Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 41. (Read 4162753 times)

sr. member
Activity: 396
Merit: 258
September 11, 2019, 04:47:18 AM
Особисто мені фіолетово. Але хтось може поскаржитися і вас в множинному числі (всі ваші аккаунти) тут тупо забанять. Я сам через це пройшов.
member
Activity: 921
Merit: 10
September 11, 2019, 04:40:12 AM
ШАХРАЇ ПРОДАЛИ ПОНАД МІЛЬЙОН ПІДРОБЛЕНИХ БАНКНОТ ЄВРО ЗА BITCOIN

Європол і португальська поліція заарештувала одну з найкрупніших груп фальшивомонетників в Європі, які з 2017 року виготовляли фальшиві купюри євро і продавали їх за Bitcoin.

Читати далі
sr. member
September 10, 2019, 05:19:56 PM
Тут ще нікому не надоїло свої аккаунти розганяти? А то вже нагло в очі кидається...
member
September 10, 2019, 05:06:22 PM
TETHER ВИПУСТИВ КРИПТОЮАНЬ. ПЕРШІ ТОКЕНИ НА $5,6 МЛН ВЖЕ В ОБОРОТІ

Криптопроєкт Tether випустив новий стейблкоін, прив'язаний до китайського юаня. Даних про забезпечення нової монети ще немає, але в обороті вже з'явилося майже 40 млн токенів.

Читати далі
member
Activity: 645
September 09, 2019, 06:14:15 PM
Уряд Венесуели повідомив місцевому новинному виданню, про випуск нової програми конвертації валют для смартфонів Android.

https://cryptobit.media/ua/news/crypto/2200/
member
September 09, 2019, 01:36:59 PM
КРИПТОІНВЕСТОР ВИСТРИБНУВ У ВІКНО ТА ВРЯТУВАВ $11,2 МЛН У КРИПТОВАЛЮТІ ВІД ГРАБЕЖУ

У Норвегії стався напад на криптоінвестора в криптовалюту NOK, якому вдалося заробити $11,2 млн. Грабіжник погрожував йому дробовиком, але інвестор врятувався, вистрибнувши через балкон.

Читати далі
full member
Activity: 571
Merit: 100
September 09, 2019, 11:07:29 AM
LG СЛІДОМ ЗА SAMSUNG ПЛАНУЄ ВИПУСК СМАРТФОНА НА БЛОКЧЕЙНІ

LG – найближчий вітчизняний конкурент Samsung, і, згідно з повідомленням щоденної газети Chosun, LG прагне відповісти на останні розробки Samsung.

Chosun повідомляє: галузеві джерела підтвердили, що LG "найімовірніше" представить свій власний телефон з блокчейном "найближчим часом". А також, стало відомо, що ці плани з'явилися після випуску Blockchain Wallet від Samsung. На початку цього року LG зустрілася з низкою розробників dapp (децентралізованих додатків), щоб обговорити можливе майбутнє співробітництво.

https://cryptobit.media/ua/news/other/2191/
member
Activity: 645
September 08, 2019, 06:38:25 PM
Ledger, постачальник послуг зберігання криптовалюти, додає підтримку токенів ERC-20 в свій власний додаток Ledger Live.

https://cryptobit.media/ua/news/other/2187/
full member
Activity: 574
September 07, 2019, 06:30:39 PM
Китайська цифрова валюта претендує на перевагу над Facebook Libra

У китайському центральному банку з’явився новий голова по цифровій валюті, який говорить, що в його новому цифровому юані є функції, не запропоновані Facebook Libra.

Сhangchun Mu, який раніше обіймав посаду заступника директора відділу платежів і розрахунків в Народному банку Китаю (PBoC), недавно зайняв провідну посаду в Інституті дослідження цифрової валюти, повідомляє Shanghai Securities News.

Згідно з державним джерелом новин, Mu недавно опублікував детальну інформацію про цифрову валюту PBoC, яка, мабуть, розміщувалася в секретному офісі за межами штаб-квартири банку в Пекіні, описавши її як інструмент цифрової валюти і електронних платежів з «ціннісними характеристиками».

Детальніше: http://gesellberg.com/китайська-цифрова-валюта-претендує-н/
full member
Activity: 462
September 07, 2019, 03:57:09 PM
Сьогодні ціна за 1 біткоїн досягла 2000$. 100% це є штучне підняття ціни
Були часи...

Цікаво так згадати минуле)

Хто які нові цікаві проекти знає, відкрив для себе?
Я можу запропонувати вам проект Minter. І не тільки через те що я беру участь в їх Баунті і ношу їх підпис. Я реально користуюся їх платформою. Проект дійсно дуже цікавий. Це новий блокчейн, в якому є своя криптовалюта під назвою BIP (це як у нас біткоін). Класний він тим, що тут ви можете отримувати пасивний дохід просто делегуючи різні монети валідаторам. Це дійсно моє відкриття за останній час.
member
Activity: 94
Merit: 11
September 07, 2019, 03:52:29 AM
Всім привіт)Цікаво чи є серед нас україномовні трейдери?Якщо так,хто як починав цим займатись?
sr. member
Activity: 832
Merit: 250
September 06, 2019, 01:41:45 PM
Було б круто, якби нова влада в Україні дала зелене світло  криптовалютам!
Якоїсь заборони на крипту не має, хто хоче той користується, але таких людей мало. З іншого боку більшості людей вона і не потрібна в їхньому житті, хіба що їх змусять користуватися криптовалютами.
Але якщо крипті дадуть зелене світло, то відповідно і обкладуть її податками.

Заборони то немає, я про те, щоб визнали як та ж Білорусія хоча би!
member
Activity: 212
Merit: 54
September 06, 2019, 10:05:07 AM
Якоїсь заборони на крипту не має, хто хоче той користується, але таких людей мало. З іншого боку більшості людей вона і не потрібна в їхньому житті, хіба що їх змусять користуватися криптовалютами.
Але якщо крипті дадуть зелене світло, то відповідно і обкладуть її податками.
sr. member
September 05, 2019, 07:35:00 AM

Круто було б якби гідранта поскоріше упердолили нахєр разом з його прибічниками-даунами.
sr. member
September 04, 2019, 02:52:56 PM
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
September 02, 2019, 12:39:03 PM
Cryptodinner з Яніком Долсом: Чому блокчейн буде більшим за Інтернет?

Чому блокчейн буде більшим за Інтернет та як він змінить капіталізм? У цій відкритій дискусії Янік Долс шукатиме взаємозв’язок найбільш поширених у наш час технологічних тенденцій та їх вплив на розвиток суспільства.

Про спікера:
Янік Долс – підприємець, спеціаліст з технологій, який досліджує лінію перетину суспільства та технологій. Працює над декількома проектами, пов’язаними зі створенням та дослідженням нових методів побудови більш об’єднаного, інклюзивного, автономного та суверенного суспільства.

П’ятниця, 6 вересня 2019 року з 19:30 до 22:30.  

Мова заходу: англійська. Участь у заході безкоштовна.
Місце проведення: Knygarium, м. Київ, вул. Липинського, 10.

https://cryptotexty.com/cryptodinner-yanick-dols-blockchain/
sr. member
August 26, 2019, 03:24:09 PM
Були часи...

Я особисто відкрив для себе біржу 50х! Дуже цікаво бути частиною екосистеми, яка розробляеться вже біля 2 років, ти сам тестуєш її, радиш программерам які фішки краще впровадить, то взагалі нонсенс щоб простих юзерів чи інвесторів слухали розробники чи засновники! Біржа вже працює в бета  релізі, фінальна уже скоро буде! Зацініть: 50x.com

50х дуже цікаво. АРІ в них є,  не знаєте?

Звичайно що є така штука, навіть прикольніші фішки є, раджу ознайомитись з моїм сайтом на цю тему http://32643.join50x.com
newbie
Activity: 88
Merit: 0
August 25, 2019, 05:59:49 PM
Були часи...

Я особисто відкрив для себе біржу 50х! Дуже цікаво бути частиною екосистеми, яка розробляеться вже біля 2 років, ти сам тестуєш її, радиш программерам які фішки краще впровадить, то взагалі нонсенс щоб простих юзерів чи інвесторів слухали розробники чи засновники! Біржа вже працює в бета  релізі, фінальна уже скоро буде! Зацініть: 50x.com

50х дуже цікаво. АРІ в них є,  не знаєте?
sr. member
August 17, 2019, 01:06:11 PM
Були часи...

Я особисто відкрив для себе біржу 50х! Дуже цікаво бути частиною екосистеми, яка розробляеться вже біля 2 років, ти сам тестуєш її, радиш программерам які фішки краще впровадить, то взагалі нонсенс щоб простих юзерів чи інвесторів слухали розробники чи засновники! Біржа вже працює в бета  релізі, фінальна уже скоро буде! Зацініть: 50x.com
newbie
Activity: 15
Merit: 0
August 16, 2019, 02:59:01 PM
Всім привіт, потрібна допомога по проекту, кому цікаво https://github.com/exgolang/go-nano
Pages:
Jump to: