Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 37. (Read 4175497 times)

jr. member
Activity: 41
Merit: 1
December 26, 2019, 05:44:53 AM
хтось ще дивитья в сторону BNB. Я думaю зараз нема сенсу купувати бо капіталізaції він і так багато нашкріб грошенят. Чекаю хіба що знову опуститься до ~ 0.002
по такій ціні його можна буде брати сміло, навіть якщо опуститься до 0,0018 , зараз ріст по BNB не бачу найближчі пів року
Зараз можна купувати BNB !       оа то тут в Украънськый гілці як не вибори пе так обговорення податків на крипту, дайте вже накінець якусь корисну інфу шо нема нічого з тисячі форків шоб дало хочаб х100  ?
sr. member
Activity: 832
Merit: 250
December 24, 2019, 04:13:14 PM
Біржа 50x.com перевела свій сайт на ураїнську мову! Певно вже підлаштовуються під країну у якої буде визнана крипта!
copper member
Activity: 40
December 24, 2019, 09:53:01 AM
Якщо не складно - поділіться посиланнями на медіа, де можна розмістити інформацію про наш проект і не заплатити за це місячну зарплату розробника Smiley
copper member
Activity: 40
December 24, 2019, 04:04:45 AM
Ми з командою в самому центрі Києві (Гулівер, 12-й поверх) розробляємо додаток для комунікації і платежів. Це форк Телеграма з впровадженням платіжної системи. Будуємо все на власному блокчейн (jax.network).

Хочемо зробити все максимально зручно і user-friendly. Адже більшість людей не користується криптою тільки тому що це суперскладно (насправді, нi).

Ідея: після кожної транзакції людина залишає відгук про контрагента і таким чином формується чесний соціальний рейтинг.

🌑Instagram: instagram.com/sapien.wallet/
🌑Twitter: twitter.com/RatingHuman
🌑LinkedIn: linkedin.com/company/sapien-wallet
🌑Medium: medium.com/@sapien.wallet

У соцмережах трохи розповідаємо про команду і ідеї! Ось ще вирішив запустити группу телег, якщо захочете поставити запитання команді:
https://t.me/sapien_rus

Будь ласка, клiкнiть за посиланням та висловте свою думку про проект!

full member
Activity: 546
Merit: 106
December 22, 2019, 07:58:08 AM
Так за фахом, проте за кордоном, бо в Україні смішна зарплата за мій фах, працював в Киеві , знаю))

Тобто у вас все добре? Чи ви не задоволені саме тим, що працюєте за кордоном, а не в Україні?
sr. member
December 21, 2019, 01:44:51 PM
Я не вигадую, на мою спеціальність інженера будівельника було тільки 10 державних місць, в той час конкурс атестатів ще був, і я мав тверде 6 місце, навіть після здачі вступних екзаменів! А по факту я пізніше оказався поза десяткою, бо деякі падли купили собі місця в рейтингу, і я пішов на платне, так що я срав на сплату податків з крипти зараз...

Ви працюєте за фахом, маєте хорошу роботу, хорошу зарплату?
Так за фахом, проте за кордоном, бо в Україні смішна зарплата за мій фах, працював в Киеві , знаю))
full member
December 21, 2019, 09:26:35 AM
Я не вигадую, на мою спеціальність інженера будівельника було тільки 10 державних місць, в той час конкурс атестатів ще був, і я мав тверде 6 місце, навіть після здачі вступних екзаменів! А по факту я пізніше оказався поза десяткою, бо деякі падли купили собі місця в рейтингу, і я пішов на платне, так що я срав на сплату податків з крипти зараз...

Ви працюєте за фахом, маєте хорошу роботу, хорошу зарплату?
sr. member
December 21, 2019, 06:05:13 AM
Гарне у вас бажання, но для того щоб щось отримувати від громадян, треба їм щось давати. Мені наша держава нажаль навіть вищу освіту платною зробила, тому не маю жодного бажання платить якісь податки з крипти, нехай ідуть лісом!

Ну не треба вже аж таке вигадувати - де це платну освіту зробила держава? До сих пір є дуже багато бюджетних місць
Інша справа в тому, що їх стає менше... це вже інше філософське питання - що можливо нам і не потрібно стільки бюджетних місць, стільки спеціальностей, і т д
А то тенденція, що всі прагнуть бути економістами, юристами, міжнародні відносини закінчити - а вакансій стільки немає, а з тих, які є частина по зв"язках вирішується... І потім з вищою освітою їдуть в Польщу і скаржаться, що держава не дала високооплачуваємої роботи.

Щодо податків з крипти - то звісно ж я проти, на жаль ті хто зараз прийшли теж не думають стратегічно
full member
December 21, 2019, 03:20:45 AM
Гарне у вас бажання, но для того щоб щось отримувати від громадян, треба їм щось давати. Мені наша держава нажаль навіть вищу освіту платною зробила, тому не маю жодного бажання платить якісь податки з крипти, нехай ідуть лісом!

Все залежить від того, як ви собі уявляєте ту державу і свої відносини з тією державою. Ви своїм дружині та дітям теж кажете: "Ні, дорогенькі! Спочатку ви мені щось дайте, а потім я вам. А якщо ні, то йдіть лісом?" Smiley

Щодо податків з крипти - то звісно ж я проти, на жаль ті хто зараз прийшли теж не думають стратегічно

Тобто з зарплатні треба сплачувати податки, з нерухомості треба сплачувати податки, з депозитів треба сплачувати податки, з цінних паперів треба сплачувати податки, а з крипти ні? Чого ж так?
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
December 20, 2019, 04:49:39 PM

Ну не треба вже аж таке вигадувати - де це платну освіту зробила держава? До сих пір є дуже багато бюджетних місць
Інша справа в тому, що їх стає менше... це вже інше філософське питання - що можливо нам і не потрібно стільки бюджетних місць, стільки спеціальностей, і т д
А то тенденція, що всі прагнуть бути економістами, юристами, міжнародні відносини закінчити - а вакансій стільки немає, а з тих, які є частина по зв"язках вирішується... І потім з вищою освітою їдуть в Польщу і скаржаться, що держава не дала високооплачуваємої роботи.

sr. member
December 20, 2019, 02:53:44 PM
А в чому проблема зараз відкрити ФОП і виводити на ФОП, сплативши 5%? Все так само можна зробити

Немає сенсу, доходи нерегулярні і невеликі.

Хочеш "білих" грошей - то задекларуй свій прибуток з біржі, сплати 5%, не хочеш - то так само можна виводити на картку, принаймні поки що ніхто це не перевірятиме

Не хочу ризикувати, та і країні допомагати треба. Smiley
sr. member
December 06, 2019, 06:35:42 AM
Ось скоро в Києві така конференція буде

https://cryptotexty.com/kyiv-blockchain-forum-2019-18-grudnia/

30% знижки з промо-кодом
newbie
Activity: 15
Merit: 0
December 02, 2019, 03:34:16 PM
Вся суть легалізації зводить до зняття податків от і все. Так це такої уваги від держави хотіли?
Варто буде лише раз заплатити податки і твій гаманець буде відомій всім з прив`язкою до особи, а всі ми знаємо як у нас зберігається інформація та до кого вона може потрапити.

Проект Закону було розроблено для визначення "правил гри", черговий крок іміджмейкінгу України новою командою.
Як на мене це непоганий та доси м'який старт у втручанні держави до врегулювання кріптовалют (оподаткування лише в частині взаємодії з фіатом та оподаткування прибутку як підтвердженням особистих доходів), могло бути й гірше  Smiley

Але ця пільгова ставка податку на доходи 5% діє лише на перші 5 років, а як воно буде надалі,  вирішить лише політична кон'юнктура. Маэте знати, що відбувається раз на п'ять років у державі.
Так звана теза токенізації активів та ліцензування кріптобірж та обмінників Національною комісією з цінних паперів це вже зовсім лячно в контексті бюрократії.

Цікаво, чи готові кріптобіржі до контролю у виконанні Держфінмоніторингу...  Huh
sr. member
November 26, 2019, 12:25:20 PM
Написав статтю про Біткойн і нове Українське кіно

На цьому форумі запостив як окремий пост, кому цікаво - можете переглянути

https://bitcointalksearch.org/topic/bitcoin-and-new-ukrainian-cinema-5204668
jr. member
Activity: 205
November 26, 2019, 05:25:45 AM
 привіт сьогодні Зеленський підписав закон  уголовну відповідальність за незаконне збагачення шляхом конфіскації активів. В якості активів між всіма  також вказані криптовалюти
jr. member
Activity: 205
November 23, 2019, 12:17:23 PM
привіт народ форуму виповнилось 10 років вітаю всіх з нагоди цієї події Smiley Smiley Smiley Cool
full member
November 23, 2019, 08:36:15 AM
А в чому проблема зараз відкрити ФОП і виводити на ФОП, сплативши 5%? Все так само можна зробити

Немає сенсу, доходи нерегулярні і невеликі.

Хочеш "білих" грошей - то задекларуй свій прибуток з біржі, сплати 5%, не хочеш - то так само можна виводити на картку, принаймні поки що ніхто це не перевірятиме

Не хочу ризикувати, та і країні допомагати треба. Smiley
sr. member
November 23, 2019, 06:55:26 AM
Можливо, після прийняття законодавства стане легше
До речі недавно був на мітапі де заступник міністра цифрової трансформації казав, що поки що це декларування по-бажанню
full member
November 23, 2019, 04:09:16 AM
Я так само думаю, що 5% для нашої держави буде замало, вони як завжди роблять так, що більше як з ПДВ, тому я вважаю що це тільки можливий відсток податку, але як вони збираються це відслідковувати коли є багато платофрм, які дають можливість виводити кошти за допомогою peer-to-peer, без того, щоб залучати третю сторону, дуже дивно і реально не віриться, що вони це зможуть якось реалізувати, хіба що на зареєстрованих біржах, які відслідковуються податковою, а так в цілому мені здається це безглузда ідея, хіба що людина в якої є великі кошти і вона хоче безпечно їх вивести, але знову ж таки вітдавати 5% це теж не мало від великої кількості

З власного досвіду: гроші не з крипти, але з інтернету, прийшли на картку. Наступного року мені доведеться сплатити 19,5% податків. Це до х... багато. Але я це зроблю, бо хочу мати "білі" гроші і не хочу ховатися від держави. Якби це було 5%, я б навіть не задумувався. Якщо крипту не обмінювати на гривні та не виводити через банк, думаю, можна взагалі цим питанням не перейматися, принаймні, поки що. Smiley

sr. member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
November 23, 2019, 01:59:21 AM
Подивився той законопроект і не зрозумів причин істерики. 5%! Всього-навсього.  Зараз - це 18%+1,5%. Де зрада?

Я розумію, що не платити нічого (замість 18%+1,5%) - це краще, ніж платити 5%, але... Особисто для мене краще сплатити 5% і мати "білі" гроші, ніж мати проблеми з законом.

Якщо приймуть ті 5%, вважайте, що то халява. Але не впевнений, що приймуть саме в такому розмірі. Smiley
Я так само думаю, що 5% для нашої держави буде замало, вони як завжди роблять так, що більше як з ПДВ, тому я вважаю що це тільки можливий відсток податку, але як вони збираються це відслідковувати коли є багато платофрм, які дають можливість виводити кошти за допомогою peer-to-peer, без того, щоб залучати третю сторону, дуже дивно і реально не віриться, що вони це зможуть якось реалізувати, хіба що на зареєстрованих біржах, які відслідковуються податковою, а так в цілому мені здається це безглузда ідея, хіба що людина в якої є великі кошти і вона хоче безпечно їх вивести, але знову ж таки вітдавати 5% це теж не мало від великої кількості
Pages:
Jump to: