Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 39. (Read 4176361 times)

sr. member
Activity: 868
Merit: 259
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
October 13, 2019, 02:30:28 AM
А за що тут переживати?
Час пройде, якщо щось варті будуть та й пройдете верефікацію!

Там є обмеження у часі, 3 чи 4 місяці з моменту запуску біржі. Потім ці токени згорять.

Але особисто я вже давно ні за що не переживаю, я вже втратив достатньо грошей, щоб взагалі перейматися подібними дрібницями. Хоча ні, втратив - це не зовсім коректно, правильніше буде - не заробив. Smiley
Якщо дивитися з такої точки зору - не заробив - то я навіть думати про це не хочу, дуже боляче стає))
full member
Activity: 546
Merit: 106
October 11, 2019, 12:21:49 PM
А за що тут переживати?

Там є обмеження у часі, 3 чи 4 місяці з моменту запуску біржі. Потім ці токени згорять.

Але особисто я вже давно ні за що не переживаю, я вже втратив достатньо грошей, щоб взагалі перейматися подібними дрібницями. Хоча ні, втратив - це не зовсім коректно, правильніше буде - не заробив. Smiley
sr. member
Activity: 832
Merit: 250
October 11, 2019, 10:29:16 AM
А за що тут переживати?
sr. member
October 11, 2019, 07:09:21 AM

Як отримати airdrop на біржі KickEX

Отримати винагороду можна буде лише після проходження KYC. Шкода, що я про це раніше не прочитав. Sad
Що ж поробиш.. Змарнував трохи часу. А взагалі, знайди когось, хто погодиться пройти верифікацію за 50-100грн, та й усе)

Якби була впевненість, що за 3-4 місяці (за які треба пройти KYC) ці токени стануть чогось варті, я б і сам пройшов. А так, не бачу сенсу морочитися через копійки.
В криптосвіті зараз ні і чому не можна були цілком впевненим) такий ринок, дуже мінливий. Тільки на фортуну)
sr. member
Activity: 826
Merit: 330
October 09, 2019, 02:59:44 PM

"процес легалізації криптовалют" читай як "обкладуть податками" Smiley

Від цього, нажаль, нікуди не втечеш...Легалізквати крипту захочуть, питання тільки коли. Я думаю краще зараз, адже закони будуть сирі, здерти ще не має в кого, тому буде куча прогалин, які будуть використовуватися. А от якщо відразу впаяють "китайську заборону", то все...можна навіть декілька років отримати за те, що не заплатив податки чи ще щось. Це дуже обширна тема, відповісти одним повідомленням дуже тяжко, на це потрібна мінімум цілий топік.
sr. member
October 09, 2019, 09:02:24 AM
5 причин чому варто звернути увагу на біржу 50Х:

1. Безпека - додатковий 2FA код при виведенні коштів та встановити затримку на вивід від 8 годин до 6 місяців, відсутність KYC.
2. Технологія Any to Any - можливість торгувати будь-яку криптовалюту до будь-якої іншої з доступних на біржі.
3. Зручність торгового терміналу - єдиний веб додаток, функції якого у вас відразу на екрані, що забезпечує швидке перемикання між модулями.
4. PMA (Professional Manager Account) - професійний майстер акаунт.
5. 50Х - біржа, яка 100% доходу розприділяє між власниками однойменних токенів 50Х.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
October 08, 2019, 02:00:41 AM
Україна: процес легалізації криптовалют займе 2-3 роки

Уряд України розраховує легалізувати обіг криптовалют і майнінг протягом двох-трьох років.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства цифрової трансформації, опублікованому за підсумками зустрічі керівників відомства з представниками української блокчейн-спільноти, яка пройшла 7 жовтня.

В цілому, в планах держави на наступні два-три роки: законодавчо визначити термінологію; напрацювати компромісний варіант оподаткування в криптовалютній сфері; до літа 2020 року імплементувати рекомендації Міжнародної групи з протидії відмиванню грошей (FATF); ввести технологію блокчейн до державних реєстрів; легалізувати майнінг і залучити в країну міжнародні криптовалютні біржі.

Читати детальніше

"процес легалізації криптовалют" читай як "обкладуть податками" Smiley
member
Activity: 106
Merit: 23
October 07, 2019, 11:28:43 AM
Україна: процес легалізації криптовалют займе 2-3 роки

Уряд України розраховує легалізувати обіг криптовалют і майнінг протягом двох-трьох років.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства цифрової трансформації, опублікованому за підсумками зустрічі керівників відомства з представниками української блокчейн-спільноти, яка пройшла 7 жовтня.

В цілому, в планах держави на наступні два-три роки: законодавчо визначити термінологію; напрацювати компромісний варіант оподаткування в криптовалютній сфері; до літа 2020 року імплементувати рекомендації Міжнародної групи з протидії відмиванню грошей (FATF); ввести технологію блокчейн до державних реєстрів; легалізувати майнінг і залучити в країну міжнародні криптовалютні біржі.

Читати детальніше
full member
October 06, 2019, 03:28:16 PM
Ну копійки-не копійки, але коли задармо щось дають, що може з часом дати прибуток, то невже зробити селфі з доками то така страшна проблема?

По-перше, в мене немає закордонного паспорта, а українську не всі біржі розуміють.

По-друге, в данному випадку я вважаю, що біржа поводить себе не зовсім чесно, бо веріфікуватися треба не для того, щоб вивести с біржі зароблене, а для того, щоб отримати поки ще нічого не варті токени. Веріфікуешся, а потім виявиться, що ці токени нічого не коштують, або їх недостатньо для мінімалки. Таке вже проходили - знаємо. Smiley

Послідовність дій:

Реєструємося на сайті крана (http://tiny.cc/63u1dz)
При реєстрації вказуйте лише пошту GMAIL. Інші скриньки не підійдуть!
Приходить лист з підтвердженням, підтверджуємо.
Заходимо в аккаунт і вказуємо свою адресу ZEN. Я вказав свою адресу з біржі Binance.
Зсовуємо капчу для співпадіння фігури і натискаємо Claim.

Я тут вирішив трохи догів назбирати с кранів, та тицнув кудись не туди, підчепив якусь заразу, зламав компьютер. От і думай після цього, чи варто кудись натискати. Smiley

sr. member
Activity: 396
Merit: 258
October 06, 2019, 02:45:14 PM
Всім вітаннячка! Є нова тема, можливо когось зацікавить.

З'явився новий криптовалютний кран, який кожні 20 годин роздає частку криптовалюти Horizen (ZEN). Зараз ціна приблизно 3,5 долари США.
Кран роздає суми від 0.00050000 до 0.00060000 ZEN. Виплати моментальні !!!, відразу відправляються на адресу гаманця.

Послідовність дій:

Реєструємося на сайті крана
При реєстрації вказуйте лише пошту GMAIL. Інші скриньки не підійдуть!
Приходить лист з підтвердженням, підтверджуємо.
Заходимо в аккаунт і вказуємо свою адресу ZEN. Я вказав свою адресу з біржі Binance.
Зсовуємо капчу для співпадіння фігури і натискаємо Claim.
Отримана сума відразу прямує на вказану вами адресу.

Це все. Повторювати можна кожні 20 годин, також з'являється бонус.

Все займає 1-2 хвилини. Вдалих клеймів!
sr. member
October 06, 2019, 04:47:36 AM
Ну ВК я ніколи і так не користувався і однокласниками і всім російським також. Це моя принципова позиція з 2004 року. Якщо я можу обійтися без російських товарів, послуг чи ресурсів - я обходжуся, якщо їм є альтернатива. Якщо її немає, то так, можу скористатися раз-другий.

Щодо верифікацій. Мені моя верифікація вже два рази дуже ставала в пригоді. В ній, на мою думку, є плюси з точки зору безпеки для самого користувача. Якщо пам'ятаєте минулого року були проблеми на біржі Біттрекс. В мене там була відносно значна сума депонована. А вони бац - і залочили аккаунт. Так от моя верифікація дозволила мені розлочити кошти і вивести їх успішно на зовнішні гаманці.
Другий раз - це на одній японській біржі. В них чомусь з'явилися якісь підозри щодо мене, хоча я був верифікований в них з самого початку. Провели відеозв'язок, я показав реальні доки на камеру (ті, що давав на верифікацію) і мене розлочили за 5 хвилин.

А тепер припустимо, що у мене не було б верифікації. Та я б довго і нудно доводив, що я то є я і що то мій аккаунт а не дяді васі. Тому верифікація має свої плюси однозначно.

Та й боятися її в мене немає резону - я не такий багатий, щоб никати свої статки по офшорах чи уникати верифікації. Це тим, у кого мільйони сірі має бути страшно.
sr. member
October 06, 2019, 04:22:40 AM
Я знаю. Але відкрию вам один секрет - скоро всі біржі будуть мати обов'язкову верифікацію. Біржам без верифікації не дозволятимуть працювати.
Так що, я придумав новий лозунг: Криптани всіх країн - верифікуйтесь!
Це навряд, в Україні було заборонили ВК і що з того? Хто хоче той користується.  Якщо не має фіату на біржі, і сама біржа зареєстрована в офшорі десь то і верефікація не потрібна буде. А якщо і впровадять такий закон, то люди всеодно знайдуть альтернативу і це класно, бо така вовтузня між державою і криптою робить саме крипту сильнішою, бо за криптою стоять інтелект більший ніж у державотворців.
sr. member
October 06, 2019, 04:00:58 AM
Я знаю. Але відкрию вам один секрет - скоро всі біржі будуть мати обов'язкову верифікацію. Біржам без верифікації не дозволятимуть працювати.
Так що, я придумав новий лозунг: Криптани всіх країн - верифікуйтесь!
sr. member
October 06, 2019, 03:47:07 AM
Ну копійки-не копійки, але коли задармо щось дають, що може з часом дати прибуток, то невже зробити селфі з доками то така страшна проблема?

Від себе особисто скажу, що в ейрдропи бірж заходжу не роздумуючи. І є там верифікація, чи немає її - мені особисто не важливо. Тому, що це ейрдропи бірж.
Всі решта проекти фільтрую, тобто думаю - верифікуватися чи ні. Але біржові роздачі - це святе. Маю гарний життєвий досвід Smiley І в кік зайшов також, взнав про нього трохи раніше, ніж тут пост був опублікований ...

Біржа 50х взагалі не потребує верифікації, при цьому теж має Airdrop на сумму 250 А2А просто за рпэстрацію...
sr. member
October 06, 2019, 03:14:21 AM

Від себе особисто скажу, що в ейрдропи бірж заходжу не роздумуючи. І є там верифікація, чи немає її - мені особисто не важливо. Тому, що це ейрдропи бірж.
Всі решта проекти фільтрую, тобто думаю - верифікуватися чи ні. Але біржові роздачі - це святе. Маю гарний життєвий досвід Smiley І в кік зайшов також, взнав про нього трохи раніше, ніж тут пост був опублікований ...
full member
October 06, 2019, 02:10:35 AM

Отримати винагороду можна буде лише після проходження KYC. Шкода, що я про це раніше не прочитав. Sad
Що ж поробиш.. Змарнував трохи часу. А взагалі, знайди когось, хто погодиться пройти верифікацію за 50-100грн, та й усе)

Якби була впевненість, що за 3-4 місяці (за які треба пройти KYC) ці токени стануть чогось варті, я б і сам пройшов. А так, не бачу сенсу морочитися через копійки.
sr. member
October 06, 2019, 12:45:19 AM

full member
October 05, 2019, 03:44:23 PM

sr. member
October 05, 2019, 04:28:06 AM
Якщо чесно, не бачу нічого дуже гарного у цьому.. Мета будь-яких дій уряду - висмоктати з народу чим більше грошей (у вигляді податків, штрафів та іншого), тим краще. І з криптою така ж ситуація. Зрозуміли просто, що скільки ж можна гаяти час і не брати за це податки?
Проте, з іншого боку, без легалізації і не обійтись, що б можна було користуватись криптою у всіх сферах.

Я про це й говорю. Кожна дія не може бути тільки позитивною, чи тільки негативною. Погану буде для трейдерів, спекулянтів та інших людей, які вже зараз заробляють криптою на життя, але які можливості будуть для нових стартапів! Держава їх кришуватиме в прямому сенсі цього слова. В такому випадку, велика частина спеціалістів залишатиметься в своїй країні, а не шукатиме роботи в країнах Європи...відразу після ВУЗів точно не шукатиме. Так що не все так погано....

То однозначно плюс для криптоіндустрії, легалізація крипти в нашій країні. На рахунок податків, то вони будуть, про те з тих людей які проходять KYC на біржах, чи заводять фіат через банк наприклад.
Я вже давно піарю біржу 50х, бо на ній нема KYC зовсім і вводу грошей з фіату не буде, так мені сьогодні відповів засновник. Та й взагалі там стільки прикольних фішок вже є, а ще дуже багато чого розробляється.

До речі зараз біржа 50х дарує 250 токенів А2А просто за реєстрацію.
 Уявіть ви отримуєте 250 монет BNB, зараз точно ніхто не відмовився би!
Ну, від 250 бнб я б точно не відмовився)) а ці А2А взагалі то вже хоч яку-небудь вартість мають? Чи поки що просто як фантики з жувальної гумки Turbo? Smiley))
Ціна поки $0.035-$0.04, в цьому місяці запускається піаркомпанія біржи 50х, відповідно і ціна буде більше.
Була би біржа Бінанс на такій же стадії як і 50х ви теж про фантики писали б?
sr. member
October 05, 2019, 02:07:28 AM
Якщо чесно, не бачу нічого дуже гарного у цьому.. Мета будь-яких дій уряду - висмоктати з народу чим більше грошей (у вигляді податків, штрафів та іншого), тим краще. І з криптою така ж ситуація. Зрозуміли просто, що скільки ж можна гаяти час і не брати за це податки?
Проте, з іншого боку, без легалізації і не обійтись, що б можна було користуватись криптою у всіх сферах.

Я про це й говорю. Кожна дія не може бути тільки позитивною, чи тільки негативною. Погану буде для трейдерів, спекулянтів та інших людей, які вже зараз заробляють криптою на життя, але які можливості будуть для нових стартапів! Держава їх кришуватиме в прямому сенсі цього слова. В такому випадку, велика частина спеціалістів залишатиметься в своїй країні, а не шукатиме роботи в країнах Європи...відразу після ВУЗів точно не шукатиме. Так що не все так погано....

То однозначно плюс для криптоіндустрії, легалізація крипти в нашій країні. На рахунок податків, то вони будуть, про те з тих людей які проходять KYC на біржах, чи заводять фіат через банк наприклад.
Я вже давно піарю біржу 50х, бо на ній нема KYC зовсім і вводу грошей з фіату не буде, так мені сьогодні відповів засновник. Та й взагалі там стільки прикольних фішок вже є, а ще дуже багато чого розробляється.

До речі зараз біржа 50х дарує 250 токенів А2А просто за реєстрацію.
 Уявіть ви отримуєте 250 монет BNB, зараз точно ніхто не відмовився би!
Ну, від 250 бнб я б точно не відмовився)) а ці А2А взагалі то вже хоч яку-небудь вартість мають? Чи поки що просто як фантики з жувальної гумки Turbo? Smiley))
Pages:
Jump to: