Якщо чесно, не бачу нічого дуже гарного у цьому.. Мета будь-яких дій уряду - висмоктати з народу чим більше грошей (у вигляді податків, штрафів та іншого), тим краще. І з криптою така ж ситуація. Зрозуміли просто, що скільки ж можна гаяти час і не брати за це податки?
Проте, з іншого боку, без легалізації і не обійтись, що б можна було користуватись криптою у всіх сферах.
Я про це й говорю. Кожна дія не може бути тільки позитивною, чи тільки негативною. Погану буде для трейдерів, спекулянтів та інших людей, які вже зараз заробляють криптою на життя, але які можливості будуть для нових стартапів! Держава їх кришуватиме в прямому сенсі цього слова. В такому випадку, велика частина спеціалістів залишатиметься в своїй країні, а не шукатиме роботи в країнах Європи...відразу після ВУЗів точно не шукатиме. Так що не все так погано....
То однозначно плюс для криптоіндустрії, легалізація крипти в нашій країні. На рахунок податків, то вони будуть, про те з тих людей які проходять KYC на біржах, чи заводять фіат через банк наприклад.
Я вже давно піарю біржу 50х, бо на ній нема KYC зовсім і вводу грошей з фіату не буде, так мені сьогодні відповів засновник. Та й взагалі там стільки прикольних фішок вже є, а ще дуже багато чого розробляється.
До речі зараз біржа 50х дарує 250 токенів А2А просто за реєстрацію.
Уявіть ви отримуєте 250 монет BNB, зараз точно ніхто не відмовився би!