Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 42. (Read 4162753 times)

sr. member
Activity: 832
Merit: 250
August 10, 2019, 04:20:58 PM
Привіт Українці!
Спішу поділитись з вами класною темою, в якій вже варюсь сам майже 2 роки, то свого роду інсайд!

Біржа 50х - найкраща інвестиційно можливість в 2019 році, більш детально на моєму сайті  http://32643.join50x.com
sr. member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
August 06, 2019, 09:02:42 AM
Сьогодні ціна за 1 біткоїн досягла 2000$. 100% це є штучне підняття ціни
Були часи...

Цікаво так згадати минуле)

Хто які нові цікаві проекти знає, відкрив для себе?
Зараз модерую проект під назвою Volentix, але на російській мові, проект непоганий в цілому фінансування в них серйозне, але багато людей ще не знає про нього якщо комусь цікаво можете сдлідкувати за ним на сайті volentix.io, вони збираються ствоити децентралізовану біржу, криптовалюту, сайт з новинами і аналітикою і вже є мобільний додаток в App Store і Play Market
sr. member
Activity: 826
Merit: 330
August 05, 2019, 10:08:51 AM

Привіт Smiley
В цьому році відкрив для себе FERRUM NETWORK - дуже крута задумка, проект зібрав хардкап в 300к баксів...бажаючих було близько в 5 разів більше ніж доступно токенів. Сьогодні торги відкрили - https://bitmax.io/#/trade/usdt/frm, в планах створення мультивалютної платформи, Декс біржі, власного гаманця, вже є прайюючий дочірний проект для країн Африки...планують лістинг на Бінанс. Короче планую холдити Smiley
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
August 04, 2019, 03:20:50 PM
Сьогодні ціна за 1 біткоїн досягла 2000$. 100% це є штучне підняття ціни
Були часи...

full member
Activity: 546
Merit: 106
July 22, 2019, 03:14:07 PM
Ні, якби це був кишеньковий банк, то ніхто не дізнався що це саме банк Ахметова. Навіщо йому ризики, адже можна створити якісь "рога та копита" і відмивати собі кошти - це роблять всі мільярдери. Я думаю ПУМб - саме його "білий" банк, який він хоче розкачати, ось тільки з 2014 року мало його людей в законодавчих органах, тому особливо не можна розігнатися.

Цей банк війна підкосила, а не законодавчі органи, вони тут взагалі ні до чого.
copper member
Activity: 266
Merit: 44
July 22, 2019, 01:48:51 PM

Ага, зараз. Smiley Це кишеньковий банк Ахметова, він існує для обслуговування його підприємств, а не для того, щоб "вирости до величезних обсягів".

Ні, якби це був кишеньковий банк, то ніхто не дізнався що це саме банк Ахметова. Навіщо йому ризики, адже можна створити якісь "рога та копита" і відмивати собі кошти - це роблять всі мільярдери. Я думаю ПУМб - саме його "білий" банк, який він хоче розкачати, ось тільки з 2014 року мало його людей в законодавчих органах, тому особливо не можна розігнатися.
full member
Activity: 546
Merit: 106
July 22, 2019, 03:19:16 AM
Та ПУМб входить в групу СКМ...а всі Ви розумієте, що це дітище Ахметова, тому він явно не маленький, просто певні люди не дають вирости до величезних обсягів.

Ага, зараз. Smiley Це кишеньковий банк Ахметова, він існує для обслуговування його підприємств, а не для того, щоб "вирости до величезних обсягів".
sr. member
July 21, 2019, 02:38:50 PM
Я думаю потрібно брати до уваги банки типу ПУМб, ті які менші, бо в тих в яких монополія вони завжди на мою думку насідають і задають багато питань, таке враження, що чим менше користований банк, тим менша імовірність, що можуть заблокувати карту

Та ПУМб входить в групу СКМ...а всі Ви розумієте, що це дітище Ахметова, тому він явно не маленький, просто певні люди не дають вирости до величезних обсягів. Але, як не парадоксально, користуюся не перший рік - це єдиний банк, з яким в мене не виникало "різних ситуацій" (аби не зглазити), тому серед всіх доступних обираю саме цей банк...поки що.
Хороша ідея, бо реально приватівський банк і ощадбанк то повний треш з ними завжди в людей є проблеми, але нічого не поробиш вони мають монополію на даний момент тому, можуть "красти" гроші і диктувати свої правила, тому вирішуйте самі що для вас краще буде
sr. member
July 21, 2019, 01:39:09 PM
Я думаю потрібно брати до уваги банки типу ПУМб, ті які менші, бо в тих в яких монополія вони завжди на мою думку насідають і задають багато питань, таке враження, що чим менше користований банк, тим менша імовірність, що можуть заблокувати карту

Та ПУМб входить в групу СКМ...а всі Ви розумієте, що це дітище Ахметова, тому він явно не маленький, просто певні люди не дають вирости до величезних обсягів. Але, як не парадоксально, користуюся не перший рік - це єдиний банк, з яким в мене не виникало "різних ситуацій" (аби не зглазити), тому серед всіх доступних обираю саме цей банк...поки що.
sr. member
July 21, 2019, 01:30:43 PM
Просто заради статистики. І які банки найменше задають запитань при виведенні відносно великих сум.
sr. member
Activity: 396
July 21, 2019, 12:49:20 PM
Просто заради статистики. І які банки найменше задають запитань при виведенні відносно великих сум.
sr. member
July 21, 2019, 12:11:03 PM
Запитання до тих, хто вище відписався ... Чи можете сказати, через які банки ви виводите кошти на картки?
Відповідь чисто добровільна і я не знаю і не хочу знати нічиї приватні дані. Не питаю ні з якого ви міста, ні який тип карток, ПІпБ і т.п. Тільки назви банків цікавлять...

Не моя звичайно справа, але Вас цікавить відношення банків до користувачів? Чи просто заради статистики?
Виводив через: Приват, ПУМБ, Альфа. Всі картки Віза...
З ПУМБом завжди саме швидше виходить...не знаю чому Smiley
sr. member
July 21, 2019, 11:33:25 AM
Запитання до тих, хто вище відписався ... Чи можете сказати, через які банки ви виводите кошти на картки?
Відповідь чисто добровільна і я не знаю і не хочу знати нічиї приватні дані. Не питаю ні з якого ви міста, ні який тип карток, ПІпБ і т.п. Тільки назви банків цікавлять...
sr. member
July 21, 2019, 09:55:03 AM
Я говорив з людьми з куни, які багато виводять коштів на свої картки і вони розповідали, що ставалися такі випадки при виводі сум порядка 100 000 в день протягом деякого періоду часу і їхні картки блокували, але після того як звязувався банк з цими людьми, вони розблоковували карти, навіть 100 000 в день показалось забагато для них, але то наші банки і демократія Smiley

Виводив за один раз максимум близько 20 тисяч на свою карту і такими ж сумами на карти хороших знайомих...ну не маю я бажання привертати до себе увагу державних органів навіть якщо карту не заблокують. Мені говорили, що блокували карти навіть при добовому об'ємі вмводу в 50 тисяч...так що я трішки боюся Smiley Банкі всі однакові. По-перше, всі вони підписують з державою в якій працюють певні документи, за якими зобов'язуються в разі запиту зі сторони держави злити інформацію про кожного клієнта. По-друге, кожний банк це власність мільярдера (крім державних), які диктують свої умови...короче вирішувати кожному. Я, до прикладу, дуже не довіряю банкам.
sr. member
July 21, 2019, 09:45:21 AM
Я чув, що є така річ: щоб не притягувати до себе увагу фінансового моніторингу, одноразовий переказ на карту не повинен бути більшим чи рівним 150 000 грн. на день. А є взагалі якісь ліміти, скільки таких платежів протягом місяця можна провести? Тобто, наприклад, чи можу я на свою картку виводити щоденно по 100 000 грн?
Я говорив з людьми з куни, які багато виводять коштів на свої картки і вони розповідали, що ставалися такі випадки при виводі сум порядка 100 000 в день протягом деякого періоду часу і їхні картки блокували, але після того як звязувався банк з цими людьми, вони розблоковували карти, навіть 100 000 в день показалось забагато для них, але то наші банки і демократія Smiley
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
July 16, 2019, 07:01:37 AM
Я чув, що є така річ: щоб не притягувати до себе увагу фінансового моніторингу, одноразовий переказ на карту не повинен бути більшим чи рівним 150 000 грн. на день. А є взагалі якісь ліміти, скільки таких платежів протягом місяця можна провести? Тобто, наприклад, чи можу я на свою картку виводити щоденно по 100 000 грн?

Я чув про таку ж суму, тільки на місяць)
А взагалі в цей час напевне не важко знайти того, хто бажає купити криптовалюту за готівку
member
Activity: 212
Merit: 54
July 13, 2019, 04:36:42 AM
З приводу лімітів на суму в день, наприклад, люди які возять єлектроніку з Європи та продають її на олх чи оверклокерс юа, у них же дуже багато замовлень та відповідно переказів в день, а особливо багато їх було в період майнінг буму, коли відеокарти коштували в три дорога та ще й замовлення приймали мінімум на 10 карт.
Звісно що резикувати не хочеться, щоб виклати інтерес у відповідних служб. Було б цікаво почути думку людини, яка реально знає цю інформацію.
sr. member
July 11, 2019, 10:24:39 AM
member
Activity: 212
Merit: 54
July 11, 2019, 07:14:03 AM
stalker00075, так можно на біржі (btc-trade.com.ua або куна), що дає змогу вивести на приват 24, перевести крипту в гривні по курсу який влаштовує, а потім вже невеликими сумами виводити на картку. З балансу біржі ніхто не змушує виводити відразу всю сумму.
jr. member
Activity: 81
Merit: 6
July 10, 2019, 08:57:49 AM
ЗЕЛЕНА КНИГА РЕГУЛЮВАННЯ РИНКУ КРИПТОВАЛЮТ

Це ще за 2018 рік
Але дивно, що не бачив його раніше

Як в кого справи? Берете участь в баунті останнім часом?

Привіт! Так, за 2018. Але вона ж і остання. Після неї офіційних досліджень не було.

Баунті? Ні.

Всім - гарного року!

Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
Pages:
Jump to: