Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 42. (Read 4385287 times)

member
Activity: 94
Merit: 11
September 07, 2019, 03:52:29 AM
Всім привіт)Цікаво чи є серед нас україномовні трейдери?Якщо так,хто як починав цим займатись?
sr. member
Activity: 832
Merit: 250
September 06, 2019, 01:41:45 PM
Було б круто, якби нова влада в Україні дала зелене світло  криптовалютам!
Якоїсь заборони на крипту не має, хто хоче той користується, але таких людей мало. З іншого боку більшості людей вона і не потрібна в їхньому житті, хіба що їх змусять користуватися криптовалютами.
Але якщо крипті дадуть зелене світло, то відповідно і обкладуть її податками.

Заборони то немає, я про те, щоб визнали як та ж Білорусія хоча би!
member
Activity: 213
Merit: 54
September 06, 2019, 10:05:07 AM
Якоїсь заборони на крипту не має, хто хоче той користується, але таких людей мало. З іншого боку більшості людей вона і не потрібна в їхньому житті, хіба що їх змусять користуватися криптовалютами.
Але якщо крипті дадуть зелене світло, то відповідно і обкладуть її податками.
sr. member
Activity: 396
Merit: 258
September 05, 2019, 07:35:00 AM

Круто було б якби гідранта поскоріше упердолили нахєр разом з його прибічниками-даунами.
sr. member
September 04, 2019, 02:52:56 PM
sr. member
Activity: 1988
Merit: 350
September 02, 2019, 12:39:03 PM
Cryptodinner з Яніком Долсом: Чому блокчейн буде більшим за Інтернет?

Чому блокчейн буде більшим за Інтернет та як він змінить капіталізм? У цій відкритій дискусії Янік Долс шукатиме взаємозв’язок найбільш поширених у наш час технологічних тенденцій та їх вплив на розвиток суспільства.

Про спікера:
Янік Долс – підприємець, спеціаліст з технологій, який досліджує лінію перетину суспільства та технологій. Працює над декількома проектами, пов’язаними зі створенням та дослідженням нових методів побудови більш об’єднаного, інклюзивного, автономного та суверенного суспільства.

П’ятниця, 6 вересня 2019 року з 19:30 до 22:30.  

Мова заходу: англійська. Участь у заході безкоштовна.
Місце проведення: Knygarium, м. Київ, вул. Липинського, 10.

https://cryptotexty.com/cryptodinner-yanick-dols-blockchain/
sr. member
August 26, 2019, 03:24:09 PM
Сьогодні ціна за 1 біткоїн досягла 2000$. 100% це є штучне підняття ціни
Були часи...

Цікаво так згадати минуле)

Хто які нові цікаві проекти знає, відкрив для себе?
Я особисто відкрив для себе біржу 50х! Дуже цікаво бути частиною екосистеми, яка розробляеться вже біля 2 років, ти сам тестуєш її, радиш программерам які фішки краще впровадить, то взагалі нонсенс щоб простих юзерів чи інвесторів слухали розробники чи засновники! Біржа вже працює в бета  релізі, фінальна уже скоро буде! Зацініть: 50x.com

50х дуже цікаво. АРІ в них є,  не знаєте?

Звичайно що є така штука, навіть прикольніші фішки є, раджу ознайомитись з моїм сайтом на цю тему http://32643.join50x.com
newbie
Activity: 88
Merit: 0
August 25, 2019, 05:59:49 PM
Були часи...

Я особисто відкрив для себе біржу 50х! Дуже цікаво бути частиною екосистеми, яка розробляеться вже біля 2 років, ти сам тестуєш її, радиш программерам які фішки краще впровадить, то взагалі нонсенс щоб простих юзерів чи інвесторів слухали розробники чи засновники! Біржа вже працює в бета  релізі, фінальна уже скоро буде! Зацініть: 50x.com

50х дуже цікаво. АРІ в них є,  не знаєте?
sr. member
August 17, 2019, 01:06:11 PM
Були часи...

Я особисто відкрив для себе біржу 50х! Дуже цікаво бути частиною екосистеми, яка розробляеться вже біля 2 років, ти сам тестуєш її, радиш программерам які фішки краще впровадить, то взагалі нонсенс щоб простих юзерів чи інвесторів слухали розробники чи засновники! Біржа вже працює в бета  релізі, фінальна уже скоро буде! Зацініть: 50x.com
newbie
Activity: 15
Merit: 0
August 16, 2019, 02:59:01 PM
Всім привіт, потрібна допомога по проекту, кому цікаво https://github.com/exgolang/go-nano
sr. member
August 10, 2019, 04:20:58 PM
Привіт Українці!
Спішу поділитись з вами класною темою, в якій вже варюсь сам майже 2 роки, то свого роду інсайд!

Біржа 50х - найкраща інвестиційно можливість в 2019 році, більш детально на моєму сайті  http://32643.join50x.com
sr. member
Activity: 830
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
August 06, 2019, 09:02:42 AM
Були часи...

Зараз модерую проект під назвою Volentix, але на російській мові, проект непоганий в цілому фінансування в них серйозне, але багато людей ще не знає про нього якщо комусь цікаво можете сдлідкувати за ним на сайті volentix.io, вони збираються ствоити децентралізовану біржу, криптовалюту, сайт з новинами і аналітикою і вже є мобільний додаток в App Store і Play Market
sr. member
Activity: 826
Merit: 330
August 05, 2019, 10:08:51 AM

Привіт Smiley
В цьому році відкрив для себе FERRUM NETWORK - дуже крута задумка, проект зібрав хардкап в 300к баксів...бажаючих було близько в 5 разів більше ніж доступно токенів. Сьогодні торги відкрили - https://bitmax.io/#/trade/usdt/frm, в планах створення мультивалютної платформи, Декс біржі, власного гаманця, вже є прайюючий дочірний проект для країн Африки...планують лістинг на Бінанс. Короче планую холдити Smiley
sr. member
Activity: 1988
Merit: 350
August 04, 2019, 03:20:50 PM
Були часи...

full member
Activity: 546
Merit: 106
July 22, 2019, 03:14:07 PM
Ні, якби це був кишеньковий банк, то ніхто не дізнався що це саме банк Ахметова. Навіщо йому ризики, адже можна створити якісь "рога та копита" і відмивати собі кошти - це роблять всі мільярдери. Я думаю ПУМб - саме його "білий" банк, який він хоче розкачати, ось тільки з 2014 року мало його людей в законодавчих органах, тому особливо не можна розігнатися.

Цей банк війна підкосила, а не законодавчі органи, вони тут взагалі ні до чого.
copper member
Activity: 266
Merit: 44
July 22, 2019, 01:48:51 PM

Ага, зараз. Smiley Це кишеньковий банк Ахметова, він існує для обслуговування його підприємств, а не для того, щоб "вирости до величезних обсягів".

Ні, якби це був кишеньковий банк, то ніхто не дізнався що це саме банк Ахметова. Навіщо йому ризики, адже можна створити якісь "рога та копита" і відмивати собі кошти - це роблять всі мільярдери. Я думаю ПУМб - саме його "білий" банк, який він хоче розкачати, ось тільки з 2014 року мало його людей в законодавчих органах, тому особливо не можна розігнатися.
full member
Activity: 546
Merit: 106
July 22, 2019, 03:19:16 AM
Та ПУМб входить в групу СКМ...а всі Ви розумієте, що це дітище Ахметова, тому він явно не маленький, просто певні люди не дають вирости до величезних обсягів.

Ага, зараз. Smiley Це кишеньковий банк Ахметова, він існує для обслуговування його підприємств, а не для того, щоб "вирости до величезних обсягів".
sr. member
July 21, 2019, 02:38:50 PM
Я думаю потрібно брати до уваги банки типу ПУМб, ті які менші, бо в тих в яких монополія вони завжди на мою думку насідають і задають багато питань, таке враження, що чим менше користований банк, тим менша імовірність, що можуть заблокувати карту

Та ПУМб входить в групу СКМ...а всі Ви розумієте, що це дітище Ахметова, тому він явно не маленький, просто певні люди не дають вирости до величезних обсягів. Але, як не парадоксально, користуюся не перший рік - це єдиний банк, з яким в мене не виникало "різних ситуацій" (аби не зглазити), тому серед всіх доступних обираю саме цей банк...поки що.
Хороша ідея, бо реально приватівський банк і ощадбанк то повний треш з ними завжди в людей є проблеми, але нічого не поробиш вони мають монополію на даний момент тому, можуть "красти" гроші і диктувати свої правила, тому вирішуйте самі що для вас краще буде
sr. member
Activity: 826
Merit: 330
July 21, 2019, 01:39:09 PM
Я думаю потрібно брати до уваги банки типу ПУМб, ті які менші, бо в тих в яких монополія вони завжди на мою думку насідають і задають багато питань, таке враження, що чим менше користований банк, тим менша імовірність, що можуть заблокувати карту

Та ПУМб входить в групу СКМ...а всі Ви розумієте, що це дітище Ахметова, тому він явно не маленький, просто певні люди не дають вирости до величезних обсягів. Але, як не парадоксально, користуюся не перший рік - це єдиний банк, з яким в мене не виникало "різних ситуацій" (аби не зглазити), тому серед всіх доступних обираю саме цей банк...поки що.
sr. member
July 21, 2019, 01:30:43 PM
Просто заради статистики. І які банки найменше задають запитань при виведенні відносно великих сум.
Pages:
Jump to: