сірих" компаній дуже багато. Криптовалюти, гадаю, що будуть ще довго у тіні.
Як вони будуть легалізовувати криптобіржи, якщо в країні досі немає жодної легальної фіатної біржи для торгів звичайним людям (з невеликим кешем).
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
October 15, 2019, 05:01:20 AM
Якщо дивитися з такої точки зору - не заробив - то я навіть думати про це не хочу, дуже боляче стає))

Залишається лише жартувати і чекати, і сподіватися, що дочекаєшся. Smiley
Краще взагалі не сподіватися, і забути про усе на декілька років. І вже між цим іноді жартувати. Хоча, складно уявити собі ранок без перевірки котирувань криптовалют  Grin
full member
October 13, 2019, 06:10:08 AM
Якщо дивитися з такої точки зору - не заробив - то я навіть думати про це не хочу, дуже боляче стає))

Залишається лише жартувати і чекати, і сподіватися, що дочекаєшся. Smiley
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
October 13, 2019, 02:30:28 AM
А за що тут переживати?
Час пройде, якщо щось варті будуть та й пройдете верефікацію!

Там є обмеження у часі, 3 чи 4 місяці з моменту запуску біржі. Потім ці токени згорять.

Але особисто я вже давно ні за що не переживаю, я вже втратив достатньо грошей, щоб взагалі перейматися подібними дрібницями. Хоча ні, втратив - це не зовсім коректно, правильніше буде - не заробив. Smiley
full member
October 11, 2019, 12:21:49 PM
А за що тут переживати?
Час пройде, якщо щось варті будуть та й пройдете верефікацію!

Там є обмеження у часі, 3 чи 4 місяці з моменту запуску біржі. Потім ці токени згорять.

Але особисто я вже давно ні за що не переживаю, я вже втратив достатньо грошей, щоб взагалі перейматися подібними дрібницями. Хоча ні, втратив - це не зовсім коректно, правильніше буде - не заробив. Smiley
Pages:
Jump to: